Cobra: Samenvatting van de situatie op Aarde en de groepen die zijn betrokken bij de bevrijding van de planeet

Cobra, samenvatting situatie op Aarde

Samenvatting van de situatie op Aarde en de groepen die zijn betrokken bij de bevrijding van de planeet – 9 april 2018

Cobra: “Ons besluit is de sleutel die de wereld vormt. Beslissing is de vonk van vrije wil die de cyclus ontsteekt wat alles in manifestatie brengt. De mensheid als geheel heeft in de tijd van Atlantis de duistere krachten op deze planeet uitgenodigd. Dit was onze oude beslissing die een cyclus van lijden bracht voor de mensheid.

Nu nemen wij een nieuw besluit! Wij kiezen voor bevrijding van al het duister en wij nodigen de Krachten van Licht uit. Wij besluiten voor eenheid en samenwerking, wij kiezen ervoor om niet te veroordelen, en om elkaar lief te hebben.Vergeving is de enige manier om onszelf te ontlasten van de pijn van bitterheid die alleen maar leidt tot meer pijn en uiteindelijk duister.

Mensen vroegen mij welk besluit elke doorsnee persoon kan nemen om te helpen bij het planetaire bevrijdingsproces. Het is zo eenvoudig, maar soms zo moeilijk om te doen: wordt een meer liefdevol persoon in jouw dagelijkse leven uitwisselingen met mensen en leer om samen te werken met anderen op een niet-veroordelende en constructieve manier.

Voor degenen die meer ontwaakt zijn; je kunt je bewust worden van niet-fysieke wezens die jou provoceren en op je knoppen drukken, en ervoor kiezen om daar positief op te reageren in plaats van te reageren vanuit provocatie. Je kunt ook tijd vrijmaken om jouw vaardigheden en talenten aan te scherpen en manieren te vinden om ze te gebruiken als een actieve bijdrage aan het planetaire bevrijdingsproces.

Neem simpelweg een besluit wat je wilt creëren en ondersteun het met actieve visualisatie, invocatie, of Licht en fysieke actie.”

Veronica (vertaalster): Hieronder een samenvatting van de situatie op en rondom de Aarde, en de partijen die daarbij een rol spelen. Deze informatie is afkomstig van Cobra en door Therese Zumi Sumner samengebracht op deze pagina van haar website www.veritasgalacticsweden.net. Ik heb daar wat stukken uit gehaald en vertaald. Veel daarvan heeft zij geschreven in 2015. Dit overzicht helpt om het totaalplaatje te zien van wat gaande is, maar als je dieper op de materie wilt ingaan kun je de links volgen die ik bij de verschillende onderwerpen heb gezet naar de vertalingen die op eventnl zijn geplaatst.

Achtereenvolgens wordt beschreven:

  • Geschiedenis
  • De Event
  • Groepen op drie niveaus:
  1. Onder de oppervlakte: Agartha, Resistance Movement
  2. Op de oppervlakte: Positieve Militairen, Lichtwerkers, Groep van 15000 wezens, Sisterhood of the Rose, Sisterhood / Brotherhood of the Star, Order of the Star, Positieve Tempeliers, White Dragon Society & the Dragon Gate, Blue & Red Dragons
  3. Boven de oppervlakte: Galactische Confederatie, Ashtar Commando, Pleiadians, Sirians, Centrale Civilisatie, van Duister naar Licht
  • Operatie Omega Phoenix

Geschiedenis

De chimera factie / archons houden de mensheid op de oppervlakte van de Aarde al gedurende 26.000 jaar in gijzeling. Zij gebruikten daarbij allerlei wezens als hun huurlingen of slaven, zoals draco’s en reptillians. Deze onderdrukking is kracht bijgezet door de inzet van strangelet en toplet bommen die bij detonatie tot volledige vernietiging zullen leiden. Op de oppervlakte van de Aarde hebben zij mensen voor hun karretje gespannen, bekend als de ‘cabal’.

De macht van de duistere krachten ligt in angst en verborgen agenda’s. Zij verliezen alle kracht als zij Licht, Waarheid en Moed aanschouwen. Als wij ons hiervan zonder angst bewust zijn, zal het licht van ons bewustzijn deze plooien in ruimtetijd-structuur platstrijken en al deze negatieve wezens zullen worden verwijderd uit de etherische lagen van de planeet Aarde. Lees hier Cobra’s beschrijving van onze geschiedenis.

De Aarde krijgt hulp van de Geallieerde Lichtkrachten die in volledige samenwerking bezig zijn om de macht van deze duistere krachten te verwijderen. De Geallieerde Lichtkrachten bestaan uit veel verschillende groepen die alle tegelijkertijd en in synchroniciteit werken voor precies hetzelfde doel, namelijk: bevrijding van en vrede op Aarde, waarbij de EVENT het keerpunt zal zijn. Kijk hier voor Cobra’s beschrijving van de krachten van Licht en krachten van duister.

In het universum leven en handelen de Lichtkrachten naar de richtlijnen van de Galactische Codex, kijk hier voor de uitleg

De Event

De Event is een dynamische situatie, een co-creatie van ons allemaal, een besluit op een collectief niveau

Er bestaat absoluut geen twijfel aan dat onze gemeenschappelijke bewustzijninspanningen overeenkomstig de Wet van de Manifestatie ons de dag zal brengen waar wij allemaal naar verlangen: de dag van de COmpression BReAkthrough (vandaar de codenaam “COBRA“), de dag die door veel inlandse groepen is genoemd ‘de verschuiving van eeuwen’, de dag die wij de EVENT noemen. Zoals Cobra in zijn beschrijving over de Pleiadians vermeldde:

“De oppervlakte van deze planeet bevat veel meer duister dan ik, de Resistance, of de Pleiadians, ooit hebben verwacht. Het opruimen van deze complexe situatie creëert onvermijdelijk vertragingen. Ik ben daar niet blij mee. Jij bent er niet blij mee. Niemand is er blij mee.

at nu te verwachten? Ik kan je bloed, zweet en tranen beloven.

En dan kan ik je de Overwinning van het Licht beloven.

Wanneer? Niemand weet het. De Event zal NIET plaatsvinden totdat het overgrote deel van de plasma toplet bommen is verwijderd.”

De verschuiving in bewustzijn die het overgrote deel van de menselijke wezens op Gaia bij deze Event zal ervaren kan echt niet in woorden worden uitgedrukt voordat het een feit is. Er kan alleen maar worden geraden naar de vaart van ontwikkeling voor de mensheid op ieder niveau.

Als wij denken aan de technologische vooruitgang die wij in de afgelopen 30 jaar of zo hadden dan zullen wij gaan ontdekken dat dit slechts een voorproefje was van hoe snel de ontwikkelingen zullen gaan nadat de Event flits onze planeet bereikt. Uiteindelijk zullen wij beginnen te leren wat het is om te leven in een geest van waarachtigheid, oprechtheid, harmonie, samenwerking en Liefde op onze prachtige planeet Gaia.

Wij zullen leren om weer te vertrouwen. Wij zullen het trauma genezen dat onze geesten, zielen, harten en lichamen voor eeuwen hebben ervaren. Wij zullen waarachtig gaan begrijpen wat de betekenis is van het woord VREDE in al zijn geledingen. Wij zullen leren hoe van onszelf te houden en van elkaar, onvoorwaardelijk. Wij zullen de vreugde gaan ervaren van echte samenwerking en vriendschap en de vreugde van het tezamen creëren van een Gouden Eeuw op Gaia. Uiteindelijk zullen wij de vreugde en het wonder ervaren dat wij ons geen zorgen hoeven te maken over de alledaagse details van specifieke sociale problemen in onze eigen levens of in de levens van anderen.

Eindelijk zullen wij ons verenigen en zij aan zij werken om de positieve veranderingen overal aan te pakken. Eindelijk kunnen wij ons bezighouden met plezierige positieve doelen voor de GEHELE MENSHEID, samen met onze eigen persoonlijke of spirituele ontwikkeling. De vrouwen op Gaia zullen eindelijk op elke manier worden gerespecteerd als een wezen dat een gelijk menselijk wezen is als een man. Het oude patriarchale gemeenschapsdenken dat deze planeet heeft overheerst zal snel de weg vrijgeven aan de prachtige gebalanceerde Godinnenenergie waar zowel mannen als vrouwen de perfecte balans zullen vinden voor het in evenwicht gebruiken van zowel hun mannelijke als vrouwelijke attributen.

Lees hier de volledige beschrijving van de Event.

Groepen op drie niveaus

Hieronder vind je een beschrijving van de verschillende Lichtgroepen die samenwerken binnen de Geallieerde Lichtkrachten. Deze Lichtkrachten werken onder de oppervlakte, op de oppervlakte, en in Lichtschepen rondom deze planeet, en zo ver weg als het Galactische Centrale Zon gebied waar de Centrale Gemeenschap rechtstreeks is betrokken bij ons bevrijdingsproces.

Krachten onder de oppervlakte: Agartha, Resistance Movement

Zo’n 25/26.000 jaar geleden trok het grootste deel van de Lichtkrachten zich ondergronds terug en ontwikkelde de ondergrondse Agartha steden en gemeenschap om te helpen het evenwicht op de planeet te houden. Zij hebben geholpen om de planeet te stabiliseren, maar zij mengden zich niet rechtstreeks in de oppervlaktebevolking. Wel hadden zij een enorme rol bij het stabiliseren van de situatie hier op de oppervlakte door het doorgeven van liefdevolle gedachten naar ons.

De Agartha stad Telos ligt onder Mt. Shasta (Californië). Het is een belangrijke ondergrondse stad. Veel Opgestegen Meesters materialiseren zich in dat gebied boven de oppervlakte. Deze Binnenaarde gemeenschap is een vijfdimensionale gemeenschap. Vijfdimensionaal zijn betekent dat het is uitgelijnd met het hogere doel. De Agartha gemeenschap netwerkt gemakkelijk, heeft hogesnelheidstreinen die hun steden verbinden. Sommige mensen ontdekten deze openingen naar de Binnenaarde, waaronder de Maya’s en Hopi’s, evenals de Anasazi, Inca’s en Grieken. Veel van het Inca goud wordt nu veilig ondergronds bewaard, evenals veel van de Tempeliers en Eldorado schatten. Meer informatie vind je op de index pagina onder “Belangrijke elementen uit Cobra’s informatie op onderwerp” – kopje Agartha.

In 1975 was er een inlichtingenagent die voor het Licht werkte met de naam Michael. Michael ging het ondergrondse metrosysteem in New York in met een groep gelijkgestemden. Er zijn geheime toegangen tot het ondergrondse systeem die zij kenden. Daar creëerden zij hun hoofdcentrum van de Light Resistance Movement, honderden en honderden feet onder de oppervlakte van New York City. De RM is een groep vrijheidsvechters die leven in ondergrondse ruimten in de bovenste laag van de Aardkorst. Zij hebben een constant fysiek contact met ondergrondse Pleiadian bases in Himalaya en onder Bora-Bora eiland. Hun officiële publieke contact is Cobra.

Michael kwam in contact met het Agartha netwerk en ook met de Andromedans die hem technologie gaven. Al in 1975 namen zij contact op met mensen in het leger voor de plannen voor massa arrestaties. Het oorspronkelijke plan was een militaire coup. Mensen veranderden dit plan.

De Lichtkrachten onder de grond bestaan in veel grottensystemen die met elkaar zijn verbonden. Zij zijn ook verbonden met de Agartha gemeenschap waarvan de steden van Licht met elkaar zijn verbonden met hogesnelheidstreinen.

Zo’n 7 miljoen mensen werden in 1999 vanaf Planeet X naar hier geteleporteerd als versterkingen voor de ondergrondse Resistance Movement. Toen de zaken hier op hun ergst waren groeide de ondergrondse Resistance Movement tot zo’n 70 miljoen mensen. Nu zijn er zo’n 20 miljoen in de laatste tien jaar of zo, velen keerden terug naar hun ‘huizen’ toen de zaken hier beter gingen.

Lees hier de volledige beschrijving over Michael, Planeet X en de Resistance Movement.

En het artikel “Universum, krachten van Licht en krachten van duister, de Aarde, wat gebeurde er?” geeft een zeer uitgebreide beschrijving.

Met behulp van de Confederatie hebben zij alle overgebleven reptieliaanse krachten uit dit zonnestelsel verwijderd. Kort na het jaar 2000 hebben zij ook alle ondergrondse reptillian bases in hevige gevechten verslagen. Zij hebben toen hun focus verlegd naar het verwijderen van de meeste ‘zwarte budget’ (=geheime) militaire programma’s en technologieën, wat zij succesvol deden.

Daarna hebben zij hun agenten binnen het leger geplaatst en binnen inlichtingenagentschappen om de Positieve Militairen groep te helpen met hun plan dat nu tot bloei komt. De belangrijkste motivatie van de Resistance Movement is om te helpen de planeet te bevrijden, zodat zij kunnen stoppen met het wonen in grotten en verder kunnen gaan naar meer explorerende missies elders in de galaxy.

Krachten op de oppervlakte

Positieve Militairen

De Positieve Militairen van de USA, Rusland en China zullen op de oppervlakte de groep op de achtergrond zijn die voorziet in technologie, transport en logistiek ten tijde van de Event. Sommige leden van de Chinese en Russische militaire krachten maken deel uit van de Oosterse Alliantie en werken onder indirecte leiding van de Resistance Movement om deze planeet te bevrijden.

Zij hebben het plan voor planetaire bevrijding ontwikkeld met ongeziene hulp van de Resistance Movement. Zo’n driederde van de militairen stemmen in met dit plan en dit is een voldoende kritieke massa om dit plan realiteit te laten worden.

Het grootste deel van deze groep is zich niet bewust van de “ongeziene vriendelijke hand” van de Resistance. Sommigen ervan in hoge posities zijn goed op de hoogte van hun Resistance contact maar zullen dit niet toegeven aangezien het nog steeds geclassificeerde informatie is.

De belangrijkste motivatie van de Positieve Militairen is om soevereiniteit terug te brengen en vrijheid aan de menselijke bevolking op Gaia.

Lichtwerkers

Een Lichtwerker is iemand die zich dagelijks met de Bron verbindt en die werkt samen met het Licht. Zoals velen van jullie zullen weten zijn er ontelbare portaalopeningen rondom de Aarde om het Lichtraster rondom Gaia te herstellen, te stabiliseren, in voorbereiding voor de Event. Na veel openingen van deze Godinnen Vortex portalen begint het Lichtraster van Gaia weer te werken!

Lichtwerkers van veel verschillende soorten hebben gedurende decennia en intensief gewerkt. De doorgaande versterking van dit Lichtraster vindt plaats met elke beweging in de richting van werkelijke LIEFDE door menselijke wezens. Er zijn sinds 2012 doorgaande regelmatige wekelijkse meditaties voor vrede en bevrijding, waar honderdduizenden mensen aan deelnemen. Drie van de belangrijkste activeringen die in de laatste paar jaar hebben plaatsgevonden waren de ‘AION Portal Activation’, de ‘Reboot of the Grid’ en het ‘IS:IS Portal’.

Sinds de IS:IS Portal Activatie stroomt het Licht rechtstreeks van de Galactische Centrale Zon en triggert het ontwaken van veel meer Lichtwerkers. Deze activaties zijn de ankerpunten geweest voor het volledige functioneren van het Netwerk van Licht. Wanneer het Netwerk van Licht perfect functioneel is zal dit het effect hebben gehad van het stabiliseren van de rest van de mensheid in alle aspecten van leven en op alle niveaus.

Een groep van 15.000 wezens

Deze groep incarneerde ten tijde van Atlantis om te helpen de afscheiding te genezen. Zij gaan door om steeds weer te incarneren tot het eind. Deze groep bevat de Boeddha, Christus, Tempeliers en Lichtwerkers. Wanneer deze planeet is bevrijd zullen wij de 3e Atlantis binnengaan (=Nieuw Atlantis). Het uiteindelijke paradijs op Aarde met steden van Licht en geavanceerde technologie. Dit is deel van het plan.

Toen St. Germain was geïncarneerd als Francis Bacon sprak hij over deze tijd. Zie ook dit artikel over St. Germain en het Nieuw Atlantis.

Sisterhood of the Rose

In Atlantis kwamen priesteressen van de Godin in cirkels van twaalf bijeen om de energie van vrede en harmonie te verankeren. Zij werden de Sisterhood of the Rose genoemd. Later kwamen zij op in oud Egypte als priesteressen van Isis, met de roos als heilig symbool van de Godin Isis.

Ten tijde van de kruistochten was de Sisterhood of the Rose de vrouwelijke tegenhanger van de Tempeliers. Tijdens de tweede wereldoorlog probeerden zij om sommige van de top nazi’s te beïnvloeden, soms succesvol hen overtuigend voor meer vreedzame wegen en zo vele levens reddend. Kijk hier voor meer informatie over de Sisterhood of the Rose.

Zie ook deze video uit 2014: https://youtu.be/tf69F8UKw00

Het vrouwelijke principe was gedurende de menselijke geschiedenis door de archons onderdrukt door controle over de vrouwelijke seksuele energie en manipulatie daarvan, en de sleutel om het vrouwelijke te bevrijden is voor vrouwen om zichzelf toe te staan hun seksuele energie te voelen, het uit te lijnen met hun hart, en het op hun eigen manier uit te drukken. Zie Cobra’s post “Seksuele Energie”.

Sisterhood en Brotherhood of the Star

De leden van de Sisterhood en Brotherhood of the Star zijn bewakers van het Licht op, boven en onder de oppervlakte van de planeet. Gedurende de eeuwen beschermden zij het Licht en hielden het levend.

Deze groep heeft in het geheim achter de schermen gewerkt voor het welzijn van de mensheid en de bevrijding van de planeet. Dit zijn geavanceerde wezens. Zij werken door te projecteren op de geesten van degenen die klaar zijn, om hogere idealen van Licht naar de menselijke bevolking te brengen. Cobra verkreeg toegang tot een van de esoterische teksten die was geschreven door een lid van deze groep en hij publiceerde het in zijn geheel met volledige instemming van deze groep.

Brotherhood of the Star is een planetaire buitenpost van de Blue Lodge van Sirius die met Sirius is verbonden via Jupiter en het Jupiter Commando. Het doel van de Brotherhood of the Star is om de evolutie van de planeet te begeleiden, onder leiding van Sanat Kumara ….. De Brotherhood of the Star was nooit publiek sinds de tijd van Atlantis. Het werkte in het geheim via zijn discipelen. Discipelen van de Brotherhood of the Star bevatten de Order of the Star, dit is een gemeenschap, een mandala van 144.000 sterrenwezens van de eerste, tweede en derde initiatie die op deze planeet zijn geïncarneerd met het doel van occulte triangulatie van Licht en duister. Leden van de Order of the Star hebben de wereldsituatie beïnvloedt gebaseerd op telepathische leiding van de Brotherhood of the Star.” Je kunt hier de volledige tekst en beschrijving lezen. (triangulatie: een meetmethode die gebruikmaakt van het feit dat een driehoek volledig bepaald is als één zijde (de basis) en de aanliggende hoeken bekend zijn)

Order of the Star

Dit is een taakgroep van 144.000 wezens uit de tijd van Atlantis die vrijwillig werken voor het doel van het transformeren van duister naar Licht. Zij blijven steeds weer opnieuw incarneren om te helpen. Elke persoon heeft een unieke set van vaardigheden voor planetaire bevrijding. Na de Event zal er een grote nood zijn voor de genezing van de mensheid waar zij bij zullen helpen. De groep is als een complexe Mandala met individuele vormen. De ‘Holy Grail”, een kelk gemaakt van Moldavite, is een reflectie van deze groep en heeft 144.000 gepolijste facetten, waarvan elk een code bevat voor zielen om te ontwaken. Het wordt veilig bewaard door de Galactische Confederatie.

Positieve Tempeliers

Deze groep wordt ook Faction 2 genoemd, of soms “White Hats”. Deze groep heeft zijn oorsprong van oude Europese adeldom die bijna volledig was verwijderd door de Rothschilds. Zij hebben een sterke krachtbasis in de US (marine), UK en continentaal Europa. Hun publieke contact is Lord Blackheath. Zij zijn heel erg betrokken geweest bij de creatie van het BRICS alliantie financiële systeem. Zij werken samen met de Positieve Militairen groep. Hun belangrijkste doel is om de “Federal Reserve” neer te halen en om de Rothschilds te vernietigen – hun oude vijand.

Zij moeten niet worden verward met zionistische tempeliergroepen die deel uitmaken van de Rothschild factie, ook al zijn er wat Rothschild agenten geïnfiltreerd in de positieve Tempeliergroep.

Verborgen onder Salomons tempel bevindt zich informatie over Jezus die de kerk zou kunnen bedreigen. In het verleden waren de Kruisridders/Tempeliers allemaal door de cabal op een enkele dag gearresteerd, vrijdag de 13e. Maar enkelen gingen door, sommige Tempeliers gingen naar Schotland en begonnen de Vrijmetselaars. In die tijd gingen negatieve Tempeliers naar Italië en werden de illuminatie.

De persoon met de codenaam Michael waarvan Cobra ons vertelde dat hij in 1975 ondergronds ging is een White Hat / Tempelierslid. Hij was gedwongen om ondergronds te gaan toen de cabal hem opjaagde. Hij had een groep agenten die voor hem werkten, zij gingen ook ondergronds. Er zijn leden van de White Hats over de hele wereld. Een van hen die op de oppervlakte goed bekend is, is Benjamin Fulford. Benjamin heeft ontelbare aanvallen op zijn leven gehad. Hij was gedurende 20 jaar chief editor voor Forbes Magazine. Cobra heeft regelmatig contact met leden van deze groep die in topposities werken binnen de financiële en administratieve posities wereldwijd en die het werk van de Licht Resistance Movement ondersteunen op Aarde. In Cobra’s post over de jezuïetenagenda lees je meer over de rol van de positieve Tempeliers.

White Dragon Society, the Dragon Gate

Deze groep vertegenwoordigt belangen van wat oude Chinese koninklijke lijnen, ondersteund door veel ‘martial arts’ groepen rondom de wereld. Hun contactpersoon is Benjamin Fulford. Hun voornaamste motivatie is om de cabal neer te halen, maar hun motieven kunnen niet volledig puur zijn, aangezien zij hun rol in de nieuwe gemeenschap na de Event zien als iets te dominant en controlerend. Zij hebben ook een sterk financieel belang in de fondsen die zullen worden vrijgegeven na de val van de cabal. Deze families hebben ook fabrieken die nu vrije energie ontwikkelen. De technologie die daarbij is betrokken zal in de palm van je hand passen. Kun jij je voorstellen wat dit betekent?

In juli 2014 was er een Cobra conferentie in Taiwan wat een groot succes was. Echter, wij leerden toen dat “Taiwan is een van de hoofdzetels van de Dragon families. Helaas hebben mijn contacten met de Dragons verteld dat de families niet verenigd zijn en er is een behoorlijk groot deel van infiltratie en ook een grote nood voor spirituele leiding. De “Blue” en de “Azure” zullen daarvoor zorgen.”.

De Dragon Gate is een zuster ondergrondse organisatie parallel aan de White Dragon Society. Lange tijd geleden waren beide groepen in feite één. Toen de Qing dynastie van China omver was geworpen in de Xinhai revolutie in 1912 moesten beide groepen ondergronds gaan en zij begonnen achter de schermen de cabal tegen te werken en toen begonnen hun wegen uiteen te lopen. De White Dragon Society (zoals sommige mensen in het westen het nu noemen) focuste meer op politieke, militaire en financiële oppositie van de cabal.

Tegelijkertijd begon de Dragon Gate zich meer te focussen op de ontwikkeling van de geavanceerde technologieën en het spirituele bevrijdingsproces uit de grip van de etherische archons. Beide groepen werken achter de schermen samen om te helpen bij de bevrijding van de planeet en hun methodes vullen elkaar aan.

Blue en Red Dragons

De Blue Dragons hebben hun oorsprong van geheime Taoïstische groepen verbonden met het Agartha netwerk. Samen met de geheime “Pythagorean Order” hebben zij de vonk van de renaissance in Italië ontbrandt.

Het is interessant om te zien dat Leonardo da Vinci veelal oud-Chinese teksten kopieerde voor zijn fameuze >uitvindingen<.

De Red Dragons hebben hun oorsprong van de militaire krachten uit de Ming dynastie. Zij werkten in het geheim in het Qing koninklijk hof en in de militaire krachten tegen Manchu en jezuïeten indringers.

De gebeurtenissen die plaatsvonden in het Qing koninklijk hof in de 18e eeuw hebben veel meer invloed op de huidige geopolitieke situatie dan de meeste mensen zich realiseren. In de 19e eeuw, toen de Rothschilds de controle over China namen middels de opium oorlogen, waren de Red gedwongen om zich ‘gedeisd’ te houden, maar vermomd als de “Eight Trigrams” geheime genootschap lukte het hen toch om later de Boxer opstand te organiseren, een poging om de jezuïeten en de Rothschilds China uit te gooien.

http://www.britannica.com/EBchecked/topic/76364/Boxer-Rebellion

De Red Dragon families hebben hun oorsprong van de positieve factie van het Draconian ras. Hun doel is hun aartsvijanden de jezuïeten (Andromedan/Orion hybriden) te verslaan en de Rothschilds (Orion black magi). Zij zijn heldhaftige beschermers en bewaarders van gerechtigheid.

Je moet begrijpen dat de Red Dragons van nu niet dezelfde zijn als soldaten van een Ming keizer. Zij hebben pas gehouden met de vooruitgang van technologie en zij hebben toegang tot een behoorlijke militaire macht op een manier die hier niet zal worden beschreven. Ook zijn hun computerspecialisten bijdehand genoeg om het wereld financiële systeem te resetten met één druk op de knop, als de noodzaak daarvoor komt.

De Red worden meer actief, zij hebben hun eigen plannen met de “onheilige vier”. Zij zijn de geheime kracht achter Putin; lees hier het volledige verhaal over Putin. En hier voor de uitgebreide beschrijving van de Red Dragons en de Blue Dragons.

Boven de oppervlakte positieve groepen, Lichtkrachten

Galactische Confederatie

Ook bekend als de Galactische Federatie. Dit is een losse confederatie van positieve gemeenschappen binnen deze galaxy, zoals de Pleiadians, Sirians, Arcturians … die inter-dimensionaal reizen door de galaxy. Alle schepen van de Lichtkrachten binnen ons zonnestelsel zijn verhuld door een Tachyon membraan om ontdekking vanaf de oppervlakte van de planeet te voorkomen. Deze schepen zijn geen schepen zoals wij dat begrijpen, het zijn multidimensionale biosatellieten, een organische interactie van bewustzijn en intelligente Lichtmaterie. De kleinere schepen behoren tot het Ashtar Commando, het Jupiter Commando, en vloten van Pleiaden, Sirius, Andromeda, Arcturius en de Resistance. De grotere bolvormige biosatellieten behoren tot de Centrale Civilisatie.

Deze groep ziet toe op de evolutie op planeten. LIEFDE is hun natuurlijke status. Zij bestaan voorbij oorlog, polariteiten en dualiteiten. Zij willen alleen Liefde verspreiden, en de leiders zijn Opgestegen Wezens, wezens die leven in een verlichte staat van bewustzijn. Het Ashtar Commando is een sectie van de Galactische Confederatie wiens primaire functie is om de planeet Aarde te bevrijden uit de grip van de duistere krachten. Een andere belangrijke divisie is genoemd het Jupiter Commando, de bewaker van het Ganymede portaal en zijn voornaamste doel is de spirituele bevrijding van dit zonnestelsel. Het is de belangrijkste spirituele kracht achter de Order of the Star en achter de Blue Dragon families.

De Galactische Confederatie heeft miljoenen fysieke moederschepen in de Aardebaan die zijn verhuld met Tachyon membranen en die dus niet gedetecteerd kunnen worden met optische/radar instrumenten van de cabal. Zij hebben al vele malen een nucleaire oorlog op Aarde voorkomen. Ook hebben zij veel aardbevingen voorkomen aangezien zij de tektonische plaatactiviteit stabiliseren. Er zijn zo’n 200.000 species in deze galaxy, 70% is humanoïde. Hun voornaamste motivatie is om geluk en Liefde die zij zelf hebben bereikt als een resultaat van hun spirituele groei te delen met de niet zo fortuinlijke Aardebevolking. Zonder hun interventie zouden wij nu uitgestorven zijn.

Deze post van Cobra geeft wat belangrijke informatie over de Galactische Confederatie en de risico’s van gechannelde informatie die verwarring over deze groep veroorzaakt.

Ashtar Commando

Dit is een groep binnen de Galactische Confederatie. Zoals eerder gezegd is hun missie om de planeet Aarde te bevrijden. Zij hebben veel schepen rondom de Aarde bijeen gebracht, letterlijk miljoenen. Hun schepen variëren van 5-10 feet tot duizenden feet in diameter. Het vlootsquadron komt samen op strategische posities. Zij staan klaar om in actie te komen wanneer de tijd er rijp voor is. De cabal organiseerde in de 90er jaren een sterke negatieve campagne tegen het Ashtar Commando en deden hun uiterste best om angst te creëren bij de mensen die hun naam hoorden. Nu is het Licht terug en de groep is nu weer op zijn sterkst.

Veel Lichtwerkers zijn gekomen van de Pleiaden en Sirius. Veel Lichtstrijders hebben hun oorsprong van Antares en Arcturius. Veel vertegenwoordigers van de Dragon families komen van de positieve factie van het draco ras. Veel leden van de Resistance Movement en de Positieve Militairen hebben een Andromedaanse oorsprong.

Pleiadians

Cobra is een incarnering vanuit de Pleiaden. Zij hebben contact met hem opgenomen toen hij kind was. Cobra wilde Pleiadian technologie naar de Aarde brengen en het vermengen met die van ons. Net zoals dr. Fred Bell en Rob Potter stond ook hij in contact met Semjase. De Pleiadians hebben de sterkste banden met de mensheid. Zij hebben vele malen contact opgenomen met de oppervlaktebevolking. Bekijk hier het recente artikel van Cobra over de Pleiadians. Hieronder nog wat quotes uit artikelen van Cobra over de Pleiadians:

Voor een korte periode van een paar jaar lukte het de duistere krachten om de meeste sterrenstelsels onder controle te hebben in een radius van 1000 lichtjaren rondom planeet Aarde, met uitzondering van het Sirius sterrenstelsel. Het is ze zelfs gelukt om het Pleiaden sterrenstelsel in 1996 binnen te vallen. Dit was een enorme schok voor het Pleiadian ras aangezien zij vóór deze invasie honderdduizenden jaren in vrede hadden geleefd. De Rigelians hebben zelfs een klein aantal Pleiadians in gijzeling genomen, hen naar de Aarde gebracht in diep ondergrondse militaire bases onder het Zuidwesten (Dulce), en hen gemicrochipped.

De Galactische Confederatie heeft de Pleiaden in 1999 bevrijd en de Resistance heeft in 2001 de Pleiadian gevangenen uit Dulce en andere bases gehaald, maar de Pleiadians hadden bijna een decennium nodig om volledig van de schok te herstellen en om in staat te zijn om volledig deel te nemen in de operaties van de Galactische Confederatie voor de bevrijding van planeet Aarde. Lees hier meer daarover.

Veel moederschepen van de confederatie die waren gepositioneerd binnen de Oort Cloud zijn nu binnen ons zonnestelsel om zich voor te bereiden op de finale bevrijding van de planeet Aarde. De meeste van deze moederschepen zijn Pleiadian.

Sirians

Sommigen zijn hier als mensen geïncarneerd, en sommigen als dolfijnen en walvissen. Zij zijn de hoeders van water. De meesten van ons – meest ontwaakte wezens, zijn zich bewust van de enorme rol die onze dolfijnen en walvissen broeders en zusters hebben gespeeld / spelen op onze planeet, om meer vreugde en Liefde en genezing te brengen, zoals het helende werk wereldwijd met autistische kinderen. Zij werken ook aan het balanceren van de tektonische platen. Zij zijn zich heel goed bewust van hun doel.

Wanneer wij onze energie met Sirius verbinden kunnen wij weten dat Sirius altijd de Aarde en de mensheid heeft geholpen. Dit diepe verbinden met Aarde, of de sterke verbinding met de Godin waarin Sirius voorziet, is ervaren door veel sterrenzaden als een liefdevolle terugkeer naar “huis”. Afstemming met Sirius herverbindt ons met het diepe gevoel van betekenis en welzijn waar wij naar snakken als hogere bewuste wezens; het geneest de gevoelens van afscheiding en motiveert ons om ons bezig te houden met onze levensmissies. Het brengt een uitgebreider bewustzijn van de grote cycli van ascentie, tijd en de Godin. Vaak is er een verbinding gemaakt met een van de tempels van Sirius die speciale giften aan ons biedt. Hier kunnen wij healing krijgen, activaties, begeleiding en initiaties wanneer wij belangrijke punten bereiken in onze spirituele reis.

Het Ganymede portaal op de grootste maan van Jupiter is de meest belangrijke locatie in ons zonnestelsel. Het is het krachtigste energetische pad in ons zonnestelsel welke leidt naar de Galactische Centrale Zon. Sirius is een tussenstation tussen het Galactische Centrum en het Ganymede portaal, en brengt de trillingsfrequentie van de Centrale Zon naar beneden tot de gradatie die ons zonnesysteem kan absorberen.

Er is een enorme Galactische Confederatie ondergrondse basis op Ganymede wat het centrale punt is voor alle intelligente positieve rassen die werken aan de bevrijding van ons zonnestelsel en planeet Aarde in het bijzonder.

Deze basis is het belangrijkste bolwerk van het Jupiter Commando en zij bedienen het portaal richting het Galactische Centrum.

Het Ganymede portaal is het belangrijkste baken van Licht voor dit zonnestelsel en onze planeet. Als dit portaal niet geopend was geweest zou de mensheid de archon invasie in 1996 niet hebben overleefd en zou nu zijn uitgestorven. Exopolitieke gebeurtenissen hebben veel meer invloed op de geopolitieke situatie dan de meeste mensen beseffen. De archons hebben heel slim iedereen die meer dan een voorbijgaande interesse heeft in de kosmos het etiket opgeplakt dat hij een dwaas is, om zich er zo van te verzekeren dat de mensen niet de echte bron zouden ontdekken van de problemen die wij op Aarde hebben.

Je kunt je ook energetisch verbinden in je meditaties met het Ganymede portaal, aangezien het de krachtigste bron is van spiritueel Licht in ons zonnestelsel. Het Ganymede portaal zuivert de plasma accretie vortex banden (tunnels van Set) die zich uitstrekken van de planeet Aarde voorbij ons zonnestelsel naar de locale bubbel. Lees hier meer over het Ganymede portaal.

Centrale Civilisatie

In maart 2001 was een zekere belangrijke operatie van de Lichtkrachten voltooid en de Centrale Civilisatie was in staat om rechtstreeks in te grijpen in het zonnestelsel. Zij hebben bolvormige tussenstations met de omvang van de Maan geplaatst net buiten de heliopause van dit zonnestelsel, om de instroom van intense energieën te stabiliseren van de Galactische Centrale Zon, die op het punt stond om meer actief te worden op de piek van zijn 26.000 jaar cyclus. Door deze energieën harmonieus in het zonnestelsel te sturen zijn veel cataclysme, inclusief deze op Aarde, voorkomen. Toen de illuminatie de aanwezigheid van deze bollen ontdekten flipten ze en zij creëerden 9-11.

In 2003 begonnen de Lichtkrachten te overheersen in het zonnestelsel en in 2012; alle negatieve geheime ruimteprogramma’s met uitzondering van die rechtstreeks verbonden aan de chimera groep werden opgeruimd.

Na de succesvolle opening van het IS:IS portaal, wat de triangulatie van duister voor het locale cluster van galaxies heeft voltooid, heeft de Centrale Civilisatie grotere bolvormige tussenstations gepositioneerd (sommige daarvan meer dan 30.000 mijl of 10.000 km in doorsnede) op de heliopause en herpositioneerde veel kleinere, met de maat van de Maan, binnenin het zonnestelsel.

Bij de lentedoorbraak conferentie in Konstanz legde Cobra uit dat aangezien deze werkelijk grote schepen te groot zijn om rechtstreeks binnen het zonnestelsel uit te wisselen, zij energetisch vanuit de Oort cloud opereren en zij zijn verhuld. Zij bundelen de energie die komt van de meer en meer actieve Centrale Zon, en zij sturen het ons zonnestelsel in. Cobra benadrukt dat wij hier niet meer zouden zijn zonder deze schepen, en dat de oppervlakte van de planeet onbewoonbaar zou zijn zonder hun operaties.

De Centrale Civilisatie is een oud ras, dat zich ontwikkelde dicht bij de Galactische Centrale Zon en het is het eerste ras in de galaxy dat spirituele rijpheid bereikte vele miljoenen jaren geleden. In sommige cirkels is dit ras bekend als de Wingmakers:

http://soulconnection.net/glossary_in_depth/central_race.html

Soms hebben zij zich gemanifesteerd gedurende de menselijke geschiedenis als fysieke engelachtige wezens met vleugels.

Een van hun vertegenwoordigers, Iona, bracht Godinnenmysteries naar de Aarde in Atlantis.

Wij leerden in Konstanz ook dat de wezens op deze schepen waar soms naar wordt verwezen als Blue Avians leden zijn van de Centrale Civilisatie, wat het eerste en oudste intelligente leven is in onze galaxy, en daardoor de meest geavanceerde. Zij komen nu voor de uiteindelijke bevrijding van deze planeet.

De tijdcapsules van de Wingmakers zijn gecodeerd en nieuwe zullen alleen worden gevonden wanneer de tijd er rijp voor is, wanneer de Lichtwerkers op deze planeet hun trilling hebben verhoogd en genoeg begrijpen om in staat te zijn de kennis en leringen te integreren.

Cobra liet tijdens de conferentie een foto zien van de Oort cloud met ijsobjecten en kometen erin, die ook als doorgifte punten functioneren. Ertussen zijn verhulde bolvormige moederschepen. De Oort cloud heeft een diameter van één lichtjaar. Cobra liet ook een andere foto zien van ons zonnestelsel met de Kuiper gordel. Kleinere schepen zijn daar geplaatst die de energie van de schepen in de Oort cloud doorgeven aan ons zonnestelsel.

Tot dusver hebben de wezens van de bolvormige moederschepen alleen indirect uitgewisseld met de aardepopulatie en zij hebben alleen vanachter de schermen gewerkt, want zij hebben de hoogste wijsheid, en zij hebben altijd een communicator tussen ons en hen nodig. De vibrationele mismatch tussen de aardebevolking en hen was gewoon te groot. Gedurende tijden gidsten zij het Ashtar Commando en de Pleiadian vloot. Nu hebben zij gekozen voor een meer rechtstreekse interactie met planeet Aarde.

Van duister naar Licht

Wij hebben in de afgelopen paar jaar geleerd dat bepaalde groepen buitenaardse rassen die eerder als negatief werden beschouwd nu zijn overgegaan naar de Galactische Confederatie. Deze rassen maakten eerder deel uit van of werkten samen met het draco-reptillian rijk, maar werken nu met de positieve Alliantie want zij hebben zich eindelijk gerealiseerd dat de veranderingen die nu in dit universum plaatsvinden veranderingen zijn die voor alle rassen voordelig zijn. Dus er zijn veel verschillende facties en rassen in deze sector van de galaxy die samenwerken met de kosmische Alliantie voor de planetaire bevrijding.

Cobra heeft bevestigd dat sommige rassen die nu samenwerken met de Lichtkrachten de Zeta Reticuli zijn, de Greys, de Mantis en de Annunaki.

Het feit dat archons van de Andromeda galaxy kwamen duizenden – en in sommige gevallen zelfs miljoenen – jaren geleden betekent niet dat iedereen die van Andromeda komt aan de duistere kant zit. In feite is de Andromeda galaxy fameus om sommige zeer heldere helden van de Lichtkrachten.

Om meer te leren over de Andromeda groep en hun werk volg dan deze link: “go to ‘Tolec and the Biospheres’ on Veritas”; http://www.veritasgalacticsweden.net/bigger-picture/bigger-picture-continued

 Operatie ‘Omega Phoenix’

De Resistance Movement zal zijn eigen rol spelen bij de Event en dit is bekend onder de codenaam Operatie ‘Omega Phoenix’. Deze operatie heeft twee delen.

Het eerste deel is inmiddels vrijgegeven: ten tijde van de Event zal een zeker aantal leden van de Resistance naar boven komen vanuit hun ondergrondse bases naar de oppervlakte. Zij zullen gewone burgerkleding dragen en geen militaire uniformen. Zij zullen het massa arrestatieproces goed monitoren en zullen zo nodig de Positieve Militairen en burgerautoriteiten helpen bij de arrestaties zelf. Leden van de cabal die zullen worden gearresteerd door de Resistance mensen zullen naar niet nader vrijgegeven locaties worden getransporteerd en later vrijgegeven in de handen van de Positieve Militairen / burgerautoriteiten. De enige uitzondering hiervoor zijn een paar leden van de cabal die in hun verleden misdaden buiten deze planeet hebben begaan en die zullen moeten verschijnen voor het Galactische Hof. De meesten zullen daarna worden teruggebracht naar de Aarde zodat de mensheid hun bestemming kan bepalen, maar een klein deel van hen zal onmiddellijk naar de Galactische Centrale Zon worden gebracht.

Topmensen binnen de Positieve Militairen zijn geïnformeerd over Operatie Omega Phoenix en zij stemmen er volledig mee in.

Operation Omega Phoenix ~ Resistance Movement (HD):

 https://www.youtube.com/watch?v=QcvSVS8f77Q

Vertaald door Veronica

https://eventnl.wordpress.com/

Terug naar pagina Diverse berichten