Ancient Awakenings, “Niets kan je schaden wanneer je in de hogere vibratie bent” (herplaats)

“Niets kan je schaden wanneer je in de hogere vibratie bent”

Sananda gechanneld door James McConnell 

Dit bericht werd doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 23 augustus 2020. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Als je mee wilt doen aan Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website www.meetup.com/ancient-awakenings en meld je aan.



Lord Sananda
 

Ik ben Sananda. Ik kom op dit moment in verband met de verschillende ervaringen die jullie op deze momenten hebben.  Deze momenten dat je steeds hoger en hoger in vibratie stijgt. Maar weet dat als je steeds hoger in vibratie stijgt en je frequentie blijft toenemen, dat ook je bewustzijn dat doet.    

En naarmate je bewustzijn en de vibraties in en om je heen toeneemt, kan alles wat in je kan doordringen dat niet langer. Niets kan doordringen door die hogere vibraties, door die hogere frequenties.    

Dit is de reden waarom jullie allemaal in deze groep, en vele anderen die op dit moment met mijn woorden resoneren, niet worden beïnvloed door dit virus. Omdat dit virus niets dan angst veroorzaakt. Je wordt niet beïnvloed door de angst omdat je steeds meer naar die hogere vibraties gaat. Je doet dat steeds meer op elk moment. 

Ja, er zijn natuurlijk momenten waarop je terugvalt. In jullie eerdere bespreking (tijdens het conferentiegesprek op zondag) hebben jullie daarover gesproken. Over het op verschillende manieren worden getriggerd. Over emoties die op verschillende manieren naar boven komen. Maar weet ook dat wanneer deze triggers naar boven komen het is om je te helpen ze te overwinnen. Het is om deze gehechtheden voor jezelf op de voorgrond te brengen zodat je eraan kunt beginnen te werken.        

Maar het is niet zo dat je aan elke gehechtheid moet werken. Dat zou bijna onmogelijk zijn. Maar je moet eraan werken om in jezelf neutraal te worden. Dat is het belangrijkste doel. Dat is waar dit Ascentieproces om draait, om op elk moment de neutraliteit in jezelf te vinden. En als je die neutraliteit in jezelf ontdekt heb je je vibratie verhoogd.        

En als je je vibratie hebt verhoogd kan niets buiten jezelf in je doordringen. Niets kan je schaden. Geen virus, geen bijensteek, niets kan je pijn doen. Geen ziekte kan je overkomen omdat je in die hogere vibraties bent. Dit is waarom jullie niet zijn getroffen door dit virus dat de hele planeet over is gegaan. Alleen degenen die op die momenten in de lagere vibratie zijn worden hierdoor beïnvloed.      

Dit is wat je moet gaan begrijpen. Je ascendeerd.Je bent nog niet volledig geascendeerd. Je zult weten wanneer je geascendeerd bent. Er is geen manier dat je het niet kunt weten. En ja, op dat punt, als je door een volledige ascensie bent gegaan, zul je alles onder de knie hebben wat daarvoor is langsgekomen. Al deze illusies zal je op dat punt onder de knie hebben en je kunt jezelf dan als een Geascendeerde Meester beschouwen.        

Maar weet ook dat jullie eerder meesters zijn geweest. Jullie en je Hoger dimensionale Zelven zijn eerder meesters geweest, ieder van jullie, anders zou je niet in deze groep zijn. Je zou niet worden voorbereid zoals je dat bent op de manier waarop we dat doen. Dus je moet weten dat je nu in dit Ascentieproces zit. En alles wat je doet is eraan werken om je door dit proces te loodsen.     

Maar zoals eerder gezegd, het is allemaal een reis. Er is geen eindbestemming. Er is geen eindbestemming om naar toe te gaan zodat je kunt zeggen dat je eindelijk bent aangekomen.   

Ja, je zult op het punt komen, ver, ver, ver in de toekomst, zoals jullie de tijd begrijpen, waar je jezelf als aangekomen beschouwt omdat je weer een volledig deel van het God Zelf zult worden. Dit gaat ver voorbij de Ascentie zoals je die nu begrijpt, het zal gedurende de hele reis deel uit blijven maken van de grote reis.  

Je bent van God gekomen. Je bent een deel van God. Jij bent de vonk van God. Een vonk van de Eerste Schepper zelf. En je zult weer als die vonk terugkeren naar de Eerste Schepper. Maar ondertussen zul je je volledig bewust zijn van wie je bent in die vonk.         

En alle ervaringen die je hebt verzameld tijdens de hele reis die je hebt gemaakt zullen op dat moment deel uitmaken van je expressie. Maar dat is zo ver weg, daar valt niet eens over na te denken, of op enigerlei wijze dit kunnen analyseren, of het enige vorm van bewoording geven, omdat het niet mogelijk is in jullie driedimensionale begrip en deel van deze illusie is, kun je niet eens volledig beginnen te begrijpen wat Ascentie is.  

Wij kunnen je uit ervaring vertellen wat het is. Maar het is aan jullie om het zelf te ervaren zodat je er alles van begrijpt. Om te begrijpen wat Ascension is, moet je het zijn. Je moet het gedaan hebben. En ja, als je ascendeert zullen de herinneringen naar je terugkeren. Ze zullen bij je terugkomen en je zult je wellicht herinneren wanneer je bezield was in planeten en zonnestelsels, waar je eerder een Christus was voor een andere beschaving, waar je degenen bent geweest die naar verschillende systemen bent gegaan en systeembuster bent geweest. Velen van jullie zullen zich hier veel van herinneren.           

Maar het zal nog steeds niet te vergelijken zijn met hoe het zal zijn als je op dat moment je volledige ascensie hebt gerealiseerd. Op dat moment beschouw je jezelf, tenminste op dit deel van je reis, als aangekomen.        

Tot dat moment ben je in het proces. Je werkt er naar toe. Je werkt aan meesterschap. Meesterschap van je lagere zelf, wat sommigen het lagere ego noemen. Je werkt eraan om dat onder de knie te krijgen, om de lagere chakracentra onder de knie te krijgen om je Kundalini- energie volledig te verhogen. Om je Kundalini- energie naar het hoogste expressieniveau te brengen dat je bij je huidige begrip kan beginnen te begrijpen.      

Zie je, het is een grote paradox. Iemand sprak er eerder over. Een grote paradox, wetende dat je eerder meester bent geweest en dat je nu in het Meesterschap Programma zit. Maar het is een programma. Het is een proces. Dus sta jezelf toe om door dit proces te blijven gaan. Probeer er geen woorden aan te geven. Probeer het niet te begrijpen, want het is op dit moment niet begrijpelijk in jouw begrip.          

Dus laat het gaan en word het gewoon. Wees gewoon wie je bent. En realiseer je dat naarmate je meer en meer wordt wie je bent, je zult merken dat je ten volle bent wie je bent.   

Ik ben Sananda en ik verlaat jullie nu in vrede en liefde om te blijven genieten van de reis onderweg, op elk moment. 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

Als je lid wilt worden van Ancient Awakenings en wilt deelnemen aan onze Zondagse bijeenkomsten, ga dan naar onze Meetup-website (zie de link hierboven).

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen