18.01.14 We hebben verwacht, gewerkt naar dit moment, Dit moment van vrijheid

“We hebben verwacht, gewerkt naar dit moment: Dit moment van vrijheid”.

Ashtar en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn ontvangen tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in Phoenix, AZ op 14 januari 2018

COMMANDANT ASHTAR

Ik ben Ashtar.

Ik kom om bij jullie te zijn op deze tijd, op dit moment, om je bepaald nieuws te brengen. Nieuws dat de hele wereld over gaat. Nieuws dat wij, wij van de schepen, al een tijdje bewust van zijn.

We hadden verwacht, gewerkt naar dit moment: dit moment van vrijheid. Dit moment van vrijheid voor de planeet, voor iedereen op de planeet.

Ja, er zijn momenten waarop de strijd voortduurt, waar nog steeds angst heerst, net als onlangs. Maar zoals we al een tijdje zeggen, is er geen reden om bang te zijn omdat angst niet echt is. Angst is slechts een deel van dit illusionaire proces. Het is alleen echt als je het echt maakt, net zo echt als je programmering is geweest gedurende vele levens.

Maar weet dat alles onder controle is. Wij, van de Pleiadische vloten, wij hebben controle over deze situatie op dit moment. Niet tot het punt waarop we je vrije wil verstoren, maar tot het punt waarop we alles kunnen onderscheppen dat van buitenaf naar de planeet komt of zelfs dat wordt verzonden vanuit een ander deel van de planeet dat er negatieve vertakkingen mee heeft. Want dit zal niet worden toegestaan net zoals het in deze situatie niet werdt toegestaan.

En degenen die nog steeds proberen te werken met deze oude manieren, deze oude paradigmatische manieren om angst te brengen, rampen te brengen, chaos te brengen, beginnen nu steeds meer te beseffen dat hun tijd voorbij is, dat hun dagen geteld zijn. Velen van hen beginnen op dit moment terug te keren naar het Licht. Want wanneer je wordt geconfronteerd met de keuze om terug te komen naar het licht of te worden geconsumeerd door het licht, kun je je voorstellen wat ze meestal kiezen.

Maar er zijn er, degenen die nog steeds koppig zijn, die het uitstellen. Dat is hun keuze. Dat is hun vrije wil. En we ons niet bemoeien met hun vrije wil, net zoals we ons niet bemoeien met de uwe. Maar weet dit, dat alles samenkomt, alles is nu in het proces van voltooiing. Je zult meer en meer bewijzen hiervan gaan zien.

Degenen van jullie die bewijzen nodig hebben, de aarde bevolking die bewijs nodig hebben, ontvangen het nu steeds meer. Degenen van jullie die het al geloven zullen nu meer en meer van alles gaan zien dat jullie tot nu toe hebben gecreëerd. Omdat jullie, ieder van jullie de New Golden Age creëren op elk moment. Met elke gedachte die je hebt, creëer je de Nieuwe Aarde; je creëert je nieuwe bestaan hier op en in deze planeet.

Velen van jullie verlangen naar de tijd dat je met ons was op de schepen en je weer zult herenigen met je families, met je broers en zussen. Want alles is een deel van de Eenheid en jij bent de Eenheid.

Ik ben Ashtar. Ik veraat je nu maar zal binnenkort terug zijn want er zijn veel dingen die op het punt staan om te veranderen.

Al mijn vrede zij met u.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Hoe gaat het met jullie allemaal? Voel je je goed? Voel je je heerlijk? Ja, we hebben op de achtergrond gehoord dat we “gaaf” zijn. Dat is goed! Je moet je goed voelen. Je moet je steeds meer concentreren op je goed voelen.

Er zijn momenten, waar je voelt dat je in een neerslachtige bui bent en depressief en dit alles, maar als je het vanuit een hoger gezichtspunt bekijkt, wat voor goeds doet dat dan? Wat heeft het voor zin om depressieve gevoelens te hebben en in die gevoelens te blijven hangen? Ja, we weten dat je ze soms zult krijgen. Ja, zeker. Maar dan heb je het en ben je ermee weg. Wees er klaar mee. Niet erin wentelen.

In je vroegere programmering heb je geleerd je te wentelen in je zelfmedelijden en al dit soort dingen. Maar dat is niet meer nodig. Voel het een moment en laat het dan los. Ga door en vind de vreugde. Draai het eenvoudigweg om. Schakel de ene schakelaar uit en zet de andere schakelaar aan. Dat is alles wat je hoeft te doen; het is zo simpel, als je toestaat dat het proces gebeurt. Maar zovelen van jullie zijn al zo lang geprogrammeerd om de gevoelens in je te voelen en ermee overspoeld te raken. Maar werkelijk, als je er echt naar kijkt, wat voor nut heb je eraan? Waar brengt het je naartoe? Ja, je hoort vaak, ‘oh heb je bepaalde gevoelens. Heb ze, wees er in. Druk ze niet weg. En dat is waar; heb de gevoelens. Dat is wat we zeggen. Heb ze … maar niet voor lang. Houd er niet aan vast. We praten natuurlijk over wat je de meer negatieve gevoelens zou kunnen noemen die er in je zijn. De positieve gevoelens hebben ze meer! Geniet! Wees in vreugde.

Zoals we vaak zeggen, als je je een beetje neerslachtig voelt, ga dan naar buiten. Voel hoe het zonlicht op je schijnt. Voel hoe de pranische energie via je ruggenmerg binnenkomt. Ja dat is iets wat je gaat leren. Als je het nog niet gedaan hebt en de meesten van jullie hebben dat nog niet gedaan, leer dan de energie van de zon in je voelen komen. Voel het door de bovenkant van uw ruggengraat systeem komen, vlakbij het nekgebied. Daar dringt het naar binnen. De energie dringt bij je binnen. En het kan je ondersteunen. Het kan je ondersteunen, maar alleen als je het weet en het gelooft.

Maar dat is niet iets waar je zich nu zorgen over hoeft te maken.  Als je de gelegenheid hebt wees je bewust van wat je in je lichaam binnenkrijgt, de voedingsmiddelen, de dranken, dit alles, wees hiervan bewust maar voel je er niet schuldig over. Dat is waar de kneep vandaan komt, zodra je je schuldig begint te voelen.

Ik had een stuk taart, [gelach] oh mijn god. Waarom deed ik dat? Of een stuk taart of ijs of wat het ook is. We weten dat James van ijs houdt. Geniet ervan. Niet om er te veel van te nemen. Alles met mate. Dit is wat we jullie proberen te vertellen, alles met mate. En wanneer je die slechte gevoelens hebt, laat die negatieve gevoelens voorbij gaan. Laat ze gaan, ze helpen je niet. Alles wat ze doen is je vibratie naar beneden brengen. Waarom zou je je vibratie willen verlagen als je zo hard moet werken om ze weer naar boven te brengen? Wees in de hogere vibratie. Wees de hogere vibraties.

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag: Ik vroeg me gewoon af of je het bijbelvers zou kunnen uitleggen: “De eersten zullen de laatsten zijn en de laatste zullen de eerste zijn, velen worden geroepen en weinigen uitverkoren.”

OWS: We denken dat je het meeste al weet wat dit betekent in termen van het werken met jullie, de lichtwerkers, de lichtstrijders. De eerste … wacht alsjeblieft [Pauze] … De eersten zullen de laatsten zijn en de laatsten de eersten. Dus wat gebeurt hier al een tijdje, waarbij de eersten altijd proberen de eerste te zijn. Zij zijn de elite. Zij zijn de cabal. Zij zijn degenen die de controle hebben gehad. Maar wat Yeshua in dat vers zei waarover je spreekt, is dat de laatsten, degenen van jullie, de zachtmoedigen de aarde zullen erven, degenen van jullie die deze zachtmoedigen zijn. Degenen van jullie zijn de laatste. Degenen zoals jullie zullen de eerste zijn, vooraan. Jullie zijn de voorhoede. Jullie zijn degenen die voorafgaan aan alles wat op komst is. Jullie zijn degenen die de leiding nemen zou je kunnen zeggen. Dat is wat daarmee wordt bedoeld.

Vraag: Ja dat wist ik eigenlijk wel, maar ik denk dat ik je dat wilde horen zeggen.

OWS: En jij bent ook de uitverkorene. Zo…

Vraag: Ik denk het, maar we zijn nederig van aard en het is moeilijk om alles in je op te nemen.

OWS: Wacht even. Velen worden geroepen en weinigen worden gekozen. En “weinigen” in dit geval, dat sprak zeker over jullie de uitverkorenen. Jullie, degenen die de 144.000 zijn en dit allemaal. Je hebt dit eerder op veel verschillende manieren gehoord, veel verschillende keren, maar jij, jullie hebben ervoor gekozen om hier te zijn en werden gekozen om hier te zijn uit de vele miljoenen en miljoenen die hier ook wilden zijn.

Begrijp alsjeblieft dat er hier een tekort is aan lichamen op deze planeet. Velen wilden hier vooral in deze tijd komen om hier te zijn en te ontwaken in deze geweldige tijd die voor de deur staat en zelfs in het nu is. Maar zo velen zijn niet geschikt op dit punt dus jij bent de uitverkorenen. Jullie zijn degenen die geschikt zijn om hier te zijn.

Maar begrijp ook dat wanneer je spreekt over de lichamen die hier zijn, ongeveer 7 miljard mensen die hier zijn wat er zou gebeuren als je plotseling alle lichamen zouden regenereren en je niet meer zou sterven en geen zieken en ziektes zou hebben? En de lichamen die nog steeds geboren zouden worden en er zouden geen doden zijn, uiteindelijk zou je zien dat er een overbevolking zou zijn die hier zou plaatsvinden. Maar dat zal niet gebeuren, want degenen die hier niet willen zijn, hoeven hier niet meer te zijn. Je kunt naar andere planeten, andere zonnestelsels, zelfs andere sterrenstelsels gaan, dus er zal nooit een overbevolking zijn in deze situatie. Zie je?

We weten dat we hier van de koers af gaan, maar het was belangrijk om te zeggen, omdat er mensen zijn die zich dit afvragen – je weet wie je bent – en hebt deze vraag niet gesteld. Maar we beantwoorden het hoe dan ook.

Vraag: Nou, dank je wel, want ik ben een van degenen die zich dat heeft afgevraagd.

Vraag: Het was geweldig dat je over de ruggengraat sprak omdat het ook werkt als een energetische antenne, nietwaar? En het was interessant omdat ik aan mijn ruggengraat dacht en toen bracht je het naar voren, de kracht van bewustzijn.

Ik was een beetje perplex over wat een channeler van Aartsengel Michael doorgaf. Ze zei dat Michael zegt dat het een noodtoestand is en daar ben ik een beetje perplext over omdat ik niet echt voel dat het een noodtoestand is, dus ik vraag me af of je daar wat meer licht op kunt werpen. Ze channelt over het algemeen wel met Michael, maar daarover twijfel ik enigszins, omdat ik denk dat ik niet voel wat zij voelt of dat ik niet download wat zij download en doorgeeft aan de gemeenschap. Als het verkeerde informatie is, ben ik heel voorzichtig, dus ik breng geen verkeerde informatie naar de gemeenschap. Ik wil gewoon jou mening hierover voor de gemeenschap.

OWS: We zijn een beetje perplext over wat je bedoelt met de noodtoestand. Wat is hier een noodtoestand?

Vraag: Ja ik ook, dat is het punt. Het is een gechannelde boodschap die naar je toe komt, waar veel mensen naar luisteren en ze zegt dat Lord Michael zegt dat er een noodtoestand op de planeet is geweest, waarvan we ons heel goed bewust zijn dat we er een lange tijd in hebben gezeten. Maar wat verwarrend is, is dat deze hele angst deel uitmaakt van de noodtoestand. En het punt is, mensen die net wakker worden en horen dat er een beetje angst is en dat ik me zorgen maak voor de rest van de gemeenschap.

OWS: We zouden je een vraag willen stellen. Om je vraag te beantwoorden, moeten we je deze vraag stellen. Hoe voel je je als je een term hoort, er is nu een noodtoestand?

Vraag: Ik spreek altijd met mijn hogere zelf …

OWS: Nee, dat is niet wat we hier vragen. Hoe voel je je als je dit hoort?

Vraag: Als ik hoor dat iemand zegt dat er een noodtoestand is, denk ik bijna dat er geen noodtoestand is, dat is het niet.

OWS: Ja. Maar wat we hier bereiken is wanneer iemand dit hoort, dit idee van de toestand van, dit is een noodgeval, een noodtoestand, je voelt paniek, je voelt angst. Hoe zou dat iets kunnen zijn dat gunstig zou zijn voor diegenen van jullie hier op de planeet om angst te hebben? Zie je, dat is precies waar we vandaan willen, is dit gevoel van angst. Dus we zouden nooit komen en zeggen, dat er nu een noodtoestand is op de planeet omdat dat alleen maar angst oproept. Zie je? Dit zou nooit gebeuren.

Altijd wanneer je een of ander soort channeling hoort of welke berichten dan ook, voel op dat moment hoe het aanvoelt. Hoe resoneert het in jou? Als het angst oproept, is het niet waar. Dat is niet iets dat van waarheid is. Er is misschien enige waarheid, maar niet helemaal. Zie je? Het is nooit 100% in deze berichten. Of, wat wij nu zeggen is nooit 100% omdat het door een filter gaat dat hier op de planeet is. In dit geval is het die van James. In het geval waar u het over had, was het een andere, en zo een en zo verder en alle verschillende gechannelde boodschappen. Er zit veel waarheid in, maar niet alles. Er is veel waarheid in alle verschillende intelligentie die naar voren komt, maar niet in alles. Zie je? Dus dit is wanneer je je onderscheidingsvermogen moet gebruiken.

Maar we zullen je zeggen dat er nergens een noodtoestand is op dit punt op de planeet. Misschien voor bepaalde gebieden, ja zeker, net zoals er eerder was, zou je kunnen zeggen voor het gebied van Hawaï wat daar gebeurde. Maar dat werd zeker voorkomen, dus het was niets om je zorgen over te maken. Maar er was een boodschap die werd uitgezonden en deze bracht angst en dit is wat de cabal wilde. Ze wilden dat de angst naar buiten kwam. Ze wilden veel meer; ze wilden eigenlijk een oorlogssituatie creëren; in staat zijn om een deel van de planeet de schuld te geven van hun verantwoordelijkheid, zodat ze een oorlog kunnen beginnen, maar dat zou natuurlijk nooit worden toegestaan. Net zoals het nooit zal worden toegestaan. Net zoals geen van deze belangrijke soorten rampen / calamiteiten die door de mens kunnen worden gecreëerd, niet zal gebeuren. Zie je?

Vraag: Ik begrijp helemaal wat je zegt, want dat is het punt. Als mensen gewoon wakker worden en naar dit kanaal luisteren, zullen ze een beetje bang zijn en hun onderscheidingsvermogen gebruiken. Dus ik raak een beetje perplex van deze channelers die op YouTube komen en angst in de mensen brengen die niet ontwaakt zijn, die wakker worden, wat een beetje ondeugend is. Je hebt alles in perspectief gezet voor het collectief en ik dank je.

OWS: Heel goed ja.

Vraag: De cabal, en misschien andere mensen van andere planeten die ons hier bezoeken, hebben allemaal iets dat ze quasi-kristallen noemen, waarin ze twee elementen combineren en ze snel bevriezen om kristal te maken. En ik vroeg me af of je ons een idee kon geven hoe dat werkt en wat het doet met het kristalrooster of wat het ook doet werken?

OWS: Wat we je hier over kunnen vertellen is dat kristaltechnologie iets is dat al heel lang op aarde is. Je had het in Atlantis, het is in de innerlijke Agarthaanse gebieden in de planeet, in Telos en zo werd deze kristallijne technologie gebruikt omdat het verwant is aan de Aarde. Het is verwant aan de planeet. En werken met deze kristallen is werken met de energie van de planeet. Wanneer je met kristallen werkt, werk je rechtstreeks met Gaia’s energie. Dit is waar je misschien niet bewust van bent. Maar de energie wordt vermenigvuldigd of versterkt door deze kristallen. En deze kristallijne technologie komt terug naar de planeet. Je had het zeker in Atlantis en je zult het opnieuw hebben. Het maakt deel uit van het proces.

Wat betreft de kristallen en al deze technologie die afkomstig is van de Galactics, en zeker van andere beschavingen, ze hebben alles, ze werken allemaal met deze energieën. Ze weten allemaal hoe ze met hen moeten werken en ze blijven dit doen en zullen hun energietechnologie ook naar de planeet brengen. Dus je hebt niet alleen de energie of de technologie die hier op de planeet is gecreëerd en tegengehouden, maar je zult ook alle technologie hebben die afkomstig is van de Galactische beschavingen die ons komen bezoeken.

Er is veel om naar uit te kijken, maar er is ook veel in het nu. Daarom herhalen we dit altijd. Kijk niet alleen naar de toekomst als je redding. Kijk naar het nu, het moment waarin je bent en leef elk moment alsof het je laatste was. Oke?

Vraag: Ik ben een boek aan het lezen op dit moment dat zegt dat Sedona de Kristallen Stad is en de stad van de sterrenmensen. Was het een deel van Lemuria?

OWS: Zeer interessante vraag die je stelt. Sedona en dat gebied was wat je in die tijd ook een buitenpost van die Lemurische en Atlantische Oceaan zou noemen. En dit is een heel energetisch gebied en je hebt gelijk dat de eerste Stad van Licht boven Sedona zal materialiseren en een deel van dat gebied zal zijn, als de tijd daar is. Naarmate de frequenties blijven stijgen, zullen er meer mensen beginnen – vooral zelfs in dit volgende jaar en dit jaar waarin je bent – zullen mensen beginnen te materialiseren … of in staat te zijn om de Stad van Licht te zien met hun fysieke ogen omdat deze veranderingen zich blijven ontwikkelen. En naarmate meer mensen door die sluier beginnen te kijken – dat ze denken dat die er nog steeds is, maar zoals je steeds meer begint te weten, is deze er niet meer, hij is alleen vanwege je programmering – maar jullie willen, degene van jullie, zeker als je naar het Sedona gebied gaat zul je kunnen beginnen, in de latere delen van dit jaar zoals we het nu zien, dat je zult gaan zien wat anderen niet kunnen zien.

Vraag: Ik heb een vraag over ons ascensieproces. Terwijl we transmuteren en genezen en in training of verbinding blijven met onze Bron ons hogere zelf, voegen we toe aan het ascensieproces door anderen te helpen ontwaken en te verbinding met hun hogere zelf. Dit kan lineair zijn, maar als we vooruitkijken naar wanneer onze mentoren hier zijn en we doorgaan met onze missie en om te helpen met de planeet, voel ik omdat er 7 miljard op aarde zijn met alle lichtwerkers die samenwerken, we nog steeds back-up nodig toch? Jullie helpen ons van bovenaf maar als je hier komt, kun je dan helpen met wat wij gaan doen? Dat is een beetje mijn vraag. Wat gaan we doen? Meer helend werk over de hele planeet? Ik zie die visie niet en ben nieuwsgierig.

OWS: Ja, we begrijpen uw vraag. En we zouden je willen zeggen dat jou missies steeds duidelijker zullen worden terwijl je door dit overgangsproces blijft gaan. En terwijl je missies voor jou duidelijk worden, begin je ermee te starten en met hen te werken en de dingen die je je nu afvraagt, worden op dat moment glashelder. En we gebruiken deze terminologie doelbewust hier. Kristalhelder. [onopzettelijk] Onopzettelijk, ja ja.

Vraag: Vertrouw op het proces.

OWS: Ja, vertrouw het orkestratieproces. Alles wordt georkestreerd. We zeggen dit veel verschillende keren, maar weet gewoon dat dit het geval is. Je begint het begin van dit meer en meer te zien, van wat we al een tijdje zeggen. En de materialisaties van deze dingen beginnen nu te komen: de verschillende arrestaties, het einde van de chemtrails. Dat is iets dat ook komt. We weten dat hier eerder in je discussie over gesproken is en dat is iets dat eraan komt. Het is in het proces zou je kunnen zeggen. Het zal eindigen. En er zijn veel andere dingen en alle technologie en al deze dingen zullen naar voren komen, eerst als een stroompje en dan als een stroom die de planeet binnenkomt. Oke?

Vraag: Ik heb gehoord over crypto-valuta en sommige mensen zeggen dat het een strategie van de cabal is om de GCR te voorkomen. Andere mensen op talkshows laten weten dat het deel is van het digitale geld dat naar het nieuwe banksysteem komt. Maar het koopproces is erg streng, zodat het geld niet op de zwarte markt terechtkomt. Kun je ons vertellen wat momenteel het juiste pad is van crypto-valuta? Is het deel van de GCR voor toekomstige valutauitwisselingen?

OWS: Als we naar de situatie kijken, zouden we je zeggen, zoals we eerder hebben gezegd, dat alles georkestreerd wordt. Om nu specifiek dit type technologie te begrijpen of dit soort financiële vergoeding die je zou kunnen zeggen, het is geen onderdeel van de lichtwerkers / licht-strijdersgemeenschap. Het maakt geen deel uit van wat het Bondgenootschap introduceerd. Het Bondgenootschap, degenen die voor het licht werken, werken volledig aan de uiteindelijke verandering weg van geld, als een behoefte aan uitwisseling. Maar in deze overgang waar je doorheen gaat is er nog steeds behoefte aan, dus het gaat hier altijd om balans. En het idee dat geld wordt gesteund door kostbare metalen, goud, zilver, dit alles, is de manier waarop het zal gaan. Dat was de manier waarop het in het begin bedoeld was, omdat het door iets wordt ondersteund, het betekenis heeft. Het papieren geld zoals het is heeft geen enkele betekenis behalve wat je er aan geeft. Zie je? En wat er in de loop van de tijd aan is gelegen, heeft in deze situatie zo’n onbalans gecreëerd dat het niet kan doorgaan. Dus het gebruik van een andere soorten valuta, cryptovaluta zoals je het noemt, is iets dat door de cabal naar buiten wordt gebracht omdat ze naar een volledig geldloze samenleving willen gaan. Ze willen nog steeds de touwtjes in handen hebben en ze kunnen dit soort dingen besturen, ook al is wat je hoort dat ze dat niet kunnen. Alhoewel wat je hoort is dat het heel veilig is, dat is het niet. Het is niet iets dat … het is iets dat kan worden gemanipuleerd. Maar het wordt je verteld dat het niet mogelijk is. Dit is het raadsel, zou je kunnen zeggen, dat naar voren wordt gebracht.

Dus om vollediger te antwoorden, rechtstreeks op je vraag, is deze cryptovaluta meer van de cabal dan van de krachten van het licht. De krachten van het licht werken ijverig om deze geldsituatie naar voren te brengen en dat het wordt ondersteund door kostbare metalen. De kostbare metalen zijn trouwens in de triljoenen en triljoenen en triljoenen en triljoenen en gadziljoenen of hoe je het ook wilt noemen. Er is zoveel overvloed op deze planeet van dit goud en edele metalen en juwelen, dit alles gaat je verbeelding te boven, hoeveel er is. Er is geen … [Tekort] Er is geen tekort aan, ja. Dank je.

Shoshana: Er is net iets in me opgekomen …… manipulatie van [audiointerferentie].

OWS: Dat klopt. Waar hebzucht is, zal er altijd manipulatie zijn. Maar de Nieuwe Gouden Eeuw zal verder gaan dan het idee van hebzucht. Er is geen noodzaak voor. Denk hieraan, stel je even voor dat elk huishouden over de hele wereld de replicator heeft en je kunt alles kopiëren wat je maar wilt. Niet alleen thee zoals in Star Trek. Thee, zwarte thee. Earl Grey heet, ja. Niet alleen dat, maar alles. En als je alles kunt kopiëren, als je een biljet van $ 100 of een biljet van $ 1000 wilt kopiëren, doe het. Maar wat voor goeds zal het je doen? Er zal geen noodzaak meer voor zijn. Als je een blok goud wilt kopiëren, een pond goud, wat zou het voor zin hebben? Je hebt het niet meer nodig, je ziet dat je alles kunt kopiëren wat je wilt. Dus dit alles, al dit gepraat over cryptovaluta en goud ondersteund en alles is slechts een deel van de overgang nu. Maar jullie zullen allemaal voorbij deze overgang komen en terwijl jullie doorgaan met het ascentieproces te doorlopen, zal dit alles betwist worden.

Vraag: Sommigen van ons in de groep wonen in Californië en Californië is dit jaar erg zwaar getroffen, vorig jaar met branden en modderstromen en overstromingen en andere dingen. Ik wil gewoon een beeld krijgen van Californië in de nabije toekomst. Kunnen we over Californië praten omdat we hier zo zwaar zijn getroffen?

OWS: Ja. Wat we je kunnen vertellen is dat Californië, dat deel van het land, wat op een gegeven moment deel uitmaakte van het Lemurische continent. Het was er dichtbij, ze waren in staat om vrij van het ene gebied naar het andere te bewegen en de energieën in Californië zijn nog steeds de Lemurische energieën. Zie je? Zeker ook in het Mount Shasta-gebied. Alles wat je daar momenteel ervaart, is vanwege de energieën die daar nog steeds worden vastgehouden, nog steeds gevangen zijn kun je zeggen sinds het zinken van Lemuria, het zinken van het continent Mu in die tijden. En de angst en alles wat daarmee gepaard ging op dat moment, er gebeurt daar veel vanwege de energetische situatie die er is. Maar dit alles zal beperkt worden of verplaatst worden, je zult hier doorheen gaan zonder de angst die dit vergezelt, als je het toestaat. Als je de angst blijft vast houden, zal de angst deze energieën blijven brengen. En als deze energieën zijn uitgewerkt, zal het verschillende veranderingen in het gebied blijven voortbrengen. De cabal heeft dit zeker al een tijdje geweten. Lange tijd. En zij hebben hun steentje bijgedragen om met deze energieën te werken en deze catastrofes te creëren die daar plaatsvinden. Ze maken er dus een groot deel van uit.

Er is natuurlijk de planeet zelf, Gaia zelf, die dit ook doet vanwege een reinigingsproces dat nodig is. Er is daar echter veel op het gebied van energetische omstandigheden.

Er is iets dat nog niet is doorgegeven, in termen van de verbinding met Lemuria.

Vraag: Dat is volkomen logisch. Dus waarschijnlijk hebben we hier nog een mogelijk vervolg van?

OWS: Mogelijk gebaseerd op de manier waarop de dingen nu zijn, ja, er kunnen nog meer van dit soort situaties zijn gebaseerd op de waarschijnlijkheid die er nu is. Maar dat zou kunnen verschuiven. Dat kan veranderen. Zoals jullie eerder hebben kunnen omgaan met de orkanen en dergelijke dingen, kun je dit doen met de dingen die ook in Californië gebeuren, in termen van droogte in termen van regen in termen van branden en dit alles. . Branden is een beetje moeilijker, omdat er hier veel van zijn gemaakt.

Vraag: Ik heb een vraag over de branden. We hebben lasers en dergelijke gezien. Was dat cabal tegen cabal of de Alliantie of de Galactics?

OWS: Dit is wat we er over zeggen. Ja. Het was vooraf bepaald zou je kunnen zeggen door de cabal die dit creërde, deze situaties creëerde die er in Californië zijn geweest in termen van het droogtegebied, in termen van het tegenhouden van de regen, in termen van het erg droog maken daar, zodat ze dan de branden konden starten. Een deel hiervan was om de aandacht af te leiden van veel andere dingen die gebeurden. Ze willen zeker de aandacht afleiden van alles wat erbij komt kijken als ze uit de schaduw komen. Maar ze kunnen dit niet langer uitstellen en ze zullen volledig uit de schaduw worden gehaald en ertoe worden gebracht, om hier niet de term beproeving te noemen, maar ze zullen worden veroordeeld voor hun, voor die dingen, die ze hebben gedaan tot op dit punt.

Vraag: Bedankt. En door daaraan toe te voegen met de vervanging van laten we zeggen het Congres dat corrupt is en deel uitmaakt van de cabal enz. Dat ze worden vervangen of worden heropgevoed of getransmuteerd enz. er is een kans voor een nieuwe regering, nieuw leiderschap om deze te vervangen. Is dat iets waar we naar uit moeten zien en om veranderingen in de regering te verwachten, in wezen eruit met het oude en het nieuwe erin?

OWS: Absoluut, ja. Je zult dit waarschijnlijk gaan ervaren in dit eerste deel van dit jaar, je zult het beginnen te zien – eerder meer in het middendeel of het latere deel van dit jaar, zul je veel van deze overgangen in je regering ervaren. Nogmaals, dit is allemaal gebaseerd op de huidige situatie. Gebaseerd op de mogelijkheid en waarschijnlijkheid.

Vraag: Dit gaat over sociale woningbouw / overheidshuisvesting. Veel mensen over de hele wereld hebben overheidsgebouwen of sociale woningen (ik weet niet zeker wat de terminologie in Amerika is), [Afdeling 8], waar de regering je een huis geeft om in te wonen – je moet huur betalen, maar ze worden aan kwetsbare mensen gegeven. Zijn deze huizen over de hele wereld die deze regeringen bezitten, gaan ze deze aan de mensen geven die in die huizen wonen? [Gratis] Wordt het afbetaald door goud of …

OWS: Dit alles maakt deel uit van de overgang, waar je het over hebt, diegenen die dakloos zijn, zullen aanvankelijk onderdak krijgen en zo, meer in het begin om een balans te brengen. Het gaat allemaal weer om balans. Dus degenen die dakloos zijn en degenen die geen voedsel hebben, geen water hebben, zullen dit krijgen. En het zal niet noodzakelijk van de overheid komen, maar van de mensen.

En het zal worden bewerkstelligd door de projecten die in de maak zijn. Als het geld wordt vrijgegeven in deze overgang, zullen deze projecten, als het geld is vrijgegeven, beginnen te zorgen voor al deze soorten situaties waar je over spreekt. En het idee iets te bezitten zal iets worden waarover je je geen zorgen meer hoeft te maken. U hoeft niets te bezitten. Want als je iets bezit, kan iemand dat van je afnemen. En dat zal niet het geval zijn, daar is geen noodzaak voor. Zeker als je de replicators hebt, kopieer je een huis dat je wilt. En wanneer u verder gaat dan de replicators en u uw eigen verbeeldings- en visualisatieproces kunt gebruiken om alles te maken wat je maar wilt, kun je overal waar je maar wilt een huis creëren. Je kunt het hier op deze planeet creëren, je kunt het op een andere planeet creëren, je kunt het op veel verschillende planeten hebben als je wilt. Je kunt alles doen wat je wilt en wat je ziet? Dit is de vrijheid waarover we spreken. Dit is de vrijheid waarover Ashtar hier kort over heeft gesproken. De vrijheid die komt. Dit is waar je naar uitkijkt.

Vraag: Absoluut. Ik heb visioenen gezien van de replicators die huizen of gebouwen kopiëren voor mensen om in te leven.

OWS: Het gebeurt al op een ander niveau in termen van uw 3D-printers die het begin zijn. Ze zijn nu zelfs in staat om huizen te printen op dit moment in de regio China. Ze printen hele gebouwen. Kun je je voorstellen? Dat is slechts het voorspel van de replicators. Er is zoveel technologie die eraan komt. Je zult versteld staan van wat er gaat gebeuren. [Kan niet wachten!] Maar je kunt wachten. [Beller praat over OWS] Dit is wat wij willen dat je begrijpt. Je kunt wachten en je moet wachten.

Maar je moet niet achterover leunen en hierop wachten en niets doen in het proces. Geef je baan niet op, geef je relaties niet op, denkend dat de schepen komen en je wordt opgenomen op de schepen en dit alles. Het kan gebeuren, maar verwacht het op dit moment niet. Wees er gewoon klaar voor als deze dingen zich ontwikkelen. Dat is wat we nodig hebben om je te helpen begrijpen. Alles wordt georkestreerd en alles ontwikkelt zich zoals het moet. Dus gewoon op de juiste plaats op het juiste moment en op het juiste tijd en alles zal voor zichzelf zorgen. Ga met de stroom mee, dit is altijd de manier om dit te doen. Ga gewoon met de stroom mee.

We moeten verder gaan. Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag: Ik heb mijn vijf rituelen uitgevoerd en ik spin(ronddraaien) veel en wat er gebeurt is dat ik problemen krijg met verschillende delen van mijn lichaam, waardoor ik terug getrokken wordt naar dat specifieke ding dat ik aan het doen was. Het kwam bij me op dat ik misschien doelwit was. Ben ik op de één of andere manier een doelwit, zodat ik iets vertraag? En ik kreeg een soort ervaring omdat alles wat er gebeurde was zoiets van, dit zal me uit het spel halen voor deze oefening, dit zal me uit de wedstrijd halen voor die oefening, en dus vraag ik me af, kan dat? Kan dat worden gedaan? Als we ascenderen, zouden de duistere machten ons dan echt willen tegenhouden en proberen ons op die manier te vertragen? En wat kan ik zeggen om dat weg te krijgen? Als er zoiets bestaat?

OWS: Het zou alleen gericht zijn als je een doel had of als de cabal je als doelwit wilde gebruiken. Maar dat ben je niet, daar hoef je je geen zorgen over te maken. Trouwens, jullie allemaal die hier aan de telefoon zijn en hier in de kamer hoeven je daar geen zorgen over te maken omdat je veel bescherming hebt en je bent ook niet op hun radar als een persoonlijkheid. Misschien ben je als groep op hun radar, maar niet als persoonlijkheid. Dus geen zorgen. Wat gebeurt hier hier … [Vraagsteller onderbreekt] Wacht even. Laten we dit afwerken.

Wat er met je gebeurt, hoewel, met wat je aan het doen bent met spinning en zo, dit is prachtig, maar het is precies waar we eerder over spraken waarin we spraken over het stormenderhand nemen van de hemel. Dus wanneer je deze dingen doet, bespoedig je het proces met de kundalini-energie. En de Kundalini-energie is zo krachtig dat je hele centrale zenuwstelsel volledig kunt overbelasten. Als het dit doet, zal het problemen veroorzaken, net zoals het nu doet. Maar het zijn slechts kleine problemen op dit punt. Allerlij pijntjes, verschillende nekpijnen, dit soort dingen, zijn slechts een deel van het proces terwijl je dit doormaakt. Niet iets om je zorgen over te maken, maar iets om op te letten. En terwijl je dit aan het doen bent, roep je het terug, zou je kunnen zeggen, en dit is wat je hogere zelf je laat doen door je deze verschillende symptomen te geven die je hebt. Omdat het je hogere zelf is dat je zegt een beetje rustig te houden, een beetje trager te gaan en dan verder te gaan. Maar ga niet te snel door met te veel te doen omdat je zo bent, je doet het in sommige opzichten voorbarig. Als je plotseling begint met spinning als je het nog nooit eerder hebt gedaan, kan dat gevolgen hebben waar je nog niet klaar voor bent. Ook heb je geen leraar die werkt met jou, in een fysiek lichaam alsnog – je mentoren komen eraan, maar ze zijn nog niet hier, in jullie term het fysieke lichaam – om je door dit proces te helpen. Dus je hebt zeker je hogere zelf en dat is waar je naar luistert en door wordt geleid. Dus dat is wat we je willen voorstellen. Je kunt doorgaan zoals je het nu doet. Voel de symptomen en doe een beetje rustiger en vervolgens weer doorgaan en dan weer rustiger. Maar misschien wil je het spinnen zelfs een klein beetje verminderen. Misschien is het te veel voor jou. Maar dat is aan jou.

Vraag: Oké, dat waardeer ik. Ik wilde het alleen dubbel checken omdat ik dacht dat ik het bericht kreeg dat er een externe inbreuk was omdat ik een beetje een naam heb die ik voor mezelf heb verzameld in de wereld om mensen vooruit laten komen in het leven en persoonlijk groei en ontwikkeling en ik vroeg me af of dat begon te verschijnen?

OWS: Niet genoeg om je zorgen over te maken. Als “ze” het er niet uitgehaald hebben (noemt een bepaald individu dat nogal een aanhang heeft met de Lichtkrachten), toch denk ik dat je niets hebt om je zorgen over te maken.

Vraag: Ja, ik dacht dat ze een paar manieren hadden om het in je lichaam te doen dat ze implanteerden, ik bedoel het zo, maar het zouden implantaten kunnen zijn dat als ze zagen dat we op een bepaalde plaats waren ze dingen naar ons zouden sturen.

OWS: We hebben hier eerder over gesproken op een ander moment waarin we over deze implantaten spraken en ze zijn niet iets om bezorgd over te zijn. Er zijn maatregelen voor genomen. Voor diegenen van jullie die de lichtwerkers de lichte strijders zijn, je hebt veel bescherming. Er zijn gevallen waarin bepaalde de aandacht op zichzelf vestigen en dan kunnen ze op een bepaalde manier een doelwit worden. Maar het is niet iets voor jou die deze vraag stelt, of voor ieder van jullie op dit punt die hier bij ons zijn en die deel uitmaken van deze groep, iets om bezorgd over te zijn. We zijn ons zeer bewust. Wij, die van ons, de Opgestegen Meesters, de Galactics zijn zich heel goed bewust van deze groep en alles wat je doet als onderdeel hiervan en alles wat je bent, nog belangrijker, alles wat je gaat doen als onderdeel hiervan.

Vraag: De Pleiadianen die Barbara Marciniak channelt hebben erop gewezen dat de voornaam van Elon Musk kan worden opgesplitst in de woorden / namen El en On, allebei namen voor de Sumerische god Anu. En wat ik interessant vind, is dat Elon Musk zegt dat hij niet eens in God gelooft. Dus mijn vraag is, is Elon Musk een soort van straal of emanatie of iets van Anu?

OWS: Ten eerste zit de El en On die je gebruikt niet in de terminologie die je hier hebt. De On is een universum, een ander universum. El is het El ras dat hier lang geleden op deze planeet was en ze waren geëvolueerd naar de vierde en hogere dimensies, de vijfde en hogere dimensies. Ze waren schijnbaar hier en toen waren ze weg. Ze zijn verder dan de driedimensionale ervaring gegaan, net zoals jullie ook in het proces zijn om te doen. Dus het idee dat je deze naam Elon zou aannemen, is niet iets waar je je zorgen over hoeft te maken. Het is slechts een deel van dit proces voor dit specifieke individu. Het heeft niets te maken met de Annunaki zoals je zegt, maar dit kan alle kanten op, zoals wij het zien. Maar we gaan niet dieper in op bepaalde individuen. Bepaalde tijden zullen dat doen, maar voor deze persoon op dit moment niet. Dus dit — we gebruiken liever deze terminologie niet– – dit moet op dit moment geclassificeerd blijven.

Nog andere vragen? Dan geven we het kanaal vrij. Gewoon … [Lange pauze] Geen ander bericht op dit moment.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell

www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org

Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.

Vertaald van engels naar nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen