17.12.31 “Terwijl dit jaar voort gaat, ga jij, velen van jullie, gaan de missies realiseren waar je voor hier bent”.

 

 “Terwijl dit jaar voort gaat, gaan jullie, velen van jullie, gaan de missies realiseren waar je voor hier bent”.

Sananda en One Who Serve zoals gechanneld door James McConnell
Zorra zoals gechanneld door Billy (Zaraya)

Deel deze berichten alstublieft, maar zorg ervoor dat alle berichten precies zijn zoals vermeld (Inclusief Zorra’s bericht aan het eind)
Deze berichten werden gegeven tijdens onze speciale oudejaarsavond meting van Prepare for Change in Payson, AZ op 31 december 2017

 Sananda

Ik ben Sananda.

Zoals altijd is het geweldig om bij jullie te zijn, om op deze manieren te kunnen delen, wetende dat in de niet al te verre toekomst deze manieren van delen niet langer nodig zullen zijn. Want jij, een ieder van jullie zal een eigen verbinding hebben met die niveaus van bewustzijn die boven de uwe liggen, buiten het bewustzijn dat u nu bent. Met andere woorden naar je hoger niveau van bewustzijn gaan; die niveaus van je wezen die de hele jij omvatten. Dit is waar je naar toe gaat.

En alles beweegt zich nu in deze richting. Alles beweegt zich om je verder en verder te brengen in dit proces. Door deze overgang waar je door heen gaat en door het ascensieproces en uiteindelijk kom je in wat bekend staat als de Transfiguratie. Want jullie zijn allemaal aan het trainen, je voorbereiden om deel uit te maken van deze nieuwe uitdrukking … of in veel gevallen de oude uitdrukking waar jullie allemaal eerder doorheen zijn gegaan.

Je bent door een verbazingwekkende tijd gegaan, dit jaar dat nu voorbijgaat. Maar ik zeg je nu dat je je naar een meer verbazingwekkende tijd begeeft. Een tijd die je soms op je knieën brengt in termen van niet begrijpen wat er gebeurt, niet klaar te zijn voor deze dingen … tenzij je dat wel bent.

Tenzij je jezelf hebt toegestaan diep in jezelf te verplaatsen om die verbinding opnieuw te vinden met die van je Hogere Zelf, de Bron in je, die verbondenheid. Als je dit doet, als je hier dagelijks aan werkt, dan met deze dingen die in de tijd die voor ons ligt komen, als deze schaduwen waarover je sprak, als de schaduwen terugkomen naar het licht. En alles wat terugkomt in het licht bereidt je voor op wat na dit komt. Wat eraan komt.

Je bent zeker niet alleen om hierdoor heen te gaan. Wij zijn hier bij jou. Je mentoren zijn bij je of ze zullen bij jou komen. Het enige dat je nu hoeft te doen, is volledig vertrouwen in het proces. Vertrouw op het proces waar je naartoe hebt gewerkt, waar je over hebt geleerd, waar je voor hebt getraind.
En ik spreek niet alleen over training in dit leven. Je hebt hier een lange tijd voor getraind.

En degenen van jullie die hier nu zijn, die dit al vele malen eerder hebben gedaan, je hebt deze trainingen eerder doorgemaakt. Dit noemen  jullie “oude koek”. Het is niet iets dat nieuw is of iets dat je op een of andere manier tegenhoudt, want alles is precies zoals het moet zijn en zoals je vaak hoort, wordt het allemaal georkestreerd.

En alles wat je doet is onderdeel van deze geweldige orkestratie. Het is niet alleen wij hier die het orkestreren doen. Wij zijn wat jij zou beschouwen als degenen die de toverstaf of de stok vasthouden of de maestro zijn. We kunnen dat overwegen. Maar in werkelijkheid is jouw Hogere Zelf de maestro. Het is je Hogere Zelf dat richting geeft aan het refrein in jou, van alle multidimensionale zelven die je bent. En dit is wat er nu gebeurt en zal blijven gebeuren terwijl je doorgaat met het doorlopen van dit meest verbazingwekkende jaar dat er aan komt, het jaar dat al lang is voorspeld. Eonen van tijd net als ………… [ongemute telefooninterferentie]
Nu kunnen we doorgaan. Blijf alsjeblieft begrijpen dat alles wordt uitgewerkt en dat je vooraan staat, zou je kunnen zeggen, jij bent de voorhoede. Jij bent de voorhoede die dit alles naar voren brengt. Jullie zijn degenen die er zijn en zich hebben voorbereid en hebben getraind om deel uit te maken van de missies die jullie hier kwamen doen. Jullie zijn degenen die zullen reiken naar al diegenen die aan hun eigen ontwaken toekomen. En als ze in hun ontwaken komen, zullen ze buiten zichzelf om hulp zoeken. Ze zullen buiten zichzelf naar jou zoeken, naar degenen onder jullie die zich hierop hebben voorbereid en hebben gerealiseerd wat jouw missies zijn.

En terwijl dit jaar vordert, zullen jullie, velen van jullie, gaan zich die missies realiseren waar je hier voor ben. Je gaat weten hoe je in jezelf moet kijken en de antwoorden op de vragen moet vinden. Niet door diegenen van ons te vragen, maar door in jezelf te vragen: “Hoe ga ik verder? Wat moet ik nu doen? Hoe breng ik dit tot stand? Help me door deze hele transitie heen waar ik nu doorheen ga”.

Dit zijn de vragen die je gaat stellen, terwijl anderen die nog niet zijn ontwaakt of gewoon in het proces van ontwaken zijn, de andere vragen zullen stellen die jij al hebt gesteld: “Waar gaat dit allemaal over? Waarom zijn we hier? Wat moeten we doen? Wat is er met deze planeet of met dit land gebeurd, of wat het ook is? “Dat zijn de vragen die ze gaan stellen. “Hoe kunnen we het proces helpen? Wat kunnen we doen? “Dezelfde vragen die jij al hebt gesteld en velen van jullie hebben de antwoorden ontvangen.

En als je de antwoorden nog niet hebt ontvangen, stelt je nog niet de juiste vragen. Dus kijk in jezelf en weet de vragen die je jezelf moet stellen. En als je die vragen stelt, ontvangt je de antwoorden. Vraag en je zal ontvangen. Zoek en je zult vinden. Klop en je zal worden opengedaan. Dit werd al lang geleden gezegd en het is net zo goed een proces dat nu nodig is als toen; en des te meer als je door het nieuwe jaar gaat.
Ik ga hier niet verder over praten, want ik wil het donderen niet wegnemen van onze dierbare One Who Serves.
Ik ben Sananda.  Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal. En ik zal een pilaar blijven die er voor je staat voor jou gedurende het hele volgende jaar.

One Who Serves
Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om.
Groeten aan jullie!  Gelukkig nieuwjaar!

Ben je klaar voor dit nieuwe jaar? Ben je echt klaar? Want het zal geweldig zijn, zoals Sananda heeft gezegd.

Je hebt geen idee wat er gaat komen. Werkelijk, Geen idee. Ja, we hebben het je verteld en je op al deze dingen voorbereid, maar alle dingen die we kunnen zeggen en je voorbereiden, zullen niet eens in de buurt komen van wat er gaat gebeuren.

Die dingen waar je op hebt gewacht en verwacht, die komen zeker en we kunnen hier zonder twijfel zeggen dat deze oudejaarsavond die je nu hebt de laatste oudejaarsnacht is die je in dit opzicht hebt. [Ja! Halleluja!] Dat is nogal een verklaring, niet ?!

We kunnen jullie echter zeggen dat dit het geval is, want alles gaat in veel opzichten gebeuren terwijl dit jaar voort gaat.
Maar voordat we het hebben over wat er gaat komen, laten we een beetje praten over wat er al is gebeurd. Die dingen die je hebt meegemaakt in 2017 en zelfs daarvoor in 2016.  2016 was het jaar dat we het jaar van voorbereiding noemden. Dat was 2016.  2017 noemden we het jaar van vervulling en niet alles werd vervuld zoals je het wilde, maar het gebeurt allemaal. Het wordt allemaal vervuld. Op dit moment is er aan het einde van dit jaar al veel bereikt.

Wat denk je dat het volgende jaar zal zijn? We vertellen het je. Het wordt het jaar van voltooiing.
Dat betekent niet dat je gaat ascenderen en omhoog gaat in de wolken of iets van dien aard. Dat zeggen we niet. Dat is niet de voltooiing waar we het over hebben. Maar we hebben het over de voltooiing van die dingen waarvoor jij je hebt voorbereid. Als we ‘jij’ zeggen, hebben we het over het collectieve jij. Degenen van jullie die in het ontwakingsstadium zijn en degenen van jullie die in de ontwakingsstadia komen en in de ontwakingsstadia zullen komen. Dus wat je in 2017 hebt meegemaakt, in dit jaar van vervulling, is in veel opzichten wonderbaarlijk geweest als je echt naar de dingen kijkt. Kijk hoe ver je bent gegaan … je bent hier gekomen.
Het is verbazingwekkend in veel opzichten omdat je vanaf begin dit jaar, door 2017, bent gekomen met een gloednieuwe president waarvan je niet zeker wist, dat velen het niet zeker wisten, of de dingen zouden gaan veranderen ? Zal deze echt het moeras gaan leegmaken en  alles van de corruptie en al deze criminele activiteiten die hebben plaatsgevonden? En ja, gekomen om de schaduwen naar het licht te halen en dit alles?  Is dat wat het zou zijn? Dat wist je begin 2017 niet, maar kijk hoe ver dit is gekomen!

Jullie wilde openbaarmaking, niet waar? Jullie wilde de openbaarmaking van, de aardse activiteiten en een deel van het Geheime Ruimteprogramma en al deze dingen en nu aan het einde van 2017 krijgen jullie het. Je begint het te krijgen. Het komt. Misschien niet tot het punt dat je misschien had willen hebben; we weten dat velen verwachtten dat de President daar zou staan ​​en zou worden geflankeerd door Sananda en Aartsengel Michael. Hoe zou dat zijn geweest ?! Kun je je Aartsengel Michael voorstellen met de vleugels en misschien staat Sanat Kumara met zijn witte paard daar ook? Kun je je voorstellen hoe dat zou zijn geweest? Nou, je weet hoe dat zou zijn geweest: mensen zouden naar de heuvels hebben gerend! [Gelach] Ze zouden dat niet aankunnen. Zie je? Dat kon niet gebeuren. Dat zou veel te schokkend zijn.

Het is dus sterk afgezwakt om diegenen die nog niet zijn ontwaakt – wat de meerderheid van de bevolking is – hen toe te staan ​​dat ze in staat worden gesteld er aan te wennen. Het gaat erom om ontspannen te zijn. Niet schokkend. Geen angst brengen. Dat is de oude manier. Dat is het oude paradigma. We zijn klaar met het oude paradigma, nietwaar? [Ja] We zijn klaar met de angstzorgen, nietwaar? [Ja]

Laten we verder gaan. Laten we de liefde vinden die er is in ieder van jullie is. Er is een vonkje liefde in elk individu op de planeet. En we spreken over elk individu. Er is niemand ergens die dat niet heeft, niet die vonk van liefde heeft die van de Schepper komt, die van de Bron komt. Maar … degenen waarvan je weet dat wij de cabal noemen, wij noemen het de duistere machten, zij weten gewoon niet dat zij die vonk van liefde hebben. Het is tegengehouden door hen of schijnbaar tegengehouden van hen.
Maar je hebt zelf ontdekt dat je nooit bent losgekoppeld van de Bron. Je dacht alleen dat je dat was omdat het deel uitmaakte van het spel dat je hier speelde. Maar dat spel is voorbij! Dat is de manier waarop je dit nu moet bekijken. Het spel is voorbij. Je kwam hier om dit spel te spelen, je kwam hier om te vergeten wie je was, maar nu is het tijd om te herinneren wie je bent. Dat is waar het nu allemaal om gaat. Dat is waar je naartoe verhuist.

Dus terwijl je door het afgelopen jaar bent gegaan, ben je door enorme veranderingen heen gegaan – opnieuw, als een collectief jij. Niet jij, elk individu, maar als een collectief jij – je bent door enorme, enorme veranderingen gegaan over de hele planeet.
Er zijn veel veranderingen in dit land geweest. Andere veranderingen zijn ook in sommige andere landen gebeurd. jullie financiële systeem is in een proces van volledige verandering. Jullie  medische systeem is in een proces van volledige verandering. Je politieke systeem is zeker in een proces van volledige omschakeling hier. Evenals het waarheidsembargo dat zo lang werd tegengehouden nu voor jullie wordt verbroken.

Het wordt wijd opengebroken omdat jullie de systeembrekers zijn! Je breekt dit systeem open omdat je zegt, genoeg is genoeg. Prime Creator heeft gezegd dat genoeg genoeg is! Zie je? Als Prime Creator het zegt, denk je dan niet dat het zo zal gaan ?! Ik bedoel, kan het op een andere manier gaan als je dit bekijkt?
We gaan terug naar de domme dingen die de cabal heeft geprobeerd te doen om het zonlicht tegen te houden of om het licht van de zon van jullie allemaal weg te houden. Kun je je de onbeschaamdheid voorstellen die ze hebben gebruikt om dit te proberen? Omdat ze wisten dat dit je ascensie was. De zonne-energie zou jouw ascensie zijn, de energie die uit de Galactische Centrale Zon komt en ja, zij weten over de Galactische Centrale Zon. En ze weten van de energie die daar vandaan komt, en ze weten alles van de ascensie, en ze hebben er alles aan gedaan om het van je weg te houden. Want wat gebeurt er als ascensie plaatsvindt? Dan zijn ze klaar! Dan hebben ze geen controle meer. Dan zijn ze niet meer krachtig. Dan zijn ze net als iedereen.

En dit maakt hen meer dan wat dan ook bang om net als iedereen te zijn. Ze willen dit niet. Ze willen de elite zijn. Maar we zeggen jullie nu dat de elite er niet langer zal zijn. Ze worden beetje bij beetje en stuk voor stuk neergehaald, ze worden neergehaald, omdat ze wel moeten. Ze moeten naar beneden gehaald worden omdat het paradigma, het oude paradigma, het driedimensionale paradigma waar je zo in geprogrammeerd bent naar beneden komt. Het moet. Er is geen manier dat het zichzelf staande kan houden. En op geen enkele manier dat het zou worden toegestaan ​​zichzelf staande te houden. En we zeggen ‘toegestaan’ omdat er daar zoveel beschavingen zijn, andere wezens daarbuiten, wat jullie de Galactics noemen, wat wij de Galactics noemen die er zijn om bij dit hele proces te helpen.

En ze hebben in veel opzichten het groene licht gekregen om verder te gaan en nog meer deel te worden van dit proces. Ja, ze moeten zich houden aan de Eerste Richtlijn en zich niet interfereren met de vrije wil. Ze kunnen dit niet doen, maar ze kunnen dit wel doen als je hen hebt gevraagd om dit te doen. En jij,  jullie de lichtwerkers, zijn voldoende opgestaan, je bent voldoende ontwaakt om te beginnen met het roepen naar al degenen die er zijn om te helpen  zodat ze kunnen binnenkomen en beginnen te helpen en veel meer kunnen assisteren. Als ze dit niet zouden doen, zouden we deze discussie niet eens met je hebben. Je zou het niet kunnen doen, omdat er alleen maar het leven zou zijn om te overleven en dit alles. Dat was het plan van je cabal. Dat was wat ze wilden.
Ze wilden angst en overleving hebben en dat alleen dat jouw motivatie was in het leven, terwijl zei de grootsheid bereikten waarvan ze geloofden dat ze er recht op hadden. Maar dat is allemaal veranderd. Dus je verlaat nu 2017 met een groot momentum, een geweldig momentum terwijl je het jaar 2018 ingaat, wat een geweldig fabelachtig, gedenkwaardig jaar zal zijn dat verder gaat dan alles wat je tot nu toe hebt gehad!
Dat betekent niet noodzakelijk dat je de Event gaat krijgen, of het zou zeker kunnen. Dat betekent niet noodzakelijk dat alles precies zo is als je zou willen, omdat dat niet zo is. We hebben je al een tijdje verteld ‘houd de veiligheidsgordels vast’ omdat het een beetje hobbelig gaat worden. Maar als we zeggen dat we spreken in termen van degenen die nog niet zijn ontwaakt dat die ook beginnen te ontwaken. Ze gaan dingen in twijfel trekken. En terwijl de dingen in twijfel worden getrokken, zullen ze aan jullie vragen stellen, degenen van jullie die reeds ontwaakt zijn.

En ook, velen van jullie gaan door deze transitie dit jaar en je zult niet alleen merken dat je herinneringen terug komen, maar ook je vermogens, die je misschien buitenzintuiglijke vermogens noemt, zullen terugkomen, zullen terug beginnen te komen naar je. Het gebeurt al bij sommigen.
We hebben begrepen dat sommigen van jullie beginnen met het hebben van ervaringen en droomtoestanden, en wonderlijke beeldvorming of visualisaties  in je meditaties en in je dromen, en in je net ontwaakte staat, je bewuste wakkere staat, heb je geweldige ervaringen die beginnen. Terwijl je je realiseert dat de sluier dunner wordt of er zelfs geen sluier meer is. Ja in dat is hetzelfde als  ‘er is geen lepel’, er is geen sluier.

Dat is wat we nu zeggen. Geloven is zien! Niet langer zien is geloven. Je hoeft het niet te zien om het te geloven. Ja, we weten dat je vanwege het driedimensionale paradigma-programma het bewijs wilt zien. Maar we zeggen je dat het bewijs er is, je moet het gewoon zien. Het is er al. Je moet het gewoon geloven en dan zul je het zien.
En als je gelooft, zul je ook steeds meer gaan creëren. Diegenen van jullie die ziektes en ziekten en ongemakken hebben en al deze dingen, dat is een deel van de oude programmering. Dat is wat je vasthoudt. Of liever, wat je vasthoudt, houdt je in de programmering en het resultaat is dat je ziek bent of een kwaal hebt en allerlei pijntjes. Nu spreken we niet in termen van ascensiesymptomen. Dat is iets anders. Nu, als sommigen van jullie ziekte gevoelens hebben en maagklachten en al deze verstorende dingen, veel daarvan zijn ascensiesymptomen voor jullie, degenen onder jullie die de lichtwerkers zijn, en nog belangrijker, nu licht strijders zijn. Aartsengel Michael heeft daarover gesproken. Hij blijft daarover praten. Wees de krijger. Hij is een krijger. Hij is geen krijger van strijd in termen van doden en moorden en dat soort dingen. Hij is een strijder van de vrede.

En we zeggen dat jullie krijgers van vrede worden. Verspreid vrede. Verspreid het licht waar je maar kunt. Praat met je buren als je kunt. Als er iets voorvalt dat je ertoe aanzet om met hen te beginnen praten, sommige dingen doen dat. Niet meer terug schrikken. De tijd om terug te schrikken is voorbij. Hoor je deze mensen? Spreek je kennis uit. Spreek je kracht uit. Spreek je licht en je liefde uit, want dat is hoe deze veranderingen over de hele wereld zullen blijven gebeuren. Dit is hoe het zich gaat verspreiden. En jij bent degene die dit verspreidt.
Nu in termen van voorspellingen betreft 2018. We weten dat dit de reden is dat velen van jullie hier aan meedoen. Je wilt horen wat er gaat komen en we willen jullie vertellen wat er gaat komen. Maar ze vertellen mij dat ik niet te veel moet zeggen, maar ik kan wel een paar dingen zeggen. Ik heb hier wat mogelijkheden of enige toelating om wat dingen te kunnen delen en ik zal wat dingen met je delen. Maar voordat ik het doe, begrijp alsjeblieft dat voorspellingen niets meer zijn dan de mogelijkheid of de waarschijnlijkheid dat er iets gebeurt op basis van wat er nu gebeurt. Dus als we kijken naar hoe de dingen nu zijn, kunnen we beginnen te voorspellen in termen van wat de mogelijkheid en de waarschijnlijkheid daarvan is. Dus als we het vanuit dat gezichtspunt bekijken zonder datums en dit soort dingen te geven – en we zullen proberen de term ‘binnenkort’ niet veel te gebruiken, (Oké?) –

Als je door het volgende jaar gaat, verwacht onstuimige veranderingen in de politieke systeem, zeker het Congres hier in dit land, het Congres begint dit jaar uit elkaar te vallen,  te worden neergehaald. Zoals de verschillende politieke machines die hier zijn ontwikkeld en die de Corporation of the United States hebben gemaakt, worden vernietigd, daar is President Trump voor. Dit is zijn doel. Dit is wat hij kwam doen en dit is de reden waarom hij geen advocaat is. Dit is de reden waarom hij geen politicus is. Want als hij een politicus was geweest, zou hij zijn gekocht net zoals alle anderen eerder zijn omgekocht.
Welnu, als we dat zeggen, moeten we opnieuw het idee van de president voor hem, President Obama, toevoegen. Hij leek van de duistere kant te zijn. Hij leek sterk in de duisternis te zijn maar hij was ook van het licht en hij speelde de rol heel goed. Hij moest deze rol spelen omdat hij de systeem veranderingen moest bewerkstelligen die het mogelijk zouden maken dat een nieuwe president zou komen, zoals president Trump. Zonder die dingen die Obama had voorbereid, zou je Trump nooit hebben gehad. Je zou de andere gehad hebben. En je weet van wie we hier spreken. We gaan hier niet al te veel namen gebruiken, we proberen dit niet te doen, maar begrijp alsjeblieft hoe je dit jaar in het begin door blijft gaan, vooral, zullen er veel onthullingen komen die naar voren zullen komen. Veel onthullingen!
Jullie hebben een aantal van hen gehoord tijdens de arrestaties. Deze dingen gebeuren. Deze arrestaties gebeuren werkelijk. Je hoort ze nog niet via de reguliere media, maar dat komt omdat de reguliere media als je door dit jaar beweegt teruggenomen zullen worden. Het zal door de Krachten van het Licht worden teruggenomen. Dit gaat gebeuren. Op geen enkele manier kunnen ze dit te lang volhouden omdat de openingen in de dam zich hier al voordoen, in je zogenaamde Project Mockingbird in de reguliere media waar al die bedrijven de reguliere media overnamen.
Dus dat is afgelopen en zal eindigen als je door dit jaar gaat. We gaan niet zeggen wanneer of hoe, maar je zult zien dat deze onthullingen blijven verschijnen als de waarheid blijft verschijnen naarmate er meer arrestaties plaatsvinden, meer aanklachten. Maar we zullen zeggen dat deze aanklachten die verzegelde aanklachten zijn, niet-verzegelde aanklachten zullen zijn. Dit gaat gebeuren. Je kunt zelfs een show hebben met de titel “Onverborgen aanklachten”. [Gelach] Dat was een grapje. In ieder geval, toch.
Terwijl je door deze situatie blijft heen bewegen, zul je vooruitgang in je medische systeem zien. Je medische systeem zal drastisch veranderen als je hier doorheen gaat, omdat je farmaceutische systeem ook zal worden afgebroken. Dit komt eraan. Er zullen grote verschuivingen zijn.

Je begint dit al in bij bedrijven te zien. Als je goed kijkt, zul je zien dat er veel van de zogenaamde CEO’s zijn die overal bij de grote bedrijven ontslag nemen, omdat ze beseffen dat de grote bedrijven niet meer zullen zijn. Ze zullen geen deel van de Republiek kunnen uitmaken. Ze kunnen alleen deel uitmaken van de Corporation of the United States. Ze kunnen geen deel uitmaken van de nieuwe Republiek of de oude Republiek, hoe je dit ook wilt bekijken.
Tot nu toe hebben we alleen maar over dit land gesproken. Er zullen veel veranderingen zijn die over de hele wereld zullen plaatsvinden.
jullie EU, de Europese Unie zal ook worden neer gehaald. Dit gaat gebeuren. We zullen niet noodzakelijkerwijs zeggen wanneer dit volgend jaar plaatsvindt, maar het maakt allemaal deel uit van het proces. Het begon met Brexit en gaat verder met Grexit [Frexit? Polexit?] En al het andere hoe je ze ook wilt noemen. Ze zullen allemaal uit deze Europese Unie worden gehaald en het zal daar ook in Europa en in andere delen van de wereld een continu proces zijn. Dit alles gebeurt en zal blijven gebeuren.

En waarom we zeggen, houd je veiligheidsgordels vast, omdat het voor veel van de wereldbevolking behoorlijk hobbelig zal zijn. Voor jou is het zelfs zo, want je zult je af en toe afvragen wat er gebeurt, omdat het zo snel, zo snel gaat gebeuren. We hebben gesproken over dominostenen die eerder vielen en de dominostenen zijn beginnen te vallen. Je hebt de grote nog niet gezien die ze echt gaan omverwerpen, maar de kleintjes zijn begonnen. En het begon met de verklaring van de president Trump dat er aanklachten zouden zijn waar hij de uitvoerende macht tekende. Dit was een groot ding! Evenals was de opening van de dialoog tussen en in de openbaarmaking beweging van de ET / buitenaardse beweging hier. Dit alles maakt deel uit van dit proces dat gaande is en zal blijven plaatsvinden en er is niets dat het nu kan stoppen. Niets dat het kan tegenhouden.
Degenen die van de duistere machten zijn, die van de cabal blijven proberen hen tegen te houden, zoveel als ze kunnen. Ze doen hun verschillende verlakkerijen waar ze maar kunnen, maar ze zijn onwetend. Ze begrijpen niet waar dit allemaal over gaat. Alles wat ze begrijpen is controle en kracht en het doen wat ze altijd al hebben gedaan. Maar zij begrijpen de kracht van het Licht niet. En dit is hun ondergang. Dit is wat hen naar beneden zal halen. En dit is wat velen van hen naar het Licht zal doen keren. Het gebeurt al, maar het gaat veel meer gebeuren terwijl we door dit jaar gaan omdat ze zich gaan realiseren, als ze dit nog niet hebben gedaan, dat hun tijd voorbij is. En het is nu de tijd voor het Licht om volledig terug te keren op de planeet.
We krijgen een indicatie dat we een klein beetje meer kunnen doorgaan en dan zullen we vragen gaan stellen. We kunnen vertellen dat naarmate je dit jaar doorgaat er bepaalde dingen zullen zijn die zich gaan ontwikkelen.

Je gaat ook richting-veranderingen in je schoolsysteem zien. Die dingen die je schoolsysteem zo gedisciplineerd en zo rigide hebben gemaakt en dit alles wat je noemt, wat de ‘kernwaarden’ zijn. Dat is iets dat zal worden vrijgegeven en  losgelaten. Het is niet iets dat kan doorgaan omdat het schadelijk is voor de kinderen. Het is schadelijk voor hun zelfrespect, voor hun voortdurende leerproces om rigide te zijn en op hun plaats te houden, om “in de doos” te zijn. Jij, jullie, diegenen van jullie, de lichtwerkers en lichtkrijgers, jullie weten dat je “uit de doos” moet zijn. Nietwaar? Wie wil er nog langer in de doos zitten? Steek je hand op als je in een doos wilt zitten. Wil je? Nee, je wilt niet in een doos zitten. Je wilt vrij zijn en door heel de wereld dwalen, niet alleen op de planeet, maar ook in het universum!

[Onhoorbaar tussenvoegsel]
En ja daar ga je! Dit is waar je naartoe gaat. Je gaat dat kunnen doen. We zeggen niet dat je dit jaar in een schip zult zijn en door het universum reist, maar misschien. Misschien is dat mogelijk. Misschien zal het zo snel gaan dat je dat kunt doen. Misschien diegenen van jullie die hier binnen deze groep worden getraind – en dit is een hint-mensen – degenen onder jullie die hier binnen deze groep worden opgeleid, worden voorbereid om die contacten ook een deel van je expressie te maken; je individuele expressie en je groepsuitdrukking. En als alles volgens plan verloopt, zul je die ontmoetingen hebben met degenen die klaar zijn om dit met jou te ervaren. Dus dit is iets dat je kunt verwachten van iets dat deel uitmaakt van de expressie die volgend jaar en daarna gepland is.
Maar dat wil niet zeggen – en we moeten dit altijd herhalen – dat wil niet zeggen dat je achterover leunt en wacht tot deze dingen gebeuren. Je moet actie ondernemen en ze laten gebeuren. Zeg wat je wil. Doe die dingen die je in je leven moet doen om je leven nu te ervaren. Wacht niet om je leven morgen te ervaren, want je weet niet wat er morgen zal gebeuren. Dus ervaar je leven nu. Wees nu in je leven en geniet van elk moment dat je kunt omdat je niet weet wat het volgende moment gaat brengen.

Nu zullen we vragen beantwoorden. Zijn er vragen?

We verontschuldigen ons. We zouden Robin Williams hier hebben, maar dit is voorlopig overbodig.

Q & A

Vraag: Dit betreft een eerdere vraag of er iets is gebeurd op 21 december. Ik had een wonder in mijn leven dat begon in één van onze bijeenkomsten waarin iemand zei dat ze in haar met sneeuw bedekte tuin wilde wandelen en rozen wenste te zien. En toen op een dag ging ze naar buiten en er was een grote roze roos. En ik dacht: waarom is mij zoiets niet overkomen? Ik wil verbazingwekkende dingen zoals dat! “Een paar dagen later greep ik naar een pen die op mijn bureau lag, maar in plaats daarvan opende ik een la waar ik mijn wettelijke documenten bewaar. Er lagen daar een aantal papieren die daar niet thuishoorde. Ik had het daar niet neergelegd. Ik trok het eruit en merkte dat het zeven kristallen stenen waren, in papier gewikkeld, en ik dacht natuurlijk meteen aan de roze roos en dacht: oh, dit is wat je krijgt. Drie ervan zijn ongeveer zo groot als een stuk van $ .50. Prachtig gefaceteerd. De ene is rood, de andere is wit en de andere is blauw. Rood, wit en blauw. En de gedachten kwamen in mij dat dit is voor genezing van de Verenigde Staten van Amerika. De anderen waren kleinere die verband hielden met mijn zielstraalkleur en het werk dat ik doe. Plus 2 kristallen harten. En dat was het hele pakket.

Toen hoorde ik hen om middernacht zeggen, zorg er voor dat je deze activeert. Herinner je je enkele maanden geleden dat de Meesters zeiden dat het tijd is om weer met kristallen te werken en dat we zouden weten wie we zijn die het hebben gedaan? Ik wist het omdat ik jarenlang met hen had samengewerkt en geholpen om ze te activeren. Dus dat is mijn vraag. Begrijp ik goed hoe ik deze wonderbaarlijke heilige voorwerpen moet gebruiken waarvoor ik God en oneindige liefde en intelligentie dank?

OWS: We kunnen je vertellen wat we eerder hebben gezegd over de vaardigheden en vermogens die in veel van jullie naar voren komen, en in sommige opzichten allemaal, terwijl je door dit overgangsproces heengaat. Je gaat deze verschillende vaardigheden laten terugkomen. Dit specifieke vermogen, en dat van de roos, dat iemand in staat was om met levende planten te werken en om planten te laten groeien wanneer deze dat wilde, wanneer dat nodig was, wanneer dat vroeger nodig was in andere levens. Ze heeft hiermee gewerkt. Net zoals jijzelf die dit vraagt, en met deze specifieke ervaring werkt, heb je zelf deze ervaringen al eerder gehad. Je bent in staat geweest om niet alleen verschillende objecten en dit soort dingen te materialiseren, maar om vervolgens met deze objecten te werken zoals nodig is. Je zou de kristallen kunnen materialiseren zoals je deed in Atlantis en je kon toen met deze kristallen werken op de manier die op dat moment nodig was. Nu, begrijp dit, dit komt terug. Je hebt gematerialiseerd op een onbewust niveau of onderbewust niveau heb je dit gematerialiseerd omdat het tijd is om nu niet per se met kristallen te beginnen werken omdat zoals je zegt dat je dit al hebt gedaan, maar het is tijd dat je je realiseert dat je een kristallen tovenaar bent.
Vraag: Dus, wat is een kristallen tovenaar?
OWS: Hah! [Gelach] Dat is iets voor jou om te onderzoeken. Je vindt het niet op Google, dat kan ik je zeggen. Maar jij zult de mogelijkheid hebben hier meer naar te kijken en begrijpen waar we over spreken als we dit zeggen. Je hebt het vermogen en zult meer het vermogen hebben terwijl je hiermee werkt, bij het werken met deze kristallen op verschillende manieren. Eén is  in genezingsprocessen. Ze zijn erg belangrijk omdat ze energieomzetters zijn en ze zijn geleiders van energie, je kan deze kristallen gebruiken en in staat zijn energie door je heen te brengen en door het kristal en dat het kristal de energieën versterkt. Zie je?

Yeshua had de kristallen niet nodig om dit te kunnen doen, omdat hij op dat moment al kristallijn van zichzelf was toen hij door het genezingsproces ging dat hij doormaakte. Maar je bent zelf nog niet in het kristallijne proces terechtgekomen. Je doet het. Jij bent de collectieve jij. Jullie beginnen dit steeds vaker te doen zonder dat je het al weet. Je kunt niet in de spiegel kijken en zeggen: “Oh, kijk. Ik verander in kristal ‘. Dat gaat niet gebeuren. Je kunt geen microscoop nemen en je vinger eronder steken en alle kristallen in je vinger zien. Dat gaat niet gebeuren. Je kunt niet naar een dokter of een ziekenhuis gaan en een MRI hebben en hij bekijkt de MRI en zegt: ‘Oh god, deze persoon wordt kristal!’ Dat gebeurt niet in dat opzicht. Maar je komt in het herinneren van het werken met de kristallen en zoals we zeggen een kristallen tovenaar te worden.
Shoshana (Joanna’s Higher Self): Mag ik iets aanbieden?
OWS: Ja, alsjeblieft.
S: Het woord dat naar me toekomt heeft er een overeenkomst mee.

OWS: Overeenkomst ja.
S: En op de manier dat de tovenaar er één is die de kristallen kan laten groeien op het niveau waar ze één mee worden, met de [???] (onbegrijpelijk

OWS: Ja. Geweldig. Daar is je Google.
Vraag: [To Shoshanna] Bedankt Google.

OWS: Heel goed. We stellen de vraag en je ervaring op prijs omdat het zeer geschikt is voor wat er volgend jaar komt, want velen van jullie  zullen dit ervaren. Sommigen van jullie ervaren al veel van wat je zou noemen wonderbaarlijke stadia in je leven in termen van genezingen die zijn gebeurd. Degenen die deze sessies hebben bijgewoond, deze Advances die we met jullie hebben uitgevoerd, sommigen van jullie zijn vrijgemaakt door wonderbaarlijke genezingen. Wat jij wonderbaarlijk noemt. We noemen dit echter geen wonderbaarlijk, we noemen het wetenschap. Het is allemaal een onderdeel van de wetenschap hier. Een andere wetenschap dan je gewend bent, maar het is wetenschap en je zult merken dat terwijl je door deze overgang en in je ascensie gaat, je zult begrijpen wat we nu bespreken.

Vraag: Wat is de kans dat de IRS binnen vier maanden wordt ontmanteld?

OWS: De kans dat dit binnen vier maanden gebeurt, is niet erg sterk. Maar de kans en de mogelijkheid dat dit het hele volgende jaar gebeurt, is heel sterk. Dus dit is hoe we op dit punt kunnen antwoorden. De IRS zal, zoals je het begrijpt, niet zijn zoals het nu is. Het kan niet zo zijn. Omdat naarmate de Corporation of the United States uit elkaar valt, ook alle delen van die Corporation en de IRS deel uitmaken van deze Corporation die de bevolking  tot slaaf heeft gemaakt. Niet de elites, maar de bevolking.

Vraag: Ik heb een vraag voor je over het persoonlijke jaar 2018 zijnde een 11,  hoe werkt dat met onze chakra’s en alles dat wordt geactiveerd in ons missiewerk. Kun je ons toelichten over de gataway die nadert, de supermaan, en dingen van dat niveau, vanaf een kosmisch niveau?
OWS: Ja, 2018 is zoals je zegt, als je ernaar kijkt in termen van numerologie is het een 11, en dat is een hoofdnummer. En dat is, zoals je zegt, een toegangspoort. En waar is het een toegangspoort naar? Het is een poort naar hoger bewustzijn. Het is een toegangspoort naar het toestaan ​​dat hoger bewustzijn binnenkomt, voor de verbinding die je naar je hogere bewustzijn kunt maken. Dat is waar het allemaal om gaat. De toegangspoorten in jezelf openen. Niet zozeer de toegangspoorten rond de planeet, hoewel dat zal gebeuren. De portals en dit alles zullen ook gebeuren. Maar we spreken over de poorten in jezelf naar hoger bewustzijn of verbinden met die hogere niveaus van je bewustzijn. Dit is wat wordt gesymboliseerd door de 11 of de één-één. En wanneer je de 11:11 samenbrengt, zoals velen van jullie in het verleden hebben gedaan, hebben velen van jullie dit gezien, dit is die poort die je getoond wordt, of liever herinnerd wordt door jou. Omdat dit belangrijk is. Degenen van jullie die deze connectie hebben, met de synchroniciteit die plaatsvindt in jouw leven waar jij de duplicatie van getallen en al deze dingen ziet, is een indicatie of een DNA-download die je zou kunnen zeggen die naar je toe komt om je te blijven bewegen door dit proces, of jij doorheen dit proces.
S: Mag ik iets toevoegen?
OWS: Ja, alsjeblieft.
S: Wat me voor de geest komt, is hoe een meester, krachtmeester ding, en dat wordt getoond om meesterschap over onszelf te hebben en meesterschap over ons domein. En het vereist dat we de manier veranderen waarop we, we veranderen de manier waarop we denken over wie we zijn.
OWS: Ja. Erg goed. Ja. Geweldig. [audio-interferentie] Dat is hier belangrijk. Als je denkt dat het moeilijk zal zijn, zal het moeilijk zijn. Als je gelooft dat je niet kunt genezen, zal je niet genezen. Als je gelooft dat je traag bent in het leren, ben je langzaam aan het leren. Als je gelooft dat je niet kunt zien, kun je niet zien. Zie je? Was dat een woordspeling? [Gelach]

Vraag: Gebruikte Yeshua de beoefening van Reiki in zijn genezing? Is het hem geleerd of heeft hij het geleerd?
OWS: Allebei. Het werd hem geleerd en vervolgens leerde hij het ook aan zijn discipelen en aan degenen die metgezellen waren die zijn geestelijkheid in die tijd volgden. Maar er is zoveel dat is weggelaten, weggelaten uit het verhaal, dat je niet volledig hebt ontvangen.

Zoveel dat is verschoven en veranderd in het verhaal dat je in de loop van de tijd hebt gekregen, omdat het een onderdeel van de programmering was. Als Hij hier was om die dingen met je te delen die Hij zei en wat Hij bedoelde met wat Hij zei dat drastisch veranderd is door de vele herhalingen, dan waren deze uitspraken wel doorgegaan – met andere woorden, deze zijn opgeschreven lang geleden en ze werden opgeschreven vanuit het geheugen om te beginnen of vanuit een channeling bron die op dat moment gebeurde – en toen werden ze herhaald als verhalen voor anderen, weet je wat er met verhalen gebeurt, als ze steeds opnieuw worden verteld . Het begin van het verhaal gaat aan het einde verloren. Zie je? Of het verhaal dat misschien zelfs de betekenis in het verhaal aan het einde verloren gaat, als het steeds opnieuw wordt verteld. Hoe vaak is uw Bijbel telkens opnieuw herschreven en verloren gegaan in de vertaling zoals deze is gebeurd? Zelfs nu de vertaling van de oorspronkelijke Aramese taal naar uw Engels en de andere talen is gegaan en dit alles, is het veranderd en verschoven en veranderd – met opzet in sommige gevallen, in veel gevallen zelfs – dat het niet langer lijkt op wat het in het begin moest zijn, wat er in eerste instantie was gezegd. Net zoals wanneer je deze woorden hoort die door James komen. Je hoort ze op dit moment maar kun je ze over twee jaar herhalen? Zie je? Je ziet hoe moeilijk het is om het voortbestaan ​​van de waarheid voort te zetten wanneer er al deze afleidingen zijn, al deze programmeer onderdelen die er in komen en deze grote mysteries of deze grote verhandelingen en onthullingen die werden gegeven destijds door Yeshua? Zie je? Beantwoordt dit uw vraag?
Vraag: Hoe komen we dat te weten? Hoe komen we erachter wat de waarheid was?
OWS: Je leert de waarheid kennen door in jezelf te gaan. Dat is de enige manier waarop je het kunt doen. Je kunt het niet horen van een ander wezen, zelfs niet door diegenen van ons die beschouwd worden als de Opgevaren Meesters. We kunnen je deze dingen vertellen, maar ze zullen niet volledig in je resoneren en je zult ze niet volledig herinneren totdat je in jezelf en je Hogere Zelf gaat. De Bron In jou brengt de kennis terug naar jou. En we herhalen altijd door “terug naar jou”. Herinnering. Dit is niets nieuws voor jullie. En we zeggen dat dit voor niemand van jullie nieuw is. Je hebt al al deze antwoorden, ze zijn gewoon niet binnen je bewuste zelf op dit moment.

Maar ze komen terug. Je gaat ervaren, in dit volgend jaar voornamelijk, zul je merken dat je op een dag zult ontwaken en, als degene die over de kristallen sprak, je wakker wordt en een la opent en er kristallen zullen zijn. Of je wordt wakker en je krijgt deze herinneringen weer in je terug en, ‘Wow ik was echt Cleopatra’, of wat het ook is. Zie je? Je zult echt begrijpen wie je eerder bent geweest en we zijn grappig hier. Daar zijn we niet echt serieus mee bezig. Hoewel een van jullie misschien Cleopatra was, is dat mogelijk. Maar dan zijn er ook zoveel aspecten van wie je eerder bent geweest. Dit is waarom sommigen kunnen zeggen dat ze Lady Nada of Mary Magdalene zijn, wat het ook mag zijn en dat kunnen ze ook echt zijn, omdat ze daar een aspect van zijn. Ook al komt Lady Nada door James, of een andere, en jij zegt: ‘Hoe kan dat zijn dat Lady Nada door deze persoon komt toen deze Lady Nada was, of Lady Nada is, of wat dan ook. En je ziet dat beide correct zijn. Beide kunnen omdat er veel aspecten zijn van hetzelfde van het geheel. Oke?

OWS: Voordat we verder gaan, moeten we zeggen dat we niet hebben gehoord dat dit werd opgenomen. Kan iemand dit opnemen? Kan iemand dit opnemen op hun telefoon of iets van deze aard?
Het is een schande, want er was nogal wat informatie die hier werd gegeven, die zeer voordelig zou zijn geweest voor degenen onder jullie, of liever degenen die geen deel uitmaakten van deze oproep die hiervan zou hebben geprofiteerd. Dus wat we in dit opzicht zullen doen, is dat we zullen proberen dit zo goed mogelijk te herhalen of herhalen in je volgende sessie de volgende zondag dat je samenkomt. We zullen proberen dit te doen. Het zal afhangen van de energie die er in de kamer is en de energie die in James is terwijl we door hem spreken.

Vraag: One Who Serves, u beantwoorde de vraag of de IRS misschien volgend jaar wordt ontmanteld en ik vroeg me af of er mogelijkheden zijn voor een herwaarderings- of overvloedsprogramma (een soort financiële hulp) voor de lichtwerkers en voor de meesters in 2018 .
OWS: Het potentieel is er zeker. De mogelijkheid en waarschijnlijkheid is er zeker. Of het zal gebeuren of niet, we kunnen dit niet volledig zeggen, maar alles wijst erop dat je dat gaat krijgen. En je hoeft niet te wachten tot het einde van het jaar of iets van deze aard. Het is bezig met het proces, het werk, en het is allemaal een onderdeel van alle andere facetten die tegelijkertijd moeten samenkomen. En het maakt ook deel uit van de beweging naar The Event.
Vraag: Zou The Event in 2018 kunnen plaatsvinden?
OWS: Dat is ook een mogelijkheid en een kans. Maar we kunnen niet met zekerheid zeggen dat je The Event zult hebben, maar je zult er vele mini-events aan vooraf hebben. Dat is wat we kunnen zeggen.

Dit is wat we moeten zeggen. Veel hiervan hangt af van de ontwakende gemeenschap, van de ontwakende massa, of ze volgend jaar klaar zullen zijn voor het Event of niet. Met andere woorden, als je je werk doet, als je de krijgers wordt zoals we zeggen en steeds meer begint om het licht te verspreiden. En denk niet in termen van ‘wat kan ik doen, ik ben maar één persoon. Wat kan ik doen? “Als je zo denkt, heb je gelijk. Je zult niet alles kunnen doen.

Maar als je je realiseert, terwijl we de onmetelijkheid in je waarnemen, de onmetelijkheid van het bewustzijn dat in je is, dan zul je in staat zijn om grote daden te doen gedurende het volgende jaar omdat jullie degenen zijn die het licht zullen verspreiden en terwijl je het licht verspreidt, zullen diegenen die ontwaken voor het licht terwijl het naar hen toekomt, beginnen ook het licht te verspreiden. En zo blijft het zich van het ene individu naar het andere verspreiden. En door mond-tot-mondreclame dat dit blijft door gaan. En mond-tot-mond reclame in deze gevallen wordt internet. Zie je? En zoals je al ontdekt, wordt er veel overgedragen; er wordt veel licht doorgegeven via internet.

En voordat iemand het vraagt, wordt het internet door de cabal neergehaald – nee, dat gaat niet gebeuren. Ook al heb je een indicatie dat ze proberen het internet te controleren en dit alles is hier niet volledig toegestaan. Het wordt gestopt.

Vraag: Ik had een vraag over het Mandela-effect, al je op de verschillende glitches let in de matrix. Kun je verder ingaan op de vorderingen die we maken op een collectieve of individuele basis die het hologram van de matrix beïnvloedt?

OWS: Als je spreekt over hologram van de matrix, zullen velen misschien niet helemaal begrijpen waar je naar verwijst. Maar we kunnen zeggen dat je inderdaad in een hologram bent. Er is een hologram gemaakt en het is een hologram dat je in de driedimensionale staat vasthoudt terwijl je door deze overgang beweegt. Het is nodig om dit voor de Aarde te hebben, voor Gaia om dit hologram voor je vast te houden om mee verder te gaan, om door deze matrix te kunnen bewegen en uiteindelijk in staat te zijn aan de matrix te ontsnappen. De matrix is ​​de driedimensionale illusie of dit hologram.

Om dit nu vollediger te begrijpen, moet je kijken hoe Gaia, Moeder Aarde vooruit is gegaan, is meegegroeid naar een hogere dimensionale frequentie. En zij is daar nu en zij houdt een plaats voor jullie vast. Maar uiteindelijk – en we zullen niet zeggen wanneer het uiteindelijk zal zijn. We zullen “ooit” zeggen. Oké? – maar terwijl je door deze overgang beweegt en deze tijden doorloopt en  … zullen we gewoon zeggen dat als je door deze overgang gaat, je zult merken dat de Aarde, Moeder Aarde dit voor jou open houdt, maar uiteindelijk zal ze het niet langer kunnen vasthouden en mag het haar niet langer vasthouden. En dit zal het punt van afbakening zijn waar die van het licht verder gaan en die van het duister zullen niet verder gaan en zij die niet willen verder gaan, zullen ook niet verder gaan. Zie je?

Vraag: Zal ​​iedereen bewust worden gemaakt dat ze een bewuste keuze moeten maken om verder te gaan met het licht of niet?
OWS: Wanneer je een bewuste keuze zegt, moet je kijken naar het idee dat ze hun keuzes al in veel opzichten al hebben gemaakt. Velen zijn in dit leven gekomen nadat ze die keuzes al hadden gemaakt. Nu, zoals jij bent, als degenen van jullie die op je hogere bewustzijnsniveau komen terwijl je door deze overgang gaat, zul je steeds meer beginnen, of zij zullen meer en meer beginnen te beseffen dat zij een deel van dit hogere bewustzijn zijn, dat ze een deel van het licht zijn, en dat ze verder willen gaan naar de hogere vibraties en daarom naar de hogere dimensies.

Vraag: U sprak over 11 als een symbool van een toegangspoort tot hoger bewustzijn. Ik vroeg me af hoe de mysteriescholen en al hun kolom- en pijlersymboliek, de twee pilaren naast elkaar, is dat waar het voor staat?

OWS: We kunnen dat zeggen ja, want alle verschillende occulte (betekent onbekend), occulte kennis die naar voren is gekomen en gebruikt door die van de cabal, die van de duistere krachten, ze hebben deze symbolen gekend, ze wisten van de kracht binnen deze symbolen, en hebben ze gebruikt voor hun eigen doel. De swastika, van de nazi’s is hier een perfect voorbeeld. Dit was een prachtig symbool van licht en liefde en leren en ervaring dat in het verleden werd gebruikt en het werd drastisch veranderd om iets totaal anders te betekenen voor degenen die het gebruikten en het voor hun eigen doeleinden gebruikten.
Vraag: Ik kan dat absoluut geloven, omdat het erop lijkt dat vrijwel alles van het licht, of het nu onze symbolen, onze woorden of wat dan ook zijn, zij in een donkere versie zijn veranderd en zij het overnemen. En ik zie dat gewoon met letterlijk alles.

Kunt u meer duidelijkheid geven over de 144.000 en de verspreiding van het licht? Het lijkt erop dat tijdens de Advance een deel van ons werk was om het licht te zoeken, het licht te verspreiden en anderen te wekken die misschien in de 144.000 zouden kunnen zijn. En ik vraag me af of je daar rekening mee kunt houden versus het belang van het ontwaken van de massa’s als geheel.
OWS: Ten eerste, om de massa te laten ontwaken, moeten de 144.000 eerst ook worden gewekt. En als ze eenmaal volledig ontwaakt zijn, kunnen ze beginnen met het helpen en wakker maken van alle anderen.

Nu, met dat begrip, weet dat veel van de 144.000 al zijn ontwaakt. En velen van degenen die na de 144.000 kwamen in termen van andere lichtgolven die naar deze planeet kwamen, die ook, veel van hen zijn ontwaakt. Maar dat is waar je missie binnenkomt. Niet jij, diegene die deze vraag specifiek heeft gesteld maar jullie allemaal, het collectieve jij, dat is waar jullie missie begint om te helpen al die mensen wakker te maken. En om te ontwaken moet je naar jezelf kijken als een schaapherder. Dat je de schapen hoedt en de schapen terugbrengt naar de kudde. Dat is wat je missie is. Dat is wat Yeshua hier kwam doen en dat is wat je nu ook moet doen als je het accepteert. Het is als “Mission Impossible”. Als je het accepteert, kun je het doen. Maar het is geen onmogelijke missie. Het is een prachtige ….[audio-interferentie].

Vraag: Dus je zou kunnen zeggen dat het belangrijker is om je te concentreren op het verspreiden van het licht naar de massa vanuit het oogpunt van deze groep.
OWS: Zoveel als je kunt, zoveel als je mag doen naarmate je verder gaat. Zie jezelf als een weg-wiijzer, een voorloper die zich voortbeweegt en de weg bereidt voor iedereen die na hem komt. Werkelijk, in veel opzichten bereidt je de weg voor de wederkomst voor. Denk daar eens aan in dat opzicht. Jullie zijn allemaal Johannes de Doper en bereiden de weg voor voor Yeshua, of in dit geval, het Christusbewustzijn, om binnen de planeet te komen. Naar iedereen binnen de planeet.

OWS: Nog iets voordat we het kanaal vrijgeven?
S: Ik heb een opmerking. Ik wil verduidelijken wat het is om wakker te worden. En de manier waarop ik dit wil verduidelijken is, dat we anderen niet kunnen informeren om wakker te worden met onze woorden. We moeten het bijvoorbeeld zijn.
OWS: Dat klopt.
S: En ik denk dat mensen denken dat ze anderen wakker kunnen maken door te praten maar  dat we ze wakker moeten maken door ons voorbeeld.
OWS: Dat klopt. Eerst moet je in jezelf ontwaakt zijn en dan kun je anderen helpen. Als je wilt lesgeven, moet je belichamen wat je leert. En leert wat je belichaamt. Maar dat wil niet zeggen dat woorden niet belangrijk zijn. Woorden zijn erg belangrijk als ze worden ondersteund door de geest achter de woorden. Begrijp dit?
S: Ja, maar de meeste woorden komen uit de programmering.
OWS: De meeste doen, maar jij bent niet ‘de meesten’. Dus! [Gelach]

Nog iets hier? Dan gaan we James vrijgeven aan een ander. Je weet dat hij niet rustig de nacht in zou gaan. Dus hij zal binnenkomen en dit afmaken, zou je kunnen zeggen. We waarderen de tijd die jullie ons gaven dat we konden delen op de manieren zoals we hebben gedaan. Het is erg belangrijk als je door dit jaar gaat om te onthouden wie je bent.

OWS2:

Groeten aan jullie!

Het is altijd geweldig om bij jullie te zijn. We zijn altijd zo opgewonden om bij jullie te zijn om dit te ervaren, om een ​​deel van je expressie te zijn en om onze expressie naar je toe te brengen. Dat is belangrijk. En we doen er alles aan om onze uitdrukking te brengen. Niet in termen van een meester zijn, hoewel dat geweldig is. En wanneer je een meester wordt die ook geweldig zal zijn omdat je wordt opgeleid om de Meesters te worden. Je wordt getraind om de mentoren te zijn. We hebben vaak gesproken over mentoren die naar je toekwamen, maar jullie gaan de mentoren zijn die naar anderen gaan. Wat is dat voor een uitdrukking ?! Zie je?

Dus alles gaat wonderwel. Je gaat geweldig. Sta gewoon toe dat het proces door je heen blijft gaan en door je heen gaat, want dat is wat je nu kunt doen. Dat is waar je deel van uit kunt maken, terwijl je alles doet wat je kunt om de krijgers te worden – de vreedzame krijgers die je allemaal hoort te zijn.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

HET GESPREK GAAT VERDER (incl. Zorra)

Allen: Gelukkig Nieuwjaar! [Luchtzoenen overal!]

James: Ja, ik wou dat een deel daarvan werd opgenomen. Dat is jammer. Ik heb er niet over nagedacht. Het spijt me.  (het was wel door iemand opgenomen gelukkig)
Rita: Veel mensen denken wanneer ze van zichzelf houden dat het iets van het ego is of dat het narcistisch is en daarom kunnen ze niet zeggen dat ze van zichzelf houden of dat ze niet weten wat liefde is om zichzelf lief te hebben. En een meesterschap, in mijn boek zijn we toch allemaal meesters. We kwamen hier als één van de 144.000. We zijn al meesters. En laten we een definitie krijgen van wat een meester is. Ik weet het niet. Ik zal het op moeten zoeken. Maar het is niet zo groot en hoog als we denken dat het is. Ik denk het niet. Voor mij zijn jullie allemaal meesters. Jullie allemaal. Ik zou zeggen dat we nog steeds in 3D zitten, maar we gaan er snel uit en dat denken lijkt op het feit dat we nog steeds in de matrix zitten in de 3D. Maar ik heb echt het gevoel dat de One Who Serves zegt dat dit jaar echt het grote jaar wordt en ik heb veel numerologie onderzocht dit jaar (zoals je weet met de nummers), maar hij is echt correct en veel meer dan ik ooit zou kunnen zeggen omdat ik niet weet wat hij weet. Maar ik zal zeggen dat voor we hier kwamen we al een meester waren om nu te kunnen komen en gekozen te worden nadat we ons hadden aangeboden. [Uitdrukkingen van overeenstemming.] Dat is niet narcistisch. Dat is een abnormale liefde voor zichzelf.
Marilou: Jezus heeft ons verteld wat het is om een ​​meester te zijn. Hij zei dat je al de dingen die ik gedaan heb, kunt doen en zelfs nog beter. En de andere regel is dat we naar Gods beeld geschapen zijn. En als dat geen perfectie is, weet ik niet wat het is. En veel mensen zeggen dat niemand perfect is. Nou we zouden het moeten zijn. We moeten ernaar streven onze perfectie te erkennen.

James: Ja, ik heb net gehoord dat als je uit de matrix wilt komen je Neo moet worden.
Vraag: Ik denk dat wij allemaal in deze Ancient Awakenings-groep absoluut weten wat onze waarde is. We weten dat we van elkaar houden, we weten dat we van onszelf houden. Ik heb niet het idee dat iemand van ons in deze groep hier een of ander belachelijk geloofsysteem veinst dat we niet echt weten wie we zijn en wat onze waarde is. Ik denk dat we allemaal onze kracht en onze eigenliefde kennen. Niet waar?

[Uitdrukkingen van overeenkomst.]
James: Niet ter zake, waar One Who Serves en de anderen het over hebben. Ze zeggen echt dat je moet weten wie je bent. Je herinneren.
Vraag: Dat is waar ik het over had. Ik bedoelde diepe diepe zelfkennis en liefde.
Marilou: Bewust doen we dat niet.
James: Ja. De meesten van ons zijn nog niet op dat bewuste niveau, want als we daar waren zouden we niet meer in de matrix zijn. We zouden erboven staan. We zouden in principe zijn opgestegen.
Joanna: Het is een leuk concept dat je zegt.

James: Nou, we gaan in die richting.
Joanna: Dus een meester heeft niet het vermogen om twijfel te koesteren. Dat is wanneer je weet dat je een meester bent.
Darrell: Je kent Joanna, toen je begon te praten over meesterschap, weet je dat we daar allemaal op zijn afgestemd. Op een bepaald niveau beheersen we het fysieke niveau; masteren laten we zeggen ons egoïstische zelf; onze herinnering beheersen dat we multidimensionaal zijn. Dus op een hoger bewustzijnsniveau verbinden we ons weer via de meditaties, via de kristallen, via deze oproepen, door verschillende modaliteiten die we gebruiken, numerologie, enz., Maar dit zijn de dingen die ons helpen om ons eraan te herinneren dat we ‘ de meesters zijn van de liefde en we zijn hier geïncarneerd zijn omdat we ons vrijwillig hebben aangeboden en het is goedgekeurd dat we het vermogen hebben lief te hebben en lief te hebben zoals we wezens van liefde zijn, wezens van licht. En ja, we lopen door dit herinneren wie we werkelijk zijn.

Verrassende channeling van Zorra

Zorra: Goden en godinnen. We hebben het je al eerder verteld en we hebben je het al die tijd verteld dat jullie gerealiseerde goden en godinnen zijn. Je hebt het weten in jezelf. Telkens wanneer we de term goden en godinnen noemen, springt je innerlijke vreugde op omdat ze in overeenstemming zijn met de goden en godinnen wie je bent. Vergeet niet dat jullie goden en godinnen zijn. We herhalen dit elke keer als we spreken en de reden daarvoor is dat je geest moet zijn om de boodschap te ontvangen dat jullie allemaal goden en godinnen en genezers zijn. Ja, jullie zijn ook allemaal genezers. Er is geen enkele reden om ziek te zijn. Er is geen reden om “in de put” te zitten zoals zij het noemen. Omdat je goden bent en je godinnen bent en goden en godinnen worden niet ziek. Het zijn krachtige wezens. Ze zijn almachtig, alwetend en jij bent dat. Jullie allemaal hebben de capaciteit in jullie om Gaia’s genezers te zijn. Dit is wat je bent. Velen van jullie realiseren zich niet dat jullie nog steeds Gaia’s genezers zijn of de genezers van Terra Christus. Jullie hebben allemaal deze kracht in je, dus laat nooit iemand je ooit iets anders vertellen dat je geen macht hebt omdat je dat wel heb. Je hebt altijd de kracht gehad. Het werd je gegeven bij de geboorte. Er zou dus geen reden moeten zijn waarom je niet gezond bent. Nee. Maak je geen zorgen, zie niet af of maak je geen zorgen …
[Erkenningen naar de identiteit van Zorra]
James: Ik dacht dat ik die stem herkende. Nou bedankt als je nog steeds aan de telefoon bent, bedankt dat je dit hebt toegestaan. Het was een goede boodschap en een perfecte timing daarvoor. En als je nog steeds aan de lijn bent, ik stel het op prijs dat je dit toestaat om door te komen, Zaraya, en ik waardeer dat je je bij de oproep hebt gevoegd om mee te beginnen. Ik wist niet eens dat je wist over Ancient Awakenings.

Oké, het is een prachtige oproep. Ik hoop dat jullie er allemaal veel aan hebben. Ik hoop dat je iets hebt geleerd, niet alleen over wat er gaat komen in 2018, maar ook waar we vandaan komen. En niet alleen door deze oproep, maar ik hoop dat we allemaal precies begrijpen wat Zorra zei dat we allemaal goden en godinnen zijn. Dat zijn we altijd geweest en dat zullen we altijd zijn.

Dus ik ben klaar om het gesprek te beëindigen.
Joanna: Het is compleet.

James: Ik weet niet wat jij wil, maar ik ben klaar om iets te drinken en ik ben klaar om te feesten. Het is pas 10.30 uur, dus we hebben tijd. We gaan feesten alsof het 1999 is!

Gelukkig nieuwjaar!

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaling van engels naar nederlands door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen