18.01.28 “Het is nu tijd om op de missie van uw vader (Hoger Zelf) te gaan”.

“Het is nu tijd om op de missie van uw vader (Hoger Zelf) te gaan”.

Sananda, Ashtar en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden gegeven tijdens onze wekelijkse groep Sunday Prepare For Change in Phoenix, AZ op 28 januari 2018.

HEER SANANDA

Ik ben Sananda.

Zoals altijd is het geweldig om bij jullie te zijn, om te kunnen delen en mee te doen met alles wat er nu op de planeet gebeurt voor jullie allemaal; alles binnen jou en ook buiten jou. Tijden die komen en nu hier zijn, is allemaal een proces van bewustzijn, allemaal een proces van alles waar je naartoe hebt gewerkt.

We zeggen nu tegen jullie dat dit het moment is. Nu is het de tijd dat je opnieuw klaar staat om je vaders missie te vervullen. Zoals ik zo vaak zei als Yeshua, “het is nu tijd dat ik op pad ga op de missie van mijn Vader”. Het is tijd voor jou om dit ook te doen. Jullie, degenen die ontwaakt zijn. Het is tijd om anderen te helpen bij hun ontwaken. Het is tijd om meer en meer mensen te bereiken, meer en meer van de uitverkorenen, om hen te helpen ontwaken. En als ze eenmaal zijn ontwaakt en jullie allemaal zijn gewekt, dan is het tijd om uit te reiken en al die anderen te helpen die nog steeds slapen; slapend en niet wetend dat ze slapen. Alleen jij weet dat ze dat doen. Wat hen betreft, leven ze simpelweg hun leven uit, net zoals ze leven na leven hebben gedaan.

Maar jullie weten dat het niet het oude liedje is. Het is nu geen leven na leven. Het is het begin van het einde of het einde van het begin. Omdat het nu de tijd is voor iedereen om op hun verschillende missies te gaan waar ze voor zijn gekomen.
Als je je missie nog niet kent, vraag het dan. Ga in jezelf en vraag het. Als je je al bewust bent van die missie, neem het dan op en ga door met wat het ook is. Wees niet langer verlegen.
Het is niet langer goed voor jullie, degenen die nu de krijgers zijn, de strijders van de vrede. Het is niet langer oké om achterover te leunen en de wereld om je heen te laten draaien. Het is tijd om verder te gaan en de wereld te laten draaien … en te evolueren.

Ik zeg dit nu als Sananda, en ik zeg dit met alle urgentie, want er is een golf van energie die eraan komt. Omdat het zonnestelsel nu de melkweg is binnengegaan, naar een bepaald deel van de melkweg dat het al heel lang, vele duizenden jaren, niet heeft bezocht. Je gaat nu naar een staat van kracht/energie. Terwijl je tot nu toe in een plaats van rust bent geweest.

Nu is het tijd voor de energie om zich te verzamelen en over de planeet te bewegen als deze golf van energie uit de hemel zal komen. En het zal in deze tijdsperiode komen waar je je nu in bevindt, het beweegt in relatie tot de kosmische gebeurtenissen die gaande zijn en die zullen plaatsvinden.

Weet dat als deze energiegolf binnenkomt, dat jij deze energiegolf bent. Jullie zijn de katalysator voor deze golf. En jullie zijn degene die deze golf zullen ontvangen en doen wat nodig is. Jullie zijn degenen die alles zullen accentueren wat er moet gebeuren.

Het is nu tijd mijn broerders, mijn zusters, mijn lieve vrienden. Het is tijd.
Ik ben Sananda. Ik hou meer van jullie dan je je ooit kunt voorstellen. En velen van jullie kennen me heel rechtstreeks, en ik ken jullie heel rechtstreeks. We zijn samen geweest in vroeger tijden.

Al mijn vrede en liefde is met jou.

COMMANDANT ASHTAR

Ik ben Ashtar.

Altijd geweldig om bij jullie te kunnen zijn en met je te kunnen delen, alles te kunnen delen wat er nu aan de hand is. Op dit moment heb je nog geen idee van wat er allemaal gaat gebeuren, van alles dat naar buiten komt.

Wij, degenen van jullie, wij die jullie hebben begeleid, hebben deze dingen al een tijdje met jullie gedeeld. We hebben je voorbereid. Maar geen enkele voorbereiding is genoeg om klaar te zijn voor alles wat op het punt staat te gebeuren. Ik spreek nu niet in termen van wanneer het zal gebeuren, wanneer de Energiepuls zal binnenkomen omdat niemand dat nog weet. Maar op basis van de kansen en mogelijkheden van wat kan en zal gebeuren, kunnen we zeggen dat je middenin een grote verandering zit, een grote verandering die over de planeet komt, een grote verandering die in ieder van jullie binnenkomt.

Ieder van jullie voelt het nu steeds meer. Je voelt de energieën opbouwen. Je voelt dat ze in jou opbouwen. Je voelt de energieën buiten je opbouwen door alles wat er gebeurt.

Je ziet al het oude … je ziet al het oude dat om je heen instort, alle oude paradigma’s die niet langer kunnen werken met deze nieuwe hogere energieën. En terwijl de energieën blijven stijgen, zal het oude blijven afbrokkelen, omdat het de energieën niet kan weerstaan, het kan niet binnen deze nieuwe energieën bestaan.

Je kunt geen angst en haat hebben in deze nieuwe hogere frequenties en vibraties. Het is niet mogelijk. Dus alles wat van angst en haat is, is aan het afbrokkelen. En diegenen die zich blijven vasthouden aan de oude manieren zullen dit niet veel langer kunnen doen.

De tijden zijn bijna aangebroken; de tijden waarop je hebt gehoopt en waar je op hebt gewacht, net als wij. Want wij wachten op onze schepen om ons voor te bereiden om er in een moment te zijn, als dat nodig is. Niet in termen van redding, want dat is niet nodig, maar in termen van stappen vooruit en onze voortdurende hulp aanbieden waar het nodig zal zijn, waar dat het ook  gevraagd zal worden. Die tijden zijn bijna aangebroken.

Je hebt op verschillende manieren en uit verschillende bronnen gehoord dat dit jaar, 2018, een wonderbaarlijk jaar zal worden. En dat is inderdaad waar. Net zoals 2017 je heeft voorbereid en op veel manieren heeft voldaan aan veel van wat er gezegd was, is het nog niet voltooid. Dit is het jaar dat in veel opzichten de voltooiing zal zijn.

En zoals Sananda heeft gevraagd, is het tijd voor jullie allemaal, om nu, als de lichtstrijders, vooruit te gaan en te zeggen wat je weet. Spreek je uit met kracht, met begrip, met liefde, en help diegenen die bezig zijn met hun ontwaken. Want als ze niet gewekt zijn als de Energiepuls arriveert, zal het veel moeilijker voor hen zijn. Daarom is het nu een dringende oproep aan jullie allemaal om te doen – wat dat ook mag zijn, wat dat ook is dat jou leiding geeft – om jouw deel te doen om dit alles te bereiken. Het is aan jullie allemaal en aan ons allemaal.

Ik ben Ashtar. En ik groet jullie van de Allerhoogste en al onze liefde en vrede.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Wat waren dat voor berichten? Zijn jullie allemaal klaar voor deze dingen waarover gesproken en gedeeld werd? Ja. Kom maar op. Dat horen we! Kom maar op. We weten dat jullie allemaal willen dat dit komt.

We weten dat jullie allemaal willen dat deze energieën komen deze golven van energie en hoe het voelt in je. Velen van jullie voelen dat, terwijl jullie deze energieën binnen laten komen en jullie verschillende soorten kwalen en ziekten voelen en zo. Maar in het verleden had je gedacht, oh mijn god, ik heb de griep, en oh mijn god, ik ben ziek en al die dingen die toen gebeurden. Maar nu terwijl je deze energieën laat binnenkomen, zeg je, geweldig! Geweldig dat ik me zo waardeloos voel! [Gelach] Zie je? Zie je waar we naartoe gaan? Het is een heel ander begrip. Verschillend op zoveel verschillende manieren. Zie je?

Dit zijn de tijden zoals je gehoort hebt. Dit zijn de tijden! Dit zijn de tijden waar je naartoe hebt gewerkt. Dit zijn de tijden waar je leven na leven naartoe hebt gewerkt. Vele levens, vele beschavingen, vele eerdere ervaringen die je hebt meegemaakt. En het is nu tijd. Je hebt het hoogtepunt of de vooravond ervan of het crescendo bereikt. Je bent op weg, je bent op weg naar het crescendo van alles dat is opgebouwd. En het komt eraan. Hier is het. Het is een deel van jullie.

Het enige dat nu overblijft, is dat jij je deel doet zoals Sananda en Ashtar vragen. Ze vragen niet alleen, ze smeken.

Ze willen zo graag dit alles naar voren brengen en alles doen wat ze kunnen. Maar om alles te kunnen doen wat ze kunnen, moet jij alles doen wat je kunt. Het werkt allemaal samen. Het draait allemaal om symbiose (“het samenleven van ongelijke organismen”) en jij bent alles dat nodig is om dit te bewerkstelligen.

Wanneer we jullie zeggen, hebben we het over het collectieve jullie, maar we hebben het ook over deze groep. Jullie specifieke groep. Je weet nog niet hoe krachtig deze groep is als ze samenkomen en werken met deze energieën en werken met deze inzichten en deze nieuwe niveaus van bewustzijn waar je naar toe gaat. We zeggen nieuw maar het is niet echt nieuw, het is oud voor jou. Het gaat terug naar het oude bewustzijn dat je had, datgene waarmee je hier bent gekomen in het begin. Dat is wat jullie terugvoert naar jullie zelf.

Het is dus een geweldige tijd waarin je verschuift. En hoe meer dat je dit ziet en begrijpt hoe grootser en wonderbaarlijker het zal zijn. Oke?
Zijn er vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag: Wanneer ik aan het rijden ben. Zie ik veel auto’s met de letter V en ik zie het als Victory (overwinning)  en het zou de letters VYV of VVV kunnen zijn, de nummers zouden hetzelfde kunnen zijn. Mijn voor- en achternaam beginnen met V dus ik weet niet of ze zeggen dat de overwinning voor jou is? Ik heb het al bijna een maand gezien, de letter V. Ik vraag of je weet wat dat betekent, dat ik de letter V zie en dat het lijkt alsof synchroniciteit in drieën blijft komen.

OWS: Je hebt zojuist je vraag beantwoord in termen van synchroniciteit. Je bent natuurlijk een lichtstrijder en je zult meer van deze dingen gaan zien. Dit is voor iedereen, jullie zullen meer van deze dingen gaan zien waar je deze kentekenplaat zou zien of wat het ook is en je merkt het op en ben je ervan bewust en anderen die in hetzelfde voertuig zouden zitten en er naar kijken zouden er zelfs helemaal niet aan denken of wat dan ook. Het betekent niets voor hen, want dat is het verschil tussen ontwaakt en niet-ontwaakt. Zie je? Dus jullie zullen allemaal meer en meer van deze synchroniciteiten krijgen, deze glimpen. En zelfs meer dan dit komt in termen van, zoals X-Men en dingen van deze aard, deze dingen gaan ook gebeuren. Niet dat je in staat zult zijn om weg te vliegen of zo, of een superkracht hebt, maar je zult meer telepathisch vermogen beginnen te krijgen. Sommigen van jullie zien dat al, in de verhouding met je dierbaren. Je merkt dat als je iets zegt of denkt  dan zeggen ze het direct na jou of andersom. En dit gaat steeds meer en meer toenemen. Sommigen van jullie zullen misschien zelfs gaan zien dat je objecten met je geest kunt manipuleren. Dit komt eraan. Je zult hier iets van gaan zien. Je zult ook steeds meer van de glimpen gaan zien die er zijn en dat diegene die er niet klaar voor zijn om ze te zien het niet zullen zien, maar jij zult de ogen  hebben om dit te zien. Dus dit is allemaal een onderdeel hiervan, ja.

Vraag: Kun je me vertellen welk soort energieën we gaan ervaren met de volle maan  deze maand?

OWS: Dit is waarover is gesproken in termen van de golf van energie die komt en het komt zeer snel, het zal binnen enkele dagen zijn zoals wij het zien. En het zal over de planeet stromen, net zoals voorheen de energiegolven gedaan hebben en ze zullen de energieën verhogen. En dit is waarom degenen die zich hiervan bewust zijn, zich bewust zijn van het ascensieproces, bewust van deze energiegolven die komen, omdat het zonnestelsel zich in de melkweg heeft verplaatst. Zij alles in het werk stellen om dit te tegen te houden. Ze proberen het op verschillende manieren: door te proberen de zon te blokkeren met hun chemtrails, bijvoorbeeld. En ze proberen ook om zoveel mogelijk de aandacht van dit alles af te leiden, zodat er heel weinig is waarover zelfs maar gesproken wordt in termen van jullie kosmische gebeurtenissen die hier onderdeel van zijn. Ze praten er misschien een beetje over en dan wordt het verdoezeld. En je alternatieve nieuwssites en zo is waar je al deze informatie vindt en waar het geopenbaard zal worden, het zal meer en meer een deel van je expressie zijn. Dus deze golf gaat gepaard met kosmische frequenties die nu plaatsvindt en komen, niet alleen deze die binnen enkele dagen komt, maar ook andere die binnen enkele weken en maanden komen.

Vraag: Sprekend over mensen die zich ziek voelen of griep hebben, ik ben zeker dat ik niet de enige ben. Zeer bewust van de energieën die binnenkomen, maar ik ben ook erg ziek de laatste paar dagen en kan nauwelijks uit bed komen en hoe kunnen we ons deel doen als ik denk dat ik bijna niet meer uit bed kan komen. Heb je iets dat je ons kan aanbevelen die veel lichamelijke klachten hebben en zich erg ziek voelen, bijna tot het punt dat men zich afvraagt ​​of je er wel doorheen geraakt.

OWS: Als je aan de telefoon bent en tegen ons spreekt, dan bent je niet zo ziek als je denkt. En dat is belangrijk, want als je gelooft dat je ziek bent, als je gelooft dat je griep hebt, dan is dat ook zo. We zeggen niet dat je de symptomen niet hebt en zo. Die heb je. Het is iets waar je doorheen gaat en werkt omdat het, terwijl je je vibraties verhoogt het belangrijk is, dus wat je kunt doen terwijl je in bed bent of wat dan ook, eerst en vooral, als je behoefte heeft om in bed te zijn en je lichaam rust te geven doe dat dan. Maak het je niet moeilijk, omdat het tijd is om achterover te leunen en te ontspannen. De Bron in je zegt ontspan je, laat het een poosje los. Duw jezelf niet tot het uiterste .– En terwijl je in bed bent, kun je veel dingen doen. Je kunt visualiseren, je kunt meditaties doen. Als je je er goed bij voelt, kun je veel dingen doen en kun je ook om hulp vragen. Vergeet dat niet. Vraag altijd om hulp. Het is één ding om je doktoren en andere dingen je te laten helpen, maar het is iets anders om Sananda of Yeshua of Hilarion of St. Germain te laten helpen of wie dan ook die je kunt vragen. Ze zullen er allemaal zijn om je te helpen. Oke?
Oh, en we horen hier dat James een boodschap naar ons toestuurt. Wat dacht je daarvan?!
Hij zegt dat je zuiveringszout niet mag vergeten. Het alkaliseert je systeem. Als je griepachtige verschijnselen hebt alkaliseer ze dan. Griep-virussen kunnen niet leven in een alkalische omgeving, dus doe alles wat je kunt om je systeem te alkaliseren. Zuiveringszout is iets dat dat zal doen en het is snel en gemakkelijk te doen en heel gemakkelijk voor iedereen beschikbaar. En als je je afvraagt hoe je dat doet, doe een kwart tot een halve theelepel zuiveringszout in een glas water en drink het op. Doe het daarna nog een keer en doe het opnieuw totdat u een ongezonde omgeving in een alkalische omgeving of in een pH-gebalanceerde omgeving hebt gebracht. Nog belangrijker. Probeer het. Je vind het misschien leuk. Maar het is geen pil. Het is niet als het nemen van een pil en ineens ben je allemaal beter. Het zal enige tijd duren maar het vraagt wel dat je erin gelooft. Geloof het en je zult het zien. Oke?

OWS: Je klinkt alsof je in een erg vrolijke bui bent. En dat is geweldig. Heb je een vraag?

Vraag: De energieën zorgen dat ik in een heerlijke stemming ben vandaag. Ik ga een geleide meditatie houden met een andere groep op de 31ste januari als de bloedmaan / volle maan / blauwe maan verduistert willen we een intentie maken. Welke betekenis, welke intentie kunnen we gebruiken bij onze geleide meditatie op de blauwe maan? We volgen soortgelijke meditaties zoals we vandaag hebben gedaan. Kunnen we iets anders doen op deze speciale gelegenheid? Ik vraag eigenlijk alleen om welk advies over welke intentie we moeten volgen.

OWS: Terwijl je werkt met dit proces van veroorzaken, werk je met energie en terwijl je visualiseert en met deze energieën werkt, gaat het erom deze energieën naar buiten te brengen en door te laten stromen. Ze toestaan ​​dat ze door de blokkades komen die opzettelijk zijn opgezet om ze af te houden. Maar jullie, jullie weten dat dit niet langer mogelijk is. Maar alles wat je kunt doen om deze energieën te sturen, om vrede op de planeet te brengen, om een ​​einde te maken aan alle strijd en de hoedanigheid en angst die er bij hoort, het is tijd om hier een einde aan te maken. Dus vraag in je processen in je meditatieprocessen om hulp op deze manier. Vraag om deze energieën vrij door te laten stromen. Oke?

Vraag: In onze eerdere bespreking vertelde ik de groep dat ik twee waterscooters boven een rood licht zag zweven. Twee of drie weken later werd ik om vijf uur ‘s ochtends wakker en zweefde ze bij mijn achterdeur. Kun je me vertellen wat dat kan zijn geweest?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat net zoals het zou zijn op de golven, de oceaangolven en verschillende waterscooters die over de golven vliegen en veel plezier hebben, dus ook degenen die dit deden. Ze hadden ook plezier. Zou het niet leuk voor je zijn om op één van deze waterscooters te zitten en  rond te vliegen in de lucht? Zou dat niet geweldig zijn? Dus je ziet dat ze plezier hadden om dit te doen en ook plezier hadden om zichzelf aan jou te tonen. Dit was er onderdeel van. Zij zijn de expressie van jou en jij bent de expressie van hun. Dat is alles wat we op dit moment kunnen zeggen. Veel van wat er tot nu toe komt hierover zal je gaan begrijpen in de komende tijd.

Vraag: Oké, ik wist niet zeker of zij een goede energie waren of een goede vorm van verbinding of zoiets.

OWS: Zeer goede energie ja. Rechtstreeks met jou verbonden. Weet je, vaak wanneer jullie deze verschillen vliegende objecten hebben gezien en dit soort dingen, heb je ze gezien omdat je er een bepaalde band mee hebt. Dit is waarom degenen die deze glimpen en deze waarnemingen hebben ontvangen dit grotendeels het gevolg is van het feit dat ze die verbinding hebben en zich aan jou laten zien. Dus dit is belangrijk, terwijl je doorgaat de komende tijd, terwijl de trillingen blijven toenemen.

Vraag: Ik zou gewoon graag willen weten of de Galactics zichzelf aan ons voorstellen tijdens onze slaap, omdat ik merk dat ik veel dromen krijg en met hen in wisselwerking staat. Zij zijn degenen die in mijn nabijheid komen en ik word ze gewaar. Is dat een manier van hun om ons te laten zien hoe we ze leren kennen zodat we in staat zijn om hen kennis te laten maken met de rest van de mensheid?

OWS: Wat we kunnen zeggen is dat de meeste, zo niet allemaal, jullie deze ervaringen hebben gehad in je dromen, waarin je naar de schepen bent gegaan en dit alles waar je verbonden bent met je meerdere persoonlijkheden of je multi-dimensionale persoonlijkheden, zullen we zeggen. Je bent daar geweest en ervaart dit, maar veel hiervan wordt niet onthouden als je terugkomt. Af en toe zul je je er misschien iets van herinneren maar het grootste deel kun je je niet meer herinneren. Maar dat zal veranderen. Dat gaat veranderen. En meer en meer van jullie zullen in je dromen gaan beseffen dat het niet zozeer dromen zijn maar actieve ontwakingen die je in je droomtijd hebt. Dit is wat we hierover kunnen zeggen.

Vraag: Ik vroeg me af of je vanuit jouw gezichtspunt gezien je een behoefte ziet dat er een website moet zijn waar lichtwerkers de begunstigden worden van de welvaartspakketten waar zij aanspraak op kunnen maken, niet als claim, maar bepaalde gebieden die zij kunnen aanduiden waar zij zou willen dienen en in feite de hemel op aarde creëren in dat specifieke gebied? Ik wil ervoor zorgen dat niemand wordt buitengesloten en dat we gelijk verdeeld zijn op de een of andere manier. En is er zelfs een noodzaak voor?

OWS: Dat is geweldig dat je ervoor wilt zorgen dat niemand wordt buitengesloten, maar we kunnen je vertellen dat niemand zal worden buitengesloten. Niemand zal achterblijven tenzij ze dat willen. Als je begrijpt dat alles georkestreerd wordt, dan is alles georkestreerd. Dus als deze verschillende bedragen worden vrijgegeven en de verschillende financiële systemen gaan door de overgang die eraan komt, dan zal ieders nood worden verzorgd. … aan hun behoeften zal worden voldaan zoals ze op dat moment moeten zijn. Dat is hoe we dit kunnen zeggen. Er is dus geen reden om je zorgen te maken op dit punt. Nu wil dat niet zeggen dat er geen projecten zijn waar mensen aan werken en willen blijven werken en beschikbaar willen zijn voor diegenen die deze projecten niet gepland hebben, maar die er misschien in de komende tijd wel bij betrokken willen zijn. Dit alles wordt georkestreerd. Alles is onder controle en de gelden die komen zullen naar iedereen komen. Het zal niet zijn dat er buiten worden gesloten. Niet in de, wat je de lange termijn noemt. Op de korte termijn kan het een misschien een beetje zijn, maar dit zal zich uitbalanceren. Dat is de enige manier waarop we dit nu kunnen zeggen. Begrijp je dit?

Vraag: Ja oke prima. Ik wilde alleen maar vanuit een hoger gezichtspunt kijken dat was wat ik hoopte. En dus wil ik echt heel graag weten of Rick en Marty Lagina de Templar schat op Oak Island vinden?

OWS: We hebben geen idee wat je vraagt, het moet een soort televisie zijn. Dat is niet ons vakgebied. Misschien weet James het wel, maar nee. We weten dat je hier een grapje maakte.

Zijn er andere vragen?  Niet over tv-shows.

Vraag: Wat moeten we wereldwijd verwachten dat er staat te gebeuren in de wereld – misschien niet van deze wereld maar in deze wereld – in de volgende maand of twee? Wat zijn de hoogtepunten van de belangrijkste dingen waarvan je verwacht dat ze zullen plaatsvinden en waar we deel van kunnen uitmaken?

OWS: Mijn hemel. U moet afstemmen op onze oudejaarsnachtshow die is gegeven. Dit alles werd op dat moment gegeven. Op 31 december. En als je teruggaat en je leest of je luistert ernaar, wordt je vraag beantwoord. Omdat we niet veel meer kunnen geven dan toen werd gegeven. Er werd veel op de voorgrond geplaatst en zelfs in sommige opzichten werden enkele hints gegeven.
Het zou een vol half uur duren om te bespreken wat we toen deden. Is er iets specifieks dat je zou willen weten?

Vraag: Nou je sprak over het geldaspect en toen zei je dat zilver en goud een aanwinst zouden worden voor de nieuwe soorten financiële uitwisselingen, maar u weet dat het Morgan Chase-bedrijf 23 ton zilver bezit, de grootste houder van zilver. Nu vermoed ik, geloof ik zeker dat deze mensen alles afgeven en het opgeven of dat ze nog steeds in de lus van het nieuwe ruilgeld zijn.

OWS: Het draait allemaal om balans. Het draait allemaal om balans, hoewel, als degene die zoveel meer hebben dan die maar heel weinig hebben, zal dit in balans komen. Dus degenen die zoveel meer hebben zullen dat niet langer hebben. Dit is waar het naartoe gaat. En degenen die hun verschillende rijkdom op gewetensvolle wijze hebben ontvangen, zullen datgene verliezen wat ze hebben.

OWS: Cynthia, er is een vraag die op de tafel ligt. Pak dat papier alsjeblieft. James is het vergeten, maar hij stuurt opnieuw een bericht om de vraag rechtstreeks te lezen, kijk wat het is.

Vraag: Goed, oke  maar ik moet de hele brief lezen.. …

OWS: Laat dan namen achterwege.

Vraag: Het gaat meer om het wisselen van valuta, wat deze persoon wil weten. “YouTube zit vol met mensen die gedachten genereren over wat mensen zouden moeten doen vóór, tijdens en na het opnieuw instellen van de valuta. Sommigen zeggen dat er voedseltekorten kunnen zijn “… is dit de juiste vraag? Hebben we deze vorige week al niet beantwoord?

OWS: De andere kant van het papier.

Vraag: “Hoe veilig zal het zijn voor valutahouders tijdens en na de uitwisseling? Moeten uitwisselaars een politieagent of een gecertificeerd wetshandhavingspersoon hebben om hen tijdens en na de uitwisseling te vergezellen? Wat vindt u van veranderingen in levensstijl en uitbetalingen in voorbereiding? “Wij hebben dat al beantwoord.

OWS: Dat is het verkeerde papier. We zullen wachten tot de volgende keer.
We zijn klaar om het kanaal vrij te geven.
Houd er zoveel mogelijk rekening mee als het kan en als je er toe in staat bent, als je merkt dat je nu wordt opgehouden, in elk opzicht, financieel of vanwege ziektes of wat dan ook, ga er dan doorheen en werk je er eerst doorheen.
Maar degenen die er klaar voor zijn, zullen manieren vinden om anderen te helpen om meer en meer wakker te worden. Als de gelegenheid zich voordoet, ga er dan voor. Geef een beetje informatie hier en daar en als ze meer willen geef ze dan meer. Dit wordt steeds belangrijker. En jullie worden jezelf bewust van wat er gaande is, niet in termen van het volgen van nieuwsuitzendingen en zo, maar in het bewust worden van de veranderingen die zich zowel binnen als buiten jezelf voordoen, zo dat als de kansen zich voordoen je enige informatie hebt die je met hen kunt delen vanuit je hart. Niet vanuit je verstand of je geheugen, maar diep vanuit jezelf en dit is hoe degenen die deze informatie horen in staat zullen zijn om het in zich op te nemen, omdat ze zullen weten dat het uit je hart komt.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de auteurswebsite duidelijk is vermeld.
Vertaald van engels naar nederlands door Allie de Vos.

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen