LEVEN VANUIT JE ZIEL, met oefening om jezelf in stilte te brengen.

         Maria Magdalena

LEVEN VANUIT JE ZIEL

Gegroet, dierbaren, ja, ik ben het, Maria Magdalena.  (Febr2018)

Ik kom naar jullie op deze meest veelbelovende dag om je te helpen om jezelf tot zwijgen te brengen, want dit is van groot belang. Het is tijd om echt te beginnen luisteren naar de stille, rustige stem van binnenuit. Dit is heel noodzakelijk, want dit is je kompas en je gids. Ik weet dat we hier al vele malen over gesproken hebben, maar ik wil dit nogmaals onder jullie aandacht brengen, om te beginnen met het loslaten van de afleidingen om je heen, en om te beginnen in stilte te zitten, en jezelf toe te staan ​​om te luisteren en te beginnen om je ziel te voelen. Tijdens dit jaar 2018 is het van groot belang dat je doorgaat met de reis van je ziel.
Dit is een jaar van voltooiing en dit is een jaar vol resultaten. Zie je, geliefden, de energie die hier op deze planeet is, op dit moment is versneld en alle lichtwerkers worden op hun rechtmatige plaatsen en in hun rechtmatige posities gekatapulteerd. En daarom, dit is al ver over tijd, al vele eeuwen en millennia, want zie je, dit is een zeer belangrijk en krachtig jaar waarin de lichtwerkers gepositioneerd zijn om verder te gaan in hun werk, en om verder licht en vrede te brengen en liefde op deze planeet. En daarom vragen we je vandaag de ruimte van liefde voor jezelf te houden terwijl je begint te luisteren en de stille, rustige stem van binnenuit erkent. Begin te luisteren naar je ziel en naar de roeping van je ziel. Dit is van groot belang, Geliefden, dat je begint te begrijpen dat je ziel altijd met je communiceert, je ziel probeert altijd je aandacht te krijgen, je ziel probeert je altijd te begeleiden en je door je levenspad te navigeren. Echter, je persoonlijkheid en je mentale geest en je afleidingen op het aardse vlak zorgen er echter voor dat je in de war raakt, gedesoriënteerd raakt en niet op één lijn zit met je ware zielsdoel. En daarom, alstublieft, Dierbaren, haal diep adem en begin de essentie van uw ziel op te roepen. Begin de essentie van je ziel op te roepen. Haal diep adem en begin de essentie van je ziel op te roepen, en laat de energie van je hart toe om open te gaan, als je de roep en het verlangen van de ziel begint te voelen terwijl je verder gaat op deze manier.

En dus, Dierbaren, sta jezelf toe om de  essentie en deze aanwezigheid te beginnen te voelen, van de levende ziel die in je wezen leeft. Haal nog een keer diep adem en begin de frequentie te voelen van de goddelijke aanwezigheid van wie je bent, en in het goddelijke licht van alles wat je bent, en begin eenvoudig te ademen en te luisteren. Luister naar de stille, rustige stem van binnenuit, begin vanuit je hart te luisteren en open je hartchakra en breid hem uit.

Vandaag, komt Dierbare Isis, en ze plaatst een prachtig, prachtig blauw azurietkristal op je derde oog. Ze laat nu een ​​druppel water op je kruinchakra vallen. En ze plaatst een prachtig rozenblaadje op je hart, voor jou zodat je kunt beginnen om je te openen voor de waarheid van je ziel. En dus, laat de blauwe azurietkristal toe om  je derde oog wakker te maken, de druppel water om je kruinchakra te openen, en het rozenblaadje om je hart te openen, zodat je je kunt verbinden met de essentie van je ziel.

En dus, lieve kinderen, haal diep adem en voel deze afstemming, terwijl ze ook je keelchakra wekt, en als ze haar energie van kracht en macht in je keel zend, in je hart, in je derde oog en in je kruinchakra, beginnen deze hogere centra en kanalen binnenin je te openen, en begin te ademen. Begin te ademen, begin te ademen, begin te ademen, laat toe dat de energie en de essentie van je hart ontwaken voor de waarheid van wie je bent. En sta je hart toe dit gevoel van glorie te laten voelen, dat je nu afstemt op de waarheid van je ziel, op de waarheid van je essentie waarom je naar dit Aardse vlak bent gekomen, want, Dierbaren, je wordt nu aangemoedigd om in het licht te staan en de energie van vrede vast te houden voor je wezen.

Dit is het jaar, Geliefde, dat er wonderen zullen gebeuren, er is een verschuiving binnenin ieder van jullie, misschien voel je het, misschien voel je de opwinding en de anticipatie, en de verschuiving van energie die binnenin en om je heen gebeurt. Het is van groot belang dat je je hart toestaat om zich open te stellen voor deze energie en deze frequentie, terwijl je de kracht van liefde begint te voelen. Begin de kracht van liefde te voelen, begin de kracht van liefde te voelen. Open je hart voor de levende waarheid van de essentie van de Godessentie die in je leeft. Begin de kracht van de levende God te voelen die in je leeft. Haal nog een keer diep adem, lieve kinderen, en begin jezelf toe te staan ​​om je nu te verbinden met de stilte, de stille, rustige stem van binnenuit. Wat neem je waar, wat voel je? Wat hoor je? Wat weet je?
Wees niet bang voor je leven. Wees niet bang om te leven en je te verbinden met je ziel. Zie je, Geliefden, als je je zielsweg en je zielenreis volgt, zal je leven zich ontvouwen zoals je voorafgaand aan je incarnatie was overeengekomen. Het is in je mentale geest, waar je elk aspect van je leven probeert te beheersen, dat is waar je merkt dat je in de problemen raakt of in de war raakt, of je aandacht verkeerd richt. En dus begin je te voeden met het Levende Licht van God dat in je wezen leeft. En dus, Dierbaren, haal alstublieft adem, de adem van het levenselixer, begin volledig in uw hartchakra te ademen. En voel deze energie nu ontwaken in je eigen fysieke lichaam, begin te voelen dat je hartchakra begint uit te zetten, begin te voelen dat je middenrif begint te openen en blijf gewoon ademen. Adem, adem, adem. Adem de warmte in van de liefde die het prachtige rozenblaadje je brengt, dus je mag je verbinding met je ziel openen.

Zovelen zijn verward, zovelen houden niet eens rekening met het aspect van hun ziel, of begrijpen de betekenis van hun zielessentie niet. Zeker, geliefden, het is van groot belang om te onthouden dat jij de essentie bent van de energie van alles die je ooit geweest bent. Ja, Geliefden, jij bent de essentie van alles wat je ooit bent geweest met je overziel.

En dus vragen we je om deze frequentie aan te roepen, en alle aspecten van je ziel. Al je levens, al je zielessenties, roep je Akasha-verslagen aan. Wat betekent dit? Het betekent simpelweg dat je de frequentie oproept van alles wat je bent geweest, en alles wat je ooit zult zijn, naar dit moment het NU en begint te leven in je schittering en je grootsheid. Sta in je glorie. En wees niet bang om te luisteren, wees niet bang om naar de roep van je ziel te luisteren. En sta toe dat je hart zich opent voor de energie van vrede.En dus, geliefden, vandaag is een verschuiving van bewustzijn. Als je klaar bent, zal er een verschuiving van bewustzijn zijn in ieder van jullie, loslaten, van de oude energieën van beperkingen die in je mentale en emotionele lichaam zijn vastgehouden, in je subtiele energieveld, in je mentale en emotionele lichamen.

Er zal een zuivering en een verschuiving zijn zodat je nu kunt beginnen te luisteren en de leiding van je ziel kunt ontvangen zonder de verwarring of inmenging van je mentale of emotionele geest. Zonder de invloed of inmenging van uw mentale gebabbel en mentale conditionering. En dus, zie je, Geliefden, als je leeft vanuit je zielessentie, en de waarheid van je wezen, zal dit je grotere blijdschap en grotere vreugde en tevredenheid en vervulling brengen.

En dus, Geliefden, beginnen vanuit het hart te luisteren, beginnen te luisteren vanuit de ziel, beginnen te luisteren vanuit die stille, rustige plek van binnenuit. Neem alsjeblieft de tijd om te stoppen met wat je doet en luister. Als je begeleiding nodig hebt, vragen we je om diep in te ademen, naar je hart te ademen en te luisteren. Wat zegt je hart tegen je? Wat voel je als je waarheid? Wat weet je, als jouw waarheid het antwoord is op jouw vraag?

Zie je, mensen begrijpen niet dat ze de kracht in zichzelf hebben, en de energie en de antwoorden die ze zoeken zijn niet buiten hun zelf. Het is binnen. Dierbaren, weet dat je de controle hebt over hoe jij je leven bestuurt en hoe jij je leven vanaf dit moment dicteert. Je hebt altijd de touwtjes in handen gehad, en toch heb je je mentale en emotionele geest en je verwarring toegestaan ​​om de richting van je leven te dicteren. En dus zeggen we tot jullie, Dierbaren, dat dit het moment is om de koers te veranderen van hoe jullie leven en opereren in deze driedimensionale realiteit. Zoals we je al vele malen eerder hebben verteld, leef je nu in de Nieuwe Aarde, leef je in wat we een parallel universum noemen, en je bent nu aan het opereren vanuit een hogere frequentie, je opereert en bent afgestemd op de Nieuwe Aarde-energie die zich op dit vlak bevindt.

Er is een nieuw paradigma, er is een nieuwe tijdlijn, er is een nieuwe frequentie, er is een nieuwe energie die voor iedereen beschikbaar is. En als je de keuze maakt, zul je van deze frequentie leven, om alles wat voor jou en je ziel is, te ontvangen. Wees in de wereld, maar niet van de wereld zoals zij zeggen. En dit is van groot belang. Wees in de wereld, maar niet van de wereld.

Jullie leven in een hogere dimensionale frequentie, van deze nieuwe etherische energie die over jullie planeet is gelegd. Dit kan verwarrend zijn, maar er is een alternatieve Aarde die bestaat en die op dit moment over je fysieke planeet wordt gelegd, en velen van jullie kunnen je er op aansluiten, erin stappen, verder gaan in deze energie. En dit is waar we vandaag over spreken, daarom is het belangrijk dat je verbinding maakt met je ziel, zodat je toegang hebt tot deze energie vanuit deze hogere frequentie van licht. Dit betekent dat je nu in staat bent om vrij te zijn van de beperkingen van het aardse leven, en om nu te manifesteren, creëren en heel maken wat van jou is in dit Aardse leven. Wees niet zelfgenoegzaam, leef niet in angst, maar weet dat je in deze stroom van bewustzijn bent, in deze nieuwe energie, in dit nieuwe sjabloon, en alles is in orde, alles is zoals het hoort te zijn, jij bent om het nieuwe leven te creëren in deze nieuwe frequentie, in deze nieuwe energie.

En dus, Dierbaren, het hangt af van wat je wenst te geloven, en wat je wenst te creëren, en wat je in je leven wilt oproepen. Dus begin vandaag naar je ziel te luisteren, wat zegt de ziel en waar dringt de ziel bij je op aan om te doen? Wat zegt de ziel en waar dringt de ziel bij je op aan om te doen? En dus, Dierbaren, begrijp het belang van de kracht wie je bent, want als je in dit licht staat, en in deze liefde, en in deze frequentie, wees dan niet bang. Wees niet bang om naar voren te stappen in dit nieuwe gebied van licht en energie dat om je heen is. Het lijkt misschien een beetje onbekend terrein voor je, maar we zeggen,

Geliefden, dit is de Nieuwe Aarde, dit is de nieuwe energie, en je ziel roept je om vanuit deze frequentie te leven. En dus is het alsof je het oude achterlaat, het oude leven achter je laat, het oude achter je laat, en je leeft en beweegt voorwaarts en stapt in een hogere vibratie.

Kun je de energie en de opwinding en de anticipatie voelen van hoe het is om echt vrij te zijn van de grenzen van je Aardse leven, de stress, de spanningen en om echt vrij te zijn? Dit is een kans voor jou om vrij te zijn. We vertellen je dit niet om je te verwarren of om je te misleiden, we vertellen je dit omdat het de waarheid is.

Het is waar Yeshua en ik naar toe zouden gaan, als we de Grot van  Schepping zouden ingaan, en we zouden deze plaats van stilte ingaan en we zouden luisteren. En we zouden onze richting ontvangen voor wat we moesten doen voor het Grote Ontwerp, om ons voor te bereiden op de kruisiging van Yeshua en zijn opstanding. Dit was buitengewoon belangrijk, dat we luisterde, omdat het leven van Yeshua op het spel stond. En dus wijdden we ons leven aan de Levende God, en aan het luisteren naar de zielessentie en aan de energie van wat we nu begrijpen, wat we de energie van Eenheid noemen. We riepen deze energie aan in ons wezen en hebben naar ons beste vermogen geleefd om ons door onze incarnatie en door de moeilijkste tijden van ons leven heen te leiden. En dus, vandaag, geliefde kinderen, begin vanuit je hart te luisteren, begin te luisteren vanuit je ziel, begin te luisteren vanuit de stille, rustige stem van binnenuit. Het is jouw leven, het is jouw reis, en wat je kiest om te doen met de rest van je leven, en hoe je ervoor kiest om het te leven, en hoe je het wilt creëren, van moment tot moment en van moment tot moment, is echt jouw besluit.

Vandaag plaatst Liefste Isis een druppel op je kruinchakra en plaatst de blauwe azurietkristal op je derde oog en een rozenblaadje op je hart, en raakt nu je keelchakra aan om je te wekken, met prachtige helende handen, zodat je mag beginnen om de waarheid te spreken en kunt horen en luisteren vanuit je hart.

En dus, lieve kinderen, als je verder komt in deze energie, vraag ik je jezelf toe te staan ​​de innerlijke opwellingen van je zielessentie te ontvangen om naar voren te komen. Misschien lijkt het of je geleid wordt om te doen wat niet overeenstemt met je levenspad, of je levensplan. Maar geef je over en geef je over aan je hart, totdat je accepteert en voelt wat het innerlijke weten van wat je ziel je  vraagt ​​te doen. Dit is de reis van de ziel, zie je, Liefste mensen, het is waarom je naar dit Aardse vlak ben gekomen. Het is geen leven waar je eenvoudigweg de materiële wereld in geleid wordt, maar je leeft vanuit de ziel en je zielenexpressie is de waarheid van wie je bent. En dus, plaats niet al je beslissingen op je materiële wereld. Dit veroorzaakt verwarring bij mensen en zorgt ervoor dat mensen misleid worden. Het is wat veel van de ondergang van je beschaving heeft veroorzaakt, door de materiële wereld te volgen. Al je aandacht op geld zetten, door geld je God te maken.

En dus zeggen we, Geliefden, begin naar je ziel te luisteren, en de ziel zal je leiden en ondersteunen en beschermen. In je mentale geest waar je voelt dat je moet bedenken wat je vandaag gaat doen om de kost te verdienen, om een ​​dak boven je hoofd te hebben, laat het los, laat het los, laat het los. Luister naar de roep van de ziel en je zult altijd worden ondersteund. Je ziel en je geest begeleiden je, van moment tot moment, en als je in angst leeft, van je ego, van je mentale geest, van je eigen emotionele energieën, houdt het je in de lagere frequenties, en zoals ik zei, Lieve kinderen, je bent nu in de Nieuwe Aarde. Er is een Nieuwe Aarde die letterlijk over je fysieke Aarde wordt gelegd.

En velen van jullie zijn in staat om deze nieuwe frequentie te ontsluiten en te betreden, als je dat wilt, om te leven vanaf een hogere plaats van ontwaken en bewustzijn.

Dit is onze boodschap van de dag.

Ben je bereid om naar voren te stappen? Ben je bereid om jezelf te bevrijden? Ben je bereid om in je ziel te vertrouwen en je ziel toe te staan ​​je van moment tot moment te begeleiden, luisterend naar je hart?

Liefste Isis is hier, Goddelijke Moeder is hier, Goddelijke Sophia is hier. De energie is hier om je te helpen, te leiden  en je wakker te maken, en ik, Maria Magdalena, stap voorwaarts om deze leringen naar je toe te brengen, zodat je leeft in de waarheid van wie je bent, en in de kracht van wie je bent. Dit is een tijd in de geschiedenis, lieve kinderen, omdat we, zoals we al zo vaak hebben gezegd, jij bent bekwaam om deze berichten te ontvangen. Ze mogen nu naar de massa worden gebracht. En mijn energie en mijn essentie is hier voor ieder van jullie. Jeshua’s energie en essentie is er ook voor jou.

De heilige energie van onze Goddelijke Unie, voor ieder van jullie om naar voren te stappen, in onze voetstappen, om terug te keren naar het evenwicht, om te leven vanuit de plaats van de warmte van je eigen heilige Unie, wordt nu aan jou geschonken. Loop in de balans als een mooi, goddelijk wezen van licht. Wees niet bang om jezelf te bevrijden. Vandaag, lieve kinderen, het gaat over het eren van de waarheid van de levende ziel in je, en weet dat het aspect van de overziel je nu roept om je te herenigen, terug te keren naar een plaats van vrede en bemoediging en geluk en eenzaamheid.

Nooit meer strijd, geen conflict meer. Het is jouw keuze, Geliefden, wat je kiest om te doen, wat kies je om te geloven en wat je kies je te verwachten. Maar we komen naar je toe om je te helpen, zodat je naar voren kunt stappen en in vrijheid kunt leven. Vandaag is echt een dag van grote eer en grote verwachting. Want we zijn hier om je te helpen luisteren naar de stilte, de stilte van je ziel, je voor te bereiden om nu naar voren te komen in je zelfbeheersing als geascendeerde wezens van licht. Zoveel wensen te ascenderen zoals ze zeggen, maar sta jezelf toe om moment voor moment op te stijgen, het ascensieproces is niet iets dat buiten jezelf is, het ascensieproces is niet iets dat zinspeelt op je, je verhoogt op elk moment van je leven. En je verhoogt in bewustzijn en komt terug om naar de essentie van je ziel te luisteren.

En dus, geliefden, neem deze tijd om te luisteren, wees stil, wees stil, wees stil en weet dat je God bent. Neem de tijd om te luisteren, wees stil, wees stil, wees stil en weet dat je God bent. Neem de tijd om te luisteren, wees stil, wees stil, wees stil en weet dat je God bent. En laat je hart ontwaken voor de Levende God die in je wezen leeft. Er wordt nu zoveel naar jullie toe gebracht en als jullie dit ontvangen, plaatsen we een schild van bescherming om jullie heen. St. Michael is hier om een ​​blauwe lichtstraal om je heen te plaatsen, zodat je afgeschermd en beschermd bent tegen de invloeden van buitenaf die je beïnvloeden van het luisteren naar de stilte van je ziel. En dus, geliefden, er is een schild van bescherming om je heen, zodat je kunt beginnen te luisteren en gemakkelijker toegang hebt tot de informatie van je zielessentie. En ja, geliefde, je mentale en emotionele lichamen zijn er en ze zijn belangrijk, maar houden rekening met de reis van de ziel.

Dit is de levende uitdrukking van de Levende God in je, dit is de ascensie die je wilt volbrengen en bereiken, leven in de volle essentie van je ziel, en meester worden in je lichamelijkheid, leven in je volle expressie als een fysiek wezen van licht. En dus, Geliefde, vandaag, op veel manieren, kan je afstudeerdag zijn, een dag van diepe, diepe en diepe viering.

En dus, mijn kinderen, sta alsjeblieft toe dat je de aanwezigheid voelt van de liefde die aan jou wordt gegeven, en de vrede die je wordt aangeboden, en de warmte van de mooie liefde van de Goddelijke Sophia en Moeder Isis, die naar voren treedt vandaag om je het ontwaken, de hogere frequenties in je wezen, te schenken.

En dus, ga nu, mijn kinderen, en begrijp dat alles in orde is, en alles is zoals het zou moeten zijn. Terwijl je begint te luisteren naar de stille, rustige stem van binnenuit. De schoonheid van de ziel, de schoonheid van de ziel, jij bent de weerspiegeling van de schoonheid van de ziel. Sta je ziel en het licht dat door je heen schijnt toe, het licht te zijn dat de wereld verandert. Licht, liefde, vrede en rust zijn je visitekaartjes, zoals ze zeggen, zijn je handtekening.

Dus sta in de waarheid van de frequentie die je bent. Wees in vrede, wees in vrede, wees in vrede, en weet waarachtig, lieve kinderen, dat je geliefd bent, onmetelijk geliefd, en liefhebbend boven je bevattingsvermogen. Vandaag word je zoveel liefde geschonken. En dus, geliefde kinderen, sta toe dat je hart zich opent voor deze herinnering aan je ziel. Denk aan het wezen van je ziel, voel het, leef het, belichaam het en word die levende uitdrukking van het Levende Licht van God in jezelf. Zoals we altijd hebben gezegd, is tijd van essentieel belang, en er is geen tijd te verliezen, tijd is van wezenlijk belang en er is geen tijd te verliezen. Accepteer vandaag deze gift van de ziel, zet je afleidingen opzij en luister en vraag zacht en rustig wat je ziel van je vraagt? Wat moet ik gaan doen?

En dan, geliefde kinderen, sta dat deel van jullie toe om vooruit te gaan in geloof, niet in angst. En ontvang de zegeningen van de reis van de ziel terwijl je naar het bewustzijn opklimt en leeft vanuit je waarheid. We danken jullie, Geliefden, en tot we weer spreken, moge je hart open gaan voor de zegeningen van deze geweldige vreugde die vandaag naar je toe wordt gebracht.

Vreugde voor de wereld, vreugde voor de wereld, vreugde voor de wereld, en voel deze uitdrukking van vreugde in je hart, terwijl je naar voren treedt in het leven vanuit je ziel.

Terug naar pagina Diverse Berichten