18.04.15 “Jullie hebben een uitspraak:” Betaal het vooruit. “En wij zeggen, ‘deel het vooruit’, deel het licht”

“Jullie  hebben een uitspraak:” Betaal het vooruit. “En wij zeggen, ‘deel het vooruit’, deel het licht”

Aartsengel Michael en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change-groep in Payson, AZ op 15 april 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld. Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit)

Aartsengel Michael

Ik ben Aartsengel Michael.
Het is altijd een plezier om bij jullie te zijn, om met mijn broers en mijn zussen te kunnen delen. Jullie die de weg wijzen, de weg voorbereiden. Jullie die de lichtwerkers zijn, en nog belangrijker, nu de krijgers van licht. Degenen die naast me staan ​​als we doorgaan met vechten. Niet vechten in termen van oorlog en vernietiging maar vernietiging van het oude; de oude manieren, het oude paradigma. De illusie afbreken, de sluier die voor je ogen is geplaatst die er niet meer is. Je denkt alleen dat het er is vanwege de programmering.Maar naarmate jullie voorwaarts gaan in deze nieuwe tijden, als de energieën blijven stijgen, en stijgen zullen ze, ze zullen blijven stijgen tot het moment dat je de puls van energie voelt die naar deze planeet komt, dat wat is genoemd The Event of de Omschakeling. Dat is nu allemaal aan de gang.

En jullie die naast mij werken – velen van jullie doen dat en velen van jullie werken naast Sananda, en Ashtar en St. Germain – jullie hebben allemaal je missies, net zoals wij allemaal onze missies hebben. Jullie hebben dit vele malen gehoord, maar we zijn hier gezamenlijk in betrokken. Wij zijn een. Eén kracht die zich over de hele planeet voortbeweegt en verandering brengt waar dat nodig is. Het licht brengen. Het licht delen en het doorsturen.

Jullie hebben een gezegde: ‘betaal het vooruit.’ En wij zeggen nu ‘deel het vooruit’, deel het licht. Deel de liefde. Deel je bewustzijn. Wees dat bewustzijn dat jullie allemaal zijn. Ook al geloof je misschien niet dat je dat bent, wij weten dat je dat bent.

Dit zijn de tijden, mijn lieve vrienden. Dit zijn de tijden waar al eeuwen over gesproken wordt; waar je al eeuwen op voorbereid bent.

Vanwege de energieën die nu de planeet binnenkomen, blijven jullie zich acclimatiseren aan deze energieën en worden ze daardoor steeds sterker. Weet dat welke kwalen je ook blijft hebben, die steeds pijn en leed blijven veroorzaken, dit allemaal door je gedachten komt. Ik zeg je dit nu. Je zult het nog veel vaker horen: het zit allemaal in je gedachten. Ja, je hebt de fysieke symptomen. Ja, het is moeilijk om van die fysieke symptomen af ​​te komen. Maar hoe meer je gelooft dat het moeilijk is, hoe meer dat het zo is.

Volgens jullie eerdere discussie, wij  zouden nooit zeggen dat jullie met al je geneesmiddelen moeten stoppen die je op dat moment nodig hebt. Maar we vertellen je wel en ik zeg je nu dat als strijders van licht het voor jullie tijd is om uit die oude programmering te stappen, de farmaceutische programmering die is gecreëerd. Omdat de farmaceutische programmering je in hun plan gevangen houdt.

Ik weet dat dit harde taal is, maar ze zijn alleen bedoeld voor mensen met een sterk hart die jullie allemaal zijn. Het is nu tijd voor je om te geloven dat je sterk van hart bent, dat je die liefde hebt, dat bewustzijn dat alles in je leven zal blijven brengen en naar degenen om je heen.

Het is nu tijd voor jullie om de liefde te delen, de vrede te zijn, harmonie te creëren in je leven en in iedereen om je heen. Om vreugde te brengen voor jezelf en voor degenen van wie je houdt op elk moment dat je kunt. De energieën worden sterker en zullen sterker worden. De tijdlijnen waar je nu in bent, blijven verschuiven en veranderen, maar al snel zul je merken dat je allemaal op één tijdlijn bent. Als de tijdlijnen splitsen – ze zijn nu al aan het verschuiven – als die tijdlijnen splitsen, zullen jullie allemaal op één tijdlijn zijn. Jullie zullen er allemaal samen in zijn en er aan werken om het Nieuwe Gouden Tijdperk van Gaia tot stand te brengen. Want dit is het moment, het moment net voor de vele veranderingen die er aan komen.

Ik ben Aartsengel Michael. Ik sta altijd aan jullie zijde. Altijd klaar om naast je te strijden, net zoals velen van jullie nu in je slaaptoestand doen, zelfs niet bewust dat je aan mijn zijde staat, de goede strijd strijden, de strijd van licht en liefde strijdend. Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Wat was dat voor een bericht, hè ?! Als dat je niet opjut, als dat je bloed niet laat koken, weet ik niet wat het wel zal doen!

We hebben op dit moment niet per se een bericht omdat we ze opsparen. We sparen onze berichten op – er komen vele berichten – die beschikbaar zullen zijn voor jullie als we onze Advance hebben. En dat  is zoals je weet heel dichtbij.
Jullie kijken er al naar uit, maar je hebt geen idee hoezeer wij er ook naar uitkijken. Wij, One Who Serves, en al degenen die ons en jullie begeleiden. Al degenen die je kent als de Geascendeerde Meesters en de Galactics en de Agarthanen zullen allemaal bij je zijn. Zal dat niet leuk zijn ?! Zal dat geen geweldige ervaring zijn! We hebben James verteld om dat exacte woord “geweldig” te gebruiken. Hij weet nog niet precies hoe geweldig dit gaat worden. Maar je gaat deze Advance anders verlaten dan toen je kwam. Dat is zeker voor degenen die persoonlijk aanwezig zijn, maar ook voor degenen aan de telefoon, want als je gelooft dat er geen tijd en ruimte is, is er geen tijd en ruimte. Dat jullie allemaal één met ons zullen zijn, samen één, één familie. En ja, we zijn allemaal één familie. [Zang] (Lied, We are family) Juist?

Wees er klaar voor want we zullen ook gaan zingen. Niet alleen normaal zingen zoals jullie dat kennen, maar we gaan de Lemurische chants zingen. Dat zal geweldig zijn, omdat het je vibraties zal verhogen zoals nog nooit eerder met je is gebeurd. Oke? Dus wees er klaar voor.

Jullie kunnen de telefoons nu vrijgeven. We horen graag jullie geestige plagerijen. Zijn jullie er?

Ja! Daar gaan we. Ja, we houden ook van jullie. Hallo, hallo, ja, ja. We zijn er klaar voor. We hopen dat jullie er ook klaar voor zijn.

En ja ik, One Who Serves, degene die jullie kennen als de grappige, de komiek, we zullen ook een beetje grappig zijn, dus maak je er klaar voor. We hebben veel gepland, veel te doen, veel plaatsen om naar toe te gaan, mensen om te zien, al dat soort dingen. Dus maak je klaar om veel plezier te hebben, maar wees ook klaar om te werken. Maak je klaar om te werken. Dit gaat serieuzer zijn dan wat je eerder hebt bijgewoond. Dus maak je er maar klaar voor.

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag: [gemailde vraag] Is het dierenrijk op de Aarde (insecten, vogels, vissen, enz.) een weergave van het leven op andere planeten? En als dat zo is, is dat dan waarom sommigen van ons bang zijn voor spinnen of slangen, bijvoorbeeld omdat we oorlogen met deze wezens in andere levens en dimensies hebben gevochten?

OWS: Goeie genade, ja! De Aarde is een tuin. Dit is een tuin die gecreëerd is met veel verschillende soorten,met  veel verschillende systemen, en er zijn …..[audio-interferentie] planeten en mensen en wezens die afkomstig zijn van vele andere systemen en vele andere sterrenstelsels, dit alles is een levende bibliotheek van het leven. Dus ja, dat is dat deel van de vraag. En het andere deel is over de angst voor spinnen en dergelijke dingen, ja sommige daarvan komen uit enkele van de veldslagen die je hebt gestreden terwijl je voor het licht werkte en in andere systemen heeft gevochten. De echte Star Wars mensen. De echte Star Wars. Het is heel echt. We hebben je dit eerder verteld. En als je naar deze planeet bent gekomen, naar deze ervaring, deze evolutie, heb je sommige van die angsten met je meegebracht. Maar dat zal allemaal eindigen. Je zult dat niet meer nodig hebben als je hoger en hoger gaat vibreren, je zult elke behoefte voorbijgaan om deze theorieën vast te houden aan deze herinneringen. We hebben je al eerder verteld dat je alle oude herinneringen zal verliezen die niet langer nodig zijn, het verleden is dan verdwenen,. En je gaat je de dingen herinneren die nodig zijn om verder te gaan in deze nieuwe prachtige Gouden Eeuw van Gaia. Oke?

Vraag: [gemailde vraag] Gisteravond zagen mijn partner en ik een gouden bol terwijl we ‘s avonds laat een wandeling maakte in een grote stad  waar we wonen. Het maakte geen geluid en het vloog laag en kwam recht op ons af. Ik haalde mijn smartphone tevoorschijn en probeerde een video te maken. De bol vond dat niet leuk en veranderde onmiddellijk van koers, vloog omhoog  en snelde weg in de mist. Wat was het dat we zagen en is het hetzelfde dat we eerder gezien hebben?

OWS: Het is hetzelfde dat je eerder gezien hebt. De lichtbollen en vele schepen zoals Ashtar eerder gezegd heeft, dat je steeds meer van deze waarnemingen zult hebben, deze ervaringen. Uit jullie eerdere discussie blijkt dat dat precies het geval is. Je begint ze meer te zien; meer te ervaren; meer te horen; meer op te merken dan je ooit eerder hebt gedaan. En dit, mijn lieve vrienden, mijn broers, mijn zussen, dit is nog maar het begin. Pas het begin. Kun je je voorstellen? Kijk even. Sluit je ogen en stel je voor. Kijk wat er in de toekomst gaat gebeuren. Wat je gaat zien als je omhoog kijkt naar de wolken. Je kijkt omhoog in de lucht en wat zie je? Je ziet geen vliegtuigen, je ziet (lucht)schepen. Veel verschillende soorten schepen. Verschillende kleuren, vormen en de ervaringen die gaan komen als ze zich vertonen in de wolken. Ze zullen niet langer worden verhuld. Kan je je voorstellen als je omhoog kijkt en honderden, duizenden of zelfs miljoenen schepen boven je ziet? Zal dat niet verbazingwekkend zijn? En wetende dat ze zullen komen en landen in je ruimtehavens – niet langer luchthavens, maar ze zullen ruimtehavens genoemd worden of welke naam ze dan ook zullen krijgen. Zie je?

Dit is het nieuwe tijdperk waar je naartoe gaat. En ja, velen van jullie, de meesten van jullie die hier nu bij deze bijeenkomst zijn zullen dit in jullie levens ervaren. We kunnen niet zeggen iedereen maar velen van jullie, de meesten van jullie zullen dit ervaren. Het zal in dit leven gebeuren. Denk niet dat het in een volgend leven of een leven daarna gaat worden. Dat is gedaan mensen! Dat is voorbij. Je hebt geen volgend leven meer. Zie je? Het reïncarnatieproces waar je in deze evolutie aan gewend bent geraakt, is voorbij. Je zult deze reïncarnatie niet steeds opnieuw hebben hierheen komen en karma met je meebrengen. Dat is voorbij! Oke?

Vraag: Kun je over het Wesak-feest praten en wat er gebeurt in dit tijdsbestek?

OWS: Het Wesak-festival is er nog niet, het komt eraan. Het is elk jaar op hetzelfde tijdstip, voornamelijk in dezelfde tijd elk jaar. Het is een geweldige tijd waarin diegenen die in staat zijn – en voor het grootste deel zijn uitgenodigd – in staat zijn om daar heen te gaan in hun fysieke lichaam. Het ligt in een hoge, hoge vallei in het Tibetaanse gebied. Ze kunnen daar heen gaan en de trillingsverandering ervaren die daar plaatsvinden. Het is het meest verbazingwekkende dat je tot nu toe kan ervaren.

Maar dat wat op het Wesak Festival gebeurt zal hier ook allemaal gebeuren als The Event komt en zelfs meer dan wat er gebeurt op de Wesak. Omdat het Wesak-feest een bijeenkomst is van de Geascendeerde Meesters die samenkomen en dienst verlenen aan de mensen die daar verzameld zijn. Maar wat nog belangrijker is, ze bieden service aan de hele planeet, aan de hele bevolking. Christus is daar en Boeddha. Ze zijn daar om met de bevolking te delen die zich daar verzamelt heeft, en om de energieën te creëren en om een plan te maken voor de komende jaren. Dat is wat ze al vele, vele jaren doen. En elke keer dat ze bij elkaar komen, verhogen ze de inzet een beetje. Ze verhogen de inzet opnieuw de volgende keer, wat betekent dat ze de energieën naar de planeet opvoeren om steeds meer energieën te brengen. Dit valt trouwens samen met The Event van de Galactic Central Sun omdat al deze Wesak Festivals naar The Event leiden.

Vraag: We hebben veel gesproken over telepathische verbindingen met dieren, insecten en met elkaar. Naarmate we onze vibraties steeds meer verhogen, zullen we getraind worden hoe we het op de juiste manier met elkaar gebruiken en hoe we het met succesvol gebruiken? Is dat zoiets als de Great Central Sun’s Pulse (The Event) gebeurt, is dat als we overschakelen op die prachtige communicatie met elkaar?

OWS: We kunnen je vertellen dat je daar al mee bezig bent. Ook al gebruik je het gesproken woord zoals je gewend bent, begin je steeds meer in je telepathische vermogens te komen. Je merkt dat steeds meer bij degenen waar je een band mee hebt, als je iets denkt denken zij het tegelijkertijd, en als zij iets tegen je zeggen, zal je zeggen, oh ik dacht daar net aan. Is dat niet geweldig ?!

Maar het is niet verbazingwekkend, het is gewoon een feit. Het is zelfs wetenschap. Omdat telepathische communicatie de weg van de toekomst is. Ja, het zal zo zijn. Maar jullie zullen beide hebben. Je zult in staat zijn om het gesproken woord te gebruiken als je wilt, maar je zult ook het telepathische vermogen hebben. En samen met telepathische vaardigheden zul je kunnen weten wat iedereen denkt. Dus raad eens? Als je weet wat iedereen denkt, kan niemand tegen je liegen. Zie je? Denk daar even over na. Geen geheimen meer. Hoe zou dat zijn? Geen geheimen meer. Ieder van jullie komt volledig uit de kast mensen. Geen lijken meer in de kast. Al die dingen die je hebt, dat komt allemaal ten einde. Niet opeens. Deze dingen gebeuren niet in één nacht, omdat je dat niet zo goed aankan. Je wordt er op voorbereid en geacclimatiseerd met deze energieën en klaargestoomd voor waar we over spreken. Al deze dingen waar we over spreken elke Zondag wat we al jaren doen. Dit bereid jullie allemaal voor om je klaar te maken voor wat er gaat komen. Niet alleen voor jezelf, maar omdat jullie de boodschappers zijn, jullie zijn de wegwijzers, degenen die het licht delen, de strijders van het licht zoals Aartsengel Michael zei. Jullie zijn degenen die voorwaarts gaan en beginnen met het delen van wat jullie weten en de mensen om jullie heen helpen ontwaken. Net zoals jij ontwaakt bent. Oke?

Vraag: Dus je kunt onderscheid maken tussen laten we zeggen een kolibrie, een bij, een boom en je buurman, en een van de intergalactics die naast je zit, toch? Het zit dus allemaal in een pool van telepathisch communicatie. Verbazingwekkend.

OWS: Ja. Het is verbazingwekkend. Maak je klaar voor het verbazingwekkende.

Vraag: Ik was aan het luisteren naar sommige online video’s van “The Event Is Coming Now” en er kwamen een ​​paar vragen in me op. In een van de video’s, die van “The Collectieve” bericht aan de lichtwerkers van 12 maart, zeiden ze dat de mensen die de dinar en dong zwendel verhandelen voor de rechter zullen komen. En de andere dingen die ze zeiden waren zo in lijn met wat jij zei dat ik in de war raakte omdat ik dacht dat de RV aan het gebeuren was. Kun je wat licht werpen op wat ze daarmee bedoelen?

OWS: Als je RV zegt zoals je weet, deze is al bezig. Het gebeurt nog niet, het wordt nog niet gedistribueerd, maar het is in uitvoering. Het gaat gebeuren. Misschien niet helemaal zoals sommigen van jullie zouden denken dat het ineens gebeurt zal zijn in termen van de ene minuut ben je arm en de volgende minuut ben je gazillionairs. Dat gaat niet gebeuren, want hoe zou dat zijn. Maar het zal gebeuren om een ​​gevoel van balans te creëren. Dit is de baby van St. Germain, zou je kunnen zeggen. Hij heeft hieraan gewerkt, niet alleen in dit leven, maar vele levens, hij heeft gewerkt aan het realiseren van het idee van NESARA en GESARA en het evenwicht in de wereld op het gebied van financiële stabiliteit, om niet afhankelijk te hoeven zijn van het gebruik van geld om te leven, te overleven. Dat is waar het allemaal om draait. Om over de gelden te kunnen beschikken die nodig zijn om aan de verschillende projecten te kunnen werken die in ontwikkeling zijn. Deze projecten zijn in ontwikkeling. Ze zijn klaar om te starten. Het bestaande financiële systeem dat moet worden omgezet in een nieuw financieel systeem is klaar voor gebruik. Het heeft nog een extra duwtje nodig, er zijn een paar dingen nodig die moeten gebeuren dan kan het worden uitgebracht.

Maar we kunnen je vertellen dat het waarschijnlijk rond dezelfde tijd als The Event zal zijn. Of het nu vlak ervoor of erna, kunnen we nog niet zeggen omdat dat nog niet is vastgesteld. We hebben je al vaak gezegd dat er plannen in de maak zijn. Er is een plan A, er is een plan B, C, D, E, F, G enzovoorts enzovoorts. En als een plan niet zo goed werkt of als we zien dat een ander plan nog beter werkt, dan stoppen we even en wachten we op het volgende plan.

Als we zeggen, als ik zeg dat we even wachten, wij zijn degenen die dit alles voorbereiden. Wij zijn degenen die deze plannen uitvoeren, maar het is de Eerste Schepper, de Bron zelf die het startsein geeft. Het groene licht, het signaal waar jullie allemaal op wachten.

Maar ik kan je vertellen, wij kunnen je vertellen, wacht niet op dat signaal. Wacht niet om je leven te leven. Leef je leven nu. Wees nu in het moment en alles wat bedoeld is zal zijn. Dat is alles wat je kunt doen. Wees op elk moment in vreugde. Dat vertellen we je keer op keer. Maar sommigen van jullie hebben de neiging om te zeggen: “Wel, als het geld komt. Als het geld komt, zal ik dit doen. Dan zal ik dat doen. “Wacht niet tot het geld komt! Doe het nu als je kunt. Doe wat je kunt nu. Leef je leven nu. Leef je leven nu alsof dit het laatste moment op Aarde is. Ook al is het misschien niet zo, beleef het op die manier. Oke?

Vraag: Ik vroeg me af of we nog steeds aan de valuta moeten blijven hangen. Omdat ik al deze mensen heb verteld dat ik van plan ben dit project of dat project te financieren en nu is het alsof, goeie genade, dat het niet gebeurt?

OWS: Wat we je kunnen vertellen, is dat als je de valuta loslaat, je er later niet blij mee zult zijn.

Vraag: De vraag gaat over 11 april. In die nacht rond 2 uur ‘s nachts werd er vibrationeel werk aan mijn lichaam gedaan en ik hoorde zoiets als een trompet zo scherp was het, zo’n kort trompet geluid klonk in mijn hoofd. Het was niet het gebruikelijke oorsuizen of rinkelen in het hoofd. Het was anders. Na een paar seconden kreeg ik een tweede keer het trompet geluid te horen. ‘s Ochtends werd ik heel duizelig wakker. Ik kon niet opstaan. Ik moest beetje bij beetje en met kleine stapjes lopen om mijn werkdag te kunnen beginnen. Het zou mooi zijn als ik weet wat er is gebeurd.

OWS: We kunnen je vertellen dat velen van jullie deze ervaringen hebben, die deze ervaringen gaan krijgen waarbij geluiden of gezichten uit het niets komen. En zoals we al vaak hebben gezegd, je ziet of hoort door de sluier heen – die is niet meer aanwezig, maar je gelooft het nog steeds, dus is het er. De geest is de creëerder en je blijft het creëren op basis van de oude programmering. Degenen onder jullie die de oude programmering kunnen loslaten, creëren het Nieuwe Tijdperk van Gaia en je creëer je nieuwe leven in de hogere dimensies. Dus als je deze geluiden hoort, herinner je dan de Openbaringen uit de Bijbel waarin Gabriël de zevende bazuin blaast. Zie je? Dit is waar het over gaat. Begrijp je dit? Zo niet, zoek het op.

Vraag: Morgen zou een volle maan moeten zijn. Is er iets dat we mogen verwachten of waar we aan toe zijn?

OWS: Anders dan dat is het een volle maan is, nee. Er is niets speciaals. Weet dat terwijl deze tijden voortduren, de trillingen blijven stijgen, de golven van energie blijven binnenstromen, de kosmische gebeurtenissen die plaatsvinden – niet zozeer een volle maan omdat dat een regelmatige gebeurtenis is – maar verschillende soorten kosmisch gebeurtenissen die zich voordoen, sommige die je hier op Aarde kent en anderen waar je je niet bewust van bent, omdat ze ver in de Melkweg plaatsvinden. Maar alles wat er in de macrokosmos gebeurt, gebeurt ook in de microkosmos. Wat er boven gebeurt, gebeurt ook onder. Oke?

Vraag: We hebben informatie gekregen over 9/11 dat NESARA die morgen om 10.00 uur zou worden aangekondigd. En in de tweelingtorens was het nieuwe financiële systeem en er was ook goud gestolen uit de kluis onder de tweelingtorens. Kun je ons vertellen of dat verhaal waar is en waarom de Galactische Federatie die aanvallen niet heeft gestopt?

OWS: Allereerst ja, dat is zeker waar. Veel ervan is precies zoals je hebt gezegd. Veel ervan was lang geheim gehouden. Maar het is naar buiten gebracht, de dingen die op dat moment gebeurde was wat de cabal deed om dingen uit te stellen. Ze waren in staat om dit met succes een tijdje te doen. Maar die tijden zijn nu voorbij. En waar ze achter kwamen, is dat het feitelijk een deel heeft uitgesteld, maar ook de deelname bespoedigd heeft zou je kunnen zeggen, van de Galactics waar je over spreekt. Omdat toen dit gebeurde ze het niet probeerde te voorkomen omdat het nodig was dat het proces plaatsvond onder de omstandigheden waarin het zich in die tijd bevond. Hierdoor kregen de Galactics toestemming om binnen te komen, niet om tussenbeide te komen, maar om veel meer te helpen dan ze voorheen konden. Dus het had op de lange duur het omgekeerde effect voor de cabal. Maar op de korte termijn creëerde het wel een uitstel. Oke?

Vraag: Ik had altijd moeite met de term ‘het duizendjarige rijk van Christus’, omdat ik me altijd afvroeg waarom het moet eindigen. Dus ik vraag me af of onze Gouden Eeuw eindigt? En als dat zo is, heeft het te maken met de hemelse mechanica en de tijd dat onze Aarde zich in de Photon Belt bevindt?

OWS: Elke tijd komt op een bepaald moment tot een eind en een nieuwe tijd begint. Je nadert nu dat nieuwe begin. En de Aarde zelf, zich voortbewegend door deze Fotongordel, maar je moet ook begrijpen dat het hele sterrenstelsel is verhuisd naar een nieuw gebied van de ruimte, een nieuwe hogere vibratie. Zodat wat er hier op Aarde gebeurt in termen van het ascensieproces dit ook in de hele Melkweg gebeurt. Dus nogmaals, het is zo boven zo beneden. Dus zo binnen zo buiten. Dus wat er op één niveau gebeurt, gebeurt ook op het andere niveau, alles … [audio-interferentie] er is een echo op de achtergrond. Het is weg. Oké

Dus dit is waarom er hier zoveel zoveel schepen zijn, van zoveel systemen, die naar deze show kijken omdat het nog nooit eerder op deze manier is gebeurd. Ze zijn allemaal nieuwsgierig om te zien hoe het gaat, hoe jullie, jullie die hier op de planeet zijn, in staat zijn om door dit proces te werken. En zij zijn verbluft en wij zijn ook verbluft over jullie vorderingen. Je denkt misschien dat je nogal langzaam gaat. Je zou kunnen denken dat dit gewoon voorbij komt en er nooit doorheen gaat, maar wij zien het als een versnelling. Wij zien dat het veel, veel sneller gaat dan het ooit zou zijn. Zoals de plannen keer op keer zijn veranderd. Misschien een vertraging hier en een vertraging daar, maar eigenlijk versnelt het allemaal enorm.

Vraag: Oké, maar gaat het maar 1000 jaar duren en gaan we dan weer achteruit of komen we bij de vijfde dimensie en zal de Aarde nooit meer door de derde dimensie heen gaan of zal er nog een derde dimensie Aarde zijn? Hoe zit het met degenen die het tot de vijfde dimensie maken? Zal er een tijd komen dat het weer afneemt?

OWS: Dit zijn veel vragen. We zullen op deze manier antwoorden. Je hoort duizend jaar vrede en dat is gebaseerd op de oude tijdlijnen, de oude voorspellingen, de oude voorspellingen die eerder werden gegeven. In sommige opzichten is het correct dat je vele, vele jaren van vrede zult hebben op het moment dat dit alles van de oude 3-D illusie is verdwenen. De Aarde zelf zal deze driedimensionale illusie nog een beetje langer vasthouden en dan zal het verdwijnen. De derde dimensie zal niet langer op deze planeet bestaan. Het zal een andere plaats zijn zullen we op dit moment zeggen. Noem het Aarde 2 als je wilt, maar hoe je het ook wilt noemen, omdat velen het zo hebben genoemd, dus we zullen die terminologie gewoon gebruiken, maar het zal niet bij jullie zijn. Degenen van jullie die opstaan ​​in de hogere vibraties naar de vierde hogere vierde en naar de vijfde dimensie dit is wat je zult hebben en de driedimensionale illusie zal verdwenen zijn. Oke?

Vraag: Mijn eerste vraag is dat ik de laatste tijd veel meditaties heb gedaan om mijn telepathische communicatie in mezelf op gang te brengen en dan plotseling, ben ik me bewust van verschillende delen van mij, aspecten van andere dimensies en andere delen van mij die proberen met me te verbinden van [???] met alle andere soorten wezens, andere aspecten. Mijn doel om het te gebruiken is om verbinding te maken met mijn sterrenfamilie en mijn zielenfamilie. Dus één ding dat echt interessant voor me is om het over te hebben is dat mijn zintuigen als het gaat om verbinding te maken met mijn zielenfamilie, mijn familie-eenheid in de schepen, het wordt verduisterd. Alsof alles wordt gecensureerd en verduisterd, ik niets anders kon zien dan de sensatie die er was.

OWS: Wat is je vraag echter? We vragen je wat de vraag is.

Vraag: Mijn vraag is, waarom, als ik probeer in contact te komen met een specifieke sterrenfamilie waar ik om geef en ook met mijn hybride kinderen, als ik dat doe, wordt het donker. Ik vroeg me af waarom dat gebeurt.

OWS: We kunnen met je delen dat het donker wordt omdat het iets is waar je egocenter je tegen probeert te beschermen. Het probeert je te beschermen tegen iets dat een tijd geleden, zelfs voordat je naar dit systeem kwam waar je over sprak in termen van strijden tegen de duistere krachten in die tijden, wat je hebt gedaan wat niet zo’n groot succes had. Het kan zelfs dat je in in de veldslagen in die tijden bent omgekomen. Omdat je nu sommige van deze dingen herinnerd en je opnieuw verbind met dat deel van jou, het lagere egocenter van jezelf, denkt het dat het je moet beschermen, het heeft de neiging de verbinding die je met hen hebt te verduisteren. Dit is iets dat, als je wilt, je verder kunt brengen als je daar klaar voor bent. Je kunt simpelweg je Hoger Zelf, je Hogere God zelf, vragen om je door dit proces te helpen om het te verlichten en de programmering die in je zit er uit te halen. Je zult ontdekken als je dit doet, dat de donkere plekken zullen oplichten. Je zult een glinstering gaan zien door deze donkere plekken. In het besef dat de sluier voor je ogen wordt weggetrokken, zou je kunnen zeggen. Zelfs voor je derde oog. Het is iets waar je doorheen kunt werken, maar ik kan je vertellen dat het niet gemakkelijk voor je zal zijn, want er is veel bescherming  om je te weerhouden van wat in vroegere tijden is gebeurd. Dit is alles wat we hier over mogen vertellen. Al het andere moet je binnen in jezelf zoeken.

Vraag: Ik ben momenteel bezig met het zuiveren van het parasieten paradigma waar ze uit elke porie van mijn lichaam komen. Komt dit binnenkort te vervallen?

OWS: Het zal snel eindigen omdat de energieën stijgen in je – en dit is voor allemaal – de energieën die in jullie toenemen zullen je naar een punt brengen waar de kwalen die in je zijn, beginnen te verdwijnen. Velen van jullie gaan nu door wat jullie Ascentie-symptomen noemen. Je voelt je op verschillende manieren aangevallen en er zijn doorlopend processen die je niet zo geweldig zullen doen voelen. Dit is wat er gebeurt en jullie kunnen dit gedurende een bepaalde periode ondervinden. Maak je er geen zorgen over. Het gaat over. Het zal over gaan als je vibraties blijven stijgen, als je steeds meer prachtige gevoelens, vreugdevolle gevoelens zult hebben. Alles is prachtig. Alle pijntjes en kwalen zullen verdwenen zijn. Dat is waar je naar uitkijkt. Kun je je voorstellen zeker degenen die een beetje ouder zijn, in je afgeleefde oudere leeftijd, we gebruiken dat woord doelbewust omdat sommigen van jullie zich zo voelen. Naarmate je ouder wordt, heb je het gevoel van, och we worden nu ouder en ons lichaam gaat falen en we krijgen allemaal symptomen. En je gaat hiervoor naar de dokter en je gaat daarvoor naar de dokter. Lariekoek en apekool!  Dat is helemaal niet nodig! Je gaat dat steeds meer ondervinden. Nogmaals, hoe meer je het gelooft, hoe meer je het zult zien. Dit is wat je moet gaan begrijpen dat alles gaat verschuiven en veranderen terwijl jij verschuift en verandert. Oke?

Vraag: Het is een vraag over de acclimatisatie. Ik voelde me alsof ik acclimatiseerde vanuit een hoger perspectief naar een lagere perspectief. Ik weet nu wat er gebeurde waarom mijn lichaam zo voelde. Ik voelde het omdat, en ik wil dat je me vertelt of ik het goed heb – in 1998 droomde ik over twee wezens, één aan elke kant van mij. Toen ik uit de droom ontwaakte, viel mijn hele lichaam, aan de rechterkant van me, volledig ineen. Ik viel op de vloer en ik sleurde mezelf over de vloer. Mijn hele lichaam voelde zwaar. Ik voelde me alsof ik in frequentie en trilling daalde. Ik voelde me lichamelijk ziek en geschokt. Veel mensen zeiden dat het slaapverlamming was of dat het een droom was. Integendeel, ik geloof dat ik in 1998 werd meegenomen en dat mijn lichaam zich aan het aanpassen was van het zijn in de hogere rijken in mijn fysieke vorm en dan terugging naar dit driedimensionale paradigma. Mijn lichaam had daar echt moeite mee, ook al was ik een 18-jarige jongen. Kunt u dit bevestigen?

OWS: Je hebt absoluut gelijk. Toen je terugkwam van die hogere vibraties en je kwam in de dichtheid van je fysieke lichaam, was het iets waar een deel van jou zeker niet meer naar terug wilde komen. En het bracht je in een lagere vibratie … van een hogere vibratie naar een lagere vibratie. Denk eens na over hoe het zou zijn voor ons en de Galactics om in de hogere vibraties te zijn waarin we ons bevinden en dan in jullie vibratie zouden zijn, je driedimensionale vibratie, hoe moeilijk dat voor ons is. Zie je? Dat is de reden waarom we vaak hebben gezegd dat als je contact wilt maken met ons en die van de schepen en van de Inner Aarde dan moet je je vibratie verhogen om hen te ontmoeten. Ze zullen niet naar beneden komen en je in die zin ontmoeten. Ze zullen naar beneden komen, maar niet in trilling. Oke?

Vraag: Ja, dat voelde ik. Ik was een jonge ventje van 18, maar mijn lichaam wilde niet terugkomen. Ik was echt aan het vechten daar boven en zei dat ik niet terug wilde komen. Maar ik denk dat het kennelijk vanwege de situatie waarin ik nu het licht breng en waar we nu zijn, moest ik terugkomen. Mijn lichaam worstelde met het acclimatiseren om terug te komen op deze dichtheid van deze derde dimensie.

OWS: Ja. Maar het was niet je fysieke lichaam dat worstelde om terug te komen, het was je bewustzijn dat worstelde om terug te keren naar de geest die je was.

Vraag: [gemailde vraag] Deze vraagsteller zei dat hij deze vragen eerder had gesteld, maar hij kreeg niet het antwoord dat hij verwachtte. Welke ET-rassen bevinden zich aan de donkere kant van de maan? Waarom zijn ze daar? Zijn ze goed of slecht? En wat is hun doel om structuren op de maan te hebben?

OWS: Degenen die zich aan de donkere kant van de maan bevinden, het deel van de maan dat  niet beschikbaar is voor het publiek om te kunnen zien, zijn er voor verschillende doeleinden. Sommige zijn slecht en sommige niet zo slecht. Sommigen zijn er om met het licht te werken en sommigen zijn er om met het donker te werken. Er zijn verschillende beschavingen, inclusief de beschaving van de Aarde, inclusief het Geheime Ruimteprogramma dat daar een bases heeft. Ze doen wat ze gewend zijn te doen, wat ze geprogrammeerd zijn om te doen, om de processen te creëren waarvan ze dachten dat ze nodig waren om door te gaan als de Aarde de verschillende calamiteiten die ze hadden gepland had doorgemaakt. Niet zozeer de planeet zelf, maar de bevolking. Die van de cabal, de elite, waren van plan de planeet in hun ruimteschepen te verlaten en naar andere plaatsen te gaan die ze hadden voorbereid zou je kunnen zeggen. Zij zijn degenen die dit van plan waren. Maar dat is allemaal voorbij. Ze kunnen geen van deze plannen meer uitvoeren. Het is hun verboden om dit systeem te verlaten. Dat kunnen ze niet, ze kunnen de Aarde of een deel van de Aarde verlaten, maar ze kunnen niet naar hun planeten gaan en dingen doen die ze tot nu toe hadden gepland. Een krachtveld of een … wat is jullie woord ervoor? We kunnen niet op het juiste woord komen, maar in feite is het een krachtveld of een [quarantaine] … een quarantaine ja. Een quarantaine is gecreëerd door degenen van de hogere Galactics, door de Bleu Avians die een quarantaine of een krachtveld hebben gecreëerd dat hen ervan weerhoudt de planeet te verlaten of zelfs naar de planeet te komen. Dat is allemaal gestopt.

Vraag: [gemailde vraag] Er zijn veel felle knipperende lichten tussen de wolken, zowel overdag als ‘s nachts op verschillende plaatsen in de wereld. [audio-interferentie] Demp uw telefoons alstublieft! We weten dat het niet de zon is. Wat kunt u ons vertellen over deze knipperende lichten?

OWS: Er zijn veel knipperende lichten zoals je ziet, want opnieuw is het voor diegenen die ogen hebben om te zien en oren om te horen. Als je naar de wolken kijkt, naar de hemel en je deze knipperende lichten of verschillende soorten lichten ziet, of een omtrek van een schip, dit is wat je ziet omdat ze komen en ze komen in drommen. En ze zullen zichzelf steeds meer laten zien. Ze proberen het er door te duwen zou je kunnen zeggen. Zo duwen dat als de regeringen zelf geen disclosure doet, dat ze het niet openbaar maken, dan drukken ze het erdoor, zodat ze het moeten onthullen, zodat niemand meer hoeft te twijfelen. Als je nu een peiling zou doen bij een groot deel van de bevolking van de planeet, bij degenen die zich hiervan bewust zijn, zouden degenen die zich nu bewust zijn zeggen dat er geen twijfel is dat er leven is. Dus al dat denken dat de regeringen eerder hebben gedaan, dat ze dit niet konden delen omdat het publiek er niet klaar voor was is allemaal verdwenen. Helemaal verdwenen.

Oké, we moeten nu het kanaal vrijgeven.
Voordat we dit doen, zeggen we nogmaals- en dit is een andere OWS voor het geval je het niet weet. De andere OWS heeft het gebouw verlaten, zou je kunnen zeggen, maar zal terug zijn bij de  Advance. – en is er helemaal klaar voor. Hij wordt zogezegd de ceremoniemeester en zal een geweldige tijd met jullie beleven. Maar omdat de tijd gedeeld is en wij nu ook de tijd delen, zal het een heel serieuze tijd worden. Je zult ervaringen hebben die je soms zullen schokken en letterlijk zelfs een gevoel van een shock in je lichaam kunnen voelen. Dat is voor diegenen die er persoonlijk zijn, maar ook voor degenen onder jullie die aan de telefoon zijn, als je het voldoende gelooft dat je bij ons bent – met hen die in persoon aanwezig zijn net zoals wij daar met hen zijn . Dat is hoe je het moet bekijken.

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.
Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald vanuit het Engels naar Nederlands door Allie de Vos.

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen