18.05.20 “De Guardians zijn terug!”

De Guardians zijn terug!

Sananda, Guardians van de Nieuwe Beschikking, en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven in Payson, AZ op 20 mei 2018. (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.) Lees ook het vraag- / antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in zit.

Lord Sananda

(Na een geleide meditatie) IK BEN jullie Sananda maar ik stap nu opzij om een ​​ander toe te staan om bij jullie te zijn.

The Guardian

IK BEN de beschermer van de Nieuwe Dispensatie.
Ik ben al een tijdje niet meer bij deze groep geweest. Zoals ik een tijdje geleden al zei, zou ik niet terugkeren, wij zouden niet terugkeren als The Guardians, tot een zodanige tijd dat de vibraties voldoende zijn toegenomen om het begin mogelijk te maken, het proces van de Nieuwe Dageraad om over deze planeet te komen. Die tijd is bijna hier.Zoals je vaak hoort, veel, veel verschillende manieren dat je op het hoogtepunt bent, dat je de eindstreep hebt bereikt, dat je het crescendo nadert. Al deze dingen zijn waar. Deze zijn waar voor het bewustzijn van de mens in deze tijd. Maar zoals jullie allemaal weten verandert het bewustzijn van de mens met elke gedachte en elk moment zodat het nooit van tevoren kan worden bepaald wanneer de volledige veranderingen zullen beginnen, wanneer Het Evenement zal plaatsvinden.

Maar weet dat op deze momenten nu, voorafgaand aan het grote Event, voordat de Nieuwe Dageraad over deze planeet komt, je op deze momenten bent voor de Nieuwe Dageraad. Momenten kunnen natuurlijk een andere tijdspanne zijn dan wat jullie gewend zijn. Omdat als we naar jullie toekomen we op een plaats zijn waar geen tijd is. We zijn in de ruimte maar niet in tijd zoals je die kent. Dus als we momenten zeggen, kan dat soms een eeuwigheid voor je zijn. Dat wil niet zeggen dat het nog veel langer zal duren. Want jullie zijn in deze momenten. Je hebt de finishlijn bereikt zoals Sananda al vaak heeft gezegd.

Het is alleen aan jullie nu,  een ieder van jullie, om door te gaan met je missie, zowel individueel als groepsgewijs.

En terwijl jullie je voorbereiden om verder te gaan op deze reis om die archieven te vinden, en hoewel velen van jullie het zoeken naar de archieven niet eerder hebben gedaan, heb je dit wel eerder gedaan, omdat velen van jullie die bij deze oproepen zijn deel namen aan de vorming en het veilig opbergen van de archieven.

Het is erg belangrijk om deze reis voort te zetten, dit proces dat je zo lang geleden hebt gestart om je dit nu te herinneren. Herinneren, wetende dat je de sleutel hebt, zoals besproken. Dat jij de sleutel bent. Dat jullie allemaal samen, als Eén, het hoogtepunt en de resultaten zullen vinden waar jullie naar op zoek zijn.

Maar alleen als je samen werkt. Want als er ooit een ander inzicht komt en het creëert een resonantie die niet van eenheid is, dat je moet weten dat zelfs voorbij deze archieven, jullie allemaal op zoek zijn naar de archieven in jezelf, naar de herinneringen die terug zullen keren.

Velen van jullie beginnen nu terug te keren omdat alles in het nu is. Jullie moeten allemaal gaan begrijpen dat je in het nu bent. Elke keer dat je creëert binnen dat nu moment, dat je visualiseert binnen dat moment, creëer je de nieuwe wereld, Nieuw tijdperk van Gaia. Je creëert dat met elke gedachte die je hebt, elke visie die je hebt. En in deze gedachten is het tijd voor jullie om te beseffen hoe krachtig je gedachten je woorden en je acties zijn.

Het is alleen jij die dit kan doen. Wij kunnen het niet voor je doen, noch zouden wij het doen als wij konden, aangezien wij de vrije wil niet kunnen en zullen vervangen. We zijn er altijd om te helpen en te begeleiden waar de oproep ook vandaan komt. Als die oproep gedaan wordt, gaan wij, De Beschermers, zij van de Hemelse Compagnie, de vele Geascendeerde Meesters, zijn allemaal hier bij jullie.

Weet dat altijd en begrijp dat. Geloof dat.

IK BEN de bewaker van een Nieuwe Dispensatie. Want het is een nieuwe dispensatie. Het is een nieuw niveau van bewustzijn dat over deze planeet komt en zal blijven komen en binnen ieder van jullie het collectieve jij. Ik laat je nu in vrede, glorie en liefde, tot het moment waarop de Nieuwe Dageraad ontstaat.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves is bij jullie en  we zijn hier om, zoals altijd, door te gaan met het programma dat we volgen.

We willen dat je begrijpt dat het een programma is. Niet het soort programma waar je aan gewend bent geraakt, en zeker niet je televisieprogramma’s en dit soort dingen, maar toch is het een programma. Een programma waar jullie al heel lang op voorbereid zijn; waar jullie naartoe hebben gewerkt en dat je nu bezig bent dit specifieke deel van het programma waar we het over hebben te voltooien. Terwijl je dit programma voltooit, zal alles beginnen te verschuiven en veranderen zoals je het nog nooit hebt zien verschuiven en veranderen.

Dus je bent in het nu zoals De Guardian zei en zoals velen eerder hebben gezegd. Je bent op de momenten waar alles in een oogwenk kan veranderen.

Dat is wat we willen dat je weet op dit moment dat de energieën zo snel stijgen nu de vibraties zo snel toenemen dat The Event, zoals je het weet, deze Galactische Puls, op elk moment kan komen. En in een oogwenk zou je een hele bewustzijnsverschuiving over je planeet kunnen hebben. Dat is waar we jullie klaar voor maken, jullie voor voorbereiden. Dus als dat moment komt, of liever die momenten komen, dat je op dat moment aan de energieën gewend bent.

We zijn nu klaar voor vragen. Heb je vragen voor One Who Serves?

V & A

Vraag: [gemailde vraag] Hoe kunnen we onze eerdere programma’s volledig loslaten die mensen voor ons hebben gemaakt, of maakte we het onderdeel van ons eigen programma en begonnen we  toen de programma’s te geloven die ons hele leven werden herhaald?

Joanna / Shoshanna: Een programma kan worden verwijderd en vervangen via het centrum van de wil zoals deze verbonden is met het hartcentrum. Het moet een versterking van het wilscentrum zijn door het oefenen of het uitoefenen van je wilskracht of de kracht van je wil in verbinding met het hartcentrum. (Dat is het antwoord op het vervangen van de programma’s die je niet meer nodig hebt.)

Vraag: [gemailde vraag] Van wie of waar komt de behoefte vandaan dat ik goedkeuring of acceptatie nodig heb van mijn vader / mannen in mijn leven?

J / S: Goedkeuring is een cultureel programma dat is ontworpen om de wilskracht en keuzevrijheid te verzwakken. Oefen de wilskracht uit om onafhankelijk te worden van goedkeuring. (Dus het past een beetje bij het eerste deel van de vraag.)

Vraag: [gemailde vraag] Ik zou willen vragen of het mogelijk is om erachter te komen of de ziel / geest van mijn vader me goedkeurt of accepteert zoals ik ben. Zo niet, dan zou ik jullie als  collectief willen vragen of je mij goedkeurt of accepteert.

J / S: Je vader keurt noch af noch goed, want dat is niet de functie van een geestelijk wezen. Hij houdt van je als iemand in een non-dualistische staat die liefde kan geven en alles is goed.

Vraag: [gemailde vraag] Ik wil weten of het vooraf besloten was door mijn Hoger Zelf om een ​​lichamelijke beperking te ervaren en zal ik kunnen genieten van de vrijheid van een gezond lichaam?

J / S: Een lichaam is een avatar waarmee de ziel haar plan voor ervaring en groei omarmt. Dat is wat het is. Accepteer je avatar/lichaam als het ontwerp dat je ziel nodig heeft om te ervaren wat het nodig heeft om door de dualiteit heen te bewegen in perfecte liefde.

OWS: Geweldig! We zouden hier aan toevoegen, en dit is voor iedereen, het is nooit belangrijk voor iemand, ieder van jullie om je zorgen te maken over wat iemand anders denkt, of het een van jullie is of zelfs een van ons. Dat is niet belangrijk. Het is alleen belangrijk dat je je bewust bent van wat je in jezelf voelt en hoe belangrijk je bent voor de dingen die je doet, evenals wie je bent als persoon, als een individu, als Eén. Dit is wat heel belangrijk is. We zijn het volledig eens, zoals Shoshana heeft gezegd. Er is zoveel dat een ieder van jullie ter tafel brengt – en we zeggen – ter tafel brengt, vanwege wat Sananda in het verleden over de tafels en de Council tafels heeft doorgegeven. Dus haal er uit wat je kunt, we gaan verder.

Vraag: [gemailde vraag] Deze vraagsteller heeft een verhaal over hoe ze als jong meisje diepe droefheid voor de wereld voelde vanwege de extremen van dualiteit. Toen kwam ze tot het begrip dat de aard van dualiteit en “haar” doel is voor het grotere doel van het ervaren en ze verruilde haar woede door liefde. Ze vraagt ​​zich af hoe ze dit verdriet kan overwinnen en het in vreugde kan veranderen.

OWS: Wat we je hierover kunnen vertellen, en dit is ook voor iedereen, het is zo belangrijk voor jullie allemaal om je ervan bewust te zijn dat waar je ook aan werkt daar werk je aan. Wat er belangrijk is in je leven, is belangrijk voor jou. Dus ga door met alles wat je doet wetende dat je met je Hoger Zelf werkt, samenwerkt met je Hoger Zelf.

Je hebt vele malen, velen van jullie hebben ervaringen waarbij die dingen die overal ter wereld voorkomen, externe dingen die je verdriet brengen, je pijn brengen. Dit komt door wie je bent, door waar je vandaan komt. Je komt van het licht. Je komt uit liefde. Je bent op dit moment in deze dualiteit en het is voor velen van jullie moeilijk om door dit proces te gaan en deze oude programmering waar je aan gewend bent geraakt omdat het vreemd voor je is. Het is vreemd voor jou als een … niet als een persoonlijkheid, maar als het zielwezen dat je bent. En het wordt steeds moeilijker voor degenen onder jullie die empathische kwaliteit hebben en je afstemmen op de gevoelens van iedereen. Dus als je er  zo een bent, of zelfs als je dat niet bent, is het belangrijk dat je er bent voor een ander wezen, maar wees niet dat andere wezen. Ga niet in hun schoenen staan. Je kunt het uit proberen om in hun schoenen te staan. Je kunt zien hoe het is maar blijf niet in hun schoenen staan, als je begrijpt wat we zeggen.

Sta in je eigen schoenen. Je bent in je eigen lichaam, je eigen huid, je eigen voertuig dat je nu hebt.

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je je eigen pad hebt je eigen reis, ook al zal die reis dikwijls in wisselwerking staan met een ander zijn reis. Als dat gebeurt, wees dan wie je bent in dat proces, ook al ben je er om anderen te helpen en van dienst te zijn.

Het andere deel van je vraag was hoe ze productiever kan worden als lichtwerker. Dat is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat het een individuele vraag is. Iedereen heeft zijn eigen individuele behoeften, verlangens, zorgen en zelfs inzicht in wat het betekent om een ​​lichtwerker te zijn. Velen van jullie begrijpen niet wat het betekent om een ​​lichtwerker te zijn. Om een ​​lichtwerker te zijn, ben je hier om het licht te verankeren. Je bent hier om met het licht, het bewustzijn, de liefde te werken. Om die liefde te verspreiden. Als je begint die liefde en dat licht te verspreiden dan wordt je, dan ga je van de lichtwerker naar de lichtkrijger zoals Aartsengel Michael jullie heeft gezegd. Dit is het beeld van de visualisatie die we willen dat je hebt. Dat jullie als de werkers nu de krijgers zijn geworden. Jullie als degenen die naar de Orde van de Rode Hand zullen gaan zoals je eerder zei. Jullie zijn degenen die de krijgers zullen worden. Dit is belangrijk om te begrijpen dat werkers en strijders één en dezelfde zijn, maar de krijgers zijn degenen die actie ondernemen, doen wat nodig is om steeds meer licht en liefde te verspreiden. Zie je?

J / S: Als ik iets toe mag voegen aan wat je zojuist zei, denk ik dat het belangrijk is om … dit wordt gewoon een gezegde, maar: ‘Verander de manier waarop je naar dingen kijkt en de dingen waar je naar kijkt veranderen’. Dat is belangrijk voor lichtwerkers omdat we pijn kunnen ondervinden en we kunnen schoonheid ondervinden. We hebben ook een enorme invloed op de wereld. Onze vibratie kan naar de wereld vibreren en diegene om ons heen ofwel opheffen of onderdrukken. Het is dus belangrijk om te weten wat onze mate van invloed is en om de wereld te zien als iets moois.

OWS: Ja, altijd.

Vraag: [gemailde vraag] Cory Goode noemde een aantal Galactische organisaties in een interview van David Wilcock genaamd Galactic Federation Blockade en Super Galactic Federation. Deze vraagsteller zou graag meer willen weten over die organisaties.

OWS: Deze organisaties zijn één en dezelfde en toch zijn ze anders. Er zijn veel begrippen die je  buiten je driedimensionale niveau nog niet hebt leren begrijpen. Je hebt een deel ervan uit films en tv-programma’s zoals Star Trek, dit was een begin. Dit was een doelbewuste start om je vertrouwd te maken met het idee van een Galactische Federatie en de Eerste Richtlijn en zo. Er zijn ervaringen die ver weg van deze planeet plaatsvinden in deze tijd die werken aan het bewerkstelligen van de grote verschuiving van bewustzijn, niet alleen hier op deze planeet, maar door het hele zonnestelsel heen en door het hele sterrenstelsel zelf, omdat als jullie planeet verschuift en verandert dat ook geldt voor de rest van het geheel, want alles is één. Als het hier gebeurt, als de vleugels van de vlinder hier klapperen, veranderen ze iets helemaal aan de andere kant van de Melkweg. Zie je? Dus alles is één, alles is aan elkaar gerelateerd. Wat betreft de blokkade die is genoemd, is een blokkade die is opgetreden door het zonnestelsel dat ervoor zorgde dat ze niet konden binnenkomen en niet weg konden gaan. Met andere woorden, die van duisternis kunnen niet binnenkomen en die van duisternis kunnen niet ontsnappen. Oke?

Vraag: [gemailde vraag] We weten dat ontvoeringen van buitenaardse wezens niet langer zijn toegestaan ​​door de Zeta Reticuli E.T. ras. Er zijn echter nog steeds ontvoeringen door de Amerikaanse overheid met behulp van retro-engineered aero-schepen die mensen de indruk geven dat ze ruimte-E.T.’s zijn. Waarom staat de Galactische Federatie van Planeten dit nog toe? Kunnen ze de overheid stoppen om dat te doen?

OWS: De Galactische Federatie probeert in veel opzichten een groot deel hiervan te beperken. Maar ze kunnen het niet meteen doen. Als ze dat zouden kunnen, zou het lang geleden zijn gedaan. Maar vanwege de Eerste Richtlijn kunnen zij niet tussenbeide komen. Maar ze kunnen wel helpen. Net zoals wij jullie kunnen helpen, jullie begeleiden, een duwtje in de rug geven, maar het niet doen voor jullie. Ze werken ook samen met die van wat jullie nu kennen als de Alliantie, de Earth Alliance, ze werken rechtstreeks met hen samen om veel van deze activiteiten in te perken. En veel activiteiten zijn er al gestopt. Je hebt er nog niet van gehoord, je kunt horen dat er enkele zijn ontvoerd, maar het is grotendeels beperkt en verminderd. Het gebeurt niet zo vaak meer als voorheen. En je hebt gelijk dat de Zeta Reticuli “het gebouw hebben verlaten” zou je zou kunnen zeggen. Ze maken geen deel meer uit van dit programma en / of de programmering die heeft bestaan.

Vraag: In mijn werk help ik mensen om zich te ontdoen van hun valse en beperkende overtuigingen, ik help hen vanuit de kern. Ik had het startsein gekregen om met dit specifieke individu te werken die er goed scheen uit te zien, ze vertelde me dat haar vader in de Illuminati was en hij zich op haar richtte en zij op haar mikten op een bepaalde manier. Ik volgde haar verhaal, maar op een gegeven moment zei ik iets onschuldigs wat haar raakte en voordat ik het wist was ik in de Illuminati die zich op haar richtte. Ik zei oke, prima, ik denk dat hier iets aan de hand is. Dus ik probeerde uit te zoeken waarom ik werd geleid om met haar te werken of om een ​​proces met haar te beginnen omdat ik me afvroeg, weet je alsof ik probeer uit te vinden of de Illuminati op individuen zijn gericht? Doen ze dat of is het meer een algemeen overzicht. En ook, zou een paranoïde soort met een schizofrene manier van kijken dat die persoon feitelijk doelwit is en het combineert met zijn of haar eigen inlandse triggers om met dit soort bizarre theorieën op de proppen te komen? En mijn laatste vraag is: wat is een betere manier om met iemand samen te werken of om hen naar iemand anders door te sturen (ik denk niet aan een gewone beoefenaar), maar wat is een betere manier om iemand zoals deze te helpen?

OWS: De Illuminatie, of de kliek, de duistere krachten, de deep state, de elites, hoe je ze ook wilt noemen, werken eraan om alles te doen wat ze kunnen om dit ascensieproces tegen te houden. Ze weten het al heel lang en ze doen wat ze kunnen. Als ze iemand tegenkomen die op een bepaalde manier invloedrijk is in het werken om dit ascensieproces naar voren te brengen, proberen ze, zoals je zegt, ze rechtstreeks aan te vallen, zodat ze worden verijdeld om te doen wat ze kwamen doen. Dus ze zullen proberen dit van tijd tot tijd te doen. Het gebeurde veel meer in het verleden. Het gebeurt nu veel minder. Omdat ze nog steeds hetzelfde proberen te doen, zijn ze nog steeds bezig met het richten van deze aanvallen, maar omdat de trillingen steeds meer zijn toegenomen, worden degenen die de aanvallen ontvangen niet zo vaak gedwarsboomd als ze eerder zouden zijn geweest, omdat ze een krachtveld  om hen heen hebben zou je kunnen zeggen. Een zijn met de vibraties. De vibraties creëren in zekere zin een krachtveld dat degenen met lagere vibraties niet kunnen binnendringen. Zie je? Dit is hoe dit werkt. In het verleden zou dit magie worden genoemd. Het is geen magie, het is gewoon wetenschap.

Dus er is nog zoveel om hierover te bepalen dat als je met iemand samenwerkt zeg je, dat het samenwerken met iemand die geleid is/wordt door deze krachten? Is dit wat je zegt?

Vraag: Ik was gewoon van de kaart door haar. Ik dacht dat ze van het licht was. Ze leek zich voor te doen als een type die met licht werkt, maar ze schakelde ineens om. Net alsof je een schakelaar omdraait, het was bijna een paranoïde ding dat ik nu ineens in de Illuminatie zat. Ze beschuldigde me ervan in de Illuminatie te zijn en haar achterna zat. Dus ik was in de war wat de reden was dat ik met haar moest werken of in ieder geval een proces moest starten? Was het om te zien dat er bepaalde individuen zijn waar ik absoluut niet mee kan werken of was het voor mij om de verbinding te realiseren tussen mensen met een doelwit en hoe ik getriggerd word?

OWS: We begrijpen het nu. Wanneer je, zoals je zegt, wordt ‘aangestuurd’, om met een ander individu te werken voor welke reden dan ook, kun je in dat opzicht worden geleid en met die persoon samenwerken totdat je doet waar je voor kwam om te doen. Wat je in dit geval kwam doen, was dat andere deel van deze persoon naar voren brengen, zodat het in de openbaarheid gebracht kon worden. Maar we zouden je op dit moment niet aanraden om hiermee verder te werken, omdat het niet in je eigen belang is om dat op dit moment te doen. Je zou het kunnen doen als je wilt. Zeker, dat is aan jou. Maar er zijn bepaalde individuen met vibraties die niet lijken op jou vibratie. Dit is niet alleen voor jou die deze vraag stelt, maar voor iedereen. Als je in contact komt met iemand met een lagere vibratie die de neiging heeft om dan een poging te doen om jou vibratie naar beneden te brengen, dat is niet waar je je mee wilt associëren. Dat wil niet zeggen dat als je familieleden van lage vibratie zijn om niet met hen om te gaan, maar bescherm jezelf altijd. Weet altijd dat je beschermd bent door het Licht en visualiseer het Licht om je heen of in jezelf, er zijn vele manieren om dit te doen, deze zijn al vele malen eerder doorgegeven. Oke?

Vraag: Ja. Ja. Oké, het klinkt alsof het klusje gedaan is en dat is genoeg. Oke. Ik wist niet zeker of ik het miste dat ik was aangestuurd om met haar samen te werken. Maar het klinkt alsof er een klus gedaan is, het is klaar en dat is dat.

OWS: Dat klopt. Maar ga naar in jezelf om dit te vragen. Sta nooit toe dat wij (de geascendeerde) zich op enigerlei wijze mengen, hoewel we dit in dit opzicht niet als een inmenging beschouwen. Maar we willen niet dat jij,  je persoonlijkheid dit ziet als inmenging, want dan beginnen we een karmische situatie te creëren. En dat is niet waar we hier voor zijn om te doen.

Vraag: Is Cobra gecompromitteerd?

OWS: Dat is een heel korte vraag! [OWS heeft zojuist gevraagd, om vanaf dit punt korte vragen te stellen] Heel goed. Nee. Hij is niet gecompromitteerd zoals je zegt. Omdat je het zo rechtstreeks vraagt, kunnen we daar een direct antwoord op geven. Hij is dat niet geweest. Ze hebben het vele malen geprobeerd, maar hij heeft grote bescherming om zich heen en hij heeft een geweldige missie waarvoor hij hier is. Hij zet die missie door. Er zijn er veel over de planeet die van tijd tot tijd worden aangestuurd of voelen dat ze worden aangestuurd door hun Hoger Zelf zoals ze zeggen, of wat het ook is, maar dat is niet zo. Het is hun ego dat hen in een richting beweegt om … naar … de enige woorden die we kunnen verzinnen zijn, een ander individu “neerzetten” een andere lichtwerker of krijger. Deze (Cobra) is zeker een krijger. Hij is hier voor een reden. Hij heeft een geweldige missie en blijft met veel anderen samen werken aan die missie, terwijl je je bewust wordt van wie ze zijn. Oke?

Vraag: Mijn vraag is meer dat ik op zoek ben naar begeleiding. Ik heb een vierjarig kind die precies weet waar hij vandaan komt. Hij gelooft dat hij van de sterren komt. Gisteren waren we buiten en er kwamen wat lichtschepen voorbij en ik zei: “Kijk een vliegtuig.” En hij zei: “Nee, dat is een buitenaards schip.” Er kwamen veel schepen voorbij en hij zei: “Oh ik wil naar het schip gaan. Waarom kunnen ze me niet ophalen? “Ik begon er grappen over te maken door te zeggen dat er geen plaats was waar ze ons konden ophalen, maar hij was heel serieus. Hij begon dingen te zeggen als dat de aliens goede aliens zijn. Ze zijn vrienden. En deze planeet is ook voor de aliens. Ik denk dat mijn vraag is hoe ik zo’n kind kan koesteren, omdat ze duidelijk weten waar ze het over hebben. Ze weten heel goed wat er aan de hand is; soms meer dan wij als volwassenen. Ik wilde weten hoe we die kennis kunnen koesteren zonder hem teveel te stimuleren wat hij weet?

OWS: Je weet het antwoord al. Je koestert hem door ermee te werken. Jij staat hem toe. Een beter woord dan werken, je staat diegene toe om te zijn wie hij is. Ja, het klopt als je zegt dat deze kleine weet wie hij is en werkt in het proces om de herinneringen voort te zetten waarmee hij kwam. En jij bent, want dit kind is iemand die het programma voortzet, beter gezegd, het proces, om die herinneringen in hem te houden en in staat zal zijn om dat nog meer te doen als je hem aanmoedigt. Dit is weer wat we altijd doen voor anderen die in dezelfde situatie zitten of iets gelijkwaardigs die ook rechtstreeks voor jou kunnen zijn. Werk met dat kind. Laat hem niet gaan denken dat hij ongewoon is. Hou hem buiten de box. Stop ze niet in de box. Velen van jullie, velen van jullie zijn als kinderen in boxen gestopt en jullie bleven in die boxen. Het is belangrijk voor jullie om buiten de box te leven; om jezelf te ervaren buiten de grenzen die je zou kunnen zeggen. En hoe meer dat je dit kunt doen en die kinderen op deze manier groot kunt brengen en ze kunt helpen om te zijn wie ze zijn, niet wie anderen proberen om ze te maken. Zie je?

We zouden nog willen zeggen dat dit kind heeft gezegd dat hij van de sterren komt. We zouden je vertellen dat jullie allemaal van de sterren komen. In feite kwam je uit de ether en je reisde naar de sterren en je beweegt je van de sterren naar de binnenste gebieden van bewustzijn. Denk hier eens een beetje over na!

J / S: Ik ga iets toevoegen als een moeder naar een moeder. Een van de dingen die op dit moment bij me opkomen is om je kind te laten weten dat anderen hem misschien niet geloven, maar dat betekent niet dat hij ongelijk heeft. Het betekent dat ze hun eigen mening hebben. En om hem te laten weten dat de wereld het niet altijd met hem eens is, maar hij moet bij zijn eigen inzicht blijven.

OWS: Ja. Erg goed.

Vraag: Ik hoorde recent een channeling van The Guardian en ik reageerde er heel erg op en voelde dit geweldige begrip en resoneerde er mee. En toen Sananda terzijde stapte en The Guardian zich aankondigde, voelde ik grote opwinding en vreugde. Wie is The Guardian? Is het een collectief? Kun je ons iets vertellen over The Guardian (of het collectief van The Guardians)? Heb ik een vorm van verbinding met The Guardians of dat collectief?

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat The Guardians – het is niet één Guardian, ze zijn met veel Guardians en het is een collectief – ze zijn er al heel lang mee bezig. We kunnen je in jullie driedimensionale inzicht niet eens beginnen uit te leggen hoe lang dat zou zijn omdat het voorbij tijd en ruimte gaat. Maar ze zijn terug gekomen zou je kunnen zeggen. De

Blue Avians

Guardians zijn teruggekeerd en zij zijn de Blue Avians, zoals je hebt gehoord. Het zijn een aantal Guardians. Er zijn anderen, inclusief die hier vandaag via James is doorgekomen en eerder is doorgekomen, dit is één van de Nieuwe Beschikking. Er zijn ook anderen. Ze zijn weer terug omdat ze, zou je kunnen zeggen, ze zich in een situatie bevinden of komen wanneer er een grote verschuiving in bewustzijn is op een planeet en in het zonnestelsel en in de Melkweg zoals hier nu gebeurt. Daarom zijn ze teruggekeerd om dit hele proces te ondersteunen. Zij, samen met alle anderen die met jullie samenwerken om dit te bereiken. Dus zijn ze teruggekeerd. Ze vertrokken voor een tijdje en nu lijkt het erop dat ze terug zijn gekomen om te blijven helpen bij dit proces.

Vraag: Ik weet dat we allemaal in staat zijn om ons lichaam zo te maken dat het helemaal gezond is. Ik vraag me af wat het beste meditatie proces is om dat te bereiken.

OWS: Het is niet zozeer het beste meditatie proces, maar het is het beste proces in het algemeen dat je gelooft en dan zul je het zien. Dat is wat velen van jullie missen in het ‘wetende’ proces. Omdat je hoort over verschillende gezondheidsbelevingen en dergelijke dingen dan is je eerste gedachte, werkt het wel. Zodra je je afvraagt ​​of het werkt, werkt het niet. Zie je? Dus je moet tot het weten komen. Je moet tot het geloven en weten komen en dan zal het gebeuren, wat het ook is. Dus als er, zeg maar een diagnose van kanker is. Het eerste dat velen doen, is dat ze naar hun arts gaan en ze van hun arts te horen krijgen wat er nodig is en vervolgens hun voorgeschreven chemotherapie of bestraling of operatie ondergaan, of wat dan ook, dit is altijd maar een tijdelijke genezing die op dat moment kan komen, maar het reikt niet naar de bron. Je moet altijd naar de bron ervan gaan. Wat is die bron? De Bron is je eigen Hoger Zelf. Niet dat de Bron die situatie in je creëert, maar het is de ontkoppeling met de Bron die het creëert of jouw geloof in die ontkoppeling. Je ziet dat jullie allemaal op deze planeet in deze evolutie kwamen en je jezelf doelbewust afscheidde van de Bron, zodat je het gevoel van dualiteit op deze planeet en in deze evolutie kon ervaren. Het is nu tijd om dat te veranderen om terug te gaan naar het opnieuw verbinden of weten dat je opnieuw verbonden bent met deze Godbron in jou. Als je dat eenmaal hebt gedaan, is er niets dat je kan schaden.
Het blijft belangrijk om te herkennen dat jij en je Hoger Zelf, of zoals Yeshua zei: “Ik en mijn Vader zijn één.” Daar sprak hij over. Zodra hij wist dat hij Eén was – en het was iets waar hij ook aan moest werken, het was niet iets waarmee hij werd geboren en dat hij zijn hele leven bij zich hield. Hij ging door levenssituaties zoals jullie allemaal doen. – Maar hij kwam via meditatie te weten, door rechtstreeks naar binnen te gaan, dat Hij en Zijn Vader Eén waren. Hij en de Godbron in Hem waren Eén. Toen hij eenmaal die openbaring had, begon alles in hem te veranderen. Dat is toen hij op reis ging om de Meesters te vinden die met hem zouden werken zoals zij deden.

Vraag: De vorige nacht toen ik sliep – ik denk niet dat ik droomde – maar ik hoorde voor de eerste keer een stem in mijn oor, alsof het buiten mezelf was. Misschien was het in mijn hoofd, maar het klonk alsof het uit mijn oor kwam. Een luide stem zei iets dat me wakker maakte. Ik opende mijn ogen en was er blij mee. Ik wil weten of je me kan vertellen wie dat was en of dit hopelijk een begin is van een nieuwe opening voor mij?

OWS: We gaan je natuurlijk niet vertellen wie dat was, maar we zullen je vertellen dat het zo was. In je ervaring zodra je zei, oh, het was in mijn hoofd, of misschien was het in mijn hoofd, heb je er te weinig geloof aan gehecht …

Vraag: Nee, ik heb er echt niet te weinig geloof aan gehecht. Dat deel van mij is aan het veranderen. Ik vertrouw het nu en dus wist ik dat iemand iets had gezegd. Het deed er niet  toe of het buiten mezelf was of in mijn hoofd. Iemand heeft iets gezegd en dat weet ik.

OWS: Dat klopt. Het geeft niet. Zoals we al vaak hebben gezegd, is het niet de boodschapper die telt, maar de boodschap die doorkomt. Of het nu in je hoofd zit … en natuurlijk waar zou dat vanaf dan komen, of dat het van een ander buiten jezelf komt. Wat het ook is, het is de boodschap. Luister naar het bericht. Als het bericht resoneert ga er dan mee akkoord. Het is hetzelfde als iemand die een bericht ontvangen van Cobra die gecompromitteerd was. Als het bericht goed aan voelt voor je en voor velen voelde het niet goed. Het resoneerde niet met hen. Voor hen is het dan belangrijk om met die resonantie mee te gaan om het te voelen om het te kennen en om het te begrijpen. Zie je?

Vraag: Ja. Zou dit het begin kunnen zijn van een nieuwe opening voor mij op die manier?

OWS: Je staat altijd aan het begin van een nieuwe opening! [Gelach]

Vraag: Ik doe dit al een tijdje, maar op de een of andere manier heb ik het gevoel dat ik weet dat ik de verkeerde deur heb geopend in de situatie met Tweeling Zielen. Ik vroeg me af wat jullie voor me zien. Kan ik de fout die ik met die deur maakte veranderen, dat ik de verkeerde deur heb geopend?

OWS: We begrijpen niet helemaal wat je vraagt. Je hebt een deur geopend. Over wat voor soort deur heb je het?

Vraag: Een verkeerde deur. Slecht, fout, vergissing, dwaling

OWS: Verkeerde deur. Maar waarom denk je dat het de verkeerde deur is?

Vraag: Omdat het zo ver komt dat ik het gevoel heb dat het verkeerd is. Ik heb het gevoel dat het niet goed is. Ik voelde me beter, ik had meer vertrouwen voordat ik die deur opende. Ik had meer zelfvertrouwen. Ik was meer zelfverzekerd. Dus ik vroeg me af of je me kon helpen en wat je voor me ziet. Kan ik uiteindelijk vooruit gaan en de gelukkige persoon zijn die ik was?

OWS: Wat we tegen je kunnen zeggen als je de verkeerde deur opent zoals je zegt en natuurlijk figuurlijk. Als je de verkeerde deur opent, moet je deze misschien sluiten en er niet doorheen gaan. En niet aan de andere kant van de deur zijn. Als je zoiets doet en het voelt niet goed voor je, dan is het waarschijnlijk niet goed voor je. Als het stroomt, als het gaat, vooral omdat de vibraties blijven stijgen, is het voor jou steeds belangrijker (en dit is waarom we dit zo vaak zeggen), ga mee met de stroom. Ga mee met de stroom. Maar als de stroom niet goed aanvoelt, ga dan niet mee. Zie je? Als het je in een verkeerde richting brengt, brengt het pijn in je lichaam en een slechte gezondheid, dan is het iets dat niet voor jou bedoeld is als het niet resoneert. Zie je? Het is dus tijd om altijd in jezelf te gaan en in jezelf te vragen wat er wordt bedoeld. Waar moet je nu naartoe. Welke stappen moeten worden gezet. Het is één ding om buiten jezelf te vragen, maar het is zoveel beter om het binnenin te vragen. Oke?

Vraag: Ik heb een onverzadigbare nieuwsgierigheid en wat onlangs tijdens mijn meditatie gebeurde, heeft mijn nieuwsgierigheid gewekt en dat zijn deze grote wezens die met ons communiceren en ons helpen te leiden, eigenlijk zich met ons verbinden omdat wij verbonden zijn met alle    anderen ? Zodat onze ascensie cruciaal is voor hun ultieme geluk en verbinding met Prime Source?

OWS: Absoluut. 100%. Geen twijfel over! [Bedankt!] Je bent verbonden met alles wat in het universum is. Iedereen! Iedereen is één. Dit is waarom we zo vaak zeggen de Ene zijn. Jullie zijn allemaal één. Wij zijn allemaal één. We zijn allemaal verbonden. En wanneer je volledig tot dat begrip komt, begint alle programmering die je op deze planeet hebt doorgemaakt te verdwijnen. Het begint naar de achtergrond van je herinneringen aan het verleden te vallen, en het wordt alleen dat, een herinnering, en leidt en beweegt en stuurt je niet langer meer in je leven. Zie je?

Vraag: Bedankt. Dat is zo waar, ik was bang dat ik te letterlijk was. Maar ik ben op het pad. Heel erg bedankt.

Vraag: Ik heb een vraag over de mysterieuze Sphynx. Ik wil weten waarom het is gebouwd. Sommigen zeggen dat het een heel stuk ouder is dan de Egyptische tijd. Ik geloof dat het een leeuw is, geen leeuwlichaam met het hoofd van een vrouw. Waar is het voor gebouwd en wat is de betekenis ervan? Is er iets onder of erin begraven? En heeft het een boodschap voor ons in deze speciale tijd waarin we ons nu bevinden?

OWS: Het is zo oud dat je niet kunt beginnen te weten hoe ver het teruggaat. Het is zeker van vóór de piramides. Het is een symbool zou je kunnen zeggen. Een symbool dat is doorgegeven van verschillende beschavingen die naar deze planeet zijn gekomen en het is een voortzetting van het Galactische proces dat is voortgezet om naar deze planeet te komen. Dat is hoe we het kunnen zeggen. Het is een symbool van Moeder Sekhmet. Het is een heel belangrijk begrip dat zal komen voor diegenen op de planeet als het raster, waarover gesproken is, het Bewustzijnsraster op de planeet opnieuw is verbonden over de hele planeet. Als de ley-lijnen en alle heilige plaatsen weer zijn samengekomen. Dan zal  opnieuw de activering van de piramides plaatsvinden, inclusief de Grote Piramide die achter dit symbool staat. En ja, er zijn wat we zouden zeggen locaties hieronder, sommige zijn ontdekt en nog niet besproken, en sommige zijn nog niet ontdekt of hersteld.

Vraag: Doorgaand op wat de Guardian net heeft gezegd en je hebt het ook al eerder gezegd, dat de financiële overgang net vóór of net na The Event zal plaatsvinden. The Guardian heeft net gezegd dat The Event heel dichtbij is. Deze week hoorde ik informatie uit twee verschillende bronnen dat er een enorme upgrade van de financiële systemen wereldwijd is vanuit een beveiligingsperspectief dat de cabal van de systemen heeft afgesloten en hen ervan weerhoudt fondsen te stelen wat ze al tientallen jaren aan het doen zijn. Kun je je perspectief daarop geven? Kan je bevestigen of niet bevestigen dat dit deze week is gebeurd?

OWS: We kunnen vanuit een hoger perspectief zeggen dat alles in controle is en dat alles wordt georkestreerd zoals we zeggen. Het financiële systeem is bezig met een omschakeling. Het is nog niet gebeurd zoals je weet, maar veel van de innerlijke procesen zijn  samengevoegd en zijn klaar om deze om te keren als het signaal hiervoor wordt gegeven. Het signaal valt samen met de verschillende delen, of die van The Event, de mini-evenementen die leiden naar de grote gebeurtenis. Dus alles valt er direct mee samen. En natuurlijk weet niemand het exacte moment hiervan, behalve de Vader, de Eerste Schepper Hem / Zichzelf. Zie je? We weten dat dit niet is wat je wilde weten. Je wilde weten of het volgende week of de volgende twee weken was of iets van deze aard. Of een datum geven. We hebben je verteld dat we die game niet spelen. Dat is niet waar we hier voor zijn.

Vraag: Ik vroeg niet om de dag. Ik wist dat je dat niet zou beantwoorden. Maar het was meer dat er twee stukjes informatie waren dat er maximale beveiligingsupgrades hadden plaatsgevonden omdat er heel wat vertragingen waren door het stelen van de kliek enzovoort. Ik wilde alleen weten of je daar iets vanaf wist omdat dat leek, ik vond dat dit een enorme stap vooruit was voor dit proces voor de beveiligingsupgrade als je dat wilt.

OWS: Er zijn veel sprongen vooruit gegaan zoals je zou zeggen en zijn steeds meer aan het samenkomen. De beveiligingsmaatregelen zoals je zegt zijn ingevoerd en ze proberen de cabal steeds meer buiten te sluiten. Dat is juist.

Vraag: Hallo, One Who Knows. Mijn vrouw en ik hebben te maken met uitdagingen om zwanger te worden en het voelt alsof dit wezen, dit zeer unieke wezen dat als ons kind binnen wil komen. Dat unieke karakter vergt een zekere mate van geduld, omdat het niveau van orkestratie zo aanvoelt wat we  kunnen zien. Het voelt alsof er energetisch enige interferentie is. We hebben geprobeerd om deze orkestratie te stoppen of te omzeilen. Het is nu bijna een jaar geleden en het geduld is het aspect dat ons uitdaagt. Ik vroeg me af of je misschien advies of geruststellingen zou hebben en enige informatie over het wezen dat binnen wil komen.

OWS: Allereerst zijn wij niet One Who Knows. Wij zijn One Who Serves. Dat in de eerste plaats. Het is belangrijk want dat wat we doen is dienen. Om de mensheid te dienen. Net zoals we in het verleden hebben gediend als een van jullie. We waren hier zoals velen van jullie weten. We hadden andere levens. We hadden andere ervaringen net zoals jij en we zijn nog steeds hier in het fysieke lichaam.

Wat je vraag betreft, kunnen we je vertellen dat het erg belangrijk is dat je dit loslaat. Als je hieraan vasthoudt, als je hierdoor gefrustreerd raakt, als je hierdoor troosteloos en depressief wordt, zal dat het nog moeilijker maken voor je partner om zwanger te worden. Het is dus belangrijk om los te laten, het proces te laten gebeuren en om hulp te vragen. Vraag om hulp. Vraag aan degene die door wil komen om het mogelijk te maken om door te komen. Bekijk het vanuit een ander oogpunt. Bekijk het niet vanuit een driedimensionaal begrip dat het moeilijk is om zwanger te worden of dat artsen je dit en dat vertellen. Er zijn vele keren dat artsen hebben gezegd dat de persoon niet in staat is om een ​​baby te verwekken en toch hebben ze een baby. Zie je? De artsen weten niet alles. Ze weten eigenlijk heel weinig in deze tijd en het schema der dingen. Het is dus belangrijk dat je rechtstreeks contact opneemt met degene die probeert door te komen en het proces te helpen door het los te laten. Dat is belangrijk voor jou. Oke?

Vraag: Ik moest een paar weken geleden naar een driedaags spiritueel iets reizen en op weg terug, gaf spirit me een hint. Ik had een kwitantie voor een pendeldienst van vliegveld naar vliegveld in New York met het nummer 2012. Ze zeiden voorzichtig te zijn want we gaan dit nummer bellen en ze bleven de nadruk leggen op het nummer 2012. Het was als 2012,  lang geleden. Wat wilde spirit me vertellen? Toen ik terugkwam was een groot iets over een Cobra bericht. [verwijzing naar Cobra-website] Maar voor mij was het alsof ik drie dagen ergens anders was. Dus mijn vraag is of ik een bevestiging kan krijgen dat ik ergens anders die drie dagen heb gereisd en de reis rechtvaardigde om te zijn waar ik ben. Het was alsof ik in de Binnen Aarde reisde of zoiets.

OWS: Je zei dat je gereisd hebt. We begrepen dat je zei dat je uit je omgeving bent verhuisd en dat je in Florida woonde, is dat juist?

Vraag: Ik moest er drie dagen zijn.

OWS: Ja, je ging daar naar toe. Dus jouw vraag is waar je heen ging terwijl je daar was? We begrijpen niet wat je bedoelt.

[beller is niet meer aan de lijn]

Dan geven we het kanaal nu vrij.

Weet alsjeblieft dat als je doorgaat, als je doorgaat met deze reis, als je blijft doorwerken en je blijft stijgen in vibraties die je je voorbereidt voor de rest van je leven als je dit doet.

Dit is waar we willen dat je steeds meer over nadenkt. Elke gedachte die je hebt, elke visie, elke visualisatie creëert voor jou de tijd die voor je ligt. Je creëert het nieuwe tijdperk. Je creëert de vijfdimensionale ervaring die jullie allemaal gaan hebben. Dus denk hierover na als het naar je toe komt, gedachten die naar je toekomen die schijnbaar negatief zijn,  donker zijn, die deel uit maken van de oude programmering, het oude paradigma. En weet dan dat die gedachten evenveel macht hebben als de gedachten die de Nieuwe Gouden Eeuw voor jezelf creëren. Oke?

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen