Internationaal Tribunaal voor Natuurlijke Rechtvaardigheid

                                     Internationaal Tribunaal
                            voor Natuurlijke Rechtvaardigheid

Beste Lezer,

Om de wereld te helpen en te bevrijden van zijn belagers is er een tribunaal opgericht dat JOU steun nodig heeft.

ITNJ – Internationaal Tribunaal voor Natuurlijke Rechtvaardigheid

Dit is een Rechterlijke onderzoekscommissie naar mensenhandel en kindermisbruik.

THE WESTMINSTER SEATINGS London, Engeland, 2018 Het Internationale Tribunaal voor Natuurlijke Rechtvaardigheid heeft de “Juridische Commissie voor of het vinden van informatie over Mensenhandel en Kinder sexmisbruik “ opgestart tijdens een inauguratie in Westminster, Londen op 16 en 18 april 2018. 

De ITNJ behoort tot het volk en wordt niet beheerst door welk land, staat, bedrijf of ‘speciale belangen’ dan ook. De ITNJ staat nu als sentinel en protectoraat voor iedereen. Hoewel de ITNJ bijdragen van welke bron ook mag accepteren, vertrouwt de ITNJ niet op bronnen behalve de People.

De gefilmde getuigenissen zijn nu beschikbaar via deze officiële commissie site voor de pers, het publiek en alle geïnteresseerde instellingen en organen …

Klik op deze link Lezen van de uitleg om dit te ondersteunen en toe te staan   lees waar het over gaat en als je hiermee akkoord gaat, Vul dan je naam in, je e-mailadres en bekrachtig het verdrag door op de knop “ratify the treaty” te drukken.

Om de opnames van deze oprichting te zien klik dan op deze link, Video’s bekijken van ITNJ


Het is momenteel heel belangrijk om van  ons corrupte rechtssysteem af te komen en deze vervangen door iets dat werkt en eerlijk is voor alle betrokkenen.

Misschien zou dit de aanzet kunnen zijn voor het opruimen van alle pedofielen en satanische mensenhandelaars en ze berechten voor hun misdaden tegen de menselijkheid.

Bedankt dat u actie heeft ondernomen en heeft ingezien hoe belangrijk dit is.

Deel dit alsjeblieft met iedereen die geïnteresseerd zou zijn via email of Facebook, blogs- enz.