18.06.13 “Stijg boven jezelf uit en zie jezelf zoals wij je zien”

“Stijg  boven jezelf uit en zie jezelf zoals wij je zien”

Lord Sananda en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven op 3 juni 2018 tijdens onze Blog Talk Radio-editie op de eerste Zondag van de maand van de Ancient Awakenings-Prepare For Change-groep gevestigd in Payson, AZ.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld). Lees ook het vraag en antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in zit.)

Zoe:   Hallo iedereen. Welkom bij de BlogTalkRadio-editie van Ancient Awakenings – Prepare for Change, Het is de eerste zondag van de maand dat we via BlogTalk uitzenden voor vrienden, familie en andere niet-leden om een ​​voorproefje te krijgen van waar het allemaal over gaat en om te horen of men met ons resoneert als lichtstrijders en wegwijzers.

Als je enige verbinding met ons voelt is het waarschijnlijk dat jij een deel van onze zielsgroep bent en teruggeroepen wordt. Dus als je hier naar luistert en er aandacht aan schenkt. Is het de bedoeling dat je er bent. We zijn blij om opnieuw kennis te maken en verwelkomen je thuis.

We verzamelen ons bij Ancient Awakenings om elkaar te helpen voorbereiden op onze missies. We zijn hier samen omdat James McConnell, de grondlegger van de Ancient Awakenings-groep het zijn missie heeft gemaakt om ons, de 144.000, een plek te geven om te leren de oude wijsheid te herinneren, openlijk te delen en te herenigen met de familie omdat het nu tijd is om volledig terug te keren naar die oude wijsheid. En volledig te ontwaken voor wie we werkelijk zijn.

Mijn naam is Zoe. Ik ben je gastvrouw. En zoals altijd word ik bijgestaan ​​door Pallas Athena/ Rita, onze vaste numerologe, astrologe, spiritueel counselor en lerares van vele dingen groot en klein.

Athena … Is je telefoonlijn open? Oh daar is zij.

Athena / Rita: Ja Zoe, bedankt voor die geweldige introductie. Ik zeg hallo tegen iedereen die aan de lijn is en ik ben blij dat ik hier vandaag aanwezig ben en ben zeer vereerd om op elke mogelijke manier te kunnen dienen.

Vandaag, de 3e van de maand en de eerste Zondag voor de radio show is 3 een van mijn favoriete getallen omdat 3 zo bekend is in het hele universum en zeer tot in de perfectie is. Een beetje astrologie om mee te beginnen doe ik meestal elke show, het is een trend van Neptunus in Jupiter en Venus. Dit is een watertrend wat betekent dat we goede energie zullen hebben. Ik heb mensen horen praten over hoe goed de energie nu is. Een tijdje geleden sprak iemand er over. Dit getal drie is elke maand op onze kalender, de derde, de 12e,  de 21e, en ook de 30e van de maand. Nu wordt drie getoond, zoals ik al zei, in ons hele universum van universums. Drie is bijvoorbeeld, de Drie-eenheid: de Moeder, de Zoon en de Heilige Geest.

Ook zijn de piramides in drieën gevormd en de Davidster met de piramide binnen een    piramide en onze ruimteschepen, vooral de ruimteschepen van dee Galactische Federatie hebben de vorm van driehoeken. Wat betekent dit? Waarom doen we dit zelfs met ons lichaam als we een meditatie doen, in het Verre Oosten zitten ze in een positie die zich als een piramide vormt met hun benen gekruist en hun hoofd is de top van de piramide. Hun handen liggen op hun zij, dat is de zijkant van de piramide. De reden dat ze dat doen is, zodat een kosmische energie naar beneden kan komen door hun witte chakra, hun hoofdchakra, de zevende chakra en hen genezen. Als ze daar zo lang zitten weet ik niet wanneer de energie komt, maar die komt.

Waarom is het dat we het nummer drie leuk vinden? Nou ik zal het zeggen, omdat persoonlijk het getal drie te maken heeft met levensvreugde. Degenen met drie in hun voornaam die uitkomen op een 3, een 12, 21, of 30 moeten weten hoe ze vreugde in het leven kunnen uitoefenen. En een drie, op een persoonlijke manier, ze verwachten van zichzelf en van de kunst het meest. Ze houden van muziek, ze bespelen meestal een muziekinstrument, of ze schilderen, of wat dan ook om zich vrolijk uit te drukken in het leven van de kunst.

Ook kun je het getal 12 nemen, twee en een maakt drie, 12 komt veel voor in de Bijbel, komt veel voor in ons leven. Zoals de 12 apostelen, de 12 sterrenbeelden, alles opgeteld vanaf 12 naar het wiel van 84. Je hebt alle sterrentekens en dat maakt 84. Ook hebben we de 12 stammen van Israël, etcetera, is ook allemaal een 3.

Nu wil ik altijd graag mijn favoriete wetenschapper genie noemen, Nicola Tesla. Hij hield van getal drie. Hij was bijna geobsedeerd door het getal drie. Toen hij de energie creatie of uitvinding deed, deed hij dat met een 3-6-9-serie, zoals ik het begrijp. Nu zal ik je op een dag vertellen, hoop Ik, hoe hij de kwantumfysica heeft gestudeerd, hoe hij daaraan kwam. Fantastisch om dat te weten te komen. En ik wil afsluiten door dit te zeggen, het is een grote verrassing om over Tesla te praten. Hij komt terug. Hij zal een walk-in zijn en hij zal hier zijn om ons onze vrije energie persoonlijk te geven, als ik het goed begrijp. Het was Kryon die dit zei toen hij in hotel de New Yorker was, het New York Hotel, daar zijn ook tunnels onder waar hij nog steeds zijn experimenten in doet. Ze dachten dat ze het van hem afgenomen hadden. Maar hij had zelfs enkele torens op de top van de New Yorker, waar hij elektriciteit en energie kreeg om te helpen met de vrije energie. Maar ik weet niet zeker of ze zijn leven namen of niet, maar hij had minstens 80 koffers vol met uitvindingen. Ze hebben er slechts 70 achter gelaten en hebben de rest mee genomen. Hij komt terug, en vanwege iets anders zoals ik het begrijp zullen ons weer en het klimaat kouder worden en zullen we meer warmte en energie nodig hebben.

Ik ga nu zeggen dat ik jullie verlaat met mijn liefde en dat we allemaal van liefde zijn en dat we graag terugkomen. Heel erg bedankt. Voor nu tot ziens.

Zoe:   Heel erg bedankt, Athena. Dat was prachtig. Ze vertelt ons over nummer drie omdat het vandaag de derde is. Het is zondag 3 juni 2018.

Dus een fijne verjaardag voor alle Gemini’s die er zijn. En gelukkige (vroege) vaderdag voor alle vaders. Wat gebeurt er nog meer in juni? Oh, zomer! We kijken natuurlijk uit naar de eerste dag van de zomer.

A / R:   Ja. Dat is op de 21e, Ook een 3.

Zoe:   Dus hoe dan ook wil ik jullie vertellen waar Ancient Awakenings over gaat. Het laat de programmering los die ons niet langer dient … door Herinneren. We herinneren ons allemaal de oude wijsheid die we in ons hebben, de wijsheid die geneest en manifesteert en ons verbindt met ons Goddelijke Zelf, mentaal, emotioneel en spiritueel, zodat we de scheppers worden die we bedoeld zijn om te zijn.

We her-inneren ons. We herinneren ons hoe we licht en geluid en frequenties konden gebruiken om te genezen. We herinneren ons hoe we kristallen moeten gebruiken, (Marilou doet fenomenaal werk met kristalgenezing). We herinneren ons hoe we de numerologie kunnen gebruiken, dankzij Athena Rita. We herinneren ons hoe we verder kunnen kijken dan ons menselijk bestaan ​​en zien de hogere wezens die we zijn dank zij Cheryl die haar waarnemingen deelt. En zien tussen dimensies zoals Ria doet als ze astraal reist. We besteden veel aandacht aan onze Moeder Aarde omdat onze eigen Pachamama, Viriya, haar ervaringen bespreekt. Zo velen zien in de toekomst en vertellen ons waar we naar uit moeten kijken.

Wanneer we al onze persoonlijke ervaringen samenbrengen met de leer van Sananda en vooral het zachte porren van One Who Serves, kunnen we moeilijk naar de zogenaamde realiteit kijken en nog steeds bereid zijn er nog langer in te leven.

Elk lid van Ancient Awakenings heeft bijgedragen aan de dynamiek van de familie, al is het alleen maar door hun energie toe te voegen op de achtergrond tijdens de bijeenkomst. Je hoeft niets te zeggen. We zien je. We houden van je. We zijn een familie. We denken dat we onszelf tot een familie hebben gemaakt, maar de waarheid is dat we al eeuwenlang familie zijn. We hoeven niet Thanksgiving met elkaar door te brengen. Maar we zijn familie. En als je hier bent willen we je als thuis verwelkomen.

Om je te laten weten hoe het meestal werkt, we beginnen met een geleide meditatie waar James ons naar toe zal leiden, dan zal Sananda meestal binnenkomen en het overnemen. Nadat de meditatie is afgesloten gaan we rechtstreeks naar de gechannelde berichten beginnend met Sananda’s eigen boodschap … meestal. Als Hij andere gasten heeft die ons willen aanspreken, zal hij ze op dat moment introduceren.

Na de gastsprekers zetten we de show voort om naar onze oude-bekende gastheren, onze lieve vrienden en mentoren, de One Who Serves, die verder zullen gaan met de nodige begeleiding en zij zullen het V & A gedeelte afhandelen.

Alle Geascendeerde Meesters spreken door James. Maar momenteel, naast James, heeft Shoshana ons vereerd met haar aangrijpende mooie wijsheid en inzicht. Zij heeft de stem van Joanna McConnell.

Tot een uur geleden dacht ik dat Joanna vandaag niet aan de telefoon zou komen dus ik zal je vertellen wat ze zei, of wat Shoshana zei, maar omdat ze hier is …   nee, vergeet het maar. Ik ga gewoon verder en vertel het je toch.

Ik heb een ander verhaal.

Ik bracht een paar uur door met het bekijken van video’s van geniale, multitalentvolle kinderen die met al hun geschenken helemaal open in deze wereld zijn gekomen. Athena/ Rita en ik hadden het er een tijdje geleden over en toen gisterenavond, Joanna en Randi en ik en een paar andere mensen die je niet kent, spraken er gisteren over. Deze videokids (ik noem ze zo) zijn muzikale virtuozen of zangers met een verbazingwekkende range en toon, het zijn wiskundigen, natuurkundigen en een paar levensechte Doogie Hausers.

Ik ben verbaasd door de vaardigheden die ze hebben. En tussen elke snik van WOW! Zei ik net als Marilou, waarom kan mij dat niet gebeuren?!?

Deze video-kids zijn degenen met de overduidelijke geschenken, weet je, de uiterlijke talenten. Dat wat iedereen kan zien voor zichzelf en als echt hebben te accepteren.

Maar het blijkt dat we een aantal van deze kinderen in onze eigen groep hebben – of eigenlijk hun ouders zitten in onze groep, ValenIino heeft zich een paar keer bij de oproep gevoegd, Randi’s kinderen zijn er af en toe bij betrokken. Maar zelfs als ze niet bij ons zijn, kunnen we profiteren van allerlei opbeurende en hoopvolle rapporten over wat ze al in hun prille jeugd hebben bereikt. Het is nogal verbijsterend waar ze mee komen. Deze kinderen weten wat ze weten en ze laten niemand hen iets anders vertellen. En daar zeg ik, Bravo mijn kleine vrienden, tegen.

Ik breng dit naar voren omdat Shoshanna een paar weken geleden een goed advies gaf en het hielp me een paar problemen uit mijn eigen jeugd te genezen. Ze zei tegen een ouder die One Who Serves een vraag had gesteld: “Laat je kind weten dat anderen hem misschien niet geloven, maar dat betekent niet dat hij ongelijk heeft. Het betekent dat ze hun eigen mening hebben. En om hem te laten weten dat de wereld het niet altijd met hem eens is, maar dat hij moet bij zijn eigen inzicht moet blijven. ”

Is dat prachtig of wat?!?!

Ik weet niet hoe ze deze generatie noemen. Mijn kinderen werden Indigo Kinderen genoemd. Daarna waren er een hele hoop namen en nu hebben de nieuwe kinderen die binnenkomen hun eigen speciale naam. Maar ze komen binnen als rechtstreeks buitenaards – met een wijd open verbinding met hun GodZelf – en een “onderste boven worden geblazen” soort kennis. Ik heb het al eerder gezegd en dank God voor het begeleiden van deze kleintjes aan deze wakkere en bewuste ouders en grootouders. Bedankt ouders voor het tonen van jullie virtuele fotoalbums door ons op de hoogte te houden van al jullie verhalen.

En het geweldige nieuws met deze kinderen, onze wereld is in goede handen! En als iemand van jullie zich zorgen maakt over wat er gaat gebeuren … luister maar een paar minuten naar deze kinderen. Omdat IE-DER ding … Elk klein ding komt goed!

Dus we willen je aanmoedigen om vast te blijven houden. Dat geldt voor grootouders, ouders en de kinderen zelf. Als je op school bent, zorg dat je in je eigen waarheid blijft staan. Je weet wel …  je hebt gelijk over wat je weet. Laat niemand je iets anders vertellen.

Dat gezegd hebbende, wil ik het thema van: Dus, je denkt het te weten? opnieuw bekijken gewoon om iets langer stukjes informatie te geven die voor sommigen misschien zo basaal lijken dat we het zouden negeren of overslaan.

We hebben een alternatieve versie gekregen van nog een andere zin waarvan we denken dat we het weten en ik wil dat jullie dit allemaal horen.

Twee Advances geleden zei Peter iets dat veranderde in een:   “Oh … nou, dat klinkt allemaal veel logischer moment voor mij. Hij vertelde ons wat de uitdrukking “overwin jezelf” eigenlijk betekent.

Zodra ik Peter’s nummer vind zal hij je zijn vertolking van die verklaring vertellen. Peter ben je aan de lijn?

Peter: Dat ben ik. Ik ben vereerd om dit delen op de best mogelijke manier. En ik waardeer alles wat Zoe tot nu toe heeft gezegd en ook de leuke Rita. Ik kan niet genoeg over je zeggen Rita, Athena.

Ik had een download van de sjamanistische beoefenaar Ketto Shaman Ik had eigenlijk een download van de engelen, ze zeiden dat we onszelf zo verschrikkelijk persoonlijk nemen dat we onszelf moeten overstijgen. Dus ik dacht dat dat betekende ons reguliere zelf overwinnen … je weet wel, overwin jezelf. Maar dat bedoelde ze niet zo.

Ze bedoelde dat we letterlijk boven ons hoofd uit moeten gaan en onszelf moeten zien zoals zij ons zien, vanuit dat elegante perspectief van neutraliteit en niet-oordelen. Net zoals Moeder Aarde ons ziet.

Gaia is een geest, ze leeft en ze ziet ons vanuit dat perfecte perspectief van neutraliteit en niet-oordelen omdat we haar kinderen zijn. Hoewel we haar martelen heeft ze niet het vermogen om wrok te koesteren of iets dergelijks. Ze is een positief wezen.

Dus die elegante staat van neutraliteit en niet-oordelen is een prachtig iets om van moment tot moment te bereiken. Omdat elk moment een keuze is en elke keuze een moment is. En elke keer dat je een beslissing neemt, bepaalt dat je perspectief en je waarneming in het volgende moment.

Dus dat elegante perspectief van neutraliteit en niet-beoordeling is wat St. Germain besefte dat hij was. Je weet dat we allemaal een Goddelijkheid in ons hebben, dat is onze geest. Dat zijn al onze gaven en talenten en capaciteiten die leven na leven na leven na leven niet kunnen worden geraakt door iets dat gebeurt in dit driedimensionale menselijke drama dat we ervaren, waaraan onze organen en onze lichamen onderhevig zijn.

Dus St. Germain zou zich nooit in de eerste persoon uitdrukken. Hij zou zich altijd in de derde persoon uitdrukken. Hij zou nooit zeggen, ik heb honger, ik ben moe, ik heb dorst. Hij zei altijd: ‘hij heeft honger, hij is moe, hij heeft dorst omdat hij wist dat hij niet deze zak met vlees en beenderen was. Dus wat deed hij? Hij drukte zichzelf uit in die mooie staat van neutraliteit en niet-oordelen.

Ik heb een tijdje geleden een Oekraïense sjamaan ouder [leraar] gehad en ze zei dat we ons leven moeten bekijken alsof we ernaar kijken als naar een spel vanuit een controlehokje hoog daarboven. Dat was geweldig dat ze dat zei. Een van de archetypen van de Native Americans is de Eagle. Zij vragen de arend hen toe te staan ​​om hun leven vanuit hun verlichte perspectief hoog boven hen te bekijken. En hen het vermogen verlenen om naar beneden te duiken en de spirituele aspecten van hun leven, onze levens, eruit kiezen en dan naar boven schieten naar dat verlichte punt van perspectief en naar beneden kijken terwijl alle triviale zaken in het menselijke drama wegsmelten.

Ik had een psycholoog met wie ik recentelijk samenwerkte en zij zei dat de staat van neutraliteit en niet-oordelen klinkt als wat ik hoorde op een psychologische conventie van een psychiater. Die psychiater zei dat we ons leven moeten bekijken alsof we het op een filmscherm zien.

Dit is het zelfde. Deze elegante staat van neutraliteit en niet-oordelen is waar we moeten wezen om in het moment te zijn. Natuurlijk heeft de Ketto Shaman deze organiserende principes en een van hen wordt Kamai [fonetisch] genoemd, wat de Heilige Adem van het Goddelijke betekent, die we allemaal inademen omdat alle Schriftgedeelten ooit geschreven hebben dat het Leven begon met de ademhaling. Dus we ademen deze geweldige helende adem in en de ademhaling is het moment. St. Germain overhandigde/downloadde deze zachte bewuste ademhalingstechniek die ik zal delen tijdens de komende Advance. Maar interessant is dat wanneer je je concentreert op de ademhaling (en wanneer je de dingen doet die ik op de Advance zal delen), het heel belangrijk is om te onderscheiden wat nuttig voor je is.

We hebben wat de Monkey Mind wordt genoemd. Sommigen noemen het de Bindi Mind. Die uitdrukking is ontstaan omdat we allemaal 60 – 120.000 gedachten per dag hebben. De Ketto-sjamaan zegt dat alle denken niet relevant is. Dat is niet hun oorsprong. Ik had een Braziliaanse avatar-instructeur die me vertellde dat het denken je dom maakt omdat we gewoon in een lus zijn. We zijn aan het rondgaan. We gaan elke dag rond dezelfde 60 – 120.000 gedachten En de Monkey Mind komt voort uit de uitdrukking dat wanneer de boeddhistische monniken trainden, de leraren, de meesters hen op de binnenplaats stuurde. Om een ​​lang verhaal kort te maken, in deze binnenplaats hadden ze apen die de gefermenteerde vruchten aten en dronken werden. Toen de monniken probeerden te mediteren kwamen de apen op hun schouders zitten en staken hun vingers in hun oren en probeerden hen af ​​te leiden. Van wat ik heb gehoord, komt daar de Monkey Mind-uitdrukking vandaan. Het is dus erg belangrijk om een ​​manier te vinden om daar uit te komen, om in het moment te kunnen leven en uit die aapachtige geest te komen. Ik zal bij de volgende Advance methodes delen over hoe dat te doen.

Om af te sluiten, wees je bewust. Wees zacht voor jezelf. Wees medelevend met jezelf. En onthoud altijd dat we alleen maar domweg mens zijn aan het  uitoefenen zijn. We oefenen alleen maar, evolueren, worden beter en lopen met een gestaag tempo op het pad. Dat is wat werd gedownload door de Ketto Shaman – de Apoos [fonetisch] dat zijn de berggeesten. Ze zeiden dat we niet hoeven te weten hoe we iets moeten doen. Het is een kwestie van gewoon met een gestaag tempo op het pad lopen. Laat maar. We hoeven niet te weten hoe we iets moeten doen. Dat is gewoon waanzinnig. Het loopt gewoon met een gestaag tempo over het pad. En neem het aan van iemand die dat vermogen heeft ervaren om in de flow te zijn en wat dat betekent ‘op het pad lopen met een vast tempo ‘ betekent gewoon in het moment zijn. Je kunt niet in het moment zijn als je wordt afgeleid door de Monkey Mind. Ik zal verschillende oplossingen voor die Monkey Mind delen.

Dank je wel. Ik waardeer jullie allemaal.

Zoe:   Heel erg bedankt, Peter. Ik hoop dat jullie daar net zoveel van hebben meegekregen als ik, dat we ons zelf moeten overwinnen, weet je. OWS benadrukt hoe onze woorden tegen ons kunnen werken, zelfs als we niet overwegen wat we door hen manifesteren. En door simpelweg een woord te veranderen … zelfs een voorzetsel, kan het invloed hebben op onze hele werkelijkheid, het veranderen van ons begrip van en daarom het doordachte gebruik van een volledige zin en het verhaal erachter, zal die zin wijzigen.   Dus nogmaals heel erg bedankt Peter.

Ik wil iedereen nogmaals verwelkomen. Ik kom terug om meer informatie te geven net voor het vraag- en antwoordgedeelte, ik zal nu ruimte maken voor James.

Sananda geleide meditatie

Sananda:   Alstublieft, iedereen bevindt zich nu in een comfortabele ontspannen toestand. Word één met jezelf. Centreer jezelf terwijl je aan je ademhalingsproses begint   …

Luister de meditatie verder af via de opname.

Lord Sananda    

Ik ben jullie Sananda.

Ik bedank jullie voor de gelegenheid om deze meditatie met jullie te delen.

Ja, het is een meditatie die je eerder hebt gedaan, velen van jullie. Maar het is in deze tijd belangrijk te weten dat je een Merkaba-voertuig hebt. Degenen van jullie die dit niet eerder hebben meegedaan en dit je eerste keer is dan heb je hem nu. Het is echt. Hoe meer je het gebruikt hoe meer je ermee werkt hoe reëler het wordt.

Het belang hiervan kan niet worden ondergewaardeerd omdat velen van jullie zullen een soort van aanvallen beginnen te ontvangen. Dit is niet om angst te brengen. Dit is om voorbereid te zijn . Dit is om je voor te bereiden op wat er mogelijk kan gebeuren omdat diegene van de duistere machten nog niet volledig in het nauw zijn gedreven. Ze hebben nog een paar laatste kunstgrepen om vast te houden aan wat ze altijd al hebben gekend. Ze grijpen nu naar wat ze kunnen om de status-quo te behouden.

Maar zoals jullie allemaal weten, die status-quo, die driedimensionale illusie verdwijnt elke dag en elk moment steeds sneller. Er is niets wat ze kunnen doen om dat tegen te houden. Ze proberen nog steeds je ascensie tegen te houden en zullen alles doen wat ze kunnen om dit te doen.

Zij reiken nu uit naar degenen die van hoger licht zijn, diegenen die het licht verankeren. Ze zoeken nu contact met diegenen in een poging hen te weerhouden, om hen tegen te houden om dat licht met anderen te delen.

Jullie, de Strijders van Licht, jullie zijn degenen waar ze zich op zullen richten. Dit is geen manier om jullie angst te brengen maar om je voor te bereiden. Als je dit krachtveld of andere krachtvelden gebruikt die je kan creëren met kristallen, met de Violette Vlam, wat het ook is dat je geleerd hebt om te doen of dat je je herinnert hoe het te doen, is het tijd dat je dit doet.

Zelfs zij – ze hoeven geen duistere krachten te zijn. Ze kunnen eenvoudig diegenen in je leven zijn, diegenen in je huidige omstandigheden die de neiging hebben om emoties te activeren, om ze terug te brengen, niet zozeer uit dit leven maar de patronen terughalen uit de voorbije levens. Deze krachtvelden zullen je daar ook tegen beschermen. Maar je moet ze wel gebruiken.

Doe wat je eerder hebt gehoord, blijf boven jezelf uitstijgen. Zie jezelf zoals wij jou zien. Ken jezelf zoals wij jou kennen. En wij kennen jullie mijn vrienden, mijn broers, mijn zussen. We kennen je goed. En jullie kennen ons ook goed want we zijn hier allemaal samen in, zijn dat altijd geweest, zijn het nu en zullen het altijd zijn. Wij zijn familie. Jullie zijn een  familie in Ancient Awakenings en wij zijn samen familie. En samen gaan we nu met elkaar vooruit. We brengen het licht terug. We verspreiden het licht en delen overal het licht. Delen de liefde. Verspreiden het bewustzijn. Verhogen de trillingen. En we komen allemaal terug naar de Eenheid die je altijd bent geweest.

Het is nu tijd beste vrienden, het is tijd om verder te gaan. Het is tijd om verder te gaan met je verschillende missies die je aan het realiseren bent. Velen van jullie zijn die missies gaan realiseren of bevinden zich in het beginstadium. Het is niet één doel dat je hebt in je leven. Het zijn vele doelen. En die doelen veranderen met elke gedachte die je hebt in je leven. En hoe meer je gedachten een bepaald doel, een bepaald gericht doel, creëren, dan zal dat doel worden onthuld en zal datgene worden wat je wilt en ga dan verder in een gefocuste en gerichte manier.

Dus zoek jezelf nu mijn vrienden. Zoek jezelf. Ken jezelf. Omdat jij,  ieder van jullie zijn alles en niets tegelijk.

Al mijn vrede en liefde is met jullie allemaal.

Ik, als Sananda, blijf naast je staan ​​zoals ik vanaf het begin naast je heb gestaan. En samen zullen we naar deze nieuwe Gouden Eeuw gaan en dit verbazingwekkende ascensieproces bewerkstelligen voor iedereen die er klaar voor is.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

Wat voor een bericht was dat !!! Nee?! We zullen niet proberen om dit op te volgen!

Maar we gaan met jullie delen dat alles in beweging is alles is precies zoals het moet zijn. We weten dat we dit steeds zeggen maar zoals James eerder zei, je hebt het nodig om een tik op je hoofd te krijgen. Het is belangrijk. Het is belangrijk dat je weet wie je bent. Het is belangrijk voor jullie om te onthouden wie jullie zijn. Alles wat er gebeurt, gebeurt met een reden.

Dus leun maar achterover, ontspan, maak je veiligheidsgordel maar vast. Hier zijn we serieus over. Laat de veiligheidsgordels niet los, anders begin je van die piepgeluiden te horen als je je gordels niet omdoet. Je weet waar we over praten, toch? In jullie auto’s als je die veiligheidsgordels niet om doet  blijft dat geluid maar doorgaan. Wel, dat zijn de schreeuwen. Dat is het geschreeuw voor jou. Je hoeft het gefluister niet te horen maar je zult het geschreeuw wel horen. En we zeggen jullie maak die veiligheidsgordels vast omdat het een beetje hobbelig gaat worden.

Dingen gaan veranderen. De dingen veranderen. Er zullen veranderingen zijn die zullen gebeuren in de wereld om je heen. Ook binnenin jezelf, zeker, maar ook buiten jezelf. Je zult steeds meer waarheden naar buiten zien komen. Ze worden nu al onthuld. En er komt een moment – we zeggen dit nu tegen jullie – er komt een moment dat deze waarheden massaal onthuld zullen worden.

Je zult er veel van gaan horen en zien en weten, het zal gaan gebeuren via de meer alternatieve websites die je bezoekt en het zal dan overgaan in de massamedia, je normale mediasites die iedereen gewoonlijk bezoekt. Niet zo veel mensen bezoeken dit zo vaak maar het is nog steeds een belangrijk aspect of een belangrijk middel om de informatie en de waarheid te verspreiden.

Dit gaat zich in de nabije toekomst enorm openen. Dat kunnen we je beloven. En het zal  gebeuren in de buurt van de volgende Advance. We bereiden de volgende Advance al voor. We bereiden ons voor om veel te laten gebeuren en als je dacht dat de laatste geweldig was, heb je nog niets gezien mensen. We versnellen ons en bereiden ons voor op iets speciaals dat er gaat gebeuren. Sommigen van jullie hebben er al een begrip of een gevoel over gekregen, het zal verbazingwekkend zijn voor diegenen die er persoonlijk bij zijn. Het is ook erg belangrijk voor de mensen die aan de telefoon zijn.

Maar we kunnen hier niet te veel over zeggen. Ze zeggen tegen me, je moet niet alles in één keer geven, zoals we meestal doen … of zoals ik soms doe, maar ze zeggen wees een beetje terughoudend. Geef ze kleine beetjes en als de tijd rijp is zal er meer gedeeld worden. Net zoals we tijdens de laatste Advance deden op die laatste dag toen er onverwacht nog veel werd doorgegeven in de korte tijd die er was. Dus we zeggen ga je voor de de volgende Advance voorbereiden op het onverwachte. Oke?

We zijn nu klaar voor de vragen. Heb je vragen voor One Who Serves?

Zoe:   Ik geloof dat we dat zijn. En als ik je even mag bedanken voor alles en voor de woorden. Ik zal het proces doorgeven met betrekking tot de vraag-en-antwoordsessie.

Ik weet zeker dat jullie je allemaal de oefening herinneren om in de wachtrij te komen, om je vraag te stellen druk je op 1. Wij geven je netnummer door. Luister naar je netnummer. Er zijn een paar van jullie die in de wachtrij staan met hetzelfde netnummer dus als je begint te praten en als we niet reageren dan is het de andere die is verbonden.

Als ik je oproep zeg dan je naam en je locatie. Stel je ene vraag kort, beknopt en bondig. Begrijp dat hoe specifieker en bondiger de vraag is hoe beter het antwoord zal zijn.

Nadat je vraag is beantwoord vergeet dan niet op 1 te drukken om jezelf uit de wachtrij te verwijderen.

Als je een tweede vraag heeft ben je welkom om weer in de wachtrij te gaan staan. Druk op 1 om eruit te gaan. Wacht een paar seconden, druk dan weer op 1 om er weer in de wachtrij te komen.

Dus kom maar binnen en laten we eens kijken wat voor soort onderwerpen we kunnen aanwakkeren. En terwijl we dat een minuutje geven om in te bellen …

Laat me diegenen aanhalen die nieuw zijn in onze groep, One Who Serves is een collectief van opgestegen wezens die ervoor kiezen om niet individueel geïdentificeerd te worden en wiens missie het is om ons te leren en ons te begeleiden naar ascensie, om ons te laten zien hoe we les kunnen geven en anderen kunnen helpen ontwaken, en af ​​en toe – hoewel zeer liefdevol – schoppen ze ons onder onze kont.

 Hebben we e-mail vragen om mee te beginnen?

V & A

Vraag:   [gemailde vraag] Ik heb een verhoogd probleem met mijn gezondheid. Hoe kan ik de symptomen stoppen en verslechtering voorkomen? Door mijn dieet te veranderen? Door naar een andere locatie te verhuizen of is de oorzaak emotioneel?

OWS:   Wat we je hier over kunnen zeggen is – en dit geldt voor velen. Niet alleen voor degene die de vraag stelde, maar voor velen – je ervaart de verschuivingen, de veranderingen waarover al vaak is gesproken, de symptomen die je ascensiesymptomen noemt. Het is iets dat voor sommigen zal voortduren maar het zal minder worden. Het zal steeds minder worden. Maar we moeten eraan toevoegen dat het nodig is om altijd in de hogere vibraties te zijn. We zeggen dit steeds opnieuw. Dit hoort bij als we zeggen dat we je “een tik op je hoofd geven” om je dit te laten begrijpen. Verhoog je vibraties! Op welke manier dan ook.

Breng jezelf in de hogere vibraties en je zult nooit meer gezondheidsproblemen ervaren. Dit beloven we je. Als je dit kunt doen, als je jezelf in de hogere vibraties kunt houden dan kunnen die dingen van een lagere aard, een lagere vibratie je niet beïnvloeden. Die lagere vibraties zijn jullie gezondheidskwesties. Die dingen, die patronen die je meebrengt uit vorige levens. En we zeggen je nu dat een deel van wat je nu ervaart, het loslaten is, het loslaten van een oud patroon dat je hebt meegebracht uit voorbije levens. Je bracht het mee naar dit leven en nu manifesteert het zich. Maar je moet dit zelf bekijken. We kunnen het je niet geven. Je moet diep in jezelf gaan en het patroon vinden en het dan loslaten. Weet dat het slechts een patroon is, een deel van de oude programmering de oude 3-D paradigma-programmering. En als je eenmaal naar de hogere vibraties gaat, ben je niet langer in dat 3D-paradigma. Zie je? Dit is wat je moet leren begrijpen. Ga uit het 3-D paradigma door in de hogere vibraties te gaan.

Lees het boek zoals je eerder hebt gehoord, De Celestijnse Belofte. Het geeft je een idee – veel aanwijzingen –  hoe je dit kan doen. Hoe je jezelf in de hogere vibraties kan brengen. Hoe je letterlijk kunt verdwijnen voor degenen die zich in de driedimensionale ervaring bevinden. Dit is nodig voor diegenen die op zoek gaan naar die archieven. Het zal noodzakelijk zijn dat je naar de hogere vibraties gaat en letterlijk voor een korte tijd van de oude 3D-dimensie verdwijnt. Dit is waar je naartoe moet werken. En degenen van jullie die daar niet naar toe gaan is het belangrijk dat je het doet voor je eigen ascensieproces, voor je eigen overgang waar je doorheen gaat.

Je kunt gezondheidsproblemen hebben als je wilt, maar waarom zou je? Waarom zou je ze hebben zeggen we. Overwin het! Overwin jezelf op de manier die eerder werd doorgegeven. Overwin het. Zie jezelf zoals wij jou zien. Wij zien je niet met gezondheidsproblemen. We zien je niet met medische problemen en al deze dingen. Net zoals Yeshua toen deed. Hij keek naar het individu en hij zag geen blind persoon. Hij zag geen kreupele. Hij zag niet iemand die niet kon lopen. Hij zag niet iemand met melaatsheid, enz. Hij zag het perfecte geheel. Dit is wat je moet doen. Je moet jezelf zien zoals wij je zien. Overwin jezelf en weet dat je perfect bent zoals je bent. Oke?

Vraag: Ik wil naar het idee vragen dat ons is gegeven over verandering en het vastmaken van de veiligheidsgordels en voorbereid zijn op de veranderingen die gaan komen. Is de vrouwelijke energie die eraan werkt om naar de planeet te komen die vertegenwoordigd wordt door hartenergie en onvoorwaardelijke liefde, zal dat de overgang verzachten?

OWS: Ten eerste is het een prachtige vraag, de vrouwelijke energie komt niet naar de Aarde, die is er al. De vrouwelijke energie is al sterk verankerd in de cultuur en doet dit steeds meer. Het hartwezen, de neiging naar de gevoelens en de emoties en het begrijpen van andermans gevoelens en emoties, deze op hart gebaseerde uitdrukking is er al.

Daar gaat het zeker allemaal om. Breng balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke, zodat het niet langer een vaderlijke samenleving is (zeg je dat zo hier?) [Patriarch] Patriarchale samenleving, dank je. Het zal een meer gebalanceerde samenleving worden. Het zal niet mannelijk zijn, het zal niet vrouwelijk zijn, het zal in evenwicht zijn. Het zal één zijn . Zie je? De twee komen samen als één . Dit is hoe dit werkt.

Dit is erg belangrijk voor het vrouwelijke, de godinnenenergie om hier weer te zijn. Het is teruggekomen. En het is al heel sterk. Dit is de reden waarom de cabal, de duistere krachten de strijd verliezen, omdat ze hier niet tegen kunnen vechten. Je ziet dat dit is waarom ze er alles aan deden om de vrouwelijke energie te verwijderen. Waarom ze deden wat ze deden met Maria Magdalena om haar te maken wat ze helemaal niet was. Dit was doelbewust om de vrouwelijke energie weg te nemen, omdat ze wisten dat deze balans nodig was voor ascensie. Dat lukte wel een tijdje maar nu zijn ze niet meer in staat om dit te doen. Ze verliezen  snel de strijd. We kunnen zelfs zeggen dat de strijd bijna voorbij is. De oorlog is nooit echt begonnen. [Begrijpend gelach.]

Vraag: Er is mij verteld dat mijn oorsprong ligt bij Alpha Centauri. Mijn vraag aan One Who Serves is wat ik aan het doen was op die planeet. Wat was mijn doel daar?

OWS:   Jeetje! We zouden hier een boek over kunnen schrijven, maar dat doen we niet, omdat het niet belangrijk voor je is om te weten waar je vandaan komt of wat je doel was toen je daar was. Het is belangrijk om te weten wie je vandaag bent en wat je verschillende doelen en missies zijn en dergelijke. Maar om te weten waar je vandaan komt, je komt uit veel verschillende plaatsen. Alpha Centauri is er slechts één. Je komt uit veel verschillende systemen. Je maakt deel uit van wat eerder de System Busters werden genoemd, waar je uit andere systemen bent gekomen en naar een nieuw systeem bent verhuisd en dit wijd open gebroken heeft zoals de Pleiadiërs vaak zeggen. Je hebt dit in veel verschillende tijden gedaan. Velen van jullie, de meesten van jullie die deze bijeenkomsten ervaren en regelmatig bij deze bijeenkomsten zijn hebben dit ook ervaren. Jullie zijn die ‘”systeem open brekers”. Jullie zijn degenen, de wegwijzers die naar een planeet of een systeem gaan en je brengt daar het licht, je verankert het licht. Er zijn veel plaatsen geweest waar jullie dit eerder gedaan hebben waar er duisternis was, waar je het licht hebt binnengebracht en de planeet verlichtte vanuit de duisternis. Dus je doet het hier weer. Jullie zeggen, velen van jullie zeggen keer op keer: “Waarom deed ik dit? Waarom heb ik me hiervoor vrijwillig aangeboden? “Maar als je echt wist dat je je hiervoor keer op keer vrijwillig hebt aangeboden, je begrijpt het gewoon niet geloof ik. Je moet een soort masochist zijn of zoiets. Je wilt maar doorgaan en doorgaan en het steeds opnieuw doen.

We maken hier grapjes over, je dit doet omdat je van dienst bent. Dit is wat je doet. Dit is wie je bent. Dat is waarom we tegen jullie zeggen, weet wie je bent. Man/vrouw ken jezelf! Dit is wat zo belangrijk is. Want als je jezelf kent, als je echt weet wie je bent en de herinneringen komen naar je terug stromen en je gaat je volledig herinneren waar je vandaan komt, zal de vraag die je zojuist stelde beantwoord worden voor je. Het zal in een moment komen. Het zal in een moment van hogere vibratie in je stromen als je jezelf hebt verschoven naar de hoger dimensionale frequenties. Dan zullen de herinneringen naar je toe komen en dan zul je zeggen, “Ah-ha! Nu begrijp ik het! Nu snap ik het! “Oké?

Vraag: Onlangs heb ik informatie gezien over de Archons op verschillende radio talkshows en wat ik er van leerde was dat de Archons de negatieve energie zijn die daadwerkelijk energie opzuigen van mensen tijdens de slaap. Ik zou graag willen weten wat One Who Serves hierover heeft te zeggen, want als dat het geval is vind ik het niet leuk. [Emotioneel] Ik vind het gewoon niet leuk. Kan je daar iets over zeggen?

OWS:   Ja, we kunnen je vertellen dat deze Archons, zoals je zegt een energievorm zijn en dat ze uit andere systemen zijn gekomen, net zoals jullie, ze zijn in dit systeem terechtgekomen en zijn in individuen terechtgekomen, niet helemaal in een vorm van bezit, maar voor bepaalde mensen kan je het wel zo noemen. Ze zijn naar binnen gegaan en hebben hun fysieke lichaam ingenomen en hebben ze in zekere mate overwonnen, in zekere zin is hun hart verwijderd, niet fysiek, maar het verwijderd van het bestaan met inachtneming van hun leven. Dit is wat ze hebben gedaan en blijven doen. Maar ze nemen sterk af. Je vindt ze meestal in de vierde dimensie, ze wachten tot ze een opening zien en komen dan binnen. Er zijn verschillende vormen van deze Archons. Er zijn er die van een hoge niveau zijn wat meer als van een koningschap kan worden beschouwd. Zij gaan in diegene van koninklijk bloed het fysieke lichaam in en ook in diegenen die jullie de cabal, de elite noemen. Zij hebben dit gedaan en het is echter heel moeilijk voor diegenen waar ze in gaan om ze eruit te halen. Ze krijgen ze er niet uit omdat ze dat niet willen. Ze voelen de kracht. Deze Archons brengen hun kracht, ze brengen rijkdom en zo. Daarom is het heel moeilijk geweest voor de Krachten van het Licht, voor de Resistance en de Galactics om ze te uit hun huidige situatie te verwijderen en hun vermogen om zich te bemoeien en te verstoren wat ze verschillende keren gedaan hebben. Meer dan duizenden jaren hebben ze zich op deze manier bezig gehouden. Maar door dit ascensieproces zullen ze niet in staat zijn om dit te doen omdat ze niet in de hogere vibraties kunnen zijn. Zie je? Daar is het weer. De hogere vibraties. Als je jezelf beweegt naar de hogere vibraties daar meer verblijft dan kunnen deze krachten je op geen enkele manier beïnvloeden. Dit geldt voor de pogingen om je omgeving te veranderen met de chemtrails, met het fluoride in je water, met de elektromagnetische interferentie. Al deze dingen die mensen zeggen dat het verwoesting schept met individuen. Voor sommigen is het zo ja, voor jullie de lichtwerkers diegenen die dagelijks je vibraties verhogen en daar steeds langer in blijven kunnen deze dingen je niet meer beïnvloeden zoals ze ooit gedaan hebben toen je in de driedimensionale illusie verbleef. Alleen in de driedimensionale illusie kunnen driedimensionale activiteiten en dingen effect op je hebben. Zie je? Wordt dit begrepen?

Vraag: Is dat ook te zeggen dat de cabal die energieën ook daadwerkelijk gebruikt ? Is dat een ware verklaring?

OWS: We kunnen beter zeggen dat de energieën de cabal gebruiken, in dat opzicht.

Joanna / Shoshana: Als we onze emoties en onze energie aanbieden aan alles dan geeft dit het kracht. Dus probeer … of kom in een neutrale staat, zover zelfs tot in een staat van liefde hiervoor. Omdat degenen die anderen schade wensen te berokkenen hen niet kunnen schaden zonder onze emotionele steun.

OWS: Ja, geweldig. Heel wonderlijk gezegd.

Vraag: Ik kan geen specifieke vraag stellen omdat ik niets weet over het onderwerp, maar ik vraag me af of je ons over het Oudere Ras kunt vertellen.

OWS:   Geweldig. We kunnen je daar veel over vertellen maar de beste manier om dit te ervaren en te begrijpen is om er zelf naar te zoeken. Je kunt Google mogelijk gebruiken om bepaalde informatie te vinden. Er is veel informatie over in het boek genaamd “Geheim van de Andes” door onze lieve broeder Philip die dat schreef of channelde zou je kunnen zeggen door iemand anders en het gaat wat je vraagt. Maar wat we je nu meteen kunnen vertellen is dat het Oudere ras degene waren die kwamen lang voordat het mensen ras hier was. Ze waren reuzen zoals je misscien weet. Ze kwamen uit een ander systeem. Ze kwamen honderdduizenden jaren geleden naar de Aarde, zelfs miljoenen jaren geleden en ze vestigden zich hier. Zij waren evenwel, niet zoals jullie het vandaag begrijpen, in een fysiek lichaam. Ze waren meer doorschijnend zou je kunnen zeggen, in een hogere vibratie.

Zij zijn degenen die verantwoordelijk zijn voor het bouwen van veel van de geheime en enorme tunnels die zich diep in de aarde bevinden, die zich kriskras over de hele planeet bevinden. Deze tunnels zullen uiteindelijk worden opengesteld voor de oppervlakte bevolking. Maar het is zeker nog geen tijd want je zou die tunnels nu niet binnen kunnen gaan, zelfs al zou je ze ontdekken omdat ze een vibratie dragen die tot nog toe nog steeds te hoog voor je is in je huidige fysieke vorm. Maar als je fysieke vorm  veel meer kristallijn van aard is zal het het licht vasthouden. En als het het licht vasthoudt zal het in staat zijn om ook de hogere vibratie vast te houden en dan zou je in staat zijn om deze tunnels in te gaan.

Dit ras wordt het EL-ras genoemd. De EL, als je dit bekijkt in jullie woordenboek, in je vocabulaire. De El’s, degenen die opgestegen zijn, degenen die in trilling opschoven naar hogere dimensies. Ze evolueerden zichzelf. El: jullie lift, jullie opgetogenheid. Al deze woorden in het Engels die met het “EL” -geluid aan het begin van het woord. Het betekent allemaal omhoog bewegen in trilling. Als je naar al deze woorden kijkt zie je wat we je vertellen. EL, de ‘El’ in het woord. Het zijn degene die, wat onlangs is besproken, zijn doorgegaan – we geven dit door aan de groep terwijl we verder gaan – het idee van de 90 ° faseverschuiving is wat zij hebben meegemaakt. Waar ze op het ene moment zich in de dimensionale frequentie bevonden en in het volgende moment konden de meesten van hen vervolgens ascenderen in een 90 ° faseverschuiving van het ene niveau onmiddellijk naar het andere. Er zal een lezing gegeven worden die dit meer zal uitleggen als we verder gaan. Maar begrijp nu dat het een meesterras was dat zich massaal heeft verplaatst van de evolutie van de Aarde  lang voordat de mensheid kwam. Oke?

Vraag:  Je zei dat het reuzen waren maar ze waren niet in een fysiek lichaam. Zouden zij de roodharige reuzen zijn zoals wij dat beschouwen?

OWS: Nee. Ze zijn niet hetzelfde.

Vraag: Ik wilde meer te weten komen over de Merkaba. Ik heb de Merkaba al eerder gebruikt en tijdens de uitzending dacht ik dat ik de Merkaba elke dag zou moeten gebruiken en hem om me heen moest leggen. Toen dacht ik een paar dagen later, waarom doe ik dat als mijn doel is om het licht in mijn lichaam te brengen en mijn lichaam naar een hoger rijk te brengen. Waarom zou ik iets om me heen doen dat dat zou blokkeren of de gevolgen ervan zou verstikken . Dus toen begon ik me af te vragen hoe ik de Merkaba moest gebruiken, wanneer ik die moest gebruiken. Ik wil hem niet elke ochtend om me heen doen en de hele dag zo houden. Dus wat is de beste manier om de Merkaba te gebruiken?

OWS: Fantastische vraag. Als je echter de Merkaba gebruikt houd je het licht niet buiten. In zekere zin nodig je eigenlijk het licht meer uit erin te komen. Je brengt het licht naar binnen. Het is gemakkelijker als je dit gebruikt want je houdt de negatieve vibraties buiten. De dingen om je heen of het nu gaat om familie, vrienden, kennissen, mensen die je tegenkomt als je een kamer binnenloopt en je de negatieve energieën voelt en ze bombarderen je en ze brengen je naar beneden in een lagere dimensionale frequentie. Dit kan het blokkeren. Het kan letterlijk die negatieve vibraties, de gedachten, de negatieve gevoelens en emoties letterlijk van je afweren. Tenzij je ze binnen wilt laten. Het is aan jou. Je kunt ze binnenlaten of je kunt ze buiten houden. Dat is aan jou. Zie je?

Vraag:   Ja. Dat is logischer. Toen hij iets zei over een vermindering van de energie die op je afkwam als je een pauze nodig had. Dus ik denk dat ik het niet heb begrepen. Dit klinkt goed. Dank je wel.

Vraag: Ik gebruik de Merkaba techniek al geruime tijd, al een paar jaar telkens als ik mediteer. Maar ik doe het op een andere manier, ik het visualiseer het. Ik zie het voor me – ik zie een tetraëder voor me – en dan plaats ik die om me heen. Ik doe dat al een tijdje en ik denk dat het werkt. Wat is je  mening daarover? Ik teken het letterlijk met mijn vingers, ik zie het in mijn geestesoog, mijn derde oog en ik sluit die bescherming om me heen. Ik voel het werken dus ik doe het elke keer als ik mediteer om mezelf te beschermen. Is dat dan een goede techniek?

OWS: Wat we gaan zeggen is dat we een gezegde van James zullen gebruiken. Hij zegt graag ‘alles werkt’. Dus als het voor jou werkt dan is het geweldig. Hoe het ook is. Vingerverven, beschilderen, opmaken in de lucht, wat je ook wilt doen, je kunt het doen. Het is gewoon een visualisatietechniek die het naar je terug brengt. Je creëert het niet.

Begrijp dit alstublieft: het is geen creatieproces, het is een herinneringsproces. Het brengt het terug naar je. Jullie hebben dat allemaal. Jullie kwamen er allemaal mee binnen. Degenen die baby’s zijn als ze binnenkomen worden omringd door hun Merkaba. Je wist dit niet. We zeggen dit mogelijk voor de eerste keer. Ze hebben hun Merkaba maar in de loop van de jaren neigt het steeds meer af te nemen en zal het volledig verminderen op basis van de ouders die met dat kind werken als ze je vertellen dat het je verbeelding is. Hoe zou het zijn om een ​​twee of drie jaar oud dat zegt, mama, ik ben in mijn Merkaba! Wat zouden de meeste ouders zeggen? Nou eerst en vooral, wat is de Merkaba? Oh, het is een licht schip of het is een voertuig om te reizen. Nou dat is een prachtige verbeelding kleintje maar zoiets bestaat niet. Zie je hoe dit afneemt? En dan is het weg. Maar nu brengen we het terug. We brengen het terug naar je herinnering. Dit is belangrijk omdat het bij je terugkomt. Je bent het niet aan het creëren, je brengt het gewoon weer bij elkaar, zou je kunnen zeggen in het oog van je geest, in het weten van je geest. Oke?

Vraag: Ja absoluut. Ik ben zo blij. En ik doe het. Ik visualiseer het in mijn geestesoog, ik teken het, ik zie het en ik plaats het om me heen en ik stap erin en ik ben beschermd. En dan ga ik verder met de rest van mijn meditatie. Ik zeg zelfs een affirmatie dat alleen liefde en licht het hoogste licht dit veld mag binnen komen. Het is pure liefde en puur licht dat het veld mag binnen komen, zodat alleen liefde en licht dat kunnen.

Eerder stelde ik een vraag over twee kleine/verschillende kleine zwarte schepen die ik heb gezien. Ik stuur mijn liefde en licht naar hen toe en ik zwaai en ik ben zo gepassioneerd maar ik krijg niets van deze kleine zwarte schepen. Ze zijn heel klein, ik zou zeggen dat er misschien twee of drie mensen/wezens in zitten. Ik weet niet zeker wie het zijn.

OWS: Je krijgt, wat we glimpen hebben genoemd, een glimp in andere dimensionale frequenties. Je kijkt in dit geval in de vierde dimensie. In die vierde dimensie neem je niets van het licht en niets van het donker waar. We zeggen alleen dat het iets is dat je ervaart. Zij kunnen zich bewust van jou zijn maar ze zullen dat niet herkennen. Dus je kunt zwaaien wat je wilt maar ze zullen niet met hun vleugels klapperen of met hun lichten knipperen of wat dan ook. Zie je? Dit is gewoon een glimp.

Vraag: Ik wil dat ze … toen ik me concentreerde om telepathisch te communiceren, draaide iemand zich om. Het keek een beetje rond ​​en ging toen weer weg.

OWS: Omdat ze geen doel in jou hebben. Ze geven niet om jou. Niet in dit stadium. Oke?

Vraag: Ik bel om te vragen over de genezende schepen. Ik weet dat er één is aan de oostkant van Sedona maar voor sommigen van ons is dat geen snel uitstapje. En omdat ik in de buurt van St. Louis, Missouri woon weet ik dat er schepen in dit gebied zijn omdat ik ze voortdurend voel. Ik communiceer van mijn zijde, ik vraag me af of je me alsjeblieft een richting kunt wijzen waar ik het psychisch op kan pakken zodat ik een paar mensen kan gebruiken die hun vibratie niet hoog genoeg hebben verhoogd om ze te genezen van wat er mis is in hun fysieke lichamen.

OWS: Ten eerste, deze schepen zijn overal. Ze zijn niet alleen in Sedona of Missouri of waar dan ook. Ze zijn overal. Ze zijn voor iedereen beschikbaar. Zelfs nu, nu in deze tijd als je genoeg gelooft kun je de genezing binnenin hen ervaren als je dat wilt. Je kunt er naar toe reizen in je astrale of je etherische lichaam en je kunt genezing ontvangen. Maar genezing is gebaseerd op het geloof in die genezing. Dus als je daar naartoe gaat en je het in twijfel trekt of je voelt je alsof dit is wat je zegt … Wat is dit gezegde dat jullie gebruiken … We komen er niet op. Maar hoe dan ook [twijfels of scepticisme.]  Ja. Als je dan ook maar enige twijfel hebt dan beperkt dat een deel van de genezing. Dus als je geloof sterk is kun je de genezing ontvangen. Het lijkt erg op de Advance die je gehad hebt met deze groep en de genezingen die zijn gebeurd binnen de groep en de sessies die we met jullie doen. Als je genoeg gelooft dan zul je genezing vinden. Dit is hoe het werkt. Geloven is zien. Dit moeten we steeds opnieuw zeggen omdat dit de nieuwe manier is. Dit is de nieuwe wereld. Dit is het nieuwe paradigma waar je naartoe gaat. Je gelooft iets en dan creëer je het met dat geloof en het zal zich bijna ogenblikkelijk manifesteren, vooral als je oefent in het werken met de dingen in de hogere vibraties van de vijfde dimensie. Oke?

Wat was echter het andere deel van je vraag?

Vraag: Ik wilde mijn moeder en mijn zus meenemen naar de buurt van het schip zodat ze de genezing zouden ontvangen. Mijn moeder is blind en mijn zus heeft tumoren in haar hele lichaam. Ik en mijn moeder hebben allebei een genezend pad gevolgd. We zijn beiden SCR-healing beoefenaars. We werken al meer dan 10 jaar samen met onze Merkaba’s, het zicht komt geleidelijk terug maar ze heeft het niveau van vibratie nog niet bereikt waar haar gezichtsvermogen is teruggekeerd dus we proberen een jumpstart te ontvangen.

OWS:   Omdat er een patroon is uit eerdere levens waar ze in dit leven mee binnenkwam, omdat vele bronnen van jouw problemen in dit leven daar uit voortkomen. Zij heeft dit patroon met haar meegebracht. Maar wat zij moet begrijpen – en jullie moeten allemaal gaan begrijpen met wat je ook maar belaagt, wat je in deze tijd dwarszit is dat je moet begrijpen dat je deze patronen meebrengt en dat je ze vasthoudt vanwege de programmering waar je in betrokken bent geweest. Maar als je de programmering loslaat, als je het idee loslaat van karma in dit leven voorbij is, dan zal het je enorm helpen om verder te gaan dan de medische bezwaren die je hebt. Zie je? Is dit logisch voor jou? En een ander ding is dat je zegt dat je naar deze schepen wilt gaan. Het is niet belangrijk voor je om dat te doen omdat zoals we zeiden ze overal en nergens tegelijkertijd zijn. Met andere woorden je hoeft niet naar hen toe te gaan omdat ze niet in tijd en ruimte zijn zoals jij het kent. Je kunt  dus overal zijn waar je bent, in je huis of waar ook ter wereld ten opzichte van waar het schip momenteel is gestationeerd. Zie je?

Vraag:   Ja. Ik weet dat ik niet naar de schepen hoef te gaan waar ze zich bevinden. Overal waar ik ben zijn er schepen [dat is juist.] Omdat ik mijn verbinding ken. Ik probeerde alleen uit te vinden wat haar tegenhield, ik ken haar manier van denken die haar ervan weerhoudt om er naar toe te gaan. Dus heel erg bedankt. Dat was erg nuttig.

Vraag: Ik ben door mijn inzichten en meditaties gezegd dat er misschien ergens in de regio van Sedona een stuk land is dat betrekking heeft op een deel van mijn zielsaspect, het is buitenaards van oorsprong, het kan een stuk eigendom zijn om op te bouwen of om een ​​ een soort genezende verzamelplaats op te richten. Het kan zelfs een plaats in de toekomst zijn voor contact. Kun je dit nader toelichten?

OWS: Wat we je kunnen vertellen, is dat je specifiek naar dit gebied wordt getrokken voor dat wat bekend staat als de Steden van Licht. Deze bijzondere Stad van Licht in Sedona, die daar op dit moment zweeft, zeker in het drie-dimensionale begrip, maar het begint zich steeds meer te tonen. Meer mensen worden zich bewust. Ze zeggen het misschien nog niet, maar ze worden zich ervan bewust, het komt niet naar beneden in lagere vibratie maar degenen die zich er bewust van beginnen te worden zien het omdat ze hun vibraties verhogen. Zie je? Dus je wordt speciaal door dit gebied aangetrokken zoals wij het zien. Buiten dat kunnen we je niets geven, maar we kunnen je vertellen dat er een gezegde is. En dat is: bouw het veld en ze zullen komen. Dus als je daarheen gaat en ervaart wat je ook gaat ervaren, dan zal er nog veel meer aan je onthuld worden als je er klaar voor bent. Oke?

Vraag:   Ja. Dank je. Dat is absoluut logisch.

OWS: Goed! We denken dat we de meeste tijd logisch zijn. Niet altijd. Er zijn mensen die zeggen dat we soms helemaal niet logisch zijn. Maar ze laten me wel toe om hier te zijn.

Zie je, ik ben hier gewoon naar binnen gesprongen. Vind je het niet erg als ik zo nu en dan naar binnen spring? Ik ben niet zo veel bij deze groep geweest, maar af en toe gluur ik even naar binnen en zeg hallo, je weet wel zoals bij Ria [een AA-lid] dat doe ik zo nu en dan  … zij zegt ‘Hallo! Hallo! Geweldig om je te zien mensen!  Nou, wij doen hetzelfde. Ik doe hetzelfde. Ik kom binnen en ervaar jou en geniet van de tijd, ik kijk er zo naar uit naar deze volgende Advance waar je nog geen idee van hebt. Het gaat zoveel plezier maken, zoveel opwinding. Wat is het woord dat de andere One Who Serves eerder gebruikte? Onverwacht! Ja, dat is het woord. Onverwacht. Maak je klaar, het onverwachte komt eraan. Oké, ik ben nu weg!

Zijn er nog andere vragen?

We konden hem niet tegenhouden! We probeerden het, ik probeerde hem tegen te houden. Je probeert zo iemand tegen te houden net zoals Robin Williams, weet je nog? Weet je nog toen Robin Williams er was en ze probeerde hem tegen te houden? We probeerde iets te zeggen maar Robin Williams liet het niet toe. Dit is waar we hier ook mee te maken hebben. [Gelach]

Zoe: [Schertsend] Ik dacht dat je daar een ‘haak’ had!

OWS: Die is weggehaald. (natuurlijk was het alleen een letterlijke haak en geen figuurlijke haak.)

Vraag:   Ik ben ook niet tegen te houden, dus ik kan daar helemaal in meegaan! [Gelach] Ik had onlangs via mijn Hoger Zelf doorgekregen dat ik misschien op reis of op een missie ga zo je wilt. Maar toen had ik een droom. Ik was er met mijn oudste zoon. We zaten op een plek en hij kreeg nieuwe schoenen, ze waren blijkbaar de meest fantastische schoenen op deze planeet. Hij was nog maar 14 in de droom en hij was verlicht als een kerstboom. Hij was zo opgewonden. En wat interessant was, was dat wij de laatsten waren die onze schoenen konden kopen vanwege alle rijke mensen, wij waren de arme tak, zij waren allemaal de VIP’s en  kregen ze allemaal als eerste maar het leek hem in het geheel niet uit te maken. Hij was zo opgewonden over het krijgen van deze schoenen. Hij voelde zich geweldig! We hadden het fantastisch. Ik dacht wat zou dit betekenen – en ik wil controleren of mijn inzicht klopt – dat zodra dit naar beneden komt, er geen zorgen of bezorgdheid over hem hoeven te zijn. Hij zal zo opgewonden zijn.. Kun je zeggen of dat klopt?

OWS: We kunnen je zeker vertellen dat naarmate je doorgaat met deze overgang en door het ascensieproces zullen dit soort dingen, of ze nu de elite zijn of degenen die niet zo elitair of arm zijn of wat dan ook is niet langer het geval. Iedereen zal zijn nieuwe schoenen hebben. Zie je? Iedereen.  Iedereen zal hebben wat iemand anders heeft. Nu wil dat niet zeggen dat iedereen precies hetzelfde zal zijn en jullie allemaal dezelfde kleren dragen of zoiets. Je zult nog steeds je individuele smaak en ervaringen hebben. Alles zal in balans komen, dus het zal niet meer zijn dat de ene alles heeft en de ander niets. Zie je? De droom was  een indicatie voor wat er in de toekomst gaat komen en het gevoel dat alles precies zo is als het moet zijn, zoals je zoon met die nieuwe schoenen, het kon hem niet schelen of hij ze als eerste had of als laatste, hij had ze. Dit is hoe het zal zijn in het nieuwe Gouden Tijdperk,  dat alles perfect zal zijn.

Nu weten we dat dit vanuit je driedimensionale begrip erg moeilijk te begrijpen is voor jullie omdat je nog nooit deze situatie hebt gehad waar complete vreugde is, complete liefde. Maar dit is wat je naar toe beweegt mensen. Je gaat dit ervaren. Dit komt eraan. En het zal een drastische verandering worden van wat je gewend bent, maar dit is waarom jullie zijn voorbereid, waarom je aan deze energieën gewend bent, het gebeurt niet van de ene op de andere dag. Het wordt geleidelijk aan je geïntroduceerd en naar naar voren gebracht. Zie je? Oke?

Vraag: Dus om het nogmaals te  controleren, er is dus geen zorg of bezorgdheid om hem hier de leiding over te geven. Dat zal geen probleem zijn. Heb ik dat goed?

OWS: Je hoeft je geen zorgen te maken zoals we het op dit moment kunnen zien.

Vraag: [Opgewonden] Goed!  Dank je.

Vraag: Heel erg bedankt ik heb genoten van de show. Ik hou van de manier hoe het “kanaal” de boodschap brengt en het gevoel voor humor. Hij heeft vandaag een stemming verlicht die anders erg donker zou zijn.

Ik ben op een helende reis geweest, altijd al denk ik. Het begon met het fysieke en toen emotioneel, mentaal en spiritueel, ik ben altijd al op het spirituele pad geweest. Ik heb met helers gewerkt, geluisterd naar channelings, afgestemd op activeringen, ik heb meditaties  gedaan om mezelf te zuiveren. Hoe dan ook, ik ben zo gefrustreerd omdat ik het gevoel heb dat ik niet weet waarom het niet werkt. Er is mij verteld dat ik veel geschenken heb, maar ik ben geblokkeerd. Mijn arts heeft zoveel testen gedaan en ze steekt haar handen omhoog  en ziet dat mijn lichaam zich eigenlijk van binnenuit op eet, dat is wat ze zegt. In elk geval heb ik  tand problemen. Ik heb recent met een genezer gewerkt die beweerde dat hij kon helpen energieën te kanaliseren om mijn lichaam de botten en tanden te laten regenereren en de infecties te genezen. Maar ik heb het gevoel dat het erger is geworden en één tand doet echt veel pijn. Ik heb in het najaar een slechte ervaring gehad met een tandarts die me traumatiseerde en probeerde mij op te lichten en die nog meer schade aanrichtte, ik denk dat ik de gevolgen daarvan heb. Ik probeerde het op een natuurlijke manier te genezen en probeerde de tand niet kwijt te raken. Ik ben bang van gedeeltelijke en volledige kunstgebitten en vreemde dingen in mijn lichaam. Hoe dan ook, het spijt me dat ik maar door gaat. Ik hoop dat je me inzicht kunt geven in wat ik moet doen en waarom het niet geneest. Hoe kan ik genezen en dit achter me laten en mijn doel dienen, wat het ook is.

OWS: Wat we je kunnen vertellen is  dat je niet kunt genezen omdat je zegt dat je niet kunt genezen. Dat is nummer één. Je moet dat loslaten. Ook dit is een patroon dat je in dit leven hebt gebracht en dat je vasthoudt. Deze opwarming van binnenuit maakt deel uit van dat patroon. Je hebt dit van lang geleden meegebracht. Het is een continu patroon geweest als we terugkijken in de Akasha Archieven. We kunnen zien dat het een doorlopend patroon is dat je levenslang hebt meegemaakt. Je hebt het in dit leven gebracht en het resoneert om je heen van anderen die ook om je heen zijn. Niet zozeer dat ze medische problemen hebben, maar ze verergeren het in jou op verschillende manieren zoals we het zien.Het idee dat je naar artsen bent gegaan en deze artsen vertellen je dat er geen hoop is of ze geven je aanwijzingen dat ze niets voor je kunnen doen of dat ze dit proberen en dat proberen en niets werkt, is omdat de medische wetenschap dit niet voor je gaat oplossen. Je moet diep in jezelf gaan en het antwoord vinden. Ga naar die schepen zoals eerder is gezegd of naar de Stad van het Licht. Als je niet weet wat dit is, ga dan in jezelf en zoek het. Het is daar. Ga in  de kristallen kamers, deze helende kamers in je astrale of je etherische lichaam. Wees daar sterk aanwezig. Hoe sterker je aanwezig bent in het hogere geloof dat je hebt zul je dit overwinnen. Je zult dit alleen overwinnen als je gelooft dat je het kunt. Zie je? Dit is een sleutel voor jou. Je moet het geloven en dan zul je het zien.

Vraag: Oké, ik dacht in het verleden door verschillende dingen te proberen ik er in geloofde, maar toen ik voelde  dat het niet werkte raakte ik weer sceptisch.

OWS: Ja, we begrijpen het dit is een indicatief voor velen in je cultuur.

J / S: Omdat het antwoord niet van haar kwam, was het van iemand anders. Het antwoord moet van jou komen en niet van iemand anders.

OWS: Dat klopt. Genezing komt altijd van binnenuit niet van buiten. Onthoud dat. Zelfs toen Yeshua degenen genas waarmee hij werkte, genas hij ze niet zelf. De genezing kwam vanuit hunzelf . Zie je?

Vraag: Ja. Ik denk dat ik op een of andere manier geblokkeerd moet zijn. Hoe kom ik van die blokkade af?

OWS: Door tegen jezelf te zeggen dat je niet geblokkeerd bent, dat er geen blokkade is. Of doe dingen die nodig zijn om de blokkade op te heffen. Er zijn veel manieren. Werk met kristallen om de blokkering op te heffen. Werk met acupressuur en acupunctuur om de blokkade op te heffen. Er zijn ook regressies uit vorige levens die je kunt doen om de bron te vinden, om terug te gaan en de herinnering te veranderen. Al deze dingen zijn hulpmiddelen die voor je beschikbaar zijn, maar alleen als je ze gebruikt.

Als je doet wat je cultuur al heel lang doet, neem een ​​pil en alles komt goed. Nou dat is niet het geval. Het innemen van de pil werkt op dat moment alleen voor de symptomen maar het komt niet bij de bron. Zelfs het wegsnijden zoals bij een operatie raakt op dat moment alleen de fysieke bron maar het raakt niet de bron van het vorige leven. Zie je? Dus het wegsnijden betekent niet noodzakelijkerwijs alles. Dit is de reden waarom zelfs op momenten dat dit gebeurt en ze een gewrichtsdeel of iets wegsnijden, een kanker of wat het ook is, blijft zich verspreiden omdat ze niet aan de bron werken. Zie je?

Vraag:   Ja. Ik heb geprobeerd mijn bronnen te ontdekken. Kun je iets aanbevelen? Zijn er genezers of zoiets … Ik weet niet zeker hoe je ze noemt.

OWS: Dat hebben we je net gegeven. We hebben je dat net gegeven, acupunctuur of acupressuur zou nuttig zijn. Je moet de energieën loslaten. Dat is wat je blokkeert. Je moet de energieën loslaten, hoe dan ook. Shoshana wil je iets zeggen?

J / S: De bron – zoek die alstublieft in je hart als dit juist is voor je — het is een diep gevoel van onzekerheid. Laat de energie van onzekerheid los. Het is een illusie. Het is niet wie we werkelijk zijn. Alles is goed. Je bent heel veilig in wie je bent. Mediteer op het loslaten van de energie van onzekerheid. Laat dat los! Zegeningen.

Vraag: Ik luister nu al maanden naar jullie en ik heb het gevoel dat ik jullie allemaal ken. Heel erg bedankt. Bedankt voor alles. Het is mijn verjaardag vandaag en aangezien dit de eerste keer is dat ik bel kon dit geen beter verjaardagscadeau zijn geweest. God zegene jullie allemaal, ik hou van jullie allemaal. Toen One Who Serves doorkwam, waarvan ik denk dat het Robin is, [gelach] dat maakte het allemaal zo geweldig, als dat is wie ik denk dat het is. Omdat ik Robin kon en van hem hield. En toen je ‘hook’ zei, was dat een oogopener. Dat is alles wat ik kan zeggen. Met dat gezegd te hebben, heb ik nog een vraag.  Ik ben in het midden van de grote stad en een kleine buidelrat kwam in mijn kantoor. Wat betekent dat ?!

OWS: Wat we je kunnen vertellen is dat dit soms gebeurt. Het is niet nodig om dieper in te gaan op de betekenis. Een buidelrat of een ander soort dier dat in het kantoor komt hoeft niet noodzakelijk een betekenis te hebben, niet noodzakelijk voor jou. Het kan echter een betekenis zijn voor een ander in het kantoor. Dit zou mogelijk kunnen zijn. Soms zijn dingen precies wat ze zijn. Dat wil niet zeggen dat er ongelukken gebeuren. Dat zeggen we niet. Niets gebeurt per ongeluk. Er zijn redenen voor, maar er is geen directe reden zoals we zien voor je om specifiek deze ervaring te hebben.

We moeten hier iets toevoegen omdat hij op de achtergrond zei dat je bedoelde te zeggen dat het Robin Williams is waar je over sprak? [Ja.] Hij – en dat weten we zeker – hij is niet  Robin Williams of geen aspect van hem of Robin Williams is geen aspect van hem, maar ze zijn sterk verbonden. Zoals we eerder aan deze groep hebben gezegd is deze hele groep  een zielengroep verbonden met Robin Williams. Dit is de reden waarom Robin Williams in staat was om kort door James heen te komen en iets te delen tijdens een van de vorige Advances omdat er een sterke connectie tussen jullie is. En One Who Serves heeft lessen gehad, zou je kunnen zeggen, van Robin Williams [gelach]

Zoe: Oké. Dat maakt de vragenwachtrij leeg.

OWS: Heel goed. Dan zijn we klaar om het kanaal vrij te geven.

Gebruik alstublieft jullie Merkaba zoals is doorgegeven of door je herinnerd wordt want het is erg belangrijk als jullie verder gaan met de energieën die steeds blijven toenemen, zal het helpen om elk negatief type energieën weg te houden door het gebruik van een krachtveld. Het zal ook een barrière voor je creëren om jezelf te beschermen alsof je in een cocon zit en je wacht binnen die cocon om in die prachtige vlinder te kunnen ontkiemen die we allemaal al zien komen van binnenuit.

Shanti. Vrede zij met je. Wees de ene.

Zoe: Nou, zoals we gezegd hebben, goede vragen leiden tot goede antwoorden en dat is goed voor ons allemaal. Goede vragen vandaag. Iedereen bedankt.

Bedankt allemaal dat je vandaag bent gekomen en je liefdevolle energie hebt toegevoegd aan dit project van het leren of het weer herinneren van de oude wijsheid.

Meld je aan op www.meetup.com/Ancient Awakenings .

Stuur alstublieft een e-mail om de zondagse groepsbijeenkomsten bij te wonen.

Onze website is www.AncientAwakenings.org

Onze FaceBook-pagina is AncientAwakeningsonfb  Blijkbaar hebben we er twee, de tweede is AncientAwakenings.org

Ons YouTube-kanaal is Ancient Awakenings.

Met andere woorden, het is vrij gemakkelijk om ons te vinden. Gebruik gewoon elke vorm van Ancient Awakenings en/of bereid je voor op verandering.

Bekijk het archief van de opnames en transcripties van de zondag bijeenkomsten wat ik je altijd  aanraad als je nieuw bent in de groep. Vooral als je zojuist een vraag hebt gesteld, ga dan terug naar de opname en beluister deze nogmaals. Je hoor vaak de tweede keer meer.

Er zijn ook een aantal interessante blogberichten over verschillende onderwerpen die we hebben besproken. Er zijn vertalingen en vele andere tabbladen om te verkennen.

En zoals ik al eerder zei, onze BlogTalk-oproep eenmaal per maand is de plek voor aspirant-leden, dus nodig je vrienden en iedereen die geïnteresseerd is uit en kijk uit naar meer informatie.

Je kunt eerdere oproep opnamen vinden op BlogTalkRadio.com/ancientawakenings-prepareforchange, ze zullen ook op onze website worden gepubliceerd. Aangezien je live kunt deelnemen aan dat gesprek via de telefoon, VOIP of Skype is dit voor iedereen in de wereld een geweldige manier om te ons te bereiken.

Dat is alles wat ik heb. James, terug naar jou.

James: Ja. Heel erg bedankt Zoe. Je hebt geweldig werk geleverd. Ik waardeer echt alles wat je gedaan hebt. En Rita / Athena, heel erg bedankt voor alles wat je deed. Peter, als je er nog steeds bent, bedankt voor wat je hebt gedeeld en ik kijk uit naar wat je van plan bent om te delen tijdens de volgende reis. Ik wil iedereen bedanken voor het feit dat je bij ons bent en deel van onze familie ben, en eigenlijk weet je, ons allemaal weer bij elkaar brengt. Want daar gaat dit allemaal over, samenkomen als Eén en herinneren wie we zijn. Ik hou van wat er nu wordt gezegd ‘Stijg boven jezelf uit’, en wat Sananda en One Who Serves toevoegden aan wat Peter eerder zei. Het is erg belangrijk voor ons om steeds meer in dat waarnemer-zelf te komen en niet zo gevangen te zitten in onze fysieke vorm en of wat een vriend van mij onze ‘huid’ noemde. Omdat het gewoon een huid is. Het is slechts een voertuig dat we nu gebruiken, net zoals de Merkaba een voertuig is dat we al eeuwen hebben gebruikt en we er weer op terug komen. Terugkomend om te herinneren, het maakt deel uit van het herinneringsproces.

Daarom wil ik iedereen bedanken voor zijn aanwezigheid en hopen dat het geweldig voor je was. Sorry dat het wat langer was dan normaal.

Iedereen een geweldige week. Ik verstuur de e-mail … zodra ik de transcriptie heb verstuur ik tevens de Stanford lezing die ik eerder heb voorgelezen. Dat gaat naar alle leden. Het gaat echter alleen naar leden, dus niet iedereen ontvangt het.

Hoe dan ook, bedankt en we zullen hier afsluiten. Wees voorzichtig. Oh en ik wil Joanna/Shoshana bedanken voor alles wat ze heeft ingebracht.

Zoe: Oké  iedereen. Bedankt allemaal dat je bij ons was. We zien je volgende maand of volgende week.

Ik hou van jullie, tot ziens.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen