18.06.10 “Want iedereen is nu bij de hand”

“Want iedereen is nu bij de hand”

Ashtar en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven in   Payson, AZ op 10 juni 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.) Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

Commandant Ashtar    

Ik ben Ashtar.  Ik waardeer de tijd dat ik met jullie kan zijn om deze meditatie te delen, om deze vele berichten te delen die we in de loop der jaren hebben voortgebracht. En de vele berichten die nog moeten komen. Maar zoals eerder in jullie discussietijd werd gezegd zijn berichten die van binnenuit komen het belangrijkst. Het weten dat je hebt is het belangrijkste.We brengen deze boodschappen, we brengen deze duwtjes om je te begeleiden om je op je pad te brengen maar het is het naar binnen gaan, het is de innerlijke reis die ertoe doet, dat  is altijd zo geweest, dat is nu zo en zal dat altijd zijn. Kijk altijd naar de reis. Kijk naar wat het moment je brengt, het moment waarin je nu bent en het volgende moment waarin je bent, en het volgende moment. Want dat is wat zo belangrijk is. Niet om in het verleden te leven, niet om alleen naar de toekomst te kijken, om in het ‘Nu’ te zijn, het perfecte nu. Want het is perfect, net zoals iedereen perfect is zoals je bent.

Niemand, inclusief ons, is hoger of lager dan wie dan ook, want we zijn allemaal samen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Je hebt enige tijd geleden gehoord dat we spraken over de dominostenen die op een bepaalde tijd zouden beginnen te vallen en bij een bepaalde trilling als die eenmaal was bereikt. Welnu, die trillingen zijn nu bereikt en die dominostenen beginnen nu te vallen. Eén in het bijzonder staat op het punt te vallen en raakt de volgende en de volgende en de volgende. Er werd altijd gezegd dat er één nodig zou zijn om het proces te beginnen. Je bent er nu heel dichtbij dat die ÉNE valt.

Je zult het weten als het gebeurt. Niet iedereen zal het meteen zien, niet iedereen zal het meteen weten maar degenen onder jullie die aan deze energieën gewend zijn geraakt die bewust zijn geworden die ontwaakt zijn zullen het weten als het zich voordoet. Ik ga zeker niet zeggen wanneer en hoe of wat. Je zult het weten als het gebeurt.

Jullie hebben je voor een lange tijd voorbereid op deze tijden, op deze momenten, niet alleen dit leven maar vele levens lang. En gedurende vele levens voorafgaand dat je op deze planeet kwam, in deze evolutie, heb je je hierop voorbereid. Want er is gezegd dat velen van jullie elders ervaringen hebben meegemaakt, elders systemen hebben laten crashen, al vele malen eerder je hebt aangeboden.

Maar deze bijzondere tijd waarvoor je je nu hebt aangeboden, dit is die keer, die keer dat je je hebt afgevraagd, ‘Waarom heb ik me hiervoor opgegeven? Waarom ben ik hier?’ Nou broeders en zusters jullie staan nu op het punt om die antwoorden volledig te vinden. Je staat op het punt om volledig te horen waarom je nu hier bent waar dit allemaal over gaat, wat je moet doen, je verschillende missies. Ze staan ​​nu op het punt zich dramatisch te ontvouwen deze komende dagen, weken en maanden.

Nu is het moment. Nu is het de tijd dat je diep in jezelf reikt en het verleden loslaat. Leef in het nu. Wees in het nu. Reik diep naar binnen en trek die liefde uit die diepte die in je is, de herinneringen die diep in je zijn en je begeleiden en je naar deze momenten brengen.

Want iedereen is nu bij de hand. Wij op onze schepen wachten op de signalen die moeten worden gegeven. We zijn in veel verschillende fasen geweest gedurende dit ascensieproces en door jullie overgang heen. Veel fasen die we hebben doorlopen, door veel onderdelen van het plan. En nu naderen we de eindfasen die de tijden aangeven waarop we vollediger bij jullie kunnen zijn.

Velen van jullie beginnen ons vaker in de lucht te zien. Als je je fysieke ogen sluit en je opent dat derde oog en laat dat derde oog vrij ronddwalen en laat alles los. Zodra je dit hebt gedaan open je je fysieke ogen. Door je fysieke ogen zie je nu met het derde oog, je ziet door je verbeelding, door je verbeeldings-vermogen. Zie wat er eerder niet was. Je ziet wat anderen misschien niet zien. Want je hebt nu de ogen om te zien en de oren om te horen, alleen als je het toestaat.

Ik ben Ashtar. Ik verlaat jullie nu in vrede en liefde om met elkaar te blijven delen. Deel het licht, wees het licht, wees de liefde die we allemaal zijn.

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves hier. We hebben niet per se een boodschap maar we bereiden ons sterk voor op de tijden die voor je liggen en zeker jullie volgende Advance. De volgende Advance zal bepaald worden door de dingen die de komende weken gebeuren zoals we het zien. Wees dus voorbereid op enkele veranderingen. Wees voorbereid op een aantal onverwachte gebeurtenissen. Zoals we eerder zeiden, wees voorbereid op het onverwachte want dat is wat er naar je toe komt. Zeker in jullie volgende Advance zullen het dingen zijn die zullen plaatsvinden die door de meesten van jullie niet noodzakelijkerwijs worden verwacht. Dit is slechts een hint over wat er gaat komen. James heeft er geen idee waar we het nu over hebben maar dat zal komen als we verder gaan.

We zijn nu klaar voor jullie vragen en kunnen dan antwoorden geven.

V & A

Vraag:   Ik heb me afgevraagd als The Event plaatsvindt en ik begrijp dat het uit de Zon komt. De Zon schijnt niet gelijkertijd op de hele Aarde. Als wij slapen is de Zon aan de andere kant. Als zij slapen staat de Zon aan onze kant. Dus ik vraag me af hoe dat gaat gebeuren als wij slapen en de anderen wakker zijn. Of, zoals je hebt gezegd het zal niet voor iedereen tegelijkertijd gebeuren. Kun je me daar opheldering over geven? Ik hou zoveel van je en ik hou van je antwoorden.

OWS:   Ja, en wij ook van jou mijn liefste. We zouden zeggen dat dit een energieke gebeurtenis is. Het is niet van ‘de Zon schijnt’ zoals jullie begrijpen, maar een energetische gebeurtenis die zal plaatsvinden. Een Zonneflits zou je kunnen zeggen die zal gebeuren. Dit zal in de loop van de tijd over de hele planeet gebeuren. Het zal niet onmiddellijk zijn, hoewel voor sommigen het onmiddellijk zal zijn, zoals je kunt begrijpen. Voor sommigen is het een enigszins uitgetrokken gebeurtenis, voor andere zal het een wonderbaarlijk ogenblikkelijk moment zijn. Je zult naar de hogere vibraties verhuizen op het zelfde moment waar je op dat moment in bent. Voor anderen zal het een proces zijn gedurende een periode van uren, zelfs dagen zoals we het zien. Dit is wat er komt. Maar niet om te zeggen dat The Event, zoals je zegt, de Zonneflits als eerste komt, het zal worden voorafgegaan door vele mini-events zoals we eerder hebben gezegd. Misschien zelfs vele mini Zonneflitsen. We kunnen niet direct zeggen hoe het zal gaan, maar dat het gaat gebeuren. Dat is wat je moet weten. Het gaat gebeuren. Het is een duidelijke ervaring die door heel de planeet tegelijk zal worden opgedaan maar het zal gebaseerd zijn op de individuele innerlijke reis van het individu op het moment dat zij het ervaren. Oke?

Vraag:   Zeg je dat het kan gebeuren als ik slaap?

OWS:   Het zou kunnen. Ja.

Vraag:   Oh, zal ik het voelen en het op dat moment herkennen?

OWS:   Je zult het voelen. Velen zullen buitenlichamelijke ervaringen hebben op dat moment. En je zult zelfs merken dat als je in je droomstaat verkeert dat je op dat moment in de hogere vibraties wordt gekatapulteerd zou je kunnen zeggen. [Wauw! Wauw!] We zouden voornamelijk zeggen dat het heel wat zal doen om je op dat moment wakker te maken.

Vraag:   Als je zei dat ik lichtwerker ben, waarom gaat mijn tijd dan ergens anders heen in plaats van mijn eigen vibratie te verhogen of door tijd te besteden om het leven te leven in plaats van te focussen op iets dat belangrijker is.

OWS:   We hebben je vraag niet helemaal begrepen want het is moeilijk om je accent te begrijpen dat je gebruikt.

Vraag:   Ik ben hier niet geboren. Ik ben geboren in Litouwen. Ik heb een accent daar vandaan. Mijn vraag is dat ik merk dat veel mensen zich kunnen concentreren op het verhogen van hun vibratie en zo. In mijn specifieke geval ben ik 100% van mijn tijd bezig te overleven. En ik wil dat niet meer doen. Ik wil gewoon harmonie en overvloed in mijn leven hebben.

OWS:   Ja? En jouw vraag is dan waarom je geen harmonie hebt in je leven?

Vraag:   Harmonie en overvloed in mijn leven, dat klopt.

OWS:   De harmonie en overvloed komen van binnenuit. Het komt van je bewustzijn. Als je bewustzijn zegt dat je ziek bent, als je bewustzijn zegt dat je onwel bent dat je niet in overvloed bent dat je niet in harmonie bent, dan zorgt je bewustzijn er daarom voor om die ervaring te hebben. Met andere woorden, geloven is zien. Dus als je gelooft dat je heel bent als je gelooft dat je overvloedig bent als je gelooft dat je in perfecte gezondheid bent dan zul je dat zijn. Dit is wat hier ontbreekt. Niet alleen voor diegene die deze vraag stelt, maar voor velen die zich dit op dit moment afvragen.

Je moet begrijpen dat “je bent wat je denkt dat je bent”. Jullie hebben een gezegde. Geloof het en het is echt, en je bent wat je denkt dat je bent. En als je denkt dat je een gebrek hebt, als je gebrek aan geld hebt, als je de dingen mist die je nodig hebt in je leven, als je geen goede gezondheid hebt, dan zal dat zo zijn. We hebben al vaak gezegd dat je voorbij het idee van karma uit vorige levens gegaan bent voor jezelf. Het is er alleen nog als je gelooft dat het er is. Als je nog steeds verstrikt bent in de programmering waar je al zo lang in bent betrokken houdt die programmering je nog steeds vast. Dus het is tijd om die programmering los te laten. Je moet loslaten om verder te gaan. [Loslaten?]

Loslaten, Ja. Het is eigenlijk zo eenvoudig als dat, maar het is heel moeilijk voor velen van jullie vanwege die programmering. Omdat je artsen hoort zeggen dat je ziek bent, omdat je artsen hoort zeggen dat je een ziekte hebt, omdat je artsen hoort zeggen dat je kanker hebt of wat het ook is. En zodra het verstand dat hoort begint het vergelijkingen op te bouwen; het begint dat op te bouwen in de programmering waar je in bent.

Dus je moet de geest als de bouwer gebruiken en iets anders bouwen. Luister naar verschillende affirmaties die beschikbaar zijn die spreken over een goede gezondheid, die spreken van rijkdom en van overvloed in je leven. Niet een die spreekt van gebrek. Kijk naar vrienden kijk naar bronnen die over overvloed spreken, die over een goede gezondheid spreken in hun leven die over positieve dingen spreken, dan zul je het toestaan je naar de hogere vibraties te katapulteren. Nogmaals, zoals we al vaak gezegd hebben als je in de hogere vibraties bent kan al de oude programmatie niet meer interfereren. Het kan geen deel van je leven meer zijn. Ga naar de hogere vibratie, ga uit in de natuur, wees in de zonneschijn, voor velen van jullie leef vooral rond het water en voel de energie van het leven overal om je heen. Dat is wat velen van jullie missen.

Ga naar buiten, doe het. Of doe het niet, dat is aan jou. We kunnen je alleen maar duwen en begeleiden maar kunnen het niet voor je doen. Zoek de Bron in jezelf. Vraag om bevrijding van de oude programmering. Je zult er versteld van staan ​​hoe snel dit gaat vooral met de energieën die de planeet binnenkomen, je zult verbaasd zijn over hoe snel je nu verder kunt gaan voorbij de oude programmering en leert om in het Nu te zijn. Oke?

Vraag:   Ik wilde herhalen voor …[onhoorbaar] op deze vraag. Ik denk dat het ook is… [onhoorbaar] degenen die manifestatie oefeningen hebben gedaan die niet plaats vinden weet je. We doen al jaren onze affirmaties om onszelf in dezelfde situatie te blijven zien als voorheen. Help ons om dit te begrijpen. Hoe kunnen we werkelijk manifesteren als we alles opvolgen wat ons gezegd wordt en het gebeurt niet of er wordt ons verteld geduld te hebben, weet je, dan gaan er jaren voorbij. Wat zijn volgens jullie de ontbrekende stukjes voor diegenen die dit allemaal doen en geen manifestatie ervaren?

OWS:   Mijn beste Moses als je hierover spreekt zullen we je vertellen dat niet alleen jij maar ook anderen niet doen wat we zeggen. Je volgt de begeleiding niet op omdat je in het gebrek blijft. Je blijft hangen in de dingen die je zo lang hebben onderdrukt. Je blijft in de programmering hangen. Je moet uit de programmering komen. We weten dat het gemakkelijk is om te zeggen, omdat jullie zeggen, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Je kunt het makkelijk zeggen One Who Serves maar probeer in onze schoenen te staan. Nou, we liepen eerder in jullie schoenen. Wij waren daar ook. En we begrepen het en we zijn er overheen gekomen. We zijn er overheen gekomen omdat we ons de Eenheid in ons zelf realiseerden. Daarom zeggen we vaak Wees de Ene, De Ene. Zoek de eenheid in jezelf. Wees de Neo die de The Matrix-film voorop loopt in de menigte. Wees diegene, omdat jij de ene bent. En als je volledig tot dit begrip komt net zoals Neo tot dat begrip kwam in de film dan was er niets dat hij niet kon doen.

Maar hij stond het proces toe. En toen hij eenmaal besefte wie hij was, ging al de oude programmering weg. Toen was hij in staat om zelfs de kogel te stoppen met een eenvoudige zwaai van zijn hand. We zeggen niet dat je kogels moet stoppen maar we zeggen dat je de oude programmering moet loslaten. Laat het gaan. Ga met de stroom mee. Omdat als je door blijft gaan jezelf te ontmoedigen dat je in gebrek bent, zul je in gebrek blijven. Oke?

Vraag:   Ja, ik waardeer dit en ik probeer het te vertalen in iets dat mijn hersenen begrijpen, dus wat je zegt is niet focussen op zorgen maken, omdat weet je, we doen de gebeden we doen de affirmaties we doen de meditaties. Als je zegt dat we het niet goed doen probeer ik in praktische termen te begrijpen wat het betekent dat we niet goed doen. Moeten we ons geen zorgen maken? Bijvoorbeeld dat we het helemaal uit ons brein moeten verwijderen? Negeer de zorgen, zoals je zegt. Het is moeilijk om de zorgen te negeren die op je schouders liggen.

OWS:   Ja. Je begrijpt het. Stop met zorgen maken. Stop met bezorgdheid. Want zodra je dat doet open je een hele nieuwe wereld voor jezelf. Je opent je voor de bron in jezelf en deelt en bent jezelf, omdat jij de bron bent en bron is jou. Je Hoger Zelf en jij zijn één. Net zoals Yeshua zei: “Ik en mijn Vader zijn één “. Daar sprak hij over. En waarom hij in staat was om die dingen te doen die hij deed, dat kan jij ook. Zie je? Alleen als je het gelooft.

Shoshana wil iets zeggen.

J / S:   Men moet erkennen dat het ongerust maken een programma is. Het is een programma. Het is een lus. Dus de programmeur ben jij en de geprogrammeerde persoon ben jij. Dus als je de cyclus van bezorgdheid en zorgen voortzet je dezelfde programma’s steeds opnieuw afspeelt en deze zullen niet verdwijnen totdat je die activiteit door iets anders herprogrammeert. Je moet praten over wat je wilt, niet over wat je niet wilt.

OWS:   Heel goed …

Vraag:  Dank je, ik waardeer dit maar hoe kunnen jaren van affirmaties minder effectief zijn dan twee minuten piekeren? Hoe is dit mogelijk?

J / S:   Het zijn de woorden die je zegt waardoor je creëert wat je hebt.

OWS:   Erg goed. We moeten nu doorgaan met andere vragen.

Vraag:   Mij werd toegestaan een genezingsproces te gebruiken waarbij de aanwezigheid van de Engelen en de Galactische en …[onhoorbaar] verbonden met de chakra’s en de organen van het lichaam om het te reinigen op een “tegen de klok in” manier en aan de andere kant de Bron uitnodigen om het leven te reinigen. Ik kreeg alle details van het proces. Ik deed het bij mezelf en ik werd gevraagd om het bij mijn dochter te doen, het werd veldwerk genoemd, een soort veld reiniging en veldwerk of genezing. Ik sta niet onder tijdsdruk maar ik moet er zo snel mogelijk aan beginnen. Als dat niet het geval is, wordt het aan iemand anders gegeven die er aan gaat werken. Dus ik vraag om een ​​bevestiging want als ik het nu ga gebruiken voor mijn dochter en andere mensen wil ik zeker weten dat ik de juiste boodschap heb ontvangen. Dus kunt u er alstublieft iets over verduidelijken.

J / S: Je moet jezelf vertrouwen.

OWS:   Precies wat we ook wilde gaan zeggen. Vertrouw jezelf. Je hebt de antwoorden al in je. We zijn hier alleen om je een duwtje te geven en hier en daar een beetje begeleiding te geven waar je eerder niet aan gedacht hebt. Maar als je naar binnen gaat en de leiding van binnenuit laat komen, ben je altijd op het juiste spoor tijdens je reis.

Vraag:   Heel erg bedankt. Ik kreeg mijn antwoord. Dank je.

Vraag:   De laatste tijd ben ik er toe aangezet om aandacht te schenken aan de Acht Zaligheden die Jezus presenteerde en haar ‘belangrijke boodschappen’. Ik merk dat de Zaligheden in slechts een paar woorden worden aangegeven. Je moet naar binnen gaan en willen en de intentie hebben om erachter te komen wat de Zaligheden voor je zijn. Dit verbaast me over degenen die naar Mexico gaan om de Archieven te zoeken. We praten over het vinden van de Archieven maar wat staat er in. Het werd vandaag aangehaald dat het een bevrijding van het Christusbewustzijn tot stand zal brengen. Kun je ons een idee geven van hoe … wat het is als we de Archieven vinden, wat vinden we?

OWS:   Ja. Als je eenmaal dat gebied bent binnengegaan, de locatie die al is bepaald en diegenen die daar zijn in de vibratie zijn, of deze creëren, die nodig is om de ingang te kunnen openen, we zullen in dat opzicht zeggen, omdat je in de hogere vijfdimensionale vibraties moet zijn om dit te kunnen doen. Als dat eenmaal is gebeurd, als je eenmaal langs de Beschermers gekomen bent die daar zijn, als je eenmaal precies hebt vastgesteld waar je bent en de ingang hebt geopend en in staat bent om naar binnen te gaan, zal het iets openen wat is beschreven als een kloof, die dit bepaalde niveau van Christusbewustzijn al duizenden jaren vasthoudt. En zal deze energie op dat moment vrijgeven. Het is de enige manier om het uit te leggen. We kunnen erover praten in termen van het werken met het Christusbewustzijnsraster zoals je weet maar het is veel gedetailleerder zouden we zeggen dan wat je tot nu toe hebt ervaren. Met andere woorden degenen die daar zijn, en zelfs degenen die van veraf meedoen zullen het openen van dit Bewustzijn op dat moment ervaren. Iets dat al duizenden jaren niet is gebeurd en veilig werd opgeborgen samen met de Archieven. Dit is alles wat we hierover kunnen zeggen maar dit is hoe het inzicht dat we eerder gaven over het herstel van deze Archieven direct zal leiden tot of een grote invloed  zal hebben op het leiden naar The Event die naar buiten zal komen. Oke?

Ja. Shoshana wil hier iets toevoegen.

J / S:   Je zou het Christusbewustzijn het bewustzijn van Eenheid kunnen noemen. En als alle dingen die we bestuderen en we willen dat deze er zijn zullen leiden naar Eenheid. Zelfs de Zaligheden leiden terug naar Eenheid. Als het bewustzijn van Eenheid eenmaal is vrijgekomen in de mensheid zal er geen mens op Aarde zijn die een ander wil schaden.

OWS:   Ja. Nu kun je de vertakkingen beginnen te begrijpen van waar we over spreken en waarom het idee om opnieuw naar de Archieven te zoeken naar voren is gebracht vanwege het belang en vanwege het tijdsbestek en de frequentie die is bereikt die nodig is om vooruit te gaan. Jullie hebben veel, deze specifieke groep heeft een grote verantwoordelijkheid om door te gaan.

Vraag:   Ik heb een vraag over het naar binnen gaan in de reis waar Ashtar over sprak. Kun je in detail beschrijven welke triggers en programma’s die interfereren met het Christusbewustzijn en hoe we de innerlijke reis zuiveren zodat we meer Christusbewustzijn bezitten. Kun je een soort proces / innerlijk werk beschrijven dat het publiek een manier geeft om toegang te krijgen tot Alles dat is.

OWS:   Ja. Er zijn veel hulpmiddelen die in de loop der jaren zijn gegeven. Niet alleen door ons maar door verschillende bronnen heb je de hulpmiddelen gekregen om de programmering te overwinnen, om verder te gaan dan de programmering, om jezelf in hogere vibraties te bevinden wanneer je maar kunt. Uitgaan in de natuur, kristallen om je heen, rond water zijn, het licht verspreiden, de liefde verspreiden. Dit is hoe je het doet. Je doet het niet door te gaan zitten en niets te doen. Je doet het door op te staan ​​en iets te doen. Zie je? Wat dat ook is waar je je ook maar toe geleid voelt. Als je je geleid voelt om met een libel te spreken doe dat dan. Als je je geleid voelt om tegen een vogel te spreken doe dat dan. Doe iets met wat er naar je toekomt want het is echt. Het is echter dan het geprogrammeerde leven dat je tot nu toe hebt geleefd. Dit is wat je moet leren begrijpen. Je gaat nu naar de realiteit. Je komt niet uit de realiteit je gaat naar de realiteit. Je gaat weg uit de illusie van wat echt is, en wat echt is staat recht voor je. Je hoeft alleen het derde oog te openen zoals Ashtar zei. Open het derde oog. Sta het licht toe, sta de de herinneringen toe om binnen te komen. En als je dat eenmaal gedaan hebt open dan je fysieke ogen en zie wat er al die tijd voor je was wat je is ontgaan omdat je zo lang bent besmeurd door de vuiligheid van de programmering. Oke?

Vraag:   Een gelijksoortige vraag als die van Moses, het raadsel met de affirmaties versus zorgen. Zou het misschien kunnen dat ik denk dat ik in het verleden steeds maar affirmaties deed en verder niets, totdat ik de zorgen losliet … omdat de zorgen emotioneel zoveel sterker waren en ik alleen een herhaling deed van affirmaties zonder het gevoel er achter te hebben.

OWS:   Dat is juist. Dat is juist. Als je de affirmaties keer op keer doet zonder gevoel, zonder begrip erbij te hebben net als een herhaling die je van buiten opzegt, dan zal het gewoon een steeds terugkerende herhaling van hetzelfde zijn, steeds opnieuw. Dus je moet tot het diepere begrip achter die affirmaties komen wat je probeert te doen, waar je naartoe werkt. En een van de dingen is zeker om zorgen los te laten. Laat het raadsel los zoals je zegt. Om dit alles los te laten, laat het zijn.

We hebben vele malen doorgebracht met het naar voren brengen van de muziek van de Beatles met Let It Be. Doe het! Let It Be. Voel wat er in die woorden zat, wat er in die muziek zat die op dat moment naar jullie toe kwam. Het was bedoeld met een reden. Let It Be. Al deze verschillende muzikale begeleidingen die in de loop van de tijd naar jullie toe is gekomen, laat het er zijn … gebruik het. En laat het jou katapulteren of je naar hogere vibraties brengen. En als je dat nummer Let It Be speelt er er mee resoneert en hoort wat er werd bedoeld toen ze het schreven, daar ging het allemaal om.

Het was de bedoelt om jullie nu te bereiken. Niet zo zeer op dat moment, hoewel het op dat moment velen bereikte, maar wat het je nu kan brengen. Doe het. Zie het. En als je vind dat we niet correct zijn kun je in dat raadsel blijven zitten, je kunt je zorgen blijven maken en je zult je zorgen blijven maken. Zie je?

Vraag:   Ik zing de hele tijd en ik weet dat het een deel van de programmering is: men zegt ‘je klinkt echt stom. Doe dat niet, maar ik kan er niets aan doen. Ik wil gewoon zingen en als ik en mijn dochter met de Jeep rijdt zingen we onze hoofden er af. En als we ons de woorden van het nummer niet herinneren verzinnen we ze. En terwijl ik rij weet ik dat mensen me horen. Toen ben ik gestopt met me zorgen te maken over wat mensen denken. Wat dan nog als ze me horen. Ik ben bijna overreden door een auto toen ze me probeerden te passeren omdat ik aan het zingen en wiegen was op de weg, ik was zelfs niet in verlegenheid gebracht. Maar toen besefte ik dat dit een deel is van het loslaten, dit maakt deel uit van deze overgave en niet beschaamd worden door kinderachtig te zijn en gewoon wat ik voel los te laten, ik heb het gevoel dat ik de hele tijd in deze hogere vibratie ben. En ik denk dat deze opmerking ook voor Moses is omdat ik situaties had zoals een pomp die kapot ging en we de reparatieman moesten bellen. Vanaf het moment dat we hem hebben gebeld tot dat de reparatieman opduikt, in plaats van me zorgen te maken over hoeveel het gaat kosten (het kunnen er duizenden zijn) denk ik het zal  wel goed komen. Alles wordt geregeld, ik maak me er geen zorgen over, en als we bij de pomp aankomen ontdekken we dat het een kleine fout was die ons $ 25 kostte, ik sloeg mijn armen om de reparatieman en omhelsde hem en zei: dank je! Je bent een redder in nood. Hij dacht dat ik gek was, maar het kon me niet schelen, want ik probeer in het moment te blijven en ik probeer gelukkig te zijn en ik verwacht dat alles werkt en ik maak me nergens zorgen over!

OWS:   Dat is juist. En daar hebben we het over. Hebben we trouwens Cynthia aan de telefoon?

Vraag:   Ik weet het. Ik ben hier.

OWS:   Wat weet jij ervan Cynthia?

Vraag:   Precies waar iedereen het over heeft; het raadsel en al dat spul bedoel ik …

OWS:   Nee dat is niet waar we het over hebben. Omdat je, toen je in de krater op zoek was naar die Archieven jij je geen zorgen maakte? Ben je niet op verschillende manieren geleid om jezelf open te stellen voor het chanten van de gezangen, die Lemuria gezangen? En om los te laten en je niet ongerust te maken over wat iemand zou denken, ook al waren jullie maar met vier of vijf, om je daar geen zorgen over te maken. Om het te laten gaan en wat er ook kwam, kwam er. Zie je? [Ja]   Het was een compleet loslaat proces. Dit is wat er moet gebeuren. Niet alleen daar beneden in de krater als jullie daar daar zijn en dit kunnen ervaren, maar nu voor jullie allemaal. Waar je ook bent in het moment, voel het moment. Voel het overal om je heen. Voel de ervaring. Wees de ervaring. Laat de muziek je meenemen naar hogere vibraties, je zelfs meenemen naar de hogere dimensie, want dat gebeurt als je het laat gebeuren. Zelfs als het alleen is voor het moment dat je daar bent. Maar als je het doet op het moment dat je daar bent, leid dit je naar het volgende moment. En het volgende moment en het volgende. En al snel zul je merken dat de zorgen die je had er niet meer zullen zijn omdat er geen behoefte aan is. Zie je? Dat is alles wat we hierover hebben.

J / S:   Wat men moet herkennen, is dat zorgen een angstige toekomst creëren. Er is geen zorg in het moment. Of, zorgen zijn een pijnlijke herinnering aan het verleden. Zorg is een gevolg van in de toekomst zijn of in het verleden zijn. Er zijn geen zorgen in het heden.

OWS:   Erg goed. Geweldig.

Vraag:   Ik heb nog een hele snelle vraag. Toen ik opgroeide en steeds op zoek was, zei ik altijd dat zorgen maken betekent dat je geen vertrouwen hebt. Met vertrouwen maak je je geen zorgen. En geloven is zien. Is dat correct?

OWS:   Ja natuurlijk is dat correct. Zoals we keer op keer hebben gezegd! Ja.

J / S:   En geloof is geloven in een positieve toekomst.

Vraag:   Kan ik even binnen springen voor je vertrekt? Allereerst wil ik dit zeggen. Ik hoor een verzoek uit de buitenwereld om hulpmiddelen; concreet naar rechtsmiddelen die mensen kunnen gebruiken. Ik heb er een miljoen van. Je gelooft mijn reis niet als ik je dat ooit vertel. Ik heb een miljoen krachtige hulpmiddelen. En ik heb het niet over mijzelf – ik als een hulpbron – ik heb het over hulpmiddelen van mensen die erg krachtig zijn op deze planeet. Dus reik naar me uit en ik zal je vertellen wat ieder voor je doet, wat je eruit krijgt. Je kunt het aan je hogere zelf vragen en zien wat er voor je zal werken.

Het andere dat ik je wilde vragen is. Als ik ‘s morgens mijn routine uitvoer, het zingen doe, en het komt eruit als een soort van deuntje. Een soort muzikale melodie, een soort van deuntje. Ik wilde controleren of dit geldig is? Was het gezongen? En ook de Ohms komen als een zoemende vibratie … hoe heet het – zoals wat we met elke chakra hebben gedaan – dat komt er uit in verschillende bepaalde vibrationele tonen. Dus is de toon en afstemming een deel ervan die we moeten gebruiken of niet?

OWS:   We kunnen zeggen dat de toon of de resonantie nog belangrijker is wat  telt. Dit is waar het om gaat. Omdat de resonantie terwijl je deze gezangen laat klinken, terwijl je deze uitspreekt….., (onderbreking door afleiding op de achtergrond)

Als je de resonantie in jezelf voelt terwijl je deze woorden chant, terwijl je ze uitchant … kun je ernaar kijken als een lied, het kan zoiets als een lied worden omdat het in die tijd zo werd gezongen. Ze werden niet alleen uitgesproken. Ze werden hardop en vrij en krachtig gezongen zodat het zou resoneren, niet alleen in die tijd maar ook de komende duizenden jaren zou resoneren. Dit is moeilijk te begrijpen in jullie driedimensionale begrip, maar wanneer je in de hogere vibraties van de 5e dimensie bent zal het voor jullie logisch zijn. Maar als je deze chant zingt en je de resonantie voelt, werkt de resonantie met je chakra-systeem. En naarmate elke chakra weerklinkt, begint het een toon te openen die resonant is alleen voor die chakra en reikt vervolgens naar de tijden van lang geleden – in dit geval naar de tijden van lang geleden — dat het ook tot de resonantie van dat moment zal reiken en die toon bereikt. Dat is de sleutel waarover gesproken is, of de verschillende sleutels waarover gesproken is, deze zullen dan de tuimelaars openen die de ontsluiting van de ingang zullen creëren. Dit is alles wat we hier nu over kunnen zeggen. Er zal veel meer worden doorgegeven voor degenen die er persoonlijk zijn en ook voor degenen die er in de geest zijn met jullie als je daar bent. Oke?

Vraag:   Geweldig. En ook wat betreft de andere dingen als je hulpmiddelen wilt, zet het op een rij, vraag waar je een hulpmiddel voor wilt en ik zal je er zoveel geven als ik heb. Oke? Dank je.

OWS:   Erg goed. We gaan het kanaal nu vrijgeven.

En zoals we doen, blijf altijd begrijpen om te werken om in het NU te zijn. We kunnen dit niet meer zeggen dan we al doen. We kunnen het niet zeggen … we zeggen het op  verschillende manieren, maar het komt allemaal op het zelfde neer. Wees in het NU. Wees in het moment. Leef in het moment. Wees in de vreugde van elk moment. Stop met zoeken naar momenten van plezier daarbuiten. Want als je blijft uitkijken naar ‘momenten’ van vreugde dan is dat alles wat je gaat vinden. Je zult de vreugde in elk moment niet vinden als je dat doet. En je zult je zorgen blijven maken, je zult doorgaan met het programmeren, en je zult doorgaan met het gebrek, het gebrek aan iets in plaats van overvloed die overal om je heen en binnenin je is.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald vanuit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen