18.06.17 “De Sleutels tot Manifestatie”

“De Sleutels tot Manifestatie”

 

One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep doorgegeven in   Payson, AZ op 17 juni 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.) Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.
One Who Serves

IK BEN One Who Serves maar een andere die normaal bij jullie is, als je dit misschien al niet wist.

Ik ben op dit moment bij jullie om iets met jullie te delen. Om iets met jullie te delen dat voor velen van jullie een beetje een consternatie is geworden, zoals we het zien. En we gaan proberen om dat voor jullie op te helderen. Het gaat over het idee van materialisatie. Het idee van manifestatie, het tot stand brengen van wat je wilt. Omdat velen van jullie het op dit moment moeilijk vinden om te manifesteren omdat jullie manifesteren op de oude manieren.Je manifesteert in de oude 3D illusie. En je weet in die driedimensionale illusie waar je zo aan gewend bent geraakt heb je een bufferperiode die optreedt wanneer je ergens aan denkt en je wilt dat het zich manifesteert en het manifesteert zich niet snel. Dan word je troosteloos omdat het niet naar je toe komt, het materialiseert niet voor je. Omdat velen van jullie simpelweg je hand uit willen steken en zeggen, laat een appel in mijn hand verschijnen en dat het er is.

Het is eenvoudig om dit te doen. Wij doen dit de hele tijd. Maar daar hebben jullie moeite mee omdat je nog steeds werkt in het oude paradigma. In het oude paradigma zul je dit niet kunnen doen. Waar het ook voor is, geld om te reizen, geld om voor een ziek persoon te zorgen, om andere te helpen, al deze dingen die je blijft doen vanuit het oude paradigma van de 3D illusie. Dan blijft je die bufferperiode houden. En je bufferperiode zal langer zijn gebaseerd op het bewustzijn waar je het mee creëert.

Dus als je een kortere bufferperiode wilt hebben, moet je het denken, moet je het in je gedachten creëren, moet je het je voorstellen, het volledig in je gedachten zien, maar dan het allerbelangrijkste, en dit is wat zovele missen, je moet weten dat het al is verleend. Je moet weten dat het al naar je toe komt. Want als je erom vraagt maar je verwacht het niet, dan snap je het niet. Dat is zo simpel als het is, je moet het gaan begrijpen.

Nu, als je om iets vraagt, als je wilt dat er iets in je leven gebeurt moet je je vibraties verhogen. Verhoog je vibraties. Bevind jezelf in de hogere dimensie waar je de energie voelt, je de liefde voelt, je de natuur voelt om je heen, je de verbinding met je Hoger Zelf voelt. En wanneer je de verbinding met je Hoger Zelf voelt, wat het ook is dat je wilt manifesteren zal zich veel sneller manifesteren.

En jullie allemaal, we zeggen dat jullie nu allemaal in staat zijn om dit nu veel sneller te doen, omdat jullie vollediger verhuist zijn uit dit 3-D illusionaire paradigma. Je bent er steeds meer uit verhuisd. En als dit doorgaat, zul je merken dat de bufferzone steeds minder wordt. En de dingen die je wilt manifesteren zullen veel sneller verschijnen. Sommigen van jullie zien dit al.

Je zag er een voorbeeld van een poosje eerder, waar degene zei dat zij ergens geen geld voor hebt. En zodra je zegt dat je het geld niet hebt, heb je het niet. Maar vanwege je aanwezigheid rond de vibratie van anderen in deze groep Ancient Awakenings, kon je iets vragen en kreeg je het zonder zelfs maar te weten dat je erom vroeg. Zie je hoe dit werkt?

Het Universum zal voor je zorgen als je toestaat dat het proces gebeurt. Dit is wat je moet doen. Je moet het proces toestaan. Dit is Het Geheim … het geheim dat al heel lang voor het grootste deel van de mensheid verborgen werd gehouden doorheen de donkere middeleeuwen.

Maar zoals je weet ben je uit de donkere middeleeuwen gekomen. Je bent naar het Licht verhuist. Jullie zijn degenen die het licht verankeren. Jullie zijn degenen die het licht vasthouden. Jullie zijn degenen die het licht verspreiden. En terwijl je het licht blijft vasthouden en verspreiden creëer je het hogere paradigma, het volgende paradigma, de nieuwe Gouden Eeuw van Gaia, Nova Aarde, hoe je het ook wilt noemen het is allemaal ÉÉN en hetzelfde.

Het gaat allemaal over het verhogen van bewustzijn, het verhogen van liefde over de hele planeet en weten zoals jullie dat doen, dat jij de liefde bent, dat jij het bewustzijn en het licht bent, jij bent de “weg, de waarheid en het leven, of het Licht” . Zie je? Dit is wat je moet leren begrijpen en dan zal alles dat je in je leven wilt aan je worden gegeven als het voor jou is bedoeld. Dat is altijd het grote ALS. Als het voor je hoogste goed is of voor het hoogste goed van degenen om je heen. Je moet dat altijd in overweging nemen. Dus soms als je om iets vraagt ​​en je het niet ontvangt, is het omdat het op dat moment niet bij je hoort.

Je hebt nog steeds bepaalde lessen waar je mee bezig bent om te leren, niemand anders kan die lessen voor jou leren. Je bent het zelf die ervoor zorgt dat je ze leert. Jij bent het waar het allemaal om gaat in het proces van manifesteren. Jij gaat helemaal over het proces om iets naar voren te brengen, de lessen naar voren te brengen, je te herinneren wie je bent. Zie je? Het is niet buiten jezelf het zit in jezelf. Net zoals alle genezing vanuit jezelf gebeurt .

Ja, je kunt naar een arts gaan en de arts kan je iets voorschrijven. En in die situatie kan het helpen, het kan enkele van de symptomen genezen maar het geneest de oorzaak niet. Het komt niet bij de bron van alles. Jij bent het die jezelf moet bereiken en die de oorzaak moet zoeken wat het ook mag zijn.

We hopen dat dit helpt voor sommigen van jullie in dit manifestatie proces. Neem dit goed op. Ga diep naar binnen en begrijp wat er gebeurt, wat er voorvalt. Oke?

Hebben jullie nu vragen voor One Who Serves?

 

V & A

Vraag:   Allereerst wil ik tegen One Who Serves zeggen. Ik weet niet waarom, maar toen je opkwam kende ik je, want ik ben dol op je en dat is precies wat in mij opkwam. Ik aanbid je!

OWS:   En wij jij ook.

Vraag:   Ik ben dol op alle One Who Serves, er moet een speciale band zijn die we hebben. Ik eer dat.

Ik wilde je vragen over dit licht – jullie luisterde mee(naar de groep) ik ben zeker over het  licht in de eerdere uitwisseling met het licht. Het licht is altijd hetzelfde en het wordt behoorlijk groter nadat ik de lichtoefening doe, mezelf vullend met licht en in de kleuren van de regenboog zitten. Het is altijd precies hetzelfde met de kleuren. Het is net een regenboog. Dus ik was nieuwsgierig, is dat de aura of is het iets anders en hoe is het anders? Omdat het elke keer hetzelfde is en ik heb gehoord dat aura’s van kleur veranderen afhankelijk van je humeur of wat dan ook. Dus alsjeblieft een beetje informatie hierover.

OWS:   Ja, je aura verandert zeker als je bewustzijn verschuift, terwijl je denken verschuift. Dat is waar. En ook als je naar de hogere vibraties gaat door het gebruik van meditatie of contemplatie of diep in jezelf gaat wordt je aura groter en groeit, net  zoals we deden met jullie in de meditatie waarbij we je licht steeds verder uit laat groeien . Dit komt omdat je op dat moment verschoof naar een hogere vibratietoestand waardoor je dit kon doen. Velen van jullie weten we, waren in staat om dit te bereiken, waren in staat om je licht te creëren als zijnde een hele stad of zelfs een hele staat of daarbuiten. Als je in staat zou zijn om nog verder te gaan met creëren en het steeds verder uit spreiden. Ja, zeker als je in een hogere meditatieve staat bent en naar het hogere bewustzijn gaat zul je in staat zijn om het licht in je veel groter te bevelen en het verder uit te breiden. Dit is hoe lichtwerkers en strijders het licht op deze manier verspreiden op deze planeet. Gewoon eenvoudig een kamer binnengaan, zelfs als je je er niet bewust van bent dat je dit doet verspreid je je licht. Zie je?

Vraag:   Ja en dat is dan de aura. Datzelfde licht is de aura. Is dat juist?

OWS:   Niet zo zeer. Nee, het is iets anders. Je werkt met de aura, de aura komt eerst. De aura creëert het lichaam, het is niet andersom. Het lichaam creëert de aura niet. De aura is de eerste. Terwijl je het licht creëert voeg je dat toe aan je aura, zie je? Je doet het met je verbeelding. Je visualisatie vaardigheden. Ja. Dit is hoe degene uit de oudheid en zelfs meer in de huidige tijden als men een Meester van een bepaald type ziet en ze zien het licht om hem heen, het is het licht dat zich zo ver uitspreid van hen, dit is waarom. Omdat als  iemand veel meer met het licht kan werken zoals een yogi of een meester dan kunnen degenen om hem heen het licht zien. Zie je? Dit is waar het idee van de halo vandaan komt.

Vraag:   Mijn vraag gaat over manifestatie. Moeten we in de nieuwe energie/New Earth-vibraties specifiek zijn, laten we zeggen hoeveel geld ik moet ontvangen of het nu voor mijn bedrijf is of voor een andere bron? Moet ik specifiek zijn welk automerk ik wil of concentreert het zich alleen op het welzijn, op vrijheid, op behoeften? Dit is een klein beetje… [??] De oude energie moest echt specifiek zijn en nu weten we niet precies of we de hoeveelheid geld moeten specificeren of hoe we dat moeten aanpakken?

OWS:   We zouden zeggen beide. Je wilt het universum toestaan ​​dat het biedt wat het ook is waarvoor moet worden gezorgd, maar als er een bepaald bedrag is waarnaar je op zoek bent waarom creëer je dan niet dat specifieke bedrag, hoeveel het ook mag zijn. Als je bijvoorbeeld naar deze volgende Advance wilt gaan – en we zouden het ten zeerste aanbevelen aan zo veel als mogelijk – als je daar naar toe wilt en je hebt niet de mogelijkheid op dit moment, doe dan zoals die prachtige Rita eerder zei. Plaats het in de buitenwereld. Weet dat je kunt gaan en het zal jou worden aangeboden. Maar je moet het eerst weten . Je moet het geloven. Geloof en dan zul je het zien. Maar als je doorgaat met opereren in het oude paradigma zoals ik eerder zei, als je op die manier blijft opereren, dan zul je dat oude paradigma blijven zien. Als je blijft zeggen dat je het geld niet heb, ik kan het geld niet bij elkaar krijgen, het geld komt niet naar me toe, ik ben altijd blut, enzovoort enzovoort, dan is dat wat je zult hebben. Zie je? Als je steeds hetzelfde blijft doen kun je geen ander resultaat verwachten. Zie je?

En een ander ding, we willen dit toevoegen: verander je verhaal. Als je hetzelfde verhaal blijft herhalen,  hetzelfde relaas blijft zeggen, hetzelfde gerucht steeds weer opnieuw blijft herhalen, dan is dat de manier waarop de dingen voor je zullen blijven bestaan in je leven. Dus als het dat doet verander dan gewoon het verhaal. Verander het verhaal dat je aan iedereen vertelt en als je dat verhaal verandert, zal je leven veranderen. Zo simpel is het. Oke?

Vraag:   Ja. Hoe gaat het One Who Serves?

OWS:   We zijn geweldig als altijd. Wat kan er nog meer zijn?

Vraag:   Net als de andere dame zegt toen je zei, dit is een andere One Who Serves had ik een warm gevoel toen je dat zei. Ik weet niet waarom. Dus ik ben nu heel emotioneel, sorry.

Mijn vraag is, ik heb dit eerder met de groep gedeeld. Ik ga door een groot aantal belangrijke veranderingen in het leven en ik wil weten of er een reden is waarom ik deze belangrijke veranderingen in mijn leven heb, zoals mijn baan, mijn huwelijk, mijn opleiding. Ik ga weer naar school. Ik heb mijn baan verlaten. En ik heb het gevoel dat mijn man me niet meer goed begrijpt. We zitten spiritueel niet meer op dezelfde weg. Kun je me daarin verlichten? Ik wil gewoon weten waarom er op dit moment dingen gebeuren.

OWS:   Ja, je gaat door een overgang. Jullie gaan allemaal door een overgang. En je gaat er op verschillende manieren doorheen, zeker, je gaat erdoor en verandering is een deel van deze overgang. En als je door deze overgang, door het oude paradigma gaat, zullen de oude gidsen verdwijnen.die je misschien bij je hebt gehad die niet alleen dit leven maar ook andere levens bij jou hebben gehoord. Je gaat de vertrouwdheden in je leven verliezen. Degenen die een comfortzone voor je hebben gecreëerd terwijl het tijd is voor je. Als het tijd is voor je om uit de comfortzone te gaan, om door deze veranderingen te gaan, dan is dit wat je Hoger Zelf je opdraagt ​​te doen. En als je het proces toestaat zal het naadloos zijn. Maar als je er tegen vecht, als je het weerstaat zal het voortduren. Met andere woorden, de negatieve delen zullen blijven bestaan. Dus dit is waarom we zo vaak zeggen,  Ga met de stroom mee. Laat het zijn. Zie je?

Vraag:   Ik was op reis en ontmoette een koppel waar ik verbleef. De vrouw vroeg waar ik woonde en ik vertelde haar dat het bij het water is. Ze ging naar haar kamer en bracht een kleine kristal voor me mee naar beneden. (Er zit amethist in en ik kan me niet herinneren wat het precies is.) Ze gaf het aan mij en vroeg of ik dit in de oceaan wilde gooien omdat er veel kracht in zit. Natuurlijk was ik dankbaar en ik zei dat ik dat zeker zou doen. Ze zei dat ik het een tijdje kon houden en besluiten wanneer de tijd rijp was, en ze zou het weten. Dus terwijl ik langs het water liep zag ik onlangs andere dolfijnen, dus besloot ik de volgende dag het kristal in de oceaan te gooien. Dus dat deed ik. Mijn vraag is of je daarover meer kunt vertellen en wat de betekenis daarvan is.

OWS:   Zoals wij het zien reikt dit terug naar vroegere tijden, waar ze de scherpzinnigheid had zou je kunnen zeggen om met de kunsten te werken – niet de duistere kunsten maar de lichte kunsten – zoals je zou noemen de witte heksen, zoiets van dien aard, en ze heeft die scherpzinnigheid, dit begrip. Het werken met kristallen komt zeker van veel vroeger tijden in Atlantis en Lemuria. Dus zij weet dat het belangrijk is om de energie te delen. De energie van dit bepaalde kristal komt uit de oceaan en het moest terug naar de oceaan. Zie je? Het komt uit de zee en moest terug naar de zee. Dit is wat ze hier mee bedoeld. En in je reactie deed je dit. Het is in sommige opzichten vergelijkbaar met wanneer iemand door het sterfproces gaat en het lichaam wordt gecremeerd en het lichaam dan of de crematie, het stof, wordt verspreid over de aarde of in de oceaan of waar het zich ook bevindt. “Van stof naar stof” is jullie uitspraak. We kunnen hier zeggen van kristal tot kristal. Zie je? Het is niet veel diepgaander dan dit zoals we het zien maar zij weet hiervan en bewerkte een deel van het geheugen dat uit vroeger tijden hier was en gebruikte jou om dit tot stand te brengen.

Vraag:   Ik had een droom waar ik wat input wilde krijgen van je. In de droom, vanmorgen, was ik samen met verschillende mensen (ik zou zeggen 12. Het voelde als een raad, misschien een Raad van Twaalf). En we bespraken levenscontracten. Ik zei: “Voordat we incarneren tekenen we een levenscontract en weten we precies wanneer het eindigt.” En Randi Joy van onze groep stond op en ze zei: “Niemand komt hier (of daar) tenzij ze mij eerst zien “. En aan het einde van de bijeenkomst kwam elk lid naar me toe en kuste me en ik kuste hen en ze bedankten me allemaal. De laatste man,  was heel kort, misschien ongeveer een meter lang en zijn huid was blauw. Ik vroeg me af of je me wat inzicht kon geven in die droom.

OWS:   Dat kunnen we. Maar voordat we dit doen, vragen we je eerst wat jij hiervan hebt ontvangen. Wat je inzicht is.

Vraag:   Nou, ik heb me altijd afgevraagd over de Wereldpiramide, toen jullie dat allemaal noemden en wat daar gebeurt. Dus voor mij lijkt het alsof we onze levenscontracten en onze levensplannen bespreken, die plaatsvinden in de Wereldpiramide.

OWS:   Ja. En we zullen dan het idee van de 12 en de Raad toevoegen, daar hebt je gelijk in. Dit is de Twaalf van Twaalf waarover Sananda vele malen heeft gesproken. En dat Randi Joy er in voorkwam dat was in dit geval Sananda. Je moet via Sananda gaan voordat je in deze raden kunt zitten zoals hij eerder heeft gezegd ? Zie je? En de kleine die je zag is een ET, zou je kunnen zeggen, met een blauwe huid van Andromeda. Dit is een verbinding die je daarmee hebt. En we zullen er aan toevoegen dat jij specifiek die deze droom had, je belangrijk bent omdat je al een stoel hebt in de Raad, als je klaar bent om deze in te nemen als het tijd is. We zullen hier nog aan toevoegen dat velen die bij deze oproepen aanwezig zijn er ook om plaats te nemen in deze Raden als ze ontwikkeld zijn en klaar zijn om te doen. We kunnen hier niet veel meer over zeggen, Sananda zal hier meer informatie over geven bij de volgende Advance en hier meer ervaringskennis doorgeven evenals door deze processen gaan die gepland zijn.

Vraag:   Terwijl ik er klaar voor ben. Heel erg bedankt en ik hou van je.

Vraag:   Allereerst wil ik je bedanken voor het vorige. Ik stelde je vragen en je geeft zulke diepe antwoorden. Mijn vraag is, ik weet dat ik vandaag de getallen heb genoemd. Ik heb heel vaak getallen als 44, 33, 55, 1010, 1212 gezien. Ik zie ze de hele tijd. Als ik op de klok kijk, is het altijd dit soort getallen. Wat is de betekenis voor mij? Ik weet dat het een betekenis heeft zoals iemand aan de telefoon zei dat dit betekenis heeft. Ik zie de getallen nu al meer dan een jaar.

OWS:   We gaan je geen directe betekenis geven voor jezelf, maar we zullen de betekenis geven voor het geheel, want velen van jullie zien dezelfde dingen steeds opnieuw. Het is een betekenisvolle verandering in je leven en het betekent synchroniciteit dat je door verschillende synchroniciteiten in je leven gaat en je steeds meer bewust wordt van deze synchroniciteiten. En naarmate je meer bewust wordt van deze synchroniciteiten, ontwikkelt je ontwakingsproces zich steeds meer. En je wordt je bewust van synchroniciteiten en daardoor zullen meer synchroniciteiten / synchrone gebeurtenissen plaatsvinden en het zal doorgaan om je bewustzijn te verhogen en als gevolg hiervan jou naar de hogere vibratie brengen. Het is allemaal gecoördineerd. Zie je?

Vraag:   Het is dus allemaal gecoördineerd. Dus dat betekent dat ik deze moeilijkheid van wat ik doormaak zal overwinnen?

OWS:   Je zult deze moeilijkheden overwinnen als je jezelf toestaat om moeilijkheden te overwinnen. Ja. Waar een wil is, is een weg. Maar waar geen wil is, is geen mogelijkheid. Onthoudt dat.

Vraag:   Ik heb inzicht gekregen in het feit dat we allemaal aangeboren capaciteiten hebben en ik begin vaardigheden te zien die ik al heel lang heb gehad, ik heb er nog nooit zo veel van gemerkt dat ik er over sprak of aandacht aan hebt besteed. Een voorbeeld is dat ik MapQuest in mijn hoofd heb. Alsof ik een auto bestuur en ik instinctief weet welke kant ik op moet, links of rechts. Of ik hoor dat ik een bepaald item voor mijn auto moet vinden en ik hoor AutoZone in mijn hoofd en ga naar rechts en het leidt me rechtstreeks naar de winkel die heeft wat ik wil. De andere is tijd. Ik heb een krachtige verbinding met de tijd. Ik heb in 20 jaar geen horloge gedragen of een wekker gebruikt omdat ik mijn interne tijdklok heb ingesteld om me wakker te maken en ik word altijd op tijd wakker. Ik word wakker met mijn pijnappelklier trillend in mijn hoofd Dat is mijn wekker, mijn pijnappelklier. Ik wist dit maar het is nooit bij me opgekomen weet je, we hebben veel aangeboren vermogens tot nu toe en ik begin ze te herkennen. Zou je me enig inzicht kunnen geven, zoals in dit ontwaken of erkenning van onszelf, zelfs van deze aangeboren vermogens die we hebben.

OWS:   Ja, jullie hebben allemaal deze aangeboren vermogens zoals je zegt. Ze komen met je mee en zijn je hele leven en zelfs levens voorafgaand aan dit bij je gebleven. Maar je bent de verbinding met je Hoger Zelf kwijtgeraakt en dit is wat de loskoppeling was, zou je kunnen zeggen, tussen het kunnen gebruiken van die vermogens of het niet gebruiken van die vermogens. Weet je, in sommige opzichten stemde je ermee in om hier te komen en deel te nemen aan deze evolutie en deze capaciteiten niet te hebben, en niet de herinneringen te hebben aan wie je bent om dat te kunnen verliezen, om in staat te zijn die disconnectie te kunnen creëren voor een periode. Maar weet dat je nooit echt losgekoppeld bent, je hebt altijd deze verbinding gehad het is gewoon een herinnering, een terugkeer naar het begrip dat je verbonden bent met de Ene. Dat jij de Ene bent. En als de Ene heb je de capaciteiten om alles te doen wat de Ene kan doen. Met andere woorden, de Bron in jou. Je kunt alles doen wat de Bron kan doen. ‘Al deze dingen die ik doe, kan jij ook.’ Zie je? Precies zoals Yeshua dat zei. Hij bedoelde precies dat iedereen deze aangeboren vermogens in zich heeft. Het enige dat nodig is, is te beseffen dat zij en hun Vader Eén zijn . En als je eenmaal tot die volledige realisatie komt dan ben je in dat ascensieproces en volledig geascendeerd, je zult al deze aangeboren vermogens weer hebben. Maar op dit moment ga je door een overgang. En in deze overgang ontvang je of verzamel je al deze vaardigheden terug, misschien langzaam maar ze komen terug naar jou. En zoals we al vele malen hebben gezegd, je kunt naar de hemel kijken en je kunt de wolken zien net als iemand anders gewoon een wolk zou zien, zie jij het beeld van de wolk of zie je het schip in de wolk. Zie je? Dit zijn deze vermogens die terugkomen om in staat te zijn verder dan het fysieke te kunnen kijken. Om verder te kijken om te zien wat er altijd al geweest is maar verborgen voor je was. Maar nu komt het in uw begrip en in je zicht. Oke?

Vraag:   Oke. Ik zal de schepen wel zien, maar mijn favoriet is dat ik de radar van de politieambtenaar kan opsporen. [Lacht] Dat is een goeie.

Vraag:   Ik mediteer meer over de zaligheden. Een van de zaligheden is ‘zachtmoedig’. En het geval over de zaligheden is dat het vermeld …  [onhoorbaar]. Kun je ons helpen meer te begrijpen over wat het is om zachtmoedig van hart te zijn?

OWS:   Jullie allemaal zouden als het hart kunnen worden beschouwd, de zachtmoedigen zullen de Aarde erven. Dit is wat hij zei. De zachtmoedigen zullen de Aarde erven . Jullie allemaal, omdat jullie de zachtmoedigen zijn, jullie zijn niet degenen die op de voorgrond staan, jullie zijn … we proberen dit voor jullie begrijpbaar te maken. Jullie zijn degenen, jullie zijn de wegwijzers, jullie zijn degenen die naar voren komen, maar jullie zijn niet degenen die vooraan stonden, zou je kunnen zeggen, waar de eersten de laatsten zullen zijn en de laatsten de eersten zullen zijn. Dus jullie zijn de laatste. Jullie zijn degenen die de eerste zullen worden. Jullie zijn de zachtmoedige die de Aarde zullen erven. Zie je? Dus ‘zachtmoedig van hart’ is precies dat. Dat je diep in je hart bent. Ieder van jullie. Meer en meer van jullie openen je hartcentrum. En terwijl je je hartcentrum opent, creëer je het licht dat vervolgens kan worden gedeeld – eerst verankerd en vervolgens gedeeld – over de hele planeet. Dus op deze manier erf je de Aarde. Zie je? En creëer je de Nieuwe Aarde. Is dit logisch voor jou?

Aan diegene die deze vraag stelde, werkt dit voor je, is dit logisch?

Vraag:   Ik zou graag willen overleggen over een ervaring die ik laatst had op de oceaan. Ik ben een paar weken terug erg ziek geweest en ik dacht dat de oceaanbries goed voor me zou zijn, dus ik ging met de boot op de oceaan. Plotseling werd ik omringd door duizenden en duizenden dolfijnen. Ik zag zelfs walvissen. Terwijl ik op de boot zat zei een krachtige stem in mijzelf, oh ze zijn allemaal gekomen om je te zien. Ik zag zelfs dolfijnen aan beide zijden van de boot. Ze kwamen heel dichtbij en lieten hun buik zien als een vorm van communicatie met mij. Maar ik kan niet precies vaststellen wat de boodschap was. Kun je me helpen begrijpen?

OWS:   Wat we je kunnen vertellen is dat zij, diegene in de zeeën, die van de waterwereld, steeds meer communiceren met degenen die gereed zijn ​​om met hen te communiceren, ze te begrijpen, te weten dat zij degenen zijn die ook het licht dragen voor de wereld. Niet alleen jij, de lichtwerkers en strijders, maar ook die van de waterwereld doen dat, de dolfijnen, de walvissen. Ze brengen de frequentie van de planeet en helpen de frequentie van de planeet hoger en hoger te brengen. En terwijl zij communiceren met je en al degenen waarmee zij steeds meer communiceren, openen zich de oude communicatiekanalen die er eerder waren tussen de menselijke en de aquatische wereld. Zie je? Is dit logisch voor jou?

Vraag:   Ja. Heeft het iets te maken met mijn ziekte? Ik ben de laatste tijd erg ziek geweest.

OWS:   En hoe voel je je nu?

Vraag:   Ik voel me een stuk beter.

OWS:   Ja. Je voelt je veel beter omdat je rechtstreeks met hen communiceerde. Heb je nog nooit iemand horen zeggen, zwem met de dolfijnen en voel je veel beter. Dit komt omdat ze een frequentie uitstoten. Ze hebben een frequentie die ze kunnen uitzenden en als je in hun frequentie bent en op die frequentie resoneer kan het voor jou een genezingsproces tot stand brengen. Als er niets anders is als je in de buurt van de oceaan bent, ben je in de buurt van negatieve ionen. De negatieve ionen komen overeen met de lichaamsfrequentie. De lichaamsfrequentie die het hoort te hebben als het gezond is. De negatieve ionen is waarom je je goed voelt als de regen komt. Zie je? De negatieve ionen.

Je voelt dit heel goed bij de oceaan. Wanneer je naar de oceaan gaat en op het strand in het zand staat, doe dan je voeten helemaal in het zand en voel het zand rond je voeten en grond je in de Aarde. Wees je op hetzelfde moment bewust van de geuren. Wees je bewust van hoe je je voelt met de lucht om je heen, de kristalheldere lucht. De negatieve ionen die je voelt. Zie je? Neem contact op met al je zintuigen als je daar staat. En we kunnen je garanderen als je daarheen gaat en je hebt een verkoudheid of iets van dien aard, zolang je niet een situatie creëert waarin je je ongemakkelijk voelt – met andere woorden het is te warm of te koud voor je – maar dat het precies goed is voor je, dan verlaat je het strand en de oceaan en je kunt dat gevoel veel beter achter je laten dan waar je in was voordat je er naartoe ging.

Gewoon een hint voor jullie allemaal die in de buurt van de oceaan wonen of bij welke kust je dan ook bevindt, als je depressief bent, of je hebt een slechte gezondheid, ga op het strand zitten en mediteer daar en voel, zoals we zeggen, de Eenheid om je heen. En voel die negatieve ionen die er zijn en laat ze je frequentie verhogen, je vibraties verhogen. En terwijl je dat doet zal alles veel duidelijker voor je worden en zul je in een hogere bewustzijnsstaat komen. En zoals al vaak is gezegd, als je je verplaatst naar een hogere bewustzijnsstaat en naar hogere vibraties dan zullen de dingen die de ziekte creëren verdwijnen omdat ze niet in de hogere vibraties kunnen zijn. In die hogere vibraties kun je niet ziek zijn, je kunt geen ziekte hebben, je kunt niet in een onevenwichtige toestand in je lichaam zijn. Zie je? Wil je langer leven? Wil je langer leven in het lichaam waarin je nu bent – alle veranderingen vergeten en alle nieuwe technologieën die komen, je  wilt nu gewoon langer leven – zorg dan dat je steeds vaker in hogere vibraties bent en je zal merken dat het zelfs jaren zal verminderen van je leven zoals je er uit ziet. Zie je?

Vraag:   Ze kwamen met duizenden en omringden de boot kilometers lang. Het was zo spectaculair! Kilometers lang duizenden springende dolfijnen. Het was geweldig. Ik ben erg dankbaar. Dank je.

OWS:   Ja. Dat is een ervaring die veel mensen op de hele wereld nooit hebben, dus je kunt dankbaar zijn dat het Universum dit voor jou heeft voorzien.

Vraag:   Ja. Ik ben erg dankbaar. En in het bijzonder aan twee die dicht bij mij kwamen en zich omdraaiden en met hun buik omhoog zwommen, het was zoiets van: ‘kijk naar ons wij zijn  speciaal voor jou. Dat is wat ik voelde.

OWS:   Ja, ze openden zich voor jou, ze toonde hun niveau van … wat is het woord dat we zoeken . Ik kom er niet op. Ze waren in een situatie waar ze zich aan jou konden overgeven. Zie je? [Overgeven.] Overgave. Ja, dat is het woord waar we naar op zoek waren. Ja, zich aan je overgeven. Net als een hond. Als een hond zichzelf aan jou overgeeft wil hij je laten zien dat het zichzelf overgeeft naar wat je wilt en hij draait zich om op zijn rug en doet zijn poten omhoog en maakt zichzelf volkomen kwetsbaar. Dat was een ander woord dat we zochten. Kwetsbaar voor jou. Dit is wat hier gebeurde.

Vraag:   Een snelle vraag over de Advance die eraan komt. Ik heb echt het gevoel dat het extra speciaal zal zijn. Er is een grote verrassing, ik weet het gewoon. Er is een grote, hele grote verrassing. En mijn Hoger Zelf zegt dat ze de verrassing niet weggeven, maar het heeft iets te maken met, als de frequentie en de vibratie juist is op het moment van de 888 Leeuwenpoort en na de zomerzonnewende die eraan komt. Als we op dat moment op die bepaalde vibratiefrequentie zitten zal er iets groots gebeuren. Opwindend. Ik zie absoluut iets groots gebeuren tijdens de Advance. Het wordt echt speciaal.

OWS:   Je hebt een hint aan iedereen gegeven. Het is nog niet doorgegeven, maar het is gerelateerd aan de Leeuwenpoort, ja.

Vraag:   Ja. Athena, ze vertelde me dat het te maken heeft met de Leeuwenpoort en dan deze …

OWS:   Je bedoelt … je bedoelt gelijk daarna. Direct na de 888 Leeuwenpoort.

Vraag:   Dat klopt. De dag erna, dus het zal heel belangrijk zijn. We zullen in deze energiedraaikolk zijn of iets met het portaal van de Leeuwenpoort, dus als alles goed gaat gebeurt er iets magisch. Dus ja, ik kijk er naar uit.

OWS:   Dat komt omdat er een nieuwe Poort is geopend. Dat is slechts een hint op dit moment.

Vraag:   Nou ik zei dat we er klaar voor zijn. We zijn klaar voor de verrassing. We zijn echt klaar, ik voel dat het zo is, iedereen aan de telefoon en iedereen die naar de Advance gaat. Ik zie het echt mijn lieve harten dat we er allemaal klaar voor zijn.

OWS:   Ja. Wij zijn ook klaar.

Vraag:   Ik wilde weten waarom 555 wordt toegevoegd aan mijn synchroniciteiten die ik op dit moment heb.

OWS:   We hebben deze vraag al eerder beantwoord voor een ander die dit heeft gevraagd en het is erg vergelijkbaar met de vraag die je nu stelt. Dus refereer alstublieft terug naar het antwoord dat werd gegeven.

Dan gaan we het kanaal vrijgeven. Maar voordat we dit doen, in jullie eerdere conversatie spraken jullie hoe de vibraties van de Galactics, de Opgestegen Meesters enz., en waarom wij al vele malen hebben gezegd dat we niet naar beneden zullen komen maar dat jullie omhoog moeten komen, dit is omdat je jezelf in een lagere dichtheid en lagere vibraties bevindt en hoe dit aanvoelt, het is vergelijkbaar met wanneer wij in jullie vibratie zouden komen, niet zozeer je huidige vibratie omdat je vibraties toenemen, maar meer voor de massa bevolking en hun vibraties, het is erg ongemakkelijk voor ons om dit te doen en zeker voor de Galactics.

Dit is waarom ze nog niet massaal zijn gekomen zou je tegen de planeet kunnen zeggen. Omdat de trillingen nog steeds te laag zijn. Maar naarmate de vibraties blijven toenemen zullen ze in staat zijn om zich steeds meer aan jullie te laten zien terwijl jullie vibraties blijven toenemen. Zie je? Ze kunnen zich iets verlagen maar ze zullen zichzelf niet verlagen tot het punt waar ze kwetsbaar zijn voor de lage vibraties. Zie je?

Dit is wat we wilden zeggen. Dus weet, terwijl je door je transitie gaat, terwijl je doorgaat met het verhogen van je vibraties dan zal je een situatie creëren waarin het mogelijk is voor de Galactics om zichzelf steeds meer te laten zien. En zelfs om misschien een volledige manifestatie te hebben van diegenen van ons, de Geascendeerde Meesters of de Galactics of een van de bovenstaande. Dit is ook een hint. Maar in tegenstelling tot onze andere One Who Serves ga ik er niet verder op in omdat ik niet de verrassing wil verklappen.

We gaan nu het kanaal vrijgeven.

Shanti . Vrede zij met jullie. Wees de ene.

 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina vertalingen