18.07-22 “De storm nadert”

“De storm nadert”

 

St Germain en One Who Serves zoals gechanneld door James McConnell

Deze berichten zijn doorgegeven tijdens onze wekelijkse Sunday Prepare For Change-groep in   Payson, AZ, op 22 juli 2018.   (Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag /antwoord gedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.

 

Let op : Er waren veel onderbrekingen en bemoeienissen met deze bijeenkomst omdat er blijkbaar mensen waren die niet wilden dat deze bijeenkomst zou plaatsvinden.

 

St. Germain

Ik ben St. Germain.

Zoals altijd ben ik, en wij, wij allemaal die jullie op dit moment begeleiden dolgelukkig om bij je te kunnen zijn om te kunnen delen, te ervaren, om je te helpen groeien. Net zoals wij op verschillende tijden werden geholpen, net zoals ik werd geholpen.

Deze momenten waarin jullie nu zijn, wat je hebt genoemd, wat velen de “kalmte vóór de storm” hebben genoemd. Welnu, de kalmte neemt af en de storm nadert zoals lang geleden is aangekondigd dat dit zou gebeuren. Het is door velen voorspeld dat je deze tijd van kalmte, vrede, zou ingaan voordat de storm begint te razen. Je bent nu die storm aan het naderen… of die storm nadert jou.Het is bijna alsof, en we hebben vele malen in veel opzichten gezegd, ‘jullie veiligheidsgordels vast te maken’. Om een ​​citaat uit de film De Matrix te nemen, je kunt beter je veiligheidsgordels vastmaken Dorothy, want Kansas staat op het punt gedag te zeggen.

Wat betekent dat? Het betekent dat Kansas het bekende is in je leven. De comfortzone die je bent gaan begrijpen. Alles wat je in je leven hebt gekend staat op het punt om te veranderen binnen dat verschuivingsproces, zelfs nu. Jullie gaan allemaal door deze verschuiving, deze overgang. Deze overgang die je naar je ascensie brengt, zowel individuele als collectieve ascensie.

Er is gezegd dat jullie, de lichtwerkers, de lichtstrijders, zeker degenen binnen deze groep, jullie voorbereid zijn om in de eerste golf van ascensie te zijn. Je leert acclimatiseren aan de energieën.

Je begrijpt wat er in de wereld gebeurt. Maar vanuit een begrip, niet vanuit het driedimensionale illusionaire begrip, maar vanuit een hoger niveau van begrip. Een hogere onthulling zou je kunnen zeggen. Je ziet het voor wat het is … de wereld zien voor wat het is, niet alleen hoe het eruit ziet.

Terwijl jullie je voorbereiden op deze eerste golf van ascensie, zullen velen van jullie door die golf gaan, deel uitmaken van die golf en dan zul je je na een bepaalde periode omdraaien, nadat je bent geacclimatiseerd aan die veel hogere energieën. Je zult je dan omdraaien en je medemens helpen om door de tweede golf te gaan. Je zult mentor zijn voor die tweede golf, net zoals wij jullie nu begeleiden. Als die in de tweede golf passeren, zullen ze zich omdraaien en terug komen om diegenen in de derde golf te helpen. Dit is hoe dit ascensieproces zowel begint als eindigt.

Jullie zijn hier allemaal om op de een of andere manier er deel van uit te maken. Sommige schijnbaar grotere delen en sommige lijken kleinere delen te zijn. Maar zoals we vaak hebben gezegd, is er geen groter of kleiner deel. Net zoals er geen grotere of kleinere van ons zijn, de Opgevaren Meesters, het Gezelschap van de Hemel.

We zijn allen één. We hebben allemaal onze posities, onze verantwoordelijkheden. Niemand is hoger dan iemand anders. Kun je je zo’n wereld voorstellen? Niemand heeft de controle over de ander. Jullie zijn er allemaal om de controle over jullie allemaal te houden.

Wanneer alles in perfecte balans is, weet je dat je op de drempel bent aangekomen.

Dit is waar deze overgang over gaat, het brengen van balans. Het begrip onder de aandacht brengen, de onthullingen, de waarheid, zodat ze allemaal worden bevrijd. Zoek het in jezelf, ieder van jullie.

Ga verder met delen, met ervaren, met lief te hebben. Sta jezelf toe om geliefd te zijn en anderen lief te hebben.

IK BEN St. Germain en ik verlaat jullie nu met de Violette Vlam om alle oude negatieve programmering binnenin je uit te zuiveren zodat deze vervangen kan worden door, niet de nieuwe programmering maar de nieuwe inzichten, de nieuwe onthullingen die naar voren komen.

Al mijn vrede en liefde zijn met jullie allemaal.

 

One Who Serves

Om Mani Padme Hum. Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten aan jullie!

One Who Serves is bij jullie om je te blijven helpen, je van dienst te zijn en met je te delen. En om bij je zijn.

En niet alleen om bij je te zijn, maar om jou te zijn. Jij bent ons en wij zijn jou.

En als je dat steeds meer gaat begrijpen, begrijpen dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, we zijn allemaal zo verbonden je zult verbaasd zijn als deze openbaring of dit begrip op een dag naar je toe stroomt. En het zal het doen. Het komt naar je toe als het dat nog niet gedaan heeft.

Het zal bij je binnenkomen en je zult op dat moment, in dat zeer korte moment, beseffen dat je de hele weg één bent geweest met heel de Schepping. Er is nooit een tijd geweest dat je niet verbonden bent geweest met de Bron in Alles. En dat jij die bron binnen All bent, zoals we allemaal één geheel zijn met alles en iedereen.

De onthulling dat dit je niet is geleerd op de scholen is, hoewel het zeer nuttig zou zijn als het dat zou zijn, het gaat zo zijn. Stel je voor dat een kind zijn of haar schoolproces begint en dat ze vanaf dag één te horen krijgen dat ze verbonden is met het universum. Dat zij het universum zijn. Je denkt misschien dat dat iets is hoe een kind dat kan begrijpen? Maar mijn geliefde vrienden, mijn broers, mijn zussen, een kind komt binnen met dat weten. Ze komen al binnen met het weten dat ze het universum zijn. Ze zien zichzelf niet als dit kleine ding dat afhankelijk moet zijn van iedereen voor hun bestaan. En ja, dat is in het begin waar, maar ze hebben ook die verbinding, die bewustzijnsverbinding, dat ze al één zijn met het universum.

Het is in een periode van tijd in jullie begrip, in je onderwijsproces, of het nu van de ouders is of de leraren of hun vrienden of wat het ook mag zijn, zo verliezen ze deze verbinding of verliezen ze het geloof in het weten van deze verbinding.

Maar ik zeg je nu, we zeggen je nu dat je deze connectie nooit hebt verloren. Het is altijd een deel van jou geweest. Het zal altijd een deel van je zijn.

Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

 

V & A

OWS:    Jullie kunnen nu je telefoons un-muten. We kunnen vragen beantwoorden van de pinda-galerij krijgen we door. Dat is een grapje mensen!

Vraag:   Ik stuur veel liefde en licht naar jou en jouw groep. Ik word heftig aangevallen door bende-stalkers. Levensbedreigende aanvallen. Het is bruut. En ik vind niets dan liefde in mijn hart voor degenen die me willen vernietigen en pijn doen en me willen straffen. Ik stuur ze liefde. Ik stuur ze licht. Ik heb advies nodig. Ik zal nu een stap terug doen en ik dank u. Veel liefde.

OWS:   We stellen je eerst een vraag voordat je een stap terug doet. Wie valt je aan? Dat hebben we niet gehoord.

Vraag:   Bende-stalkers. Ze hebben gas. Ze doen dingen met je om je eruit te laten zien alsof je gek bent en ze doen het in het openbaar. Het zijn burgers, het zijn buren, het zijn jonge mensen. Ik werd aangevallen door kinderen op fietsen die gas en pepperspray in mijn gezicht sproeiden. Ze hebben zojuist mijn voertuig bespoten en ik moest het naar de wasstraat brengen, zodat ik hiernaar kon luisteren. Ik kon niet luisteren naar de boodschap van St. Germain omdat ze overal op mijn radiator en door mijn ventilatieopeningen pesticiden spoten, zodat ik ziek zou worden. Dus dit is waar ik sta. Het is een zeer ijle en moeilijke situatie. Ik heb er niet over gesproken omdat mensen het gewoon niet geloven dat deze dingen gebeuren. Niemand in mijn familie gelooft het en het is gewoon iets dat heel moeilijk is. Het is erg donker. Het is erg slecht. Kun je me helpen?

OWS:   Is dit iets dat al een tijdje aan de gang is?

Vraag:   12 jaar. De meeste mensen komen na een jaar om. Ik sprak met Aartsengel Michael, hij kwam naar me om mij te redden en mij te helpen. Hij zei, en ook Simon Parkes, beiden waren het er afzonderlijk over eens dat de meeste mensen tegen deze tijd zouden zijn omgekomen.

OWS:   Wat we je kunnen vertellen, is dat het lijkt alsof je een bepaald patroon ervaart dat je hebt meegebracht uit vorige levens. Dit is het enige zijn dat het zou kunnen verklaren. Het is niet iets dat in dit leven gebeurt dat je op een of andere manier hebt gecreëerd. Maar dit is een karmische situatie die je hebt meegebracht. Nu hebben we eerder gezegd dat je karma, als lichtwerkers / lichtstrijders, voorbij is. Maar dat is alleen als je denkt dat het voorbij is. Zodat de karma-situatie van vorige levens er niet meer hoeft te zijn omdat het slechts een deel is van de driedimensionale illusie waarin je je nog steeds bevindt, de programmering die je hebt meegebracht. Je bezwijkt nog steeds aan deze programmering. Als je in staat zou zijn om de programmering los te laten, zou dit eindigen. Dit alles zou eindigen. Nu zien we ook dat er een bepaald contract is waarmee je bent binnen gekomen en dit contract moet beschikbaar zijn voor deze mensen, zij zijn hier niet van op de hoogte, je bent met dit contract gekomen om voor hen beschikbaar te zijn om hun karma te verwijderen. Zie je? Jij hebt …

Vraag:   [onderbreking] Hoe kan ik dit verwijderen? Hoe kan ik dit stoppen? Ik wil niet langer beschikbaar zijn.

OWS:   Erg goed. Daar komen we zo aan toe. Je moet dit contract beëindigen. Je moet … [onderbreking, hoe? ] Je moet zeggen dat er geen reden meer is om dit contract te hebben. Je trekt het in. Je moet hier heel duidelijk over zijn. Je moet heel duidelijk zijn dat dit contract voorbij is, dat je er geen deel van uit wilt maken, dat je niet langer een deel van karma uit andere levens wilt hebben. Dat het voorbij is! En als je hierin heel expliciet bent, in het werken met je gidsen, degenen die je aanroept, Aartsengel Michael is een geweldige, vraag hem om bij je te zijn terwijl je dit doet. En als je dit contract beëindigt, vraag hem dan om zijn Zwaard, zijn Blauwe Zwaard van Waarheid te gebruiken en dit contract definitief te schrappen. Zie je? En als je dit doet, als je dit gelooft terwijl je het doet, zal veel van wat er gaande is blijven bestaan ​​en in korte tijd afnemen zoals we het zien. Het hoeft niet lang te duren. Dan zul je merken dat je niet langer in zulke situaties zal verkeren waarin deze dingen kunnen gebeuren. Je zal er niet meer in zijn. Zie je?

Vraag:   Ja. Zou ik dit nu met je kunnen doen? Of moet het privé worden gedaan?

OWS:   Je kunt doen …… Heb je het niet gehoord?

Vraag:   Nee ik heb je niet gehoord. Wat zei je?

OWS:   We hebben gezegd dat je dit tijdens de Advance kunt doen als je dat wilt. We zullen met jou en ook anderen werken die niet deze exacte situatie hebben, maar enkele vergelijkbare omstandigheden.

Vraag:   Het is nu zo gevaarlijk. Ik denk niet dat ik tot dat moment kan wachten. Ik zou het nu graag willen doen. Ik bedoel letterlijk in mijn vrachtwagen zo snel mogelijk na de bijeenkomst.

OWS:   Dan zouden we je aanraden om dit te doen zodra deze bijeenkomst afgelopen is en Aartsengel Michael te vragen om te doen wat we gezegd hebben. Wees erg … [Onderbreking,  Ja, dat zal ik doen. ] … goed. Trek het terug! Verwijder het! Stop het! Omdat het niet langer nodig is voor jou. Je bent er klaar mee, je hebt het volbracht, zou je kunnen zeggen.

Vraag:   Ik weet zeker dat ik dat heb gedaan. Nog iets anders?

Shoshana:   Je kunt het op schrift stellen.

OWS:   Alsjeblieft, Shoshana praat harder.

Shoshana:   Je kunt het op schrift stellen.

Vraag:   Shoshana, moet ik het op schrift stellen en dan het contract verscheuren? Ik heb dit eerder gedaan.

OWS:  En verbrand het.

Vraag:   Ik zal het in de open haard verbranden.

Shoshana:   Krachtig opschrijven. Krachtig opschrijven en wees zo expliciet als je kunt dat je deze kwesties afkeurt. En maak er een einde aan.

Vraag:   Ik heb dit eerder gedaan. Ik heb dit eerder gedaan en het heeft niet gewerkt.

Shoshana:   Doe het opnieuw. Doe het opnieuw.

Vraag:   Wat heb ik verkeerd gedaan? Ze hebben letterlijk … de duisteren hebben mijn huis omcirkeld. Letterlijk. Tijdens deze bijeenkomst.

Shoshana:   Doe het opnieuw. Doe het opnieuw.

Vraag:   Ik zal het doen.

OWS:   Wanneer je het echter doet …

Lid:   Ik zal een paar dingen sturen die je kunnen helpen. Ik heb een paar dingen die ik je kan sturen.

Vraag:   Ik heb je gebeden nodig.

Leden:   We bidden voor je. Wij houden van je.

Lid:   Zal de energieoverdracht hem van deze contracten ontdoen? Dat is wat het zou moeten doen.

OWS:   Even wachten graag. Even wachten graag.

Wat we op dit moment aan het doen zijn, St. Germain heeft zich aangesloten, Aartsengel Michael is ook beschikbaar, we gaan dit proces nu assisteren zoals je vraagt. Vraag en je zal ontvangen. Er zijn er dus veel die werken om dit proces te ondersteunen.

Zoals St. Germain eerder deed …… Violette Vlam. Zie de Violette Vlam nu overal rond je huis. Zie het rond je huis. Zie het branden. Zie het alles in je huis verbranden, ook in jezelf.

En op hetzelfde moment staat Aartsengel Michael hoog boven je huis en is daar ook met zijn zwaard en zijn schild, het schild van bescherming en geeft je nu het schild. Het schild zal je beschermen en versterken zodat alles wat van buiten je komt in termen van duisternis door dit schild wordt afgeweerd. Niets kan voorbij het schild komen. Het lijkt erg op Thor’s Hammer, zou je kunnen zeggen, waar het sterker is dan al het andere. Niets is bestand tegen …… die je aan dit contract houden.

Je houden aan het contract dat je hebt gemaakt, zoals we het nu zien. Het contract dat je maakte was in strijd met jouw begrip, of tegen beter weten in zou je kunnen zeggen. Het was, je was hiermee bedrogen zou je kunnen zeggen. Maar je hebt het contract afgesloten en je bent een deel van het vervullen van dit contract geweest gedurende je hele leven en zeker door deze laatste jaren zoals je hebt gezegd. Je gaat nu verder om er deel van te zijn, maar niet lang.

Dus met dit Schild, sta niets toe om door dit Schild te dringen. En zie nu Aartsengel Michael de laatste banden doorsnijden die je vasthouden aan deze paranormale openbaring, de paranormale toewijding die je hebt gemaakt. Het is weg. Het is er niet langer.

Vraag:   Ahhh! Dank je. Dank je. Bedankt voor het redden van mijn leven.

Leden:  Gezegend. We houden van je.

OWS:   Nu zijn we ook … we zijn ook  [Leden gaan door met reageren]  alsjeblieft, wacht, nog één ding. We voegen hier aan toe dat je wat muziek kunt draaien,  muziek waarvan je weet dat die je zal kalmeren en je naar een hogere bewustzijnsstaat zal brengen. Je weet hier alles van. We zeggen, nu dit eenmaal is gedaan, na deze bijeenkomst, om die muziek te draaien en in die vibratie te zijn. Die vibratie zal je verhogen.

We hebben vaak gezegd, dit is voor jullie allemaal, als jullie je vibraties verhogen, geen van deze dingen je kan doordringen. Je hebt gesproken over wapens van de … wat worden ze hier genoemd … de gerichte energiewapens en dingen van deze aard, geen van deze dingen kan de vibraties, de hogere vibraties doordringen. Ze kunnen alleen doordringen in degenen die op de lagere vibraties zijn op het moment dat ze erin zijn. Dit is waarom je sommige van degenen die jullie volgen niet hebt gezien, David Wilcock, Cory Goode, Cobra, al deze mensen, je hebt ze niet door deze dingen beinvloed gezien omdat ze hun vibraties hebben verhoogd, in de meeste gevallen, en ze zijn hoog …. En jullie, jullie allemaal, worden in hoge mate beschermd als je gelooft dat je dat bent. Dus als je een van deze soorten ervaringen voelt, deze aanvallen zou je kunnen zeggen van de duistere krachten, weet dat je hiertegen beschermd bent.

En vraag erom als het op een of andere manier gebeurt, vraag om bescherming. Vraag om Aartsengel Michael’s Schild om je te beschermen, of de Violette Vlam om je te beschermen, of het Zwaard van Waarheid om alles wat niet van de waarheid is, te verbreken. En deze contracten waar we het hier over hebben, zijn niet van de waarheid en kunnen volledig worden doorbroken, precies zoals we hier hebben gedaan. Oke?

Vraag:   Ja bedankt. Dankjewel. Ik dank mijn familie. [emotioneel] Ik dank Aartsengel Michael en St. Germain. Ik kon het niet veel langer volhouden. Ik kon het niet vasthouden. Dank je.

Leden:  [tussenwerpend] Maak je geen zorgen Ik zal je vast houden, ik genees, ik zal je in mijn [onhoorbare] houden Ik zal genezing doen. Maak je geen zorgen. Het komt wel goed. Wij geloven in jou.

OWS:   We zijn klaar om verder te gaan met andere vragen.

Vraag:   Ik zou graag willen weten wat iemand van ons kan doen om onze president Trump te helpen beschermen zodat hij niet wordt blootgesteld aan negatieve aanvallen (zoals hij heeft moeten ondergaan)  om zijn pad te verlichten om de goede dingen te kunnen bereiken die hij wil bereiken voor ons. Wat kunnen we doen om dat voor hem te versnellen?

OWS:   Je kunt altijd een meditatie doen voor hem en voor iedereen die met hem werkt. Maar we kunnen je zonder enige twijfel zeggen dat hij buitengewoon beschermd is. Hij heeft veel bescherming om zich heen. Hij heeft degenen die hij niet eens, zich niet eens bewust is van die hem beschermen. Maar hij is zich ook bewust van diegene waarvan je versteld zult staan ​​dat hij contact heeft mee heeft gehad. Galactics en anderen waarmee hij in contact staat helpen hem direct. Hij heeft een prachtige of een geweldige missie die hij doet net zoals jullie allemaal een geweldige missie hebben. Dus doe wat je kunt. Stuur licht, zend liefde naar hem, naar allen die met hem werken, allen die werken aan het overwinnen van deze [audio-interferentie] dit alles om de vrede, liefde en welwillendheid te brengen aan iedereen hier op deze planeet. Doe het gewoon, stuur het en laat het los. Dat is wat je altijd moet doen. Stuur het en laat het los. Oke?

Vraag:   Heel erg bedankt voor die geruststelling. Ik waardeer dat.

Vraag:   We houden zoveel van je, bedankt voor alles. De vraag heeft betrekking op een schilderij dat Spirit naar mij heeft gestuurd, ze sturen het naar mij met behulp van het Hoger Zelf van andere mensen. Afgelopen zondag voor de bijeenkomst dacht ik aan de eenhoorn waar ik in de vorige Advance mee verbonden was. Dus toen ik afgelopen zondag naar onze sessie ging, vond ik het schilderij dat op me wachtte, er was een eenhoorn, een meisje op de grond, een bos, een prachtig kasteel, een regenboog over alles. Het is erg mooi. Daarna had ik op een avond het gevoel dat er een soort energie uit het schilderij kwam of ergens anders vandaan kwam en dat het zich bij mijn lichaam wilde voegen. Zeker tijdens de nacht voelde ik iets. Ik weet niet of het iemand anders is of mijzelf of dat er iets anders bij is gekomen. Dus is het mogelijk voor mij om te weten wat de boodschap was via het schilderij en wat was dat ding dat die avond bij mijn energie kwam?

OWS:   Wat er is gebeurt met je, is een ontwaken. Er is een ontwakingsproces aan de gang en het zijn de Ouden, de Ouderen, terwijl je ze ziet als eenhoorns en andere …… de herinneringen in je om opnieuw te resoneren met je verbinding met deze Ouden. Velen van jullie hebben deze connectie. Velen van jullie voelen zich aangetrokken tot eenhoorns, dolfijnen, de elementaire koninkrijken, de sprites, de elfjes, de feeën,…

Leden:  Je blijft vervagen. We kunnen je niet horen.

OWS:   Je kan het niet horen? Kun je het nu horen? [Ja.]

Leden:  [legt uit hoe het geluid tijdens het gesprek continu is weggevallen]

OWS:   We merken dat er een verbroken verbinding is. Een storing, zeggen ze, een storing die optreed. Het begon bij degene die eerder een vraag heeft gesteld en de duistere krachten proberen de informatie, de verbinding die we hebben, te verstoren. Horen jullie dit allemaal? Begrijpen jullie dit nu? [Ja.] Zeer goed.

Dan zullen we teruggaan en het begrip van degene met de eenhoorn in het schilderij voortzetten. En opnieuw wordt er gezegd dat dit het komen is, van een ontwaking. Een ontwaken van de herinneringen. Een ontwaken van de ……

Hoor je dit nu? [Ja.] Het is belangrijk voor diegenen van jullie allemaal …

Dan gaan we naar …

Leden:  [opmerking over de mate van interferentie. Eén lid verwerpt negativiteit, negatieve praat, negatieve gedachten. Zet een bubbel van bescherming rond de oproep. Liefde en licht. Bedankt Ashtar voor alles wat je doet .]

James:   Wacht even. Kan je me horen? [Ja.] Oké. Hier was ook een probleem. Er is iets gebeurd.

James:   Is het nu beter?   [Ja.] Oké. Ik raakte de verbinding kwijt. Laat me het opnieuw proberen om ze snel terug te halen. Geef me een minuutje.

OWS:   Om Mani Padme Hum. Om. Om. Groeten hier opnieuw. We zijn terug. We zetten dit proces voort. Het antwoord op de vraag …      We willen  dat jullie allemaal nu je telefoons muten. Anders dan degene die vragen stellen. Dat is belangrijk. Mute allemaal je telefoon, tenzij je een vraag stelt.

Vraag:   Tijdens de meditatie vandaag tijdens de bijeenkomst, kreeg ik plotseling het gevoel over me dat ik mijn Galactische familie mis. Wat betekent dat? Dat ik ze snel zal zien of zijn dit alleen maar mijn herinneringen die terugkomen?

OWS:   Veel van wat hier gebeurt, net zoals we het hebben over degene met het schilderij en de eenhoorn en dit alles, dit is een ontwakingsproces dat plaatsvindt. Een ontwaken dat over de hele linie gebeurt zou je kunnen zeggen tegen het collectieve bewustzijn, velen ontwaken. En diegenen van jullie, de lichtwerkers, de lichtkrijgers, de lichtdelers en  degenen waarmee we hier werken, jullie hebben jullie eigen ontwakingsprocessen die plaatsvinden en herinneringen. Veel daarvan zal steeds meer toenemen. Dus alles wat we gedurende deze tijd hebben gedaan,is jullie voorbereiden. Jullie voorbereiden op de tijden die voor je liggen als de …

Vraag:   Ik voelde me verdrietig en huilde omdat ik mijn familie van de andere kant miste.

OWS:   … [tot?] We zijn klaar. Je krijgt deze herinneringen terug. Ze komen op een bepaald moment weer naar je toe stromen. Het zal enigszins verontrustend zijn voor sommige …

Joanna:   We moeten het gesprek beëindigen.

James:   Oké, het werkt om de een of andere reden niet. Ik weet niet wat er is gebeurd. Een van de dingen die mensen moeten doen als je vragen stelt, is dat je …

Oké, dus we moeten de oproep hier beëindigen. Ik weet niet wat er is gebeurd. Kan je me horen?

[Het besluit wordt gemaakt om het gesprek te beëindigen.]

Lid: Suggestie. Misschien kunnen we allemaal een vraag per e-mail naar James sturen en dan zou Joanna aan James de vraag kunnen stellen en we zouden onze antwoorden kunnen ontvangen, we zouden het op die manier kunnen doen. We zouden het binnen een paar dagen kunnen opsturen of wat dan ook. Weet je, probeer ze niet te bestrijden. Stuur ze liefde. Ik denk dat we naar buiten moeten gaan om een ​​heerlijke middag te hebben en de liefde te verspreiden en in de natuur te zijn en …

Lid:  Het is niet het stellen van de vraag die zo ernstig wordt onderbroken. Het is het geven van het antwoord van de andere kant. [Betekenend, de verbinding tussen OWS en James]

Lid:  Precies. Ik zeg alleen maar dat ik geen zin heb om tegen ze te vechten. Ik ga ze gewoon liefde en vreugde sturen. Ik zeg alleen dat we nog steeds onze vragen en antwoorden zullen krijgen. Ze kunnen het gewoon doen terwijl we niet zullen proberen om …

James:   Kunnen jullie me horen? Dit is wat we aan het doen zijn. We gaan niet doen wat …… suggereerde dit eerder. Maar ik ga dat niet doen, want dan zijn je vragen niet in het moment. Het is moeilijk om een ​​persoonlijke vraag te stellen via iemand anders. Dan verliezen we ook de kameraadschap over en weer en de dialoog. Dus dat gaan we niet doen. Om de een of andere reden gaat er iets …

Leden:   [gaan door met reageren]

Moses:   Laten we hier geen energie in stoppen. Zoals broeder James suggereerde, laten we gewoon blije gedachten houden, blijf positief, geniet van onze middag. Ja, ze zijn aan het streken uithalen maar laten we er gewoon geen aandacht aan besteden. Okee? Voor de volgende bijeenkomst hebben we iets beters. En als ze ons blijven lastig vallen gaan we er gewoon weer omheen. Dit is wat we doen. Zoals Lord Sananda tijdens de Advance zei, we trekken ons niet terug. Iedereen een geweldige middag en namens broeder James zal ik de oproep op dit moment beëindigen.

Marilou geeft slotgebed:   Als we samenkomen in het licht dat we creëren als het licht van de planeet, en als we ons realiseren dat we inderdaad het licht van de planeet zijn stroomt Goddelijke essentie door ons heen naar alles en iedereen die we tegenkomen, de vibratie verhogend, de energie, het verhogen van het niveau van liefde dat wordt gecommuniceerd tussen ieder van ons. En als die liefde groeit worden we omhuld door de Roze Vlam … [audio-interferentie]. De verstoring heeft geen effect op ons omdat we daarboven staan. We zijn door het licht van God tot elkaar gekomen. Amen.

Leden:   En zo is het. Het is gebeurd. Mooi. [ En aangezien One Who Serves hiermee zou hebben afgesloten, mogen we in hun plaats zeggen:]

Shanti. Vrede zij met jullie. Wees de ene.

 

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen