111 Berichten Dag 1 Ontsteek de overgang!

Dag  1.   Ontsteek de overgang!

Aartsengel Michael:

Ik ben Aartsengel Michael, sprekend voor de Raad van Licht en het Gezelschap van de Hemel die jullie ondersteunen bij het herstel van Gods Licht op Aarde. Dank u voor uw service.

Of je je nu bewust bent of niet, je geeft vitale hulp aan de opkomst van de Aarde en alles en iedereen op haar met elke liefdevolle keuze door jouw liefdevolle daad. Je houdt een brede en stabiele resonantie in stand wat nodig is voor de verwezenlijking van de vele gebeurtenissen die nu samenkomen om de Nieuwe Gouden Eeuw te installeren.

Jullie zijn onze helden. Jullie zijn onze geïncarneerde ‘op de grond’. Jullie zijn het die lijden, verdragen, streven en bloeien in de moeilijkste omstandigheden. Wij zijn begaan. We zijn hier om onze belofte na te komen om je te helpen met je innerlijke reis en je gelofte om de Aarde te dienen totdat iedereen thuis is, vrij. Je volbrengt dit door je innerlijke opstanding.

Voor de laatste 100 dagen van dit jaar en de eerste 11 dagen van 2019 breng ik jullie elke dag een nieuw bericht. Deze berichten zijn gecodeerd met Licht, wat betekent dat ze zijn doordrenkt om alles wat je doet een superboost te geven voor het beste van allemaal. Deze doorgevingen zijn speciaal voor jou ontworpen om te helpen met je persoonlijke Ascentie en planetaire bevrijding.

De overgang van de Aarde, van een diep gebonden slavenplaneet naar een thuis voor zielen die niet beperkt zijn door economische slavernij, sociaal verraad en persoonlijk leed, is goed op weg. De geprofeteerde overwinning zou niet kunnen gebeuren zonder jullie. Wij zijn hier om jullie te ondersteunen, maar dit gebeurt als gevolg van jullie verlangens en inspanningen.

In dienst aan jullie zijde,  Aartsengel Michael

**********************************************************

De volgende twee titels zijn:
Dag 2.  Wat we bedoelen wanneer we zeggen: Hemelvaart, Vrije wil,       Lichtwerker, Gezelschap van de Hemel, Channeling en Het Evenement.
Dag  3.   De RV / GCR: Een aflopende conclusie

Gechanneld door Christine Burk, 23 september 2018.
(Voeg channel en volledig bericht toe bij het opnieuw afdrukken.)

Meld je aan voor Berichten en Shows: www.WhoNeedsLight.org
Alle berichten en shows zijn vrij of door donatie.

Informatie, ondersteuning en voorbereiding voor de bevrijding en uitvoering van de vrijheid en overvloed programma’s, inclusief de RV/GCR:
http://www.dinarchronicles.com/intel.html
https://www.humanangelservices.com

Voel je gesteund door het zingen van dit gebed naar God: HU
(door Eckankar)
LINK: http://www.miraclesinyourlife.org

Vertaald door Agnes

 Terug naar pagina, 111 berichten in 111 dagen