111 Berichten Dag 2, Wat we bedoelen wanneer we zeggen: Ascensie, Vrije Wil, Lichtwerker,……..

Dag  2
Wat we bedoelen wanneer we zeggen: Ascensie, Vrije Wil, Lichtwerker, Gezelschap van de Hemel, Channeling en The Event

 

Aartsengel Michael:

Ik ben Aartsengel Michael. Ik ben de gastheer van deze berichten, hoewel vele anderen hun opwachting maken om hun oprechte aanmoediging te geven. We zijn verheugd om te antwoorden op jullie ontzagwekkende inspanningen, met inzicht en geruststelling specifiek voor de volgende fase van jullie persoonlijke en planetaire Ascentie.

Binnenkort zal de globale drempel waaraan jullie zo toegewijd aan hebben gewerkt om over te steken, worden overgestoken – voor altijd. De laatste restjes van het verschrompelende systeem van controle en overheersing zullen binnenkort plaats maken voor wat je innerlijke werk produceert: een buitenwereld van harmonie, samenwerking, verwondering en plezier. Jullie rol als radicaal zonderling zal veranderen in iemand die leidt via dienstbetoon.Ik heb vaak gezegd: “Alle communicatie is [bedoeld] voor vereniging”. Dus laten we verduidelijken wat we momenteel zeggen als we het hebben over algemeen gebruikte termen, die een breed scala aan betekenissen hebben gekregen. Woorden krijgen vaak bijbetekenissen, die niet altijd de oorspronkelijke definitie zijn. Dit fenomeen is zowel te wijten aan het creatieve doel van woorden als aan het feit dat er achter de schermen mensen zijn die opzettelijk scheeftrekken en zelfs het potentieel van bepaalde creatieve woorden ondermijnen.

Ascensie: Millennia lang werden de bewoners van OppervlakteAarde gevangen in een neergaande spiraal van energie en ervaring. Het is nu tijd om dat te keren, voor de Aarde en alles op haar, om terug te keren naar het evenwicht en de ware realiteit, die Liefde is. De transformatie vindt plaats in elke levende ziel op de planeet. Innerlijk transformeert elke ziel van de onevenwichtigheid van negativiteit naar de balans van vrede, één keuze per keer. We noemen dit proces Ascensie.

Vrije wil: We maken van deze gelegenheid gebruik om de betekenis van de Vrije Wil terug te brengen. De huidige definitie is ontworpen om je te laten geloven dat Vrije Wil jouw recht is om te doen wat je wilt, ongeacht de gevolgen. Deze basis manipulatie resulteerde in de epidemie van aanspraken die nu de mensheid overspoelen.

Vrije wil is een geschenk, een manier om de realiteit te ervaren en je creativiteit uit te breiden. In de hogere dimensies leven we voorbij de Vrije Wil, wat betekent dat we geen schade aanrichten aan onszelf of anderen. De oorspronkelijke bedoeling was dat jullie van de vrije wil zouden genieten en transcenderen en niet steeds weer te worden verstrikt in onbalans / kwaad.

Lichtwerker: Ik durf deze nauwelijks te verduidelijken. Het is een woord geworden dat vaak beladen is met negativiteit. Maar waarom? Velen zullen zeggen dat het woord de gevangenis van dualiteit in de wereld brengt door ‘kanten’ te creëren voor goed en kwaad, evenwicht en onevenwicht. Nogmaals, dit woord was opzettelijk vervormd.

In de hogere gebieden van de 5e dimensie en hoger, zijn er groepen zielen die samenkomen om te leren en zich voor te bereiden op gemeenschappelijke doelen van ervaring en impact. Een nu welbekend voorbeeld zijn de Kristalkinderen. Ze bereidden zich in de hemel samen voor en bereikten hun intenties door hun incarnaties. Voor de Kristalkinderen was het hun missie om de vibratie van de Aarde te verhogen door hun liefdevolle manieren en begaafde uitdrukkingen.

Lichtwerkers zijn zo’n grote groep. Lichtwerkers zijn geavanceerde welwillende zielen die zich verzamelden in de hogere dimensies om zich voor te bereiden op een ontoelaatbare opzet: de bevrijding van de mensheid en OppervlakteAarde uit een op hol geslagen droom van negativiteit, die resulteerde in de gevangenis die de Aarde is geworden. Deze sterke systeembrekers hebben lang getraind en zijn nu geïncarneerd in elke gang van het leven en in elke cultuur op Aarde. Jij bent het, en je bent niet te stoppen in je dienst om jezelf en dus de Aarde te bevrijden. We buigen.

Gezelschap van Hemel en Raad van Licht: We hebben een Vader-Moeder God die ons  geschapen heeft en die van ons houdt, persoonlijk en innig. De Aarde is een planeet in het multiversum van de zich oneindig uitbreidende schepping. Je hebt een Hoger Zelf en een Tweelingziel, samen als één; de altijd geascendeerde jij samen met het Hogere Zelf van al je familie, vrienden, medewerkers en elke andere ziel op Aarde vormen samen het Gezelschap van de Hemel.

En er zijn meer! Miljarden welwillende Hogere Wezens uit de Engelenrijken en planeten en systemen waar je nog nooit van hebt gehoord, deze vormen het ontluikende Gezelschap van de Hemel. In relatie tot de Aarde is het Hemelse Gezelschap de kolossale groep goeddoeners die je op elke manier bijstaan in je Ascensie en daarbuiten.

Er zijn veel Raden van Licht in de hogere rijken. Hier hebben we het over de groep Hogere Zelven (wij), die onze machtige, geïncarneerde Zelven (jullie) overlichten om ze allen te helpen naar vrijheid en welvaart, voor altijd. Het is waardevol voor jou om eens te overpeinzen dat je op geen enkele manier een mindere versie bent van je Hoger Zelf. Je verplaatst je doorheen een moeilijke realiteit achter de sluier van vergetelheid.

Channeling: Nog een hete aardappel, channeling is ook opzettelijk ingewikkeld gemaakt, wat verwarring en ontsteltenis veroorzaakt. Wanneer we naar channeling verwijzen is het het aangeboren vermogen van elke geïncarneerde ziel om rechtstreeks God te voelen, te horen en er rechtstreeks mee te praten, evenals met hun Hoger Zelf en het Gezelschap van de Hemel.

In het dichte en verwoestende drama van de Aarde werden mensen fysiek en geestelijk gemanipuleerd om hun menselijkheid te ruilen voor de agenda van een onderdrukkend verborgen regime door zichzelf en elkaar steeds meer aan te vallen. Niet langer. Die dagen zijn voorbij.

Je hebt het vermogen om ons te voelen, met ons te praten en ons te horen wanneer we met jou communiceren. Het zal zich in jou herstellen, volgens je Levensplan en je aanpak van je Ascensie. Voel je op geen enkele manier mislukt of tekort schieten als je ons nog niet in een eenvoudig gesprek kunt horen. Dat komt.

Ondertussen zijn er Lichtwerkers die het onderdeel van hun Levensplan maakten om , na lange levens van uitgebreide training, berichten van Thuis door te geven. Van hier in de hogere rijken naar de OppervlakteAarde als onderdeel van hun dienstbaarheid aan de vrijheid van iedereen. Deze boodschappers waren bij de meest geviseerde en aangevallen krijgers van het Licht onder jullie. Ze hebben volgehouden om de woorden, uitstralingen en energetische transmissies door te geven die miljarden helpen ontwaken.

The Event / De Gebeurtenis: De befaamde Gebeurtenis! Vader-moeder God heeft toenemend licht op Aarde gestrooid via de Grote Centrale Zon om de kinderen van de Aarde het noodzakelijke voedsel te geven om hun innerlijke verlangens en beslissingen voor vrede en vreugde om te zetten in een wereldwijde realiteit.

De terugkeer van de Aarde naar een Nieuw Gouden Tijdperk was lang geleden geprofeteerd, een gelofte van God aan ons allen, dat als we ons zouden gaan bezighouden met dit gevaarlijke leren van onbalans, hoe dan ook , de Aarde ooit zou worden hersteld. Vandaag is die dag. Jullie zijn degenen die dit verwezenlijken met de beloofde hulp van God.

De toenemende druk van het binnenkomende Licht dat door je heen naar de planeet stroomt verspreidt zich overal en onthult de verwrongen aard van wat er van de Aarde is geworden. Dit geeft je de kans om te zien en te begrijpen wat er echt aan de gang is geweest. Je ware aard is Goedheid, dus met dien verstande komt dit de stuwkracht van verandering ten goede.

De Gebeurtenis (The Event) bestaat uit vele opkomende gebeurtenissen, zoals, de neutralisatie van de duistere kliek, het aan het licht brengen van de voorheen verborgen Duistere Agenda, het vrij komen van universele welvaart via de RV/GCR [vert : monetaire omwenteling], de introductie van nieuwe genees- en energietechnologieën, de toepassing van NESARA/GESARA en nog veel meer. Deze gebeurtenissen vormen The Event, convergerend [vert : samenkomend, gericht op één punt] om de binnenkomende, door God gezonden  golf van Licht te ontmoeten.

Er zal een moment zijn wanneer de maximale druk voor doorbraak wordt bereikt en het Licht zo door jullie allen en in het Leven spoelt, dat het voor de duistere agenda onmogelijk zal zijn om te blijven overleven zoals ze nu doen.

Bepaalde groepen hebben vaak het passionele gevoel dat, welk deel van The Event ook waarvoor ze het Licht vasthouden (zoals de RV / GCR of het spirituele herstel van de Aarde) HET monumentale belang van The Event is. Hoe geweldig en waar!

Je geloof verplaatst bergen en klaart de lucht op.

In dienst naast jullie, Aartsengel Michael.

De volgende twee titels zijn:
Dag  3.   De RV / GCR: een aflopende conclusie
Dag  4.   Angst is NIET gelijk aan toestemming

Gechanneld door Christine Burk, 23 september 2018.
(Voeg channel en volledig bericht toe bij het opnieuw afdrukken.)

Meld je aan voor Berichten en Shows: www.WhoNeedsLight.org
Alle berichten en shows zijn vrij of door donatie.

Informatie, ondersteuning en voorbereiding voor de bevrijding en uitvoering van de vrijheid en overvloed programma’s, inclusief de RV/GCR:
http://www.dinarchronicles.com/intel.html
https://www.humanangelservices.com

Voel je gesteund door het zingen van dit gebed naar God: HU
(door Eckankar)
LINK: http://www.miraclesinyourlife.org

Vertaald door Agnes

Terug naar pagina, 111 boodschappen in 111 dagen