111 Berichten Dag 4, Angst is NIET gelijk aan Toelating

Dag 4
Angst is NIET gelijk aan Toelating

Aartsengel Michael:

Het is verhaaltijd …

Ooit werd op Aarde op een speelterrein in de buurt van een school waar een groep kinderen aan het spelen was, een gloednieuw kleine energie geboren.

Deze kleine energie had nog geen naam, maar het was goed om te leven. Na een tijdje botste de kleine energie tegen een grotere energie die al een naam had. Een lelijk geluid kwam van een ouder kind toen ze naar een kleine jongen wees en die naam riep: “Jij-bent-een-varken”.

Voordat de kleine energie zich nog langer kon afvragen wat zijn naam zou zijn, keek de kleine jongen naar zijn lichaam en nam zijn schattige, mollige vinger en stak die in zijn zachte buik en zei: “Ik ben dik”. Hoewel de kleine gedachte zijn naam nog niet begreep, was ze blij dat ze door de kleine jongen kon worden geclaimd, dat hij er aanspraak op maakte. De kleine gedachte bleef dicht bij de jongen, terwijl de jongen steeds opnieuw zei in zijn hoofd:Ik ben Dik?
Ik ben Dik…
Ik ben Dik.
Ik ben Dik!

Het leek erop dat de kleine gedachte een thuis had gevonden toen ze naar het huis van de kleine jongen gingen om er te blijven. Die avond tijdens het avondeten, werd de kleine gedachte voorgesteld aan het gezin. Toen de kleine jongen in zijn eten zat te prikken en niet at, vroeg zijn moeder hem vriendelijk of er iets mis was?

Aanvankelijk weigerde de kleine jongen iets te zeggen. En hoewel ze niet begreep waarom, raakte de kleine gedachte in paniek en klampte zich vast aan de jongen tot ze allebei samen uitbarstten: “Ik ben Dik!”

De zus lachte.
De broer gaf de kleine jongen een por.
De vader negeerde het.
De oma legde meer eten op het bord van de kleine jongen.
De moeder koerde en troostte haar zoon.
En … de kleine gedachte, genaamd Ik ben Dik, … groeide … werd sterker.

De volgende dag en vanaf dat moment waren de kleine gedachte en de groeiende jongen snelle vrienden. Ze gingen overal samen naartoe. Ze gingen naar de gymles op school. Ze gingen naar het eerste afspraakje van de jongen en gaven hun eerste zoen. Ze werden nog hechter toen de jongen een man werd, naar feestjes en het eerste sollicitatiegesprek van de man gingen. Ze waren onafscheidelijk.

En de gedachte was gelukkig, behalve één ding. De gedachte leek een nooit eindigende honger te hebben. De gedachte kwam erachter dat ze heel dicht bij de man kon komen door zich in zijn hoofd te presenteren als een herinnering of als een idee, en vervolgens zou de man telkens weer reageren met aandacht en emoties.

En voor even ging de gedachte zich beter voelen en sterker worden.

Naarmate de dagen vorderden, ervoer de man de gebruikelijke ups en downs van het leven. De gedachte kon het niet helpen, maar ze merkte op dat, hoe gelukkiger de man was, hoe meer de gedachte alleen en hongerig was. Uiteindelijk begon de gedachte andere gedachten op te zoeken die rondzwierven in het leven van de man en ze hechte zich eraan vast.

De gedachte met de naam Ik ben Dik begon zich te hechten aan gelijkaardige gedachten met de naam ‘Ik ben Lelijk’, ‘Ik ben Dom’, ‘Ik ben te Laat’, ‘Ik ben een mislukking” en “ik zal Nooit Veranderen’. Deze gedachten beseften dat het veel gemakkelijker was om de aandacht van de man te trekken wanneer ze samenspanden.

Het was zelfs zo bevredigend om de emoties van de man te verstoren en de aandacht van de man te trekken dat, voordat ze wisten wat er aan de hand was , de vele gedachten een groepje waren geworden en zo vertrouwd en afhankelijk waren geworden dat ze een geheel nieuwe vorm van bestaan waren geworden, een “gedachtevorm” genoemd.

Natuurlijk had de gedachtevorm ook een eigen naam. Hij heette ‘Dit ben Ik’. De gedachtevorm was vreemd blij dat de man niet langer het verschil kende tussen hemzelf en de gedachtevorm. De man sinds zijn kindertijd deze gedachten zoveel kracht gegeven dat hij er geen idee van had dat hij een groep gedachteparasieten had gecreëerd; die groep parasieten was zo krachtig geworden dat ze de energie aftapten die de man had kunnen gebruiken om zijn dromen waar te maken.

Net toen het leek alsof het niet erger kon worden, ontmoette de gedachtevorming ‘Dit ben Ik’… de gedachtevormen van de samenleving.

Wordt vervolgd….

Dienend naast jou, Aartsengel Michael

De volgende twee titels:
Dag 5, Leef voor altijd GRATIS met het gebruik van de Machtige EN
Dag 6, Hoe nieuwe Aarde-kinderen hun ouders opvoeden

Gechanneld door Christine Burk, 23 september 2018.
(Voeg channel en volledig bericht toe bij het opnieuw afdrukken.)

Meld je aan voor Berichten en Shows: www.WhoNeedsLight.org
Alle berichten en shows zijn vrij of door donatie.

Informatie, ondersteuning en voorbereiding voor de bevrijding en uitvoering van de vrijheid en overvloed programma’s, inclusief de RV/GCR:
http://www.dinarchronicles.com/intel.html
https://www.humanangelservices.com

Voel je gesteund door het zingen van dit gebed naar God: HU
(door Eckankar)
LINK: http://www.miraclesinyourlife.org

Vertaald door Agnes

Terug naar pagina, 111 boodschappen in 111 dagen