111 Berichten Dag 12 Algemene getuigenissen van wat er nu gebeurt

Dag 12 
Algemene getuigenissen van wat er nu gebeurt

11 oktober 2018

Aartsengel Michaël:

Ik ben Aartsengel Michaël. Vandaag begroet Ik je hartelijk met fragmenten uit drie transcendente verhalen van deze week uit de hele wereld:

1) Een vrachtwagenchauffeur uit Spanje beweert blijvende vrijheid van
oude demonen;
2) Een moeder uit België blijft belichaamd om haar geschiedenis
….eindelijk vrij te geven;
3) Een verkoop adviseur uit Rusland die gaat voor wat ze verborgen
….houdt voor zichzelf.

Er zijn krachtige thema’s van blijvende vrijheid binnen deze wijze woorden. Ik breng je deze verhalen, zodat ook jij een glimp opvangt van de zinvolle manieren waarop je naar binnen gaat om de onzichtbare banden te verbreken die ontstaan zijn door persoonlijk en wereldwijd lijden. Met elke met licht gevulde beslissing en keuze verhef je jezelf en de Aarde.

VRACHTWAGEN CHAUFFEUR UIT SPANJE:

In mijn jonge jaren was ik een DJ in de nachtclubbusiness. In die tijd was het voor mij niet gemakkelijk om feesten, alcohol, drugs, etc. te overwinnen. Ik heb het gered door me uit dat leven terug te trekken en een paar jaar naar India en Thailand te verhuizen. Het was niet gemakkelijk, maar ik kwam eruit.

Onlangs ging ik met enkele vrienden naar een feest in Spanje en ‘zaaaaack’ al die energie was terug en bracht me naar een donkere plaats [in mezelf]. Ik heb er de afgelopen twee weken tegen gevochten. Ik heb gevochten door die energieën niet terug in mijn leven toe te laten. Met de hulp van Moeder God –  ik kan vandaag heel sterk voelen dat het weg is. Ik bedankt GOD om me te helpen. Het was niet gemakkelijk, maar het is verdwenen !!!!!

Op dit moment ben ik op weg om mijn nieuwe truck op te halen. Met al het nieuwe technische materiaal dat er in zit, rijd het bijna uit zichzelf. Het zal leuker zijn dan ooit om door te gaan met het bouwen van Aartsengel Michaels Pillars of Light terwijl ik door Europa rijd.

Dank u Moeder-Vader God, Aartsengel Michael en Mijn Hogere Zelf om mij te helpen! Ik hou zo veel van jullie allemaal! DJ Dolphin

Aartsengel Michael:

Een oud patroon dat opnieuw langskomt, betekent niet dat je er niet klaar mee bent

Oude gedragspatronen, zelfs diegene die zo sterk zijn als verslaving, zijn als slangen die rondcirkelen om te zien of je ze misschien een andere maaltijd te bieden hebt. Hoe dieper je inzet is om vrij te zijn en hoe langer je leeft zonder het laagfrequente voedsel, hoe minder en minder die slangen rondkomen voor een maaltijd, totdat … het voorbij is.

Begrijp dat het terugwinnen van het zelf en van de Aarde voor Gods licht betekent dat het jouw taak is om een continue stroom van met licht gevulde keuzes te maken. Op deze manier keer je het momentum om van de neerwaartse spiraal van ervaring waarin de Aarde is gevangen.

Sta jezelf niet toe om voor de gek gehouden te worden door een oud patroon van gedachten / gevoelens / gedrag dat nog eens langs komt. Blijf doorgaan! Je hebt meer bereikt dan je weet. Claim nu je overwinning.

 

MAMA UIT BELGIË:

De schijnbaar onherstelbare pijn genezen

Ik stel me voor dat ik mijn familie vertel over mijn levensreis. Ik vertel hen over het misbruik van mijn vader, hoe mijn moeder niet ingrijpt en hoe ik me voelde. Sedert ik een kind was ben ik bezig geweest met genezing, geïsoleerdheid, pijn en vergeving. Dit is een volledig onbekend verhaal voor mijn grote en gelukkige familie en zou zeker een schok zijn.

Zo goed als ik kan, heb ik het genezingsproces keer op keer doorgemaakt: naar mijn schaduwen kijken; aanvaarding; vergeving geven aan mijn moeder (bijna compleet) en mijn vader. Toch voelt mijn vrede soms onvolledig omdat ik dit gedaan heb met heel weinig werkelijke herinneringen. Ik heb het gevoel dat ik alles wil herinneren, zodat ik het volledig kan bezitten, zodat ik er in vrijheid van kan houden.

Ik voel dat ik de afgelopen jaren ten oorlog ben getrokken toen het leven me dwong om naar binnen te gaan voor antwoorden. Op eigen initiatief, ik wilde absoluut alles zien. Het zijn drie lange intense jaren van pure schaduw en diepe pijn geweest en ongeacht wat ik doe of hoe ik me aan dit werk wijdde, er leek alleen maar meer schaduw en meer pijn te zijn. Mijn kern werd erdoor door elkaar geschud en genezing lijkt elke keer zo dichtbij en toch onbereikbaar.

Mijn leven is een pure paradox. Ik heb altijd met heel mijn hart tegenover de hele wereld datgene verdedigd waarvan ik weet dat het waar is, zoals: God, liefde, vrede, vreugde en eenheid, maar ik heb er stiekem nooit iets van meegemaakt. Het is zo pijnlijk. Het is een reis geweest van niets anders dan geloof.

Ik weet in mijn ziel dat er veel meer is dan alleen het misbruik van mijn vader dat ik me niet herinner en de pijn is net zo uitgebreid geweest als de dissociatie waarmee ik mezelf ervan afscheidde. Ik voel letterlijk fysieke pijn in mijn hersenen.

Ik ben zoveel gegroeid in spirituele volwassenheid, in geloof, in overgave en acceptatie. Ik voel diepe dankbaarheid voor het Gezelschap van de Hemel en God voor hun altijd aanwezige steun, bescherming en mentorschap.

In alle nederigheid voel ik en weet ik dat ik helemaal in staat ben om alles te bevrijden door te accepteren, te vergeven en lief te hebben, ongeacht hoe slecht dat mogelijkerwijs geweest zou kunnen zijn. Met de steun van het Gezelschap van de Hemel en deze familie, ben ik klaar om alles te weten en te herinneren en ben ik nu klaar om mezelf te bevrijden door acceptatie en liefde.
Liefs, A.

Aartsengel Michaël:

Om genezen te worden, laat het met rust

Als je eenmaal het soort innerlijke opgraving hebt gedaan waarvan hier sprake is en genezing lijkt niet zo gemakkelijk te komen, kan het zo ontmoedigend zijn. Rust uit.

Meer dan tijdens enig ander leven op Aarde in de afgelopen lange cyclus is heling nu beschikbaar. Het antwoord wordt hier gegeven door deze sterke gelovige. Het is wanneer je bereid bent om door te gaan in geloof dat de grootste winsten worden gemaakt voor jou en voor de Aarde. Dit betekent niet dat je in lijden moet blijven.

Je bent bezig je natuurlijke vermogen om vrede te zijn in het midden van alle levensomstandigheden terug te verwerven. Je hebt je kunnen realiseren dat innerlijke vrede geen formule is van gedrag of het resultaat van oefening. Het is een keuze om alleen dat te zijn wat je al bent, wat er ook gebeurt.

Verschuif je inspanningen nu van het onderzoek naar pijn naar je aanspraak op onwrikbare vrede.

VERKOOP ADVISEUR UIT RUSLAND:

Ik sluit me bij jullie aan met het Violette Vuur en dit is wat ik in de vlammen plaats:

 • Alle jaren die ik in meditatie en “diep duiken” doorbracht (was het echt diep?)
 • Mijn uitvlucht om mijn verhalen echt onder ogen te zien.
 • De verhalen en leugens die ik creëerde om me voor pijn te verbergen
 • Manipulatie
 • Dominantie
 • Aanspraak maken op
 • Gelijk hebben
 • Behoefte hebben aan
 • Doen alsof ik een klein meisje ben dat bescherming nodig heeft.
 • Seksuele manipulatie.
 • Zich overgeven aan gedachten als: Wie staat er aan MIJN kant? Ik ben het niet, jij bent het. Ik ben de koningin van het bal.
 • Emotioneel vampirisme door het verzinnen van drama.
 • Mijn nep tranen optredens.
 • De leugens: ik kan er niets aan doen. De wereld staat bij mij in het krijt omwille van mijn pijn.
 • Het recht om alles beter te weten dan anderen.
 • Valse hulp.
 • Onnodige en oppervlakkige spirituele prediking naar anderen toe.

Ik weet dat ik veel nep-spiritueel werk heb gedaan, maar ik wil nu de waarheid weten over mezelf. Ik zal stoppen met liegen, weglopen, afsluiten en nep zijn. Ik weet dat er nog veel meer is, en ik zal blijven kijken om het te zien. Want nu vraag ik het Violette Vuur om het allemaal in het Licht van God te transmuteren. I am a being of Violet Fire, I am the purity God desires [“Ik ben een wezen van Violet Vuur. Ik ben de reinheid die God verlangt”]. J.

Aartsengel Michaël:

Wanneer je er klaar voor bent.

Dank je voor je ijverige innerlijke werk. Wees rustig. Het antwoord dat ik geef, is van toepassing op iedereen …

Er komt een moment waarop je echt de volledige waarheid over jezelf wilt weten, voorbij elke versie van het slachtoffer of roofdier. Je bent zeker allebei geweest.

De waarheid is dat je een oneindig wezen van liefde bent. Je bent naar de Aarde gekomen en had een ervaring. Het is nu tijd om jezelf uit het onevenwicht van die ervaring te bevrijden, zodat je jezelf kunt terugbrengen naar de ware realiteit, eeuwige Goedheid.

Dit wordt gedaan in de stilte van je eigen hart, met God, wanneer je er klaar voor bent.

Dienend naast jou, Aartsengel Michaël

De volgende twee titels zijn:
Dag 13 Hoe de toekomst het heden creëert
Dag 14 Waarom gebeuren zulke vreselijke dingen met goede mensen die dienen? (Aartsengel Michael beantwoordt de oprechte vraag van een lezer)

(Gechanneld door Christine Burk, 11 oktober 2018. http://www.whoneedslight.org/

Dr. Kathryn E. May, oprichter, voeg kanaal en volledige boodschap toe bij het herdrukken. Geen mechanische stemopnamen. Dit verhaal eindigt in glorie!)

Vertaald door Agnes

Terug naar pagina 111 berichten in 111 dagen