De Sluiers van Geheugenverlies / De Illusie wordt verwijderd: De stadia van inwijdingen en zielengroei

De Sluiers van Geheugenverlies / De Illusie wordt verwijderd: De stadia van inwijdingen en zielengroei

Geplaatst op 22 april 2018

Sinds de Harmonische Conversie in 2012 worden de Sluiers van Geheugenverlies gestaag verwijderd in de mate dat elke individuele ziel gereed is om het te laten verwijderen.

De bereidheid moet worden aangetoond tot een mate waarin de ziel bewust is geworden en dus klaar om te veronderstellen dat het leven in al zijn vormen in de 5e  – 7e dimensionale toestand is terwijl de planeet reeds in de 5e trillingsfrequentieband is opgestegen.

De Sluiers van Geheugenverlies werden over de mensheid geplaatst toen ze na de val van Atlantis in de 3e dimensie toestand vielen.   De sluier heeft 7 lagen en is in deze positie geplaatst voor elke incarnerende ziel zodat zij in staat waren om de 3e dimensionale wereld te verkennen, de waarheid vergetend van wie en wat ze werkelijk zijn op zielniveau.

Vóór 2012 werd deze sluier alleen verwijderd als de ziel van de Aarde overging (bij de dood) en pas dan, als ze klaar waren.   Het wordt niet gestaag opgelost, voordat we klaar zijn en in staat zijn om met elke fase van de opening om te gaan.

Inderdaad, de ziel zelf zoals geïncarneerd op deze planeet zal door beproevingen of inwijdingen moeten gaan om te zien of ze klaar is om de volgende laag te verwijderen, door de beheersing van hun eigen ziellessen.

De Sluiers van Geheugenverlies worden ook wel de Sluiers van Illusie genoemd, want we verschaffen ons een illusie als we hier incarneren en geloven dat de Illusie die we aangeschaft hebben de Werkelijkheid is, terwijl dat in werkelijkheid niet zo is.

Dit zijn de 7 Lagen van Illusie;

De 7e Sluier:   Deze sluier is het verst verwijderd van ons derde oog en beschermt de rest.   Zijn kleur is rood. Als de ziel ontwaakt en we ons realiseren dat we verantwoordelijk zijn voor alles in ons leven, aldus de Goddelijke wet van Verantwoordelijkheid. Dit betekent verantwoordelijkheid nemen voor elke actie die we ondernemen, of het niet-handelen. Als we eindelijk verantwoordelijkheid nemen, groeien we in zelfbeheersing van ons leven en handelen en staan ​​we in onze macht. Als dit gebeurt, wordt de sluier automatisch verwijderd. Onze spirituele reis op Aarde en ons ware ontwaken is nu begonnen. We beginnen te zien en het leven te leven vanuit een veel hoger perspectief. We kiezen hoe we ons leven leiden en nemen verantwoordelijkheid voor onze keuzes en weten dat we in waarheid alles kunnen transformeren wat we maar willen.

De 6e Sluier:  Wanneer we voorbij de illusie komen dat het fysieke lichaam de gehele zaak is van ons bestaan ​​op planeet Aarde en ons afstemmen op het spirituele lichaam beginnen we ons te realiseren dat andere vormen van existentie, parallelle bestaansvormen, zo veel dat onzichtbaar is voor het menselijk oog, maar net zo echt.   Er zijn andere werelden en vibrerende wezens verweven met ons bestaan.   De gele sluier lost volledig op als we geloven in en vertrouwen op de spirituele wezens, van elementalen tot engelen en daarbuiten, om ons te helpen.   We gaan ermee aan de slag en geven onze initiaties door, terwijl we onszelf volledig overgeven aan de hogere rijken, dus help elkaar.

De 5e Sluier:   Dit is de roze sluier van liefde. Het is de emotionele ascensiesluier en het is de meest uitdagende om te ondernemen.   Het vereist volledige onthechting van ego. Alle ego. We beginnen alles te verliezen wat we ooit dierbaar hebben gehouden en terwijl alles letterlijk in en om ons heen oplost, geven we ons hart, ons leven, ons wezen helemaal over.

Dit is waar de Goddelijke Wet van Vergeving en Genade operationeel wordt.   We krijgen de kans om onszelf en anderen volledig te vergeven zodat we onvoorwaardelijke liefde in ons hartcentrum houden voor onszelf en iedereen – vooral degenen die ons het meest hebben uitgedaagd.   We realiseren ons dat we allemaal één zijn.   We danken de ziel(en) die betrokken zijn bij het kwetsen van ons en vergeven ze volledig en gaan naar de hoogste staat van liefhebbende genade waar we tranen van dankbaarheid over onze wangen laten stromen.   We zijn dankbaar voor de uitkomst en kunnen de ziel van harte zegenen.  Op deze manier stijgen wij en de uitkomst allemaal naar een veel hoger trillingsniveau.   Er is geen oordeel, geen angst, geen vinger naar links gericht, geen scheiding – er is alleen totale en zuivere onvoorwaardelijke liefde als het hart en de ziel zich openen voor steeds grotere niveaus van liefde en onvoorwaardelijk bemind worden.

De 4e Sluier:   Wanneer we beginnen te begrijpen wie dieren zijn en dat ze een ziel hebben, zoals wij hebben, begint deze blauwe sluier op te tillen.   Elk dier is op zijn eigen zieltocht en heeft zijn eigen individuele zielemissie en doel om op deze planeet te vervullen.   Wanneer we ons openstellen voor, en een grote liefde voor de natuur en het elementaire koninkrijk hebben, gaan werken met dieren, de natuur en de elementalen op een psychisch en fysiek niveau, dan transcenderen we dualiteit en afscheiding.  We eren de ziel in hen en beseffen dat we allemaal Eén zijn in de Schepping.

Dit is wanneer we telepathisch met hen beginnen te communiceren en wanneer we hun boodschappen aan andere mensen gaan communiceren zodat ze spiritueel en op zielniveau kunnen beginnen te begrijpen en groeien, en hoe ze daar klaar voor zijn.  We maken ons bewust van de rollen die dieren, de natuur en de elementalen spelen in het grotere universele schema van het leven en alle goddelijke schepping.   Dieren, zoals olifanten, dolfijnen, walvissen, leeuwen, paarden, honden, katten, enz. Kunnen ons onvoorwaardelijke liefde en wijsheid leren wanneer we hiervoor open staan, op een manier die het hart en de ziel opent voor steeds meer begrip en ervaring van pure onvoorwaardelijke liefde en een diepe wijsheid die alle begrip te boven gaat.   Want ze hebben een unieke rol te vervullen en het Goddelijke heeft ze voor een specifieke taak gemaakt.

In mijn eigen communicatie met olifanten en leeuwen onlangs, zijn mijn ogen geopend, terwijl de tranen over mijn wangen liepen, naar de diepe wijsheid en pure onvoorwaardelijke liefde die me meegedeeld werd waarom deze grote wezens, net als de dolfijnen en walvissen.  Men begint de zeer heilige grond te respecteren dat men één is en men begint met het respecteren van alle bewuste Wezens.

De 3e Sluier:   De diepblauwe Sluier lost op als we werken en samenwerken met de engelen, aartsengelen en Geascendeerde Meesters voor het hoogste goed van de planeet.  We hebben ons nu overgegeven en staan ​​onszelf toe om gebruikt te worden in de hoogst mogelijke dienst aan het Goddelijke en opereren nu vanuit het punt van meesterschap en zijn een meester geworden.   We gebruiken onze kracht om een ​​hogere staat van Zijn te creëren in alles en iedereen en alles wat we tegenkomen, alles wat we aanraken en zien, en interactie mee hebben.  We leven in echte eenheid. Eenheid.

De 2e Sluier:   Dit is wanneer we echt ons kosmisch burgerschap claimen, inderdaad terugvorderen, wanneer deze paarse sluier wordt verwijderd.   We ervaren en zien de kosmos vanuit het punt van totale Eenheid.   We weten zeker dat alles met elkaar verbonden is – alle sterrenstelsels, sterren, sterrenstelsels, planeten, bomen, dieren, planten, aarde en het hele weefsel van de planeet en heel de Schepping.   We breiden ons nu uit naar kosmisch bewustzijn en bewustzijn en zijn volledig verlicht.   We doorkruisen dimensies en we overspannen hemel en aarde.   Want in werkelijkheid zijn er geen beperkingen.   De ziel is onbegrensd en Atone en kan de kosmos naar willekeur doorkruisen.

De 1e Sluier:   Vóór 2012 werd deze glasheldere sluier pas verwijderd als we eenmaal waren gepasseerd en het fysieke lichaam achtergelaten hadden, en dan alleen als de zielen er klaar voor waren.   Het lost nu gestaag op in de loop van ons eigen verlichtings- en ascensieproces.  De stroken worden verwijderd door Aartsengel Butyalil, de machtige engel die door de Universa opereert en nauw samenwerkt met Aartsengel Metatron om het ascensieproces in alle 12 Master-sterrenstelsels te coördineren.   Hij opent ons voorzichtig voor de volle glorie van ons kosmische meesterzelf, als en hoe we er klaar voor zijn om er in te stappen.

Onthoud dat deze sluiers alleen zullen worden verwijderd als je klaar bent om ze te laten verwijderen, door de inwijdingen door te geven en het grootste van alles, is de hoogste staat om uiteindelijk langs alle ego te stappen en naar de hoogste staat van pure onvoorwaardelijke liefde en liefhebbende Genade – Eenheidsbewustzijn tot in de kern van het hart en de ziel.

Mijn Ziel Readings helpen zielen enorm om te ontwaken voor hun eigen hoogste zielzelf, hun eigen missie en doel op deze planeet en dat geldt ook voor mijn online ‘Soul Empowerment Level I en II’-cursussen.
(Judith Kusel) (Met dank aan Diana Cooper en Tim Whild)
http://www.judithkusel.com
http://www.judithkusel.wordpress.com
Facebook:   Judith Kusel
Youtube kanaal:   Judith Kusel
Twitter:   judithkusel2

Terug naar pagina Diverse berichten