Telepathische communicatie met Kapitein Bassir en Lady Anneya van het Merkaba Sterren Schip Aurora.

Kapitein Bassir en Lady Anneya van het Merkaba Sterren Schip De Aurora 

Telepathische communicatie met :  
Kapitein Bassir en Lady Anneya van het Merkaba Sterren Schip Aurora.

Groeten ons meest geliefde hart.  Het is lang geleden op jullie algemeen aanvaarde lineaire wijze, dat wij van het Merkaba Sterren Schip De Aurora van het Jupiter-commando, tegenhanger van het Ashtar Commando, zijn doorgekomen om met onze geliefde familie en grondpersoneel te spreken, onze goddelijke lichtwerkers en krijgers van licht, die een menselijke lichaam aannemen in deze meest goddelijke tijd van Ascentie.

We komen om tegen onze grondploeg te zeggen, die naar huis willen, naar De  Aurora, omdat dat het is ‘precies dat, Thuis.   Het is thuis voor velen van jullie die nu een Aards voertuig hebben op Gaia.
Velen van jullie zullen zich de Aurora herinneren en velen van jullie zullen weten wat je rol is in het Jupiter Commando en Ashtar Commando. 

De Aurora is gestationeerd direct in de buitenrand van Jupiter en Genameades Magnetisch torsieveld.

De onderstaande foto’s zijn van het werkelijke Sterren Schip Aurora – onlangs door onze telescopen waargenomen.  

De Aurora aan de rand van Jupiter
Uitvergroting

Genameade is één van de manen van Jupiter, die één van de belangrijkste sterrenpoorten is voor het zonnestelsel van Sirius naar dit zonnestelsel. 

Het is ook de commando buitenpost voor het Jupiter commando, onder het gezamenlijke commando van onze commandant en hoofdcommandant Ash’Tar’Ke’aree. 

De Aurora is uitgestrekt en breed en bestaat uit meerdere niveaus.  Met snelle vlootschepen.  Het commando en controlecentrum bevindt zich op het 12e niveau en het Grote auditorium en de vergaderzaal op het 11e niveau, waar we vergaderingen en grande conclaaf raadsvergaderingen houden binnen de Galactische Federatie van licht en het Ashtar Commando onder leiding van de grote witte broederschap, omdat het de buitenpost is op Sirius en de Orde van de Ster waartoe we behoren.

De Aurora is onlangs door jullie menselijke telescopen waargenomen toen we ons lieten zien, we hebben de Aurora zichtbaar gemaakt, de Aurora kan worden gezien als een reuze aurora borealis net achter de horizon van Jupiter.  

Deze waarneming is uitgezonden op jullie communicatie, op wat je Internet noemt.

Veel van onze Pleiadische schepen zijn onlangs dit zonnestelsel binnengegaan ter ondersteuning van deze planetaire Ascentie.  

Velen van jullie hebben ons scheepsportaal door de Zon gezien recentelijk. Dat heeft nogal wat beroering veroorzaakt.  Er gebeurt zoveel op jullie wereld in wat jullie het pre Event noemen. 

We zijn hier in jullie algemeen aanvaard NU met in de miljoenen, ter ondersteuning van moeder Gaia en haar inwoners en onze geliefde grondploeg in deze goddelijke tijd van planetaire en universele Ascentie. 

Nu is het tijd om te herinneren wie je bent en om te weten dat je geliefd bent. Onmetelijk, velen van jullie komen naar huis, naar de Aurora in je nachtelijke lichtlichamen als je aards lichaam slaapt.

Velen van jullie komen naar Huis om bij je galactische familie te zijn en om te trainen. 

We zeggen jullie, we houden zoveel van jullie allemaal, we zijn altijd bij je, roep ons gewoon aan.  Blijf in je goddelijke leiding en licht wat nodig is in deze meest veelbelovende tijd op jullie planeet.  

Anker en verspreid je goddelijke licht overal waar je gaat, verspreid het wijd en zijd en weet dat je geliefd bent, weet dat we altijd bij jullie zijn, weet dat je op elk moment thuis kunt komen naar de Aurora in je astrale reizen word je verwelkomd en altijd bemind.

We zullen terugkomen om bij je te zijn, om meer met je te spreken. 

We sturen je onze geliefde goddelijke zegeningen en liefde.
Kapitein Bassir en Lady Anneya van het Sterren Schip Aurora.

 
Een beetje informatie over Lady Anneya en kapitein Bassir . 

Lady Anneya & Kapitein Bassir zijn Tweeling stralen, Tweeling vlammen.

Ze zijn pleiadisch. Ze zijn kapiteins op het sterrenschip De Aurora die samenwerken met de commandant en hoofd van De Aurora en de Jupiter Command Commandant Ash’Tar’Ke’ree .

Zij hebben 3 Plaiadische kinderen. Lady Anneya ondersteunt en werkt samen met onze broeder Saint Germain en assisteerd met de jonge kinderzielen Ascentie op Gaia en binnen de menselijke kolonies op andere planeten.  

Terug naar pagina Diverse berichten