18.12.16 De energieën worden sterker en sterker

De energieën worden sterker en sterker

One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare for Change groep in Payson, AZ op 16 december 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.One Who Serves

Om; OM; om, om, mani padmi, hum;   om, mani padmi, hum, hum, hum.     Groeten aan jullie.    Zijn er mensen aan de telefoon?  

Gasten:     We zijn er, we zijn onze telefoons aan het unmuten.     Groeten, beste broer.

OWS: Heel goed.    We zullen proberen energie te brengen.    We hebben al een andere energie naar James gebracht, we proberen het schip een beetje recht te zetten, kan je zeggen, zodat hij door dit proces kan gaan.  

Begrijp alsjeblieft dat de energieën waar je over sprak inderdaad erg sterk zijn en ze zullen nog sterker worden.    Wat er nu gebeurt voor velen van jullie, inclusief voor James waar we doorheen spreken, is een zuiveringsproces dat gaande is, een zuivering van de negatieve energieën.   Het is niet zozeer een zuivering van gifstoffen in het lichaam, hoewel dat even goed kan, maar het zijn de negatieve energieën die in het lichaam aanwezig zijn.    Deze worden uit alles gezuiverd.    Het is niet alleen voor James, niet alleen voor degenen die er eerder over spraken maar jullie gaan allemaal door dit zuiveringsproces.  

Sommigen zullen deze hoge energieën ervaren en het zal hen laten opleven. Het zal hen in een zalige staat brengen.    Anderen zullen merken dat de energieën te sterk zijn voor hun centrale zenuwstelsel om alles te kunnen verwerken.   Dit is de reden waarom de Beschermers uit de Blauwe Sferen, de Bleu Avians, er veel aan gedaan hebben om deze energieën tegen te houden gedurende een periode van tijd.  

Maar dat is nu afgelopen.    Ze houden de energieën niet meer zoveel tegen, ze beginnen steeds meer door te komen.    Omdat de Aarde naar een ander deel van de Melkweg verhuist en al in dat deel is verhuist.   Terwijl het verder in het nieuwe deel van de Melkweg verhuist waar de Aarde vele duizenden en duizenden en duizenden jaren niet is geweest, terwijl het zich naar dit gebied beweegt, zullen de energieën steeds sterker worden, dit is wat er nu gebeurt.   En, natuurlijk, terwijl het bewustzijn over de planeet blijft stijgen, zullen we steeds dichter bij datgene komen dat ‘Het Event’ wordt genoemd.   Maar natuurlijk zullen er ook veel, vele kleinere evenementen gebeuren voorafgaand aan dit.  

Er was een vraag die we willen bespreken.   Het was een veelzijdige vraag van een gast en we willen deze bespreken, maar we kunnen niet al deze vragen beantwoorden.    Het was in feite een zevendelige vraag en onderdelen van die vraag zijn niet toegestaan zullen we zeggen, niet toegestaan om te beantwoorden omdat het nog geen tijd is.  

Maar we kunnen jullie vertellen, dit gaat over ‘med bedden’, zoals hij deze noemt, de medische bedden, zijn deze van buitenaardse technologie of zijn ze op Aarde gemaakt met onze technologie, of is het een combinatie van beide.   Meestal is het technologie die al op Aarde is.   Er zijn er al die daar mee werken.  

Zij zullen wat jullie ‘med bedden’ noemen naar buiten brengen en doen er veel aan om de medische professie te veranderen of beginnen te veranderen.    Omdat deze bedden met bewustzijn werken, iets dat nog niet eerder is voorgekomen in jullie apparaten en technologie die je op dit moment in de medische wetenschap hebt.    Dit is nog niet eerder gedaan, werken met bewustzijn en het bewustzijn wat samen werkt met de energieën en het lichaam en die negatieve energieën losmaakt en positieve energieën in het lichaam tot stand brengt, dit is wat er gebeurt.   Het zal steeds meer gebeuren als de tijd verder gaat.

Kunnen we zeggen dat het in 2019 zal gebeuren?   Wel, we zullen dat voor de discussie laten die we met jullie hebben tijdens de oudejaarsavond bijeenkomst, want dat is wat James een voorspellings-bijeenkomst noemt.   Hoewel het niet zozeer voorspellingen zijn, het is wat we al vaker hebben gezegd, gebaseerd op  de waarschijnlijkheid en mogelijkheid op dat moment.   Dus we zullen veel doorgeven voor zover je kunt verwachten in het volgende jaar.  

Omdat alles zich versneld.    Alles bouwt zich op naar een crescendo.    Je zult meer gaan horen over energieapparaten.   Ze zullen naar buiten gaan komen, elke nieuwe technologie van energieapparaten.    Maar nogmaals, we laten dat achter voor de oudejaarsavond bijeenkomst.  

Zijn er vragen voor One Who Serves en Shoshanna?   Geen vragen?   We dachten even dat je het James makkelijk ging maken.

JoAnna : We gaan maar een paar vragen stellen.  

OWS: James is in orde, hij is goed nu.

JoAnna : Is dat zo?   Oke.    Oké, ga je gang.

Vraag:    Kan je me horen?    De verbinding is slecht.   Ik ben in het midden van een draaikolk in Sedona.    Het wordt verzonden?    Kan je me horen?

OWS, JoAnna :    Ja, we horen je.    Luid en duidelijk.

Vraag:    Oke heel goed.    Tijdens Kerstmis ongeveer 12 jaar geleden begon ik te ontwaken.    Dat was voordat ik de kerk verliet.   Ik was in de kerk tijdens een kaarslicht dienst.   Ik was een gastmuzikant.   Ik speelde de basisfluit en zong het lied “Wie is dit Kind”?    Toen ik opkeek zag ik de mooiste man. Hij zag er niet uit alsof hij uit Palatka kwam, nog minder dat hij van deze wereld kwam.   Als ik er op terug kijk zag hij er erg Pleiadisch uit, blond, heel knap, lang, in het zwart gekleed en hij zat alleen.   Toen ik met het liedje klaar was, was hij weg.

Ik vroeg me af of je me zou kunnen vertellen One Who Serves, was dit een Pleiadische afgezant?   Kun je me vertellen of ik het goed heb, of zat daar gewoon iemand?  

OWS: Zoals wij het zien was dit een dimensionaal wezen waar je een glimp van opving, kan je zeggen.   Terwijl deze energieën blijven stijgen, we hebben er al enige tijd over gesproken, krijgt je steeds meer van deze glimpen om voorbij deze dimensie te kijken en in de andere dimensie kijkt, dit gaat toenemen.    Dus ja, dit was een dimensionaal wezen dat je zag.  

Shoshanna: Shoshanna wil iets met je delen, lieve broer.   Zoals we dit tafereel in je geest zien en als we zien wat je voelde en hoe je was in dat moment, zien we dat je dit naar je toe trok.   We zien dat het vanuit je eigen bewustzijn naar je toe kwam om te helpen bij je ontwaken.   Dit was het begin voor jou.   Dit was jou actie om dit mooie wezen aan te trekken terwijl hij / zij je energie voelde en zich tot je aangetrokken voelde en een behoefte voelde om deel te nemen aan je ontwaken.    Dat is wat ik voor je heb, beste broer.

Vraag:    Oh mooi.   Ik hou zoveel van je Shoshanna, je hebt me zoveel geholpen.   Ik  zegen jullie, One Who Serves en het hele collectief van One Who Serves.   Jullie allemaal en James en mijn familie hebben mijn leven gered.   Bedankt voor het mooie inzicht.    Ik wist dat er meer aan de hand was en ik heb me dit al 11-12 jaar lang afgevraagd, het is zo leuk om het nu te weten.   Dank je.   Het is een Kerstcadeau.    Dank je.    Namaste.

Shoshanna: Namaste.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ik heb een vraag.    Ik weet dat St. Germain vaak tijd doorbrengt in de Nieuwe Jeruzalem, maar heeft hij zijn eigen schip?    En wat is de naam van zijn schip?  

OWS: We kunnen deze informatie op dit moment niet doorgeven omdat hij niet wil dat dit al wordt gedeeld.  

Vraag:    Oke, bedankt.

Vraag:    Ik zou Shoshanna willen spreken.  

Shoshanna:    Ja.

Vraag:    Hallo, geliefde.   Ik weet niet zeker hoe ik dit moet zeggen.   Ik had een voorval met de ervaring van Jezus en voelde iedereen.   Waar ging dat over?   Wat moet ik daarmee doen?    Tijdens die gevoelens huilde ik met iedereen, zelfs voordat ik hoorde wat er aan de hand was, ik weet niet precies wat ik ermee moet doen, hoe moet ik doorgaan op dat niveau van empathie.  

Shoshanna: Ja.    Mijn geliefde zuster, de menselijke driedimensionale bewuste geest denkt dat er iets te doen is, denkt dat er actie moet worden ondernomen, denkt dat er iets meer is.   Waar je mee doordrenkt bent, mijn lieve zuster, is een hoger besef van weten en begrip van alles om je heen en daarbuiten en van jezelf.    Je bent doordrongen van een sterk licht om het licht dat in je bestaat te versterken, om je mededogen en je begrip te versterken, om dat wat empathie wordt genoemd in je hart te versterken.   Wat er aan te doen is, om je er bewust van te zijn en te geloven.    Geloof dat je bent wie je bent, geloof dat je belangrijk bent.   Geloof in je eigen Licht.   Dat is alles wat er te doen is.  

OWS: Heel goed.

Shoshanna:    Namaste.

Vraag:    Hallo lieve broer.   Hallo lieve zus.   Ik vroeg me af of ik een vraag kan stellen.  Ik ben eigenlijk teleurgesteld in mezelf dat mijn fysieke vorm niet in staat was om mee te doen aan de genezing met Yeshua.    Ik was niet in staat om wakker te blijven en werd om drie uur ‘s nachts wakker vanwege mijn fysieke lichaam.   Ja, ik weet dat ik erbij was in de geest, in het astrale en dat ik daar in de ruimte in de astrale vorm aanwezig was, maar ik begrijp de betekenis niet in mezelf waarom ik niet kon opstaan, waarom kon ik die kracht niet vinden?   En wat was de reden waarom het bedoeld was dat ik niet op kon staan, waarom was het niet de bedoeling dat ik bij die bijeenkomst kon zijn.    Er moet een reden zijn geweest.  

Shoshanna: Shoshanna wil iets met je delen, lieverd.   Is dat passend One Who Serves?

OWS: Ja, alsjeblieft, ga je gang.

Shoshanna: Mijn liefste, ik geloof dat je het antwoord wel weet.   Maar ik zal je vertellen wat je al weet.   Wat er met je gebeurt, is dat je begrijpt hoe multidimensionaal je werkelijk bent en dat je op meerdere niveaus tegelijk kunt deelnemen, dat je op het fysieke bewuste niveau niet hoeft te weten wat er gebeurt om de prachtige leringen te erven, de liefde en het licht dat werd voorzien omdat het door heel je wezen stroomde van het fysieke tot de hoogste bron die je bent, dat is wat je moet weten.   We moeten begrijpen dat het hebben van een fysieke ervaring vaak niet nodig is als we ons bewust zijn van wie we zijn als multidimensionaal wezens.   We moeten op een bepaald niveau accepteren dat we dit weten.  En jij ook.   

Vraag:   Je hebt gelijk.   Geweldig, zuster, bedankt.

Shoshanna:    Namaste.

Vraag:    Ik vertel mezelf iets dat ik al weet en ik weet niet waarom ik dat doe, omdat ik het antwoord op de vraag al weet, je hebt gelijk.   Ik had dat fysieke moment niet echt nodig, omdat ik het op een andere manier kreeg.   Ik begrijp het.

Shoshanna:    Je hart, je liefde, je licht, strekt zich ver buiten de Aarde uit.  

Vraag:    Bedankt Shoshanna, heel erg bedankt.   Ik hou zoveel van je, lieve zus.   Je bent altijd in mijn gedachten en ik praat vaak met je.  

Shoshanna:    Ja.   Namaste, beste zus.

Vraag:    Namaste, ik hou zoveel van je.   Namaste, One Who Serves, ik herken ook jouw energie heel erg, degene die door James doorkomt.    Ik herken die energie gewoon.   Ik hou van jullie beide.   Heel erg bedankt.

OWS:    Heel goed.   Zijn er nog meer vragen, voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:    Ik begrijp dat de Nieuwe Jeruzalem drie keer zo groot is momenteel.   Het was 3500 km lang en 3.5 km hoog, als ik het goed begrijp.   Nu is het 9000 km lang en 9 km hoog.    Klopt dit en waarom is dat gebeurd?

OWS: Wat je moet begrijpen met je bewuste zelf, is dat het in je programmering zit dat je een bepaald begrip van dingen hebt, zoals ze betrekking hebben op je kennis, je moet begrijpen dat dit niet het geval zou zijn.   Je kunt op dit punt je geest niet om dit soort dingen heen winden.   Je gaat in die richting om het te kunnen, maar je kunt het nog niet.    Ja, je hebt gelijk, aangezien het schip waarover je spreekt, de Jeruzalem, is gebaseerd op bewustzijn en op basis van Licht, het kan zijn wat het ook is door degenen die willen dat het zo is, ze kunnen in elke richting bewegen, kunnen in grootte veranderen, ze kunnen de kleur veranderen, de vorm, wat ze ook willen dat er verandert.    Omdat het schip wordt bestuurd door puur bewustzijn en het schip zelf is puur bewustzijn.   Zie je?  

Vraag:    Ja bedankt.   Ik zie het.   Heel erg bedankt.

Shoshanna:    Shoshanna wil er iets aan toevoegen, beste zus, is dat oké voor jou?

Vraag:    Ja.    Alles met One Who Serves vind ik altijd goed.

Shoshanna: Shoshanna wil delen dat het bewustzijn van de mens, wat het Licht van de mens is, alles uitbreidt.   Als we ons bewust worden van iedereen om ons heen en van degenen boven ons en van iedereen onder ons, kan het Licht exponentieel uitbreiden.    Misschien wat degenen die zeggen dat de Nieuwe Jeruzalem is uitgebreid, misschien wat zij ervaren is hun eigen Licht dat het andere Licht uitbreidt, dat is het.    Duisternis trekt samen, Licht breidt uit.  

Je kunt jezelf feliciteren omdat je je Licht zo veel hebt uitgebreid dat de Nieuwe Jeruzalem hierop reageert.  

OWS:    Heel goed.

Vraag:   Nou, bedankt.   Ik ben blij dat te weten.  

Shoshanna:     Namaste.

OWS:     Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ja, One Who Serves en ook Shoshanna, als jullie hier iets over wilt zeggen.   Ik ben net terug uit Virginia, wat geweldig was.   Ik heb mijn zoon zien afstuderen.    Ik was niet bij het eerste deel van de bijeenkomst omdat ik uitgeput in slaap gevallen was.    In de aanloop hiervan had ik een aanvaring met mijn schoonzus wat ik in jaren niet gehad hebt.   Wat echter interessant was, wat de goede kant betreft, was dat mijn kinderen op een bepaalde manier naar mij toe trokken wat ze een lange tijd niet gedaan hebben.    Ik vraag me af ​​of je me iets kunt vertellen wat dat in hemelsnaam was, omdat het me onderuit heeft geslagen en hoe ga ik hiermee om en hoe kan ik dergelijke dingen in de toekomst voorkomen, voor mij persoonlijk of voor iedereen.

OWS:     Je kunt het per se niet vermijden, behalve door het gewoon niet te doen.    Dat klinkt misschien raar, maar meer hoef je niet te doen.   Als je ingaat op wat je een argument noemt of een verhitte discussie, dan kan het mogelijk nuttig zijn voor degene met wie je het gesprek voert, ook al gelooft die niet noodzakelijkerwijs wat je zegt of is het er mee eens.  

Je moet ook begrijpen dat nu de energieën steeds sterker worden, er een verdeling is, zou je kunnen zeggen, die steeds meer plaats zal gaan vinden en zal beginnen te scheiden.   Niet dat je zal worden gescheiden van je dierbaren, maar dat je gescheiden zult worden in termen van dat  je meer zoekt naar diegenen die gelijk-gestemd zijn, een zelfde bewustzijn hebben en van het Licht zijn.   En degenen die dat niet hebben, of die nog steeds slapen, daarbij zul je geneigd zijn om niet zoveel met hen te associëren als in het verleden, dat is doelbewust.   Maar het kan nog steeds zo zijn dat wanneer iemand die potentieel kan ontwaken en iemand begint vragen te stellen je naar voren kunt komen en enkele dingen kunt vertellen die je weet, maar niet te veel.   Je moet het niet overdrijven.    Dat is wat wij je hierover kunnen vertellen.  

Shoshanna ; Shoshanna wil iets delen.   

OWS:     Ja.

Shoshanna:     Mijn lieve zuster, het is zo moeilijk om in de buurt te zijn van diegenen die doordrenkt zijn van angst en misverstanden en zou willen dat jij gelooft wat zij geloven om zich comfortabeler te laten voelen in hun eigen angsten.   Wat nodig is voor jou om te doen op dit moment, nu, is dat je in je waarheid gaat staan, in je macht gaat staan, in je Licht gaat staan, ongeacht wat anderen zeggen of doen.   Sta in je kracht.  Het is moeilijk om diegenen te redden die ons niet begrijpen, die jou niet begrijpen, je wilt eenvoudig je liefde en licht aan hen overbrengen en zij wensen het niet te ontvangen.   Dit is de uitdaging waar je voor staat.   En zoals One Who Serves op zijn eigen nuchtere manier heeft gezegd, doe het gewoon niet en dat is moeilijk.   Je zat verstrengeld in een gezinssituatie.   Je moest daar zijn.    Maar wat nu en voor altijd belangrijker is, neem geen deel aan de angsten van anderen.  

OWS:    Zeer goed gezegd.

Shoshanna:     Namaste, liefje.

Vraag:    Dank je.

OWS:    Zijn er nog vragen en daarna geven we het kanaal vrij, of geven we het nu vrij?    Dan gaan we nu het kanaal vrijgeven.  

We kunnen jullie vertellen dat Yeshua tijdens de volgende zondag bijeenkomst op 23 december bij deze groep zal zijn en het Kerstverhaal zal delen.   Het zal zijn kerstverhaal zijn, niet het kerstverhaal dat jullie hebben geleerd.   Dus je kunt een wat dieper inzicht verwachten van waar dit allemaal over gaat, waar deze feestdagen, waar Kerstmis over gaat.   We kunnen jullie vertellen dat het niet over zijn verjaardag gaat, omdat hij niet op die dag geboren is.  

Shanti .    Vrede zij met jullie.    Wees de ene.

Shoshanna:     Shanti.   Vrede zij met je.

Gasten:     Shanti.   Hou van jou.   Dank je wel.

Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen