18.12.23 Yeshua’s jaarlijkse Kerstboodschap

Yeshua’s jaarlijkse Kerstboodschap


Yeshua en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 23 december 2018.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk worden vermeld.)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is


Yeshua   

Ik ben Yeshua.   Het is geweldig om op deze dag bij jullie te zijn, deze tijd die nadert wat jullie Kerstvakantie noemen.

Wat is Kerstmis trouwens?   Is het een viering van mijn geboorte, meer dan 2000 jaar geleden?   Of is het zoveel meer dan dat?   Als jullie die vraag in jezelf stellen, weet je het antwoord al.   Want velen over de planeet vieren het omdat dit een viering van mijn geboorte is.   Maar is het een viering van mijn geboorte als Yeshua, of is het een viering van de geboorte van het Christusbewustzijn in elk van ons?   Dat, mijn vrienden, is het antwoord.

Want het is een viering van de Christus, de Christus in ons allemaal.  Dat bewustzijn.    Dat bewustzijn dat zelfs nu steeds meer over de mensen komt, over de planeet komt en ze doordrenkt met deze energie, deze hogere energie, deze hogere LIEFDES energie die we allemaal hebben gekregen.   Het is niet iets dat vreemd is voor ons.   We hadden het allemaal.   Eigenlijk heeft het ons nooit verlaten.   Maar de geest, de programmering in de geest heeft het zo veranderd, dat het geloofde dat het Christusbewustzijn en het lichaam en het bewustzijn in het lichaam, gescheiden zijn, wat we niet zijn.   We zijn altijd één geweest met dit bewustzijn.  

Want wij zijn geïncarneerde liefde.   We zijn in liefde geboren, we leven in liefde en we gaan verder van bestaan ​​tot bestaan ​​in liefde, dat is nooit veranderd en zal nooit veranderen.   Maar het is, nogmaals, alleen de geest en de programmering in de geest die dit heeft veranderd om te geloven dat we gescheiden zijn, wat we niet zijn.  

Deze dag, deze naderende Kerstochtend, is een viering van het leven.   Het is een viering van liefde en het is een viering van vrede over de hele planeet.   Dat is waar dit allemaal over gaat, vrede en liefde worden gedeeld over de planeet.  Dus als je op die Kerstochtend wakker wordt en naar buiten kijkt, waar je ook bent, kijk dan naar de schoonheid die buiten is. Zie en voel de liefde die overal om je heen is.  En ga doorheen die dag met dat begrip, met die vreugde.  Letterlijk, laat er vreugde zijn in je leven op dat moment.  

Zing de Kerstliederen als je wilt.  Voel de energie terwijl je die Kerstliederen zingt.    Ze zijn bedoeld als zoveel meer dan de herinnering aan het zingen ervan.  Als je bepaalde liedjes zingt brengt het dat weten in jou terug, dat weten in jou wat de geïncarneerde liefde is.  

En terwijl je doorheen de dag gaat en tijd met je familie doorbrengt, verspreid die liefde dan naar je familie.  Verspreid dat licht naar je familie.  Raak niet betrokken met iets dat negativiteit is.   Als zij negatief zijn, breng jij positief.  Breng licht waar je maar kunt.   Als dat niet mogelijk is stapt je gewoon uit beeld.  Raak niet betrokken bij iets dat negativiteit heeft op deze dag.  Want het gaat over het delen van vrede en liefde over de hele planeet. Dat is waar het met Kerst allemaal om gaat.  Dat is wat wij, wij samen, de Lichtmeesters, de Lichtwerkers, de Lichtstrijders, de Lichtdelers en de Lichtdragers, dat is waar we allemaal voor hier zijn om te doen, delen van de Liefde en het Licht op elke manier die je kunt, doe het  gewoon.   Wees gewoon het licht.   Je hoeft je geeneens zorgen te maken om het Licht in een specifiek opzicht te delen, wees gewoon het licht.   Wees het licht voor je buren.   Wees het licht voor je familie.

Want als je het licht bent, zullen zij dat stralende voorbeeld voor zich zien. Ze zullen die stralende zelfbeheersing zien die over je heen komt.   Zelfs slechts voor een ogenblik beginnen ze zich misschien iets te herinneren.   En op het moment dat ze zich beginnen te herinneren, begint er een ontwakingsproces in hen.   Dat is waar dit over gaat, het Christusbewustzijn laten ontwaken over heel de planeet.

Ik ben Yeshua.   Al mijn liefde en vrede is met jullie allemaal als ik jullie vandaag verlaat.   Maar onthoud altijd dat ik heel dicht bij je ben, bij ieder van jullie, ben altijd geweest en zal dat altijd zijn.  

Vrede en liefde.


One Who Serves 

Om, mani padme, hum, om, mani padme, hum, hum, hum.   

Groeten aan jullie!   One Who Serves is hier met jullie om verder te gaan. We moeten alleen zeggen dat we hoopten dat je niet verwachtte dat Yeshua kwam om over de Kerststal te vertellen, want dat is vele malen verteld.  Hij was hier niet om over zijn geboorte te vertellen.   Hij was hier, zoals hij zei, om over de geboorte van het Christusbewustzijn te vertellen.   En dat is, zoals hij al zei, waar het om gaat.

Dus, hebben jullie vragen voor One Who Serves?   Shoshanna is niet in de kamer, dus het is alleen wij.   Hopelijk is dat voor jullie voldoende voor je vragen, als je vragen hebt.   Is er iemand aan de telefoon die vragen wil stellen?  Jullie kunnen je telefoons unmuten.

Zoe:    Er zijn gemailde vragen die binnen gekomen zijn, als we daarmee kunnen beginnen, alsjeblieft.

OWS:     Ja graag.

Vraag:   Wat gebeurt er met pensioenrekeningen, 401K spaargelden of markt aandeelrekeningen van bedrijven naar hun respectievelijke werknemers na de overgang naar RV of GCR?   Zullen ze die rekeningen nog steeds behouden en respecteren, of worden ze geïncasseerd of zouden ze worden verwijderd?  

OWS:     In de eerste plaats, zonder in te gaan op de exacte details van deze vraag, want dit is niet alleen voor degene die dit heeft gevraagd, maar voor velen die zich dit afvragen wat hier wordt gezegd over de 401K, pensioenprogramma’s, de spaar programma’s,  de aandelen programma’s, al deze dingen maken deel uit van het proces, zijn onderdeel van de overgang waar je doorheen gaat.   Dus enkel omdat je deze verschillende accounts hebt, betekenen deze dingen niet dat ze zullen verdwijnen.  

Hoewel de aandelenmarkt, zoals je begrijpt, zal ophouden te bestaan.   De aandelenmarkt zal er niet meer zijn want dat is een volledig gemanipuleerd systeem, gebaseerd op het oude financiële fiat-systeem, het schuldenstelsel dat jullie al zo lang hebben gehad, dat zal niet doorgaan.  

Het zal zeker worden vervangen door een nieuw kwantum financieel systeem, dat is correct.   Dat zal alles vervangen.   En de besparingsaccounts die je hebt zullen niet verdwijnen, sterker nog, het zal worden verbeterd.   Het zal nog vele malen verbeterd worden naarmate de overgang verdergaat.   Velen zullen gelden ontvangen van verschillende aspecten, zou je kunnen zeggen, van het programma dat er is, deze zullen uitgerold worden wanneer de tijd en de vibraties voldoende toenemen om dit te laten gebeuren.  

Voordat dit echter kan gebeuren moeten de duistere machten volledig of bijna uitgeroeid zijn, op welke manier dan ook waar voor gekozen wordt om dat te doen. Dus maak je er geen zorgen over.   Dit zal allemaal deel uitmaken van het transitieproces en zal blijven bestaan voor jullie, zeker de Lichtwerkers en de Lichtstrijders zullen voldoende hoeveelheden geld hebben zou je kunnen zeggen, om je door deze overgang te helpen.   En degenen die er geen deel van uitmaken zullen ook de vele voordelen zien van het nieuwe financiële systeem, vooral in termen van schuld kwijtschelding en al dit soort dingen.   Oke?

Vraag:    Kun je ons vertellen wie commandant Thyron is?   Ze zeggen dat hij een ambassadeur is die komt om het zegel van stilte te verbreken.

OWS:    Er zijn heel veel ambassadeurs zou je kunnen zeggen, die deel uitmaken van deze overgang en die zullen worden geïntroduceerd als het de juiste tijd is.    Om specifiek over degene waar je naar vraagt te spreken, deze heeft verschillende namen, dus het is niet alleen deze ene naam.   We kunnen je er niet directer iets over zeggen, behalve dat dit een echte persoon is en een verantwoordelijkheid heeft, zou je kunnen zeggen, in de transitie zoals deze verdergaat en deel van het proces is en als ambassadeur voor de Aarde van veel verschillende planetaire raden.    Oke?

Vraag:.  Ik was in een geleide meditatie was tijdens een Sisterhood of the Rose-bijeenkomst en een van de andere deelnemers had zijn persoonlijke kristallen en stenen schedels meegebracht.   Hij had deze in een cirkel op de grond geplaatst.   Zodra de schedels daar geplaatst waren, voelde ik direct de energie van  de schedels. Tijdens de meditatie gingen we naar de piramides in Egypte en concentreerden we ons op het Leeuw standbeeld.   We gingen door een opening tussen de poten van de Leeuw en daalden bijna een mijl naar beneden af waar een kamer was met schappen vol kristallen schedels.  Zodra we in de kamer waren stond ik oog in oog met een schedel van ongeveer 130 cm hoog met een buitenaards gezicht, smal aan de onderkant en breed aan de bovenkant.  De schedel zei, ‘Eindelijk kom je ons halen, jij bent onze bevrijder.’   Toen liep ik langs de andere schedels en nam er een ​​in mijn hand, deze schedel zei hetzelfde,   “Bevrijdt ons alstublieft van deze plek, jij bent onze bevrijder.”    Daarna concentreerden we ons op een kleine opening in de muur en gingen er in.  Toen ik er een stukje in was, was er overal licht.”  Mijn vragen zijn, wat is mijn verbinding met deze schedels en mijn mogelijke verleden met ze om ze te bevrijden?   Wat was de betekenis van het licht in die opening, alsjeblieft.

OWS: Wat we je kunnen vertellen over deze kristallen schedels is dat er een replicatie is van vele verschillende plaatsen op deze planeet en ze zijn zeer oud.   Ze komen voort uit oude technologie, van oude beschavingen, zelfs vóór Atlantis hoewel ze ook prominent aanwezig waren in Atlantis. Ze komen tevens van veel langer geleden in termen van tijd en ruimte.

Deze specifieke schedels zijn  belangrijk in die zin, dat als ze spreken over bevrijden, als ze spreken over het loslaten van de dichtheid van de driedimensionale illusie en ze vragen om de bevrijding hiervan om terug te kunnen keren naar hun hogere dimensionale frequentie.  

Ze zijn bewustzijn binnen deze specifieke schedels.  Dat moet je begrijpen.   In zekere zin leven ze.   Dat is moeilijk voor het driedimensionale bewustzijn om te begrijpen maar ze hebben een bewustzijn waar ze mee doordrenkt zijn.   Ze vragen om bevrijd te worden van de dichte driedimensionale illusie of sluier die er is.   Je verbinding zoals je vraagt, je hebt er zeker een verbinding mee.  Anders zou deze vraag niet opduiken.   De schedels hebben een verbinding met degene die van lang daarvoor komen, lang voor Atlantis, die van andere beschavingen komen.   Dat is alles wat we kunnen zeggen.  

Natuurlijk, betreft het licht, dat is het licht dat symbolisch voor het licht staat dat binnenkomt, niets meer dan dat.

OWS:    Zijn er nog andere vragen op dit moment.

Vraag:     Ja.    Vanmorgen was ik tussen ontwaken en slapen en ik vroeg me iets af.    Ik zag  een flits van een vogelhoofd, niet het hele lichaam alleen het gezicht, het was in een milliseconde, ik vroeg me af wat dat zou kunnen zijn.    Dus ik vraag om enkele aanwijzingen over wat dat voor mij zou kunnen betekenen en of het van nut voor mij zou zijn om verder onderzoek of zelfonderzoek in te stellen.

OWS: Het idee dat je deze vraag stelt zou de vraag voor je moeten beantwoorden. Omdat je tijdens het stellen van deze vraag al wist dat je verder moet zoeken om dit te onderzoeken als je je driedimensionale bewustzijn tevreden wilt stellen in dit geval.   Anders is het niet nodig om daarmee verder te gaan, want dan is het alleen maar zo.   Maar als het driedimensionale bewustzijn verder wilt, kijk eens naar de Blauwe Avians, het Bewakers-ras dat is teruggekomen, wat ook de Ra genoemd wordt of het Ra Collectief, dit kan je helpen als je er naar zoekt en je verbinding leert op de manier waarop het voor jou bedoeld is om verbinding te maken.  

We kunnen je er niet te veel over vertellen, omdat het vanuit je eigen onderzoek buiten jezelf moet komen door op te zoeken wat er beschikbaar, maar ook je onderzoek naar binnen en jezelf herinneren, dat is het meest belangrijke onderzoek dat je kunt doen.    Ga naar binnen en herinner de archieven binnenin je.  

Vraag:     Dat is in sommige opzichten logisch omdat wat ik tot dusver heb geleerd, dat zij waarnemers zijn en dat het vreedzame wezens zijn, in wezen kan ik me daar persoonlijk mee verbinden, dat was mijn levensloop in dit leven, dus dat is de verbinding die ik op dit moment maak.  Bedankt voor wat je me hebt doorgegeven.    Ik waardeer je.

OWS:    Ja.   Heel goed.   Zijn er nog andere vragen?

Vraag:    Ik heb een vraag.   Drie dagen geleden op donderdag hadden we hier in Vancouver een mini storm.   De nacht tussen donderdag en vrijdag was het als een verwarrende droom met dieren, ik was in een staat tussen wakker en dromen in en iemand of iets lag op mijn bed.   De aanwezigheid was erg groot.   Het maakte me bang wat dat was.   Ik denk dat wat ik doorkreeg, het was er niet erg duidelijk over, maar het kan zijn dat ik niet weet dat het Hoger Zelf of de hogere ziel of een deel van mijn ziel terugkomt, ik weet het niet, is er iets dat passend voor mij is om te weten over deze aanwezigheid of dat deel dat op dat moment binnenkwam?   Dank je.

OWS: Dit is zoals we al een tijdje zeggen, de glimpen die steeds meer naar je toe komen dat je voorbij de sluier kijkt, dat je interdimensionaal waarneemt, dit gaat steeds meer gebeuren.    En als je angst voelt wanneer dit gebeurt, zal het verdwijnen.    Het is niet iets om bang voor te zijn.   Het is gewoon iets om op te letten, wetende dat je de dimensionale barrières begint te doorbreken.    Dat is alles wat we hierover kunnen zeggen.

Vraag:     Prachtig.   Heel erg bedankt.

OWS:    Hebben de anderen nog een vraag?

Vraag:     Ja.   Ik had vanmorgen een droom.   Ik was in een lichte slaap.   Het was een verwarrende droom, ik was met een spirituele groep, natuurlijk was James er ook bij. Ik bleek mijn tweelingvlam te gaan ontmoeten maar in een gewoon lichaam, ik kon hem niet aanraken, hij was aan het onderwijzen.   Toen zag ik mijn multidimensionale zelf in sommige van de lichamen.   Dit waren slechts kleine glimpen in mijn droom. Op een gegeven moment zat iedereen buiten, ze waren heel spiritueel, ze staken allemaal tegelijk hun hoofd in het zand en bleven zo zitten.   Ik deed dat niet omdat ik dacht dat ik niet zou kunnen ademen.   Maar iedereen was in orde.   Ze staken hun hoofd naar beneden en zeiden dat het iets te maken had met het kristallen raster.   Ik begreep dat deel van de droom niet helemaal.   Kun je me er iets over vertellen?

OWS: Als we hierin zoeken,  mijn beste, dan vinden we een verband met waar je vandaan komt door je verbinding met dat niveau van jezelf dat geen volledig deel van je is geworden in dit leven, als je begrijpt wat we bedoelen.  

Het idee dat iemand zijn hoofd in het zand steekt.   Wat betekent dat in jouw moedertaal, in jouw begrip?   Ze steken hun hoofd in het zand.   Ze willen niet zien wat er is, wat er wordt getoond.   En jij hebt dit niet gedaan, jij steekt je hoofd niet in het zand.   Sterker nog,  we willen dit heel duidelijk zeggen, want als je eenmaal in je leven je ogen geopend heeft, realiseer je wat er werkelijk is en ben je klaar om het uit te drukken en klaar om verder te gaan.   Dat is wat hier wordt uitgedrukt.   Die anderen plaatsten hun hoofd in het zand en bedekten het, net zoals jij altijd heeft gedaan.    Maar dat doe je niet meer.   Is dit logisch voor jou?   

Vraag:    Ja dat doet het.   Dat klinkt veelbelovend voor mij.   Dank je.  

OWS:     Ja.

Vraag:     Hoi.    Ik zou graag een vraag willen stellen.   Vanochtend tijdens mijn meditatie stelde ik de vraag, wat is de relatie tussen het hart en de verbinding met de geest waarover mensen praten?   Ik begreep dit niet goed.   Maar toen ik mediteerde had ik een soort driehoeksvorm bij mijn hartchakra met mijn keelchakra met mijn pijnappelklier en met mijn derde oog, dat maakte een driehoek.   Ik begrijp het niet helemaal, of misschien wel, ik wil er gewoon meer over weten, dat er een heel belangrijke energie voor me is die wordt opgenomen door mijn keelchakra zodat ik zo mijn waarheid kan uitspreken.   Ik begrijp het niet helemaal, de vraag is, heeft dit iets te maken met de drie-eenheid?  

OWS:    Niet zozeer met de drie-eenheid nee, maar het is belangrijk als je de hart-geest verbinding hebt, is het ook belangrijk om het wils centrum, het keelcentrum waarover je spreekt om de wil uit te spreken, dat de wil de verbinding tussen het hart en de geest creëert.   Zodat de overgang in het zelf zich kan voortzetten.  

Het is belangrijk dat de hart-geest verbinding gecreëerd wordt.   Daarom doen we dit al zo lang met deze groep om deze verbinding tot stand te brengen.   Je hebt al het geest gedeelte er van, velen van jullie werken vanuit het hoofd, maar velen werken nog niet vanuit hun hart.   Het is belangrijk om deze twee samen te brengen. Natuurlijk, als deze samen komen en het wilscentrum functioneert goed, dan opent het ook het derde oog.   Oke?

Vraag:    Oke geweldig.   Dank je.

OWS: Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:     Ja, One Who Serves.   Ik heb onlangs een extra baantje aangenomen om les te geven voor het ontvangen van extra geld.    Ik ben een gecertificeerde leraar en ik voer deze baan uit.   De eerste dag waren er jongeren van de middelbare school leeftijd.   Het is een heel, ik zou zeggen, onrustige wijk, met zeer verontruste mensen die waarschijnlijk veel tegenslag hebben meegemaakt, zou je kunnen zeggen.  

Wat ik heb gemerkt is dat ik op mijn eerste dag met hen, het zullen een paar weken worden of misschien meer.   Weet je, ze zijn behoorlijk wild en de hele tijd is nodig om hun gedrag in goede banen te leiden.   Daar wil ik natuurlijk graag aan werken.  

Ik ben op zoek naar wat begeleiding over de manier om met hen samen te werken omdat ik me niet comfortabel voel, in de eerste plaats, de controle tactieken die veel leraren gebruiken en als we naar de toekomst kijken heb ik het gevoel dat sommigen van hen het misschien snappen dat deze school op een bepaalde manier niet werkt voor mij, het is niet de golf van de toekomst en ik ben ook niet geïnteresseerd in het straf- en beloningssysteem dat er is.   Ik denk meer aan een solidariteit in het proberen om de studenten ertoe te brengen om daadwerkelijk zelf om beter gedrag van hun leeftijdsgenoten te vragen.   Heb je enkele woorden of wat begeleiding voor ons in deze beroepen?

OWS:    Wat we je nogmaals kunnen vertellen, dat dit onderdeel is van de overgang die plaatsvindt.  Het onderwijsproces dat jullie nu hebben zal volledig worden ingeperkt en veranderd wanneer de omschakeling plaatsvindt.   De manier waarop het onderwijs op dit moment plaatsvindt zal niet de weg zijn zoals het zal worden.    Je zult het straf- en beloningssysteem niet meer hebben zoals je zegt.  

Maar voor nu, zoals je dit benadert, ben je in,  wat is jullie gezegde, als je in Rome bent, doe dan zoals de Roomse.   Dus als je de job wilt behouden, als je daar wilt blijven werken moet je enigszins binnen de parameters blijven die ze daar hebben.

Maar als er enige speelruimte beschikbaar is, dan kun je je innerlijke leiding volgen die je in de richting stuurt die je nodig vind.  Je zult dat weten als je het doet.   Ga gewoon door het proces zoals dat nodig is.   Maar als je, wat wordt genoemd, de boot te veel “schud”, dan zul je niet lang in die boot zitten.  

Vraag:     (Gelach)    Ja , ik kan boten absoluut laten schommelen! Dankjewel dat waardeer ik.

OWS:     Ja.    Is er nog een andere vraag?    We moeten nu het kanaal vrijgeven.  

Dus als jullie door de Kerstvakantie heen gaan en tijd met je familie en vrienden en buren doorbrengt, ga dan in je Licht.   WEES het Licht, zoals Yeshua zei.   Wees het Licht.    Wees dat Christuslicht in je en als je dat doet zul je merken dat zelfs hier en daar een kleine glimp kan verschijnen als je bent wat je zegt dat je bent.   Wees het Licht, zeg het niet alleen, wees het Licht.   Dat is belangrijk.   Nu geven we het kanaal vrij.

Shanti .    Vrede zij met jullie.  Wees de ene.


Gechanneld door James McConnell
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Artikel kan in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen