19.01.06 Je overbrugt twee of meer dimensies tegelijk.

Je overbrugt  twee of meer dimensies tegelijk.


Sananda, Lady Nada en One Who Serves gechanneld door James McConnell

Deze berichten werden doorgegeven door onze wekelijkse Zondag Prepare for Change groep tijdens onze maandelijkse Blog Talk-radioshow gevestigd in Payson, AZ  op  6 januari 2019.
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.)

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.


Blogtalk Radio Show

Zoe: Welnu, hier zijn we dan weer samen aan het begin van een gloednieuw jaar, we verwelkomen jullie bij Ancient Awakenings Prepare for Change.  

We zijn op Blog Talk Radio zoals we dat elke eerste Zondag van de maand zijn, met als extra bonus dat dit de eerste Zondag van het jaar is, 6 januari 2019.

Mijn naam is Zoe, ik ben jullie gastvrouw en ik krijg gezelschap van onze medewerker, Pallas Athena Rita.  

Zoe: Hallo Athena, ben je aanwezig? Is je telefoonlijn open?  

Rita: Ja ik ben er. Hallo, Zoe.

Zoe: We nemen aan dat je bij deze oproep bent omdat je hebt gehoord over het speciale werk dat James McConnell heeft gedaan onder leiding van One Who Serves, Sananda en het Gezelschap van de Hemel om ons, de 144.000 bij elkaar te brengen om ons voor te bereiden op de aankondiging van de Nieuwe Gouden Eeuw.

Als groep trainen, ervaren, delen en experimenteren we met de oude wijsheid waar we allemaal zo vertrouwd mee waren, zo lang geleden. Het is de wijsheid die we hebben meegebracht toen we voor de eerste keer het klaroengeschal beantwoordden, dat is wat we millennia lang in ons hebben meegedragen. We herinneren, her-inneren, de oude wetenschappen, de ware wetenschappen, het gebruik van licht en geluid, astrologie, numerologie, het onbetwistbare belang van frequenties en vibraties, de schatten van onze Aarde en de grenzeloze liefde van het Dieren Rijkdom, Planten Rijkdom en de Elementale Rijken om voor hen te zorgen. We herinneren ons hoe we heilige geometrieën en het grenzeloze gebruik van kristallen, alternatieve communicatiemiddelen zoals telepathie en natuurlijk naturopathische geneesmiddelen moeten gebruiken, we zijn gaan geloven om het te doen. Met andere woorden, we accepteren dat dit allemaal van binnenuit komt en we laten het toe dat het zich manifesteert. We luisteren naar onszelf en herkennen ons innerlijk weten en we her-ontdekken dat dat het is waar onze expert oordelen vandaan komen.  

Wij denken dat je hier bent omdat je ernaar verlangde om het ook te herinneren. Of ben je hier omdat iemand je gezegd heeft om te luisteren, omdat iemand dacht dat je het zou waarderen, ervan zou genieten, of er baat zou bij hebben te weten dat je niet de enige bent in je overtuigingen, dat je er baat bij zou hebben om deel uit te maken van een groep, een familie, die op dezelfde missie zitten als jij om te ontwaken en om naar de hogere frequentie te gaan, om het baken te zijn, dat stralende voorbeeld voor onze medemens om te volgen.

Het is nu tijd om terug te keren naar die oude wijsheid en te ontwaken voor wie we werkelijk zijn. Als je ertoe wordt aangetrokken om met ons mee te doen verwelkomen wij je met open armen. We verwelkomen je thuis.  

Nou, laten we er meteen in springen en ontdekken wat Athena vandaag voor ons heeft. Naast onze vaste numerologe is Athena Rita ook een kunstenares, een muzikante, een astrologe, een zeer goede Taro-lezer, geestelijk verzorger en leraar van de bewoners van de Republiek. Dus, Athena Rita, hoe gaat het?

Rita:     Gegroet iedereen. Bedankt, Zoe, heel erg bedankt. Vandaag is het de 6e en ook jij bent een 6 en een 1 wat januari is, maand 1, als je 2019 optel krijg je een 3. Dus voegt je die toe, de dag + de maand + het jaar is dus 6 + 1 + 3 is 10, dit is een 1. Oké. De 6, zoals jullie allemaal weten, staat voor liefde.

Ik heb veel liefde in mijn hart. Ik heb heel veel liefde om met jullie te delen vandaag.    Liefde is een uitdrukking van het behandelen van anderen met vriendelijkheid, eerlijkheid, oprechtheid, mededogen, behulpzaam en zorgzaam. Vandaag heb ik een grote verrassing voor jullie allemaal, waarvan ik weet dat het je gelukkig zal maken.  

Gisteren avond, net voordat ik in meditatie ging, waren mijn lichten uit en er was een geur, een geur van rozen. Ik wist het meteen en ik zei, Ann, Ann, dat ben jij!  

Ann DeHart zei, Ja, ik ben hier en ik wil jullie allemaal begroeten. Ik wil dat je de groep alles vertelt wat er is gebeurt en dat ik heel gelukkig ben, dat ik met mijn geliefde ben. Ik verblijf niet altijd bij hem omdat ik het druk heb. Ik ga de hele Melkweg rond en helpt, zoals je weet. ‘

Rita: Ik zei tegen haar, O ja, ik weet het Ann, jij helpt altijd iedereen.

Ze zei, Ik wil dat je hen vertelt dat ik van ze hou, ik mis ze niet in de 3D, maar ik mis hun zielen en hun zoete geesten. Ik wil niet meer in de 3D zijn en jij ook niet als je de overstap maakt. Ik zal je vertellen, het is het geweldigste ding en ervaring die je ooit, ooit kunt ervaren. ‘

Ik wil dat je weet dat ik verbonden ben met James, ja. James heeft geen idee, maar hij weet dat we verbonden zijn, omdat hij ook verbonden is met Sananda.

Ik wil jullie allemaal begroeten en wens je het gelukkigste nieuwe jaar wat maar mogelijk is. Het zal niet lang meer duren dat we elkaar zullen zien. Dus ik zeg in mijn hart en in mijn ziel, het is geweldig hierboven. En houd jullie lichten helder. En blijf glimlachen. Ik kan jullie allemaal zien.

Ik was bij de Advance. Ik was daar, ik moest het horen en ik moest al jullie gezichten zien, jullie kleine tranen die allemaal in je je ogen kwamen. Ik weet hoe blij jullie waren.

Dus zeg ik, tot ziens voor nu en zegeningen voor iedereen.

Rita: Dat is het. Bedankt Ann, bedankt.

Zoe: Gossiemijne, wat een mooi verhaal. Het spijt me dat ik je heb onderbroken Rita.  Was je klaar?  

Rita: Ja, ik was klaar, lieverd, oh nee liefje, je hebt niet gestoord.  

Zoe:    Nou, jullie zijn er al een tijdje achter waarom dat bezoek zo aangrijpend was.    Als ik naar Ann luister, Lady Nada, of van haar hoor, krijg ik altijd tranen in mijn ogen omdat ik weet dat ze zo’n hechte goede vriend was met Rita maakt dit absoluut geweldig.  

Rita:    Met jouw ook Zoe. Ze was ook bevriend met jou schat, zoals je weet .

Zoe: Ze was zo speciaal voor zovelen van ons, het is heerlijk om te horen dat ze nog steeds regelmatig op bezoek komt of op zijn minst ons in de gaten houdt. Dus jullie allemaal die haar herinneren, zij was er, ze gaf ons aandacht, ze zag ons.  

Bedankt, Rita voor het delen van iets dat zo persoonlijk was, dat waardeer ik heel erg.

Rita:    Graag gedaan. Ik hou van jullie allemaal. Ik hou van jullie allemaal.

Zoe:     Wij houden van je.

Nou, we gaan verder. Voor de nieuwelingen, dit is hoe deze oproep gewoonlijk werkt. Ik  benadruk ‘meestal’, omdat dingen snel veranderen en onze bijeenkomst niet anders is.  

We beginnen met een geleide meditatie waar James ons naartoe zal leiden. Dan zal Sananda binnenstappen en het overnemen. Af en toe zal hij zich tot een ander wenden, maar maak je geen zorgen als je de energie niet herkent. Ze zullen zichzelf voorstellen.  

Na de meditatie gaan we meteen naar de gechannelde berichten, meestal beginnend met Sananda’s eigen boodschap, dan zal hij andere gasten naar voren brengen die ons willen bezoeken.  

Na onze sprekers zetten we de show voort en gaan we naar onze gastheren, de One Who Serves die de berichten zullen opvolgen en vervolgens de nodige begeleiding zullen bieden terwijl zij het V & A gedeelte begeleiden.  

Sananda, One Who Serves en de Meesters spreken altijd via James McConnell, hij is de oprichter van de groep Prepare for Change Ancient Awakenings, terwijl Shoshanna bij ons doorkomt via JoAnna McConnell.

Dus nogmaals iedereen welkom. Laten we elkaars liefde en energie waarderen en genieten terwijl we vreedzaam worden en in meditatie gaan met James en Sananda.

Meditatie


Lord Sananda

Ik ben Sananda.

Zoals altijd is het geweldig om op deze manier bij jullie te zijn om te kunnen delen en deel van jullie expressie te kunnen zijn, niet hier in de 3D-wereld, maar in de hogere dimensies waar jullie nu allemaal naartoe gaan, hoewel velen van jullie het nog niet beseffen. Maar ja, inderdaad, jullie overbruggen twee of meer dimensies tegelijk, met één voet in de éne en de andere voet in de hogere vibraties.  

Maar het is nu tijd voor jullie om je vollediger in die hogere vibraties en hogere dimensies te begeven, zodat je niet zo vaak de twee dimensies overbrugt. Het is inderdaad heel moeilijk om de derde dimensie volledig achter je te laten, omdat de meesten van jullie er nog niet klaar voor zijn.   
Maar die tijden komen eraan als je verder gaat om door deze transitie te gaan met veel hulp van degenen van boven, degene van beneden, van alle energieën die nu de planeet binnenkomen.  

En ja, die golven van energie die de atmosfeer van de Aarde ingaan. Zelfs jullie instrumenten beginnen deze energieën nu waar te nemen en worden zich bewust van deze golven van energie, niet zeker wetend wat ze zijn, omdat dit nog nooit eerder op deze planeet is gebeurd. Maar het gebeurt nu.  

Je gaat de effecten van deze energieën steeds meer voelen. Op dit moment creëren deze energieën een beetje verstrooiing in jezelf van de energieën en geven een gevoel van op beide plaatsen tegelijk te zijn, dus daardoor ben je niet gefocust, niet gecentreerd zoals je eerder was. Dit is doelbewust dat dit zou gebeuren. Omdat als deze energieën binnen blijven komen, jullie door blijven gaan om met hen te acclimatiseren, net zoals je dat deed met de energieën uit de voorbije jaren.  

Maar ik zeg je nu, de energieën zullen steeds sterker en sterker worden. Ze gaan een gevoel van chaos creëren over de hele planeet. Dat doen ze al. Je ziet de opstand van vele over de planeet die er genoeg van hebben. Ze hebben genoeg van de oude manieren. Ze hebben genoeg van het oude paradigma en zijn klaar voor iets nieuws. Ze weten dat ze iets nieuws willen, maar ze weten niet zeker wat dat zou kunnen zijn, of dat het zelfs mogelijk is.  

Maar jullie weten dat als deze energieën blijven stijgen en de chaos maar blijft toenemen, wat het waarschijnlijk zal doen, maar weet ook dat als de chaos toeneemt er een gevoel is van, noem het een structuur, dat klaar staat om het te vervangen. Noem het vrede, noem het kalmte. Want alles is voorzien. Alles. Niets wordt aan het toeval overgelaten, omdat  alles georkestreerd wordt op deze momenten en georkestreerd zal blijven gedurende de vele veranderingen die klaar zijn om deze wereld, deze planeet te overkomen.  

En jullie, jullie allemaal, de Lichtwerkers, de Lichtstrijders, de Lichtwerkers en de Lichtdragers, jullie zijn niet alleen degenen die al deze veranderingen binnen brengen en vragen om deze energieën binnen te laten komen, maar jullie zijn ook degenen die met deze energieën zullen werken en helpen om ze te verspreiden, in de kennis en het weten van wat ze zijn voor je broeders en je zusters overal, zodat zij ook kunnen beginnen te ontwaken.  

Natuurlijk, niet iedereen zal ontwaken. Niet iedereen is klaar om te ontwaken. Maar dat is niet aan jullie om je zorgen over te maken. Jullie enige zorg is je voortdurende ontwaken en diegenen helpen die klaar zijn om te ontwaken als ze zover zijn. Dit is je missie op dit moment.  

Jullie zullen er op verschillende manieren aan deel nemen, nemen er nu al deel aan, maar zelfs als je denkt dat je nog niet aan je missie bent toegekomen, hij komt eraan. Je wordt op verschillende manieren en met verschillende middelen op de hoogte gebracht, via je dromen, via synchroniciteiten, rechtstreeks vanuit je Hoger Zelf of andere begeleiding. Je wordt de weg getoond, getoond wat je missie is, je doel op dat moment. Maak je geen zorgen dat je buitengesloten wordt, want dat wordt je niet.  

Iedereen hier aanwezig. Iedereen heeft zijn deel uit te voeren. Wees gewoon geduldig en laat alles naar buiten komen in je.  Je wordt naar de noodzakelijke stappen geleid om te nemen terwijl je door deze overgang en door je individuele ascensieprocessen blijft bewegen.  

Ik ben Sananda en ik stap nu opzij voor mijn geliefde om door te komen en kort met jullie te praten.


Lady Nada

Ik ben Lady Nada. Ik kom op dit moment om ook het bewustzijn te delen, de liefde die naar deze planeet komt, die nu over jullie allemaal heen komt.  

Velen van jullie voelen het op zoveel verschillende manieren en jullie zullen dit blijven voelen. Zoals mijn Beste Sananda heeft gezegd, zoals zovelen hebben gezegd. Want dit zijn de tijden mijn vrienden, broerders en zusters, dit zijn de tijden waarop jullie allemaal hebben gewacht, waar wij allemaal op hebben gewacht. Omdat we er allemaal samen in zitten.  

De tijden die er nu aankomen zijn de tijden die je nog lang zult herinneren. Je zult terugkijken op deze momenten. Ik spreek nu over het jaar dat je bent binnengegaan. Je zult terugkijken op deze tijden en herinneren hoe het was voor de omschakeling en wat er na de omschakeling was. Je bent nu in het midden van het begin van die omschakeling. Dus wees nog even geduldig, blijf doorgaan met je dagelijkse activiteiten. Maar weet dat als je dat doet je steeds meer in het moment opereert, je leeft je leven in het moment in het nu en dat je je steeds meer realiseert dat dat  is waar het allemaal om draait, niet in het verleden leven, niet alleen focussen op de toekomst, maar in het heden leven en de perfecte toekomst creëren die jullie allemaal al een tijdje visualiseren.  

Ik, als Lady Nada en al mijn zusters en al diegenen die werken met de vrouwelijke energie die terugkomt naar deze planeet om de balans te bewerkstelligen, de balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke zodat de een nooit meer domineert over de ander. Omdat er balans moet zijn.  Er moet alleen liefde zijn en liefde is een zuivere balans tussen het mannelijke en het vrouwelijke.  

Dus geloof, mijn dierbaren. Vertrouw op jezelf om verder te gaan met het tot stand brengen van deze energieën en de liefde die deze energieën vergezeld. Want alles is op zijn plaats en jullie zijn  alleen nodig om op die plaatsen te zijn waar jullie voor bestemd zijn, terwijl deze energieën binnen blijven komen. Je zult het weten en je zult precies begrijpen waar je moet zijn.

Al mijn vrede en liefde zij met jullie allemaal. Ik verlaat jullie nu.  


One Who Serves

Om, mani padme, hum; om, mani padme, hum, hum, hum. Groeten aan jullie. One Who Serves is hier om met jullie verder te gaan.  

We zijn klaar om vragen te beantwoorden. We hebben niet per se een bericht, maar we zullen vragen beantwoorden en vaak kunnen er berichten voortkomen uit de vragen, maar we zullen zien. Hebben jullie vragen voor One Who Serves?

Zoe: Ja, bedankt, One Who Serves en bedankt Sananda. We houden er altijd van om gerichte en ondersteunende berichten te horen, we zijn zo dankbaar voor ze. En je weet hoe ik me voel als ik Lady Nada hoor. Het maakt niet uit wat ze zegt, het resoneert altijd diep. Dus nogmaals bedankt.

Maar voordat we beginnen, laat me jullie het vragenproces uitleggen. Deze uitzendingen op de eerste Zondag van de maand zijn je kans om een ​​vraag te stellen aan One Who Serves.  

Om in de wachtrij te komen druk je op 1. Wanneer ik je telefoonlijn open zal ik je netnummer noemen en je zult een verandering in het geluid van de telefoonlijn opmerken, dan zeg je je naam en locatie. Stel je vraag kort en beknopt. Hopelijk heb je tijd gehad om het te formuleren, zodat je de vraag beknopt kunt formuleren. Hoe specifieker de vraag des te beter het antwoord zal zijn. Net zoals One Who Serves zei leidt dit meestal tot veel meer informatie. Dus formuleer een strakke vraag om het beste antwoord te krijgen. En als je achtergrondinformatie moet geven over je vraag houd dat dan tot een minimum beperkt anders maakt je de vraag te ingewikkeld.

Zodra je vraag is beantwoord druk je weer op 1. 
Als je een tweede vraag hebt kun je weer in de wachtrij komen door op 1 te drukken maar wacht altijd even voor je dat doet.   

Dus kom maar binnen en laten we eens kijken wat voor soort onderwerpen we kunnen aanroeren.

JoAnna:    We hebben enkele vragen op deze plaats.  

Zoe:    Laten we het een moment geven om in te bellen. Terwijl we dat doen, zal ik uitleggen dat One Who Serves verschillende geascendeerde wezens zijn die ervoor kiezen om niet hun identiteit te onthullen die ze hadden toen ze belichaamd op Aarde waren, dus we zullen ons niet op hen concentreren en ze behandelen als de rocksterren die ze zijn, maar eerder focussen in onszelf en onze relaties met ons eigen hogere bewustzijn.

Laten we beginnen met de vragen die per e-mail zijn verstuurd en als je intern vragen hebt kunnen we die daarna meteen behandelen.

Vraag: Is er enige waarheid om te vermelden dat het stadje Paradise, Californië het doelwit was van deze branden om te voorkomen dat het ​​ET-ras Centaurians het begin van de onthulling zou zijn?

OWS:     We kunnen je vertellen dat er een verband is, niet helemaal zoals je zegt, maar er is een verband in termen van door de mens gemaakt vuur. Het was geen toeval van de natuur. Het was doelgericht. We kunnen je niet het directe doel geven, omdat er verschillende doelen op dat gebied waren en de redenen waarom ze dat wilden doen. En weet wel dat diegenen die hiervoor verantwoordelijk zijn hun straf zullen krijgen. Dat is het enige woord dat we kunnen bedenken. Er was inderdaad een doelbewuste poging om iets te verbergen dat zich voordeed of dat zich op dat moment zou voordoen. We kunnen op dit punt niet vollediger ingaan, maar de waarheid zal naar voren komen.  

Vraag: Wat is jullie kijk op het breatharianisme?  

OWS:    Wat we je kunnen vertellen is dat dit zeer oud is. Oud in weten, niet in   technologie, maar een zeer oud weten dat bij oude volken al heel lang bekend is. Zij beoefenende dit. Het wordt nog steeds beoefend. Het is het vasten of het innemen van energie, zonder het gebruik van voedsel of soms zelfs water. Het is het opnemen van de energie, de pranische energie. Het is zeker iets dat terugkomt naar de kennis hier op de planeet.  

Terwijl je door de overgang en door je ascensie gaat zul je merken dat de behoefte aan voedsel en zelfs water steeds minder worden.  Soms heb je alleen voedsel nodig alleen maar voor sociale doeleinden.  

Vraag: Kun je meer licht werpen over wat er gebeurt met de zielen op Aarde die besluiten om hun eigen leven te nemen.

OWS: Dat is een heel moeilijke vraag om te beantwoorden omdat er zo veel aan vast zit. Het hangt af van de persoon die het op dat moment doet en wat de reden was. Als ze hun eigen leven nemen omdat ze er klaar voor zijn, om het leven volledig te beëindigen en ze klaar zijn om verder te gaan, dat is één ding.  

Maar als ze het doen om te ontsnappen, als ze het doen om uit een moeilijke situatie te komen en om die reden hun leven beëindigen, dan is dat ook een verschil.   

Maar weet hoe dan ook, ze gaan niet naar wat jij, de hel, noemt. Dat is niet het geval. Ze kunnen het gevoel hebben dat ze niet op hun plaats zijn als ze overgaan, in tegenstelling tot wanneer iemand het stervensproces normaal doorloopt en ze in het licht gaan en over gaan in de liefde en acceptatie en dit volledig in bewust weten doen. Dan is het ook nog, als ze hun eigen leven nemen ze een gevoel hebben van onbewust te zijn waar ze zijn, wat er gaande is, verwarring zullen we zeggen. Er is een gevoel van verwarring dat over hen kan komen.  

Maar maak je geen zorgen of ze  voor eeuwig naar de hel en verdoemenis gaan en al deze dingen, dat is niet het geval. Ze kunnen altijd terug komen naar het licht als ze er klaar voor zijn.  

Vraag:    Bedankt, One Who Serves.  

OWS: Is er iets van Shoshanna?

Shoshanna:     Gechanneld door JoAnna McConnell

Niet op dit moment.  

Zoe: Zijn er nog andere vragen in het huis?

Vraag:   Nee.

Zoe: Onze eerste vraag van een beller.

Vraag: Hallo Zoe. Dank u zeer. Bedankt Rita voor de boodschap over Ann. We houden allemaal zo veel van haar, dat was heel wonderbaarlijk.   

Ik heb een vraag over een droom die ik ongeveer een maand geleden had. Ik was aan het dromen en bereidde me voor op een bruiloft. Ik herinner me dat ik een soort glitter nagellak had aangebracht toen ik plotseling werd teruggebracht in mijn slaapkamer en ik hoorde een frequentie. Het was luid. Het leek een onbekende frequentie, maar ik dacht dat dit het begin was van een communicatie, het was Galactisch. Ik werd wakker en keek uit mijn raam en zag  alles onverhuld.  

Toen zag ik mijn hond over me heen staan. Ik  dacht, terwijl ik steeds meer in het huidige moment kwam, dat de frequentie misschien van haar kwam. Is dat mogelijk? Probeerde iemand met mij te communiceren? En is dit iets dat alleen met mij gebeurt of gebeurt dit ook met anderen terwijl deze nieuwe ascensie-energieën binnenkomen?  

OWS:    Dit is een van de vele voorbeelden waarvan we hebben gezegd dat ze voor iedereen komen gedurende een periode van tijd, individueel, zoals dat gaat en dan wordt het steeds vaker. Dit zijn die glimpen, die inzichten, die herinneringen die naar voren komen, maar het zijn meestal glimpen in de andere dimensies en de hogere frequenties van tijd tot tijd afhankelijk van waar je bent op dat moment. Als je in een hogere vibratie toestand bent is je derde oogcentrum meer open en kun je in die andere dimensionale frequenties kijken. Dat is wat er gebeurt. Ook worden je gidsen, je mentoren steeds actiever met je en zullen ze je steeds meer informatie geven over je herinneringen die terug komen en de hogere niveaus van begeleiding die naar je toe komen en naar je toe zullen blijven komen. Oke?

Shoshanna: Shoshanna wil hierover iets delen.

OWS:     Ja graag.

Vraag: Ja graag.

Shoshanna: Mijn lieve zuster, je hebt al enige tijd om tekenen gevraagd, zien we. Je hebt gevraagd om een ​​teken te krijgen dat wat je denkt dat er gebeurt, dat dat echt gebeurt. Je hebt dit al heel lang in jezelf gevraagd, niet waar?

Vraag: Ja dat heb ik.

Shoshanna: Ja. Dus wat er is gebeurd, is dat je dit prachtige geluid hebt gemanifesteerd, dat je helpt om de neuronen in je hersenen opnieuw in te richten en te reorganiseren om meer licht te accepteren. Dit is een teken dat je het geluid accepteert, de acceptatie van deze frequentie in jezelf, want het is de manifestatie van je verzoek. Dat is wat ik voor je heb, mijn lieve zuster. Namaste.

Vraag: Wauw. Namaste. Ja, dat resoneert met mij. Is er een bepaalde Galactische groep waarmee ik in het bijzonder mee moet communiceren of om meer afstemming moet vragen?  

Shoshanna:     Als je in jezelf vraagt open je je hart en je geest voor wat met je wil communiceren. Het zal onthuld worden in het nu moment voor jou. Om te vragen of er een bepaalde groep of een specifiek ding is dat je zou moeten zoeken, wordt onthuld in het nu moment. Gewoon vragen, als je het gevraagd heb vertrouw dan in je eigen weten en je eigen licht dat dat wat zal worden onthuld specifiek voor jou is.    Dat is wat ik voor je heb mijn zeer geliefde zuster.

Vraag: Oke. Ik hou van je. Bedankt, heel hartelijk bedankt allebei. Ik hou van jullie allemaal. God zegene jullie.

Shoshanna:    Ja.

OWS: Heel goed. Zijn er nog andere vragen?

Zoe:    Dank je. Ja, dit is de volgende vraag.  

Vraag: Hallo kan je me horen? Hallo lieve broer, One Who Serves.   

Ik zou graag iets meer willen weten over sommigen van ons, het blijkt dat ik herinneringen heb van dingen die niet noodzakelijk onze eigen herinneringen zijn. Dat geeft een beetje verwarring. Zoals je zegt dat je het je zult herinneren. Ik weet dat ik door een aantal tunnels ging waarvan ik dacht dat ik dit was, of dat ik dacht dat ik die was en ik geloof zoals ik nu begrijp, dat sommige van die herinneringen niet mijn specifieke herinneringen waren, ze kwamen van elders. Kun je daar meer over vertellen en hoe we kunnen weten wat onze herinneringen zijn en wat er van elders komt?

OWS: Ja. Je zult een innerlijk weten hebben als deze dingen gebeuren. Je zult een teken van jezelf ontvangen dat dit echt is. Je noemt ze rillingen, kippenvel, vormen van hartkloppingen in je lichaam die je kunnen laten zien dat deze dingen echt zijn. Maar maak je geen zorgen over waar deze vandaan komen, alleen dat de berichten worden overgebracht. Als je merkt dat de herinneringen terugkomen en het lijkt alsof ze deel van je zijn, dan zijn ze dat hoogstwaarschijnlijk. Maar als ze ergens anders vandaan komen, dan kunnen ze dat niet zijn.  

Maar weet ook dat wat je beschrijft niet vaak voorkomt, of het zal in ieder geval niet veel langer gebeuren als het gaat om het ontvangen van herinneringen van anderen.   Het kwam eerder van de duistere machten. Maar ze zijn zo ingeperkt dat ze dit niet langer kunnen doen als je het licht in je hebt. Dus nee, maak je daar geen zorgen over zo lang als je het licht in je hebt.

Vraag:  Kan ik iets controleren? Omdat de boodschap of het gevoel dat ik kreeg, was dat deze herinneringen me eigenlijk waren gegeven toen ik hier kwam om te incarneren in mijn eerste incarnatie omdat het belangrijk voor me was om iets van hen te weten of iets dergelijks. Ben ik daarmee op het juiste spoor?  

OWS: Nogmaals, als het binnenin je voelt dat het correct is, als je een gevoel van weten in jezelf hebt. Dat is het verschil. Je moet dat weten in jezelf gaan begrijpen.    En dan, als je het begrijpt, begin je er steeds meer op te vertrouwen.  

Vraag: Oke heel erg bedankt.

OWS: Ja.

Zoe: Oke, dankje. De volgende vraag is deze.

Vraag: Hallo allemaal. Op 2 januari was het de eerste dag dat ik het huis kon verlaten, want Colorado bevond zich in een diepvries voor een paar dagen. Ik reed het stadje in. Vlak voordat ik dat deed, zag ik een gigantische vogel aan de rechterkant van mijn auto vliegen. Het had een enorme vleugelspanwijdte, het ging op zijn zij omhoog als een vliegtuig. Ik had het gevoel dat het een steenarend was.    Toen zag ik hem op de dichtstbijzijnde boom neerdalen, niet ver weg, hij zat op een tak, hij draaide zich zijwaarts en het voelde alsof onze ogen verbonden waren. Ik had graag willen stoppen om op hem af te stemmen wat de boodschap was, maar ik had auto’s achter me dus ik moest doorrijden. Het voelde als een heel diepe en mooie ervaring, dit is al de derde die ik in het wild heb gezien in mijn leven. Ik wilde weten of er een bericht was wat ik door zou moeten krijgen.

Shoshanna:     Shoshanna wil iets met je delen. Dit was een prachtige boodschap voor je, je weet dit in je hart. Je weet dat dit wezen dat naast je vloog zijn vleugels uitdeed en zijn enorme kracht aan jou toonde en zijn vrede. Het is een boodschap aan jou dat jij dat wezen bent. Dat die eigenschappen die het toonde, in je hart zijn, dat je vrij kunt vliegen, mijn liefde, je hebt de kracht en de middelen en de schoonheid en de grootsheid van dit wezen om op te stijgen en je eigen plekje te vinden.  

Vraag: Dankje, dankje, dankje. Ik voelde het.  

Shoshanna:    Ja. Wat een speciale en mooie manifestatie van je hart om dit wezen te vinden om deze boodschap aan jou te geven. Namaste, beste zus.

Vraag: Dank u dank u. Namaste beste.

OWS:     Heel goed. Zijn er nog andere vragen?  

Zoe:    Eigenlijk niet. Het lijkt erop dat we deze keer een korte uitzending hebben.

OWS:    Heel goed. Dan zijn we klaar voor dit moment.  

We willen alleen maar zeggen, dat zoals Sananda en Lady Nada hebben gezegd en eerder ook anderen, dat deze golven die de planeet binnenkomen zullen toenemen en toenemen, ze zullen vele verschillende soorten energieën in je creëren. Er zullen veel verschillende effecten binnen elk van jullie zijn als ze komen. Dus wees niet bezorgd, want het is allemaal zeer positief en het leidt tot een groot momentum van veranderingen die komen. Dat is alles wat we hebben.

Shoshanna, heb je iets om mee af te sluiten?

Shoshanna:     Shoshanna wil tegen alle geliefde wezens zeggen, Doe je veiligheidsgordels om!

OWS:    Ja, dat zouden wij ook aanbevelen.  

Shanti.  Vrede zij met jullie. Wees de ene.

Zoe: Shanti.  Nou, bedankt.  

Zoals altijd, bedankt Sananda, bedankt One Who Serves en bedank iedereen dat je vandaag bij ons bent gekomen, voor alles wat je hebt gedeeld en voor het toevoegen van je geweldige energie aan deze groep. We hopen je hier regelmatig terug te zien.  

Dit was onze eens per maand uitzending op Blog Talk Radio waarbij je wordt uitgenodigd om gratis te luisteren of deel te nemen om te ontdekken waar het allemaal over gaat. Je kunt de opnamen vinden in het archief op www.BlogTalkRadio.com/ AncientAwakenings-PrepareForChange en ook op onze website www.AncientAwakenings.org. Vergeet niet dat je kunt deelnemen aan de Blog Talk-uitzendingen via Skype of online kunt luisteren op de Blog Talk-website en ook via de telefoon, dus het is een geweldige keuze voor het publiek van de extreem lange afstanden.  

Om deel te nemen aan onze groep en toegang te hebben tot de reguliere Zondagse uitzendingen waarbij de interactie robuuster is omdat we meer vertrouwd zijn met elkaar, ga dan naar www.MeetUp.com/Ancient-Awakenings en RSVP. Als lid kun je met de andere leden op die site praten.  

Onze website is www.AncientAwakenings.org. Hier vind je alle opnames van de wekelijkse channelings, de transcripties en de vertalingen van de channelings, de Vraag en Antwoord sessies en verschillende vertalingen, interessante blogposts over verschillende onderwerpen die we hebben besproken, op vele andere tabbladen.  

En als we je taal niet aanbieden en je zou willen helpen, neem dan contact op met Moses om je als vertaler aan te melden.  

Ga naar onze Facebook-pagina, AncientAwakenings.org, bedankt aan iedereen die ons ‘leuk’ vindt op Facebook (wij vinden jou ook leuk!).  

Ons YouTube-kanaal is te vinden door te zoeken naar Ancient Awakenings.  

Dus het is vrij eenvoudig, geen excuus om ons niet te vinden.  

Dus we zien je volgende maand. Of als je besluit om lid te worden van onze familie, zien we je volgende week!

Rita: Als co-host wens ik jullie alle liefde en zegeningen voor het nieuwe jaar.    Namaste.

James: Bedankt, Rita, bedankt Zoe voor het geweldige werk. We waarderen alles wat je deed, het was prachtig.  

Zoe: Graag gedaan.

James:    Oke. Dat is het voor onze show vandaag. Ik wens iedereen een goede week en verwacht veel van de toekomst. Zoals Shoshanna zei, maak je veiligheidsgordels vast. We zeggen dat al een tijdje. Maar ik heb het gevoel dat de dingen op een gegeven moment echt heel snel gaan komen.  

Ik weet dat de energieën nu echt raar zijn. Ik weet dat dit ervoor zorgt dat sommige mensen zich verstrooit voelen. Het creëert allerlei soorten dingen, inclusief mezelf.    Ik heb verschillende dingen doorgemaakt. Twee of drie weken geleden had ik koorts en zo. Deze week een verkoudheid gehad maar ik werd niet ziek, ik ben al jaren niet meer ziek. JoAanna, hetzelfde. Zelfs Gary voelde het een beetje voor slechts een korte periode.  

De dingen zijn echt aan het toenemen, we kunnen zeggen, zelfs alleen al aan de energieën zoals ze binnenkomen. En de Galactische golven waar ze over spraken komen niet alleen, ik denk dat ze er al zijn. Ik denk niet dat het een enorme golf zal worden. Oké, ik heb net gehoord dat het een serie golven zal worden die zal leiden tot een massale golf, wat nog niet het geval is. Maar er zal een reeks golven zijn en dan zal dat de enige grote vloedgolf zijn, je zou het op die manier kunnen bekijken. Dus ze komen allemaal, waarschijnlijk binnen de twee maanden of zo. Dus maak je klaar!  

Zoe:   Dus het is precies op die datum in maart?

James:   Yep, het zou heel goed kunnen zijn.   

Zoe:    Oké, dus hoe dan ook, dit is alles. We waarderen iedereen, en we zullen je terugzien op onze reguliere Zondagse bijeenkomsten. Wees voorzichtig. Ik hou van jullie allemaal. Tot ziens.           

Publiek:   Hou van jullie allemaal. Tot ziens      


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen