19.03.10 “Een veel krachtiger golf van energie van hogere trillingen staat jullie te wachten”.


Een veel krachtiger golf van energie van hogere trillingen staat jullie te wachten.


Lord Adama en One Who Serves gechanneld door James McConnell


Deze berichten werden doorgegeven tijdens onze wekelijkse Zondag Prepare For Change groep in Payson, AZ op 10 maart 2019.  
(Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld).

Lees ook het vraag- / antwoordgedeelte omdat er veel wijsheid in verwerkt is.


Lord Adama

Ik ben Adama.  

Ik heb al enige tijd niet door dit kanaal gesproken, maar zoals anderen hebben gezegd, het is tijd.    Het is tijd om het volgende deel van jullie reis naar je toe te brengen, het volgende begrip van waar je naartoe gaat en wat er gebeurt.  

Je hoort van velen die jullie ‘de Galactics’ noemen, die wij ook ‘de Galactics’ noemen. Maar je hebt niets van ons gehoord van diep in de Aarde, van de Binnenaarde of Holle Aarde.    We zijn hier, waren hier, ja, al enige tijd aan het toekijken, kijken naar de ervaringen op de planeet, de dingen waar jullie allemaal doorheen gaan en begrijpen enigszins wat jullie ervaren.  

Maar de vibraties, de trillingen van verandering die nu over de planeet bewegen zijn iets waar we al geruime tijd op hebben geanticipeerd, want we wisten dat dit op een gegeven moment zou beginnen.    Net zoals we een soortgelijke ervaring hebben meegemaakt enige tijd geleden, toen de vibraties voor ons toenamen, niet tot het punt dat je van een driedimensionaal bewustzijn naar een vijfdimensionaal bewustzijn bent gegaan, omdat wij begonnen op een vierdimensionale basis en verhuisde naar het vijfdimensionale bewustzijn.    Dus voor jullie om helemaal van een driedimensionale illusie naar een vijfdimensionaal begrip te gaan, is een hele prestatie.

We hebben gekeken en gewacht op de momenten die nu heel dichtbij zijn, waar we weer uit onze, wat je heiligdom zou noemen, kunnen komen diep in de Aarde.    Ikzelf kom uit dat wat Telos is, de stad in de berg Shasta.    En van tijd tot tijd komen we aan de oppervlakte en mengen we ons met jullie.    Soms weet je niet eens dat we er zijn, weet je zelfs niet dat we van onder de oppervlakte zijn.    Maar we zijn hier en we bereiden ons voor om veel ingangen naar onze holle grond te openen.    Maar natuurlijk moeten wij, net als die van boven, wachten totdat we ons niet meer met jullie zaken bemoeien, dat het niet als een inmenging zal worden beschouwd, maar dat het als een hulpvaardigheid zal worden beschouwd.  

We zijn hier om je te blijven helpen bij elke gelegenheid die we hebben, zoals we altijd hebben gedaan wanneer we konden, om met je te delen, om je te helpen met deze trillingen te werken terwijl ze blijven toenemen.    En toenemen doen ze, meer en meer.    Jullie voelen allemaal deze intense energie die nu over de planeet beweegt, velen ontwakend van hun lange sluimering, net zoals jullie enige tijd geleden wakker werden.   Velen bereiden zich nu voor om wakker te worden, want hun zogenaamde wekkers staan ​​op het punt om af te gaan.    En er zijn er vele zelfs buiten dat, die niet wakker worden, maar op jullie vertrouwen om te helpen bij het ontwakingsproces.   Voor velen van jullie is dat een deel van je missie op dit moment, om door te gaan om diegenen te helpen die klaar zijn om te ontwaken, net zoals jij deed of hebt gedaan.  

Laat jezelf nu doorgaan met het omhelzen van het licht, voelen van het licht, delen van het licht, terwijl het met deze golf na golf na golf blijft binnenkomen zoals je hebt ervaren.    Een veel krachtigere golf van energie van hogere vibratie staat jullie te wachten.    Dus als het binnenkomt, laat het door je heen gaan.    En als het dat doet, voel dan de hogere vibratie erin, het hogere bewustzijn erin en laat het je omhoog tillen.  

Maar onthoud altijd dat je jezelf gegrond moet blijven houden.    Grond met de Aarde.    Voel de Aarde.    Voel haar onder je voeten.    Ga vaker blootsvoets.    Voel de energie van haar.    Want wij zijn haar en zij is ons.    We zijn EEN met de planeet.   Sta haar toe om je te steunen, om verder te gaan met je te laten opstijgen, ​​terwijl je steeds meer opstijgt om ons te ontmoeten evenals die van boven en de vele Geascendeerde Meesters die gereed staan ​​om steeds meer te helpen als de energieën, de vibraties, blijven stijgen om hen toe te staan dit met jullie te doen.  

Ik ben Adama.    Ik verlaat jullie nu wetende dat onze tijd van hereniging steeds dichterbij komt, velen van jullie zijn al diep in de Aarde bij ons geweest.    En velen zullen naar ons terugkeren, zelfs terwijl wij naar voren komen en naar jullie terugkeren.  

Vrede en liefde zij met jullie allemaal.


One Who Serves

Om, mani, padme, hum;    om mani padme hum, hum, hum.  

Groeten aan jullie!  One Who Serves is weer bij jullie en Shoshanna staat klaar om je te helpen bij jullie vele vragen.  

Begrijp altijd, als jullie geen vragen stellen, ontvang je niet de antwoorden die je zoekt.    Dus als je die kansen hebt, niet dat je het niet in jezelf kan vragen.   We moedigen je aan om in jezelf te vragen en naar de antwoorden binnenin te zoeken, omdat ze er allemaal zijn.    Jullie hebben al alle antwoorden die je zoekt.    Maar als je niet het gevoel hebt dat je vanuit je Hoger Zelf nog tot het inzicht kunt komen, dan is dat waar wij hier voor zijn, om je te helpen bij het bereiken van je Hoger Zelf, daar gaat dit allemaal over.    Oke?  

Zijn er nog vragen van jullie?

Vraag:     Ja. Ik heb een vraag.    Ik zie mijn huidige ziekte als een kans en als een multi-dimensionele kans.    Aan de ene kant geloof ik en heb ik dit als waarheid aangenomen, dat wat er gaande is en plaatsvindt alsof mijn lichaam dingen vrijgeeft zodat het gelijk met mijn bewustzijn kan komen.    Dat is één deel.    Als je dat kunt beantwoorden.  

Het andere deel is dat mij wordt doorgegeven of verteld dat er iets anders is dat ik moet doen wat mij weerhield om naar de krater te gaan.    Kun je dat beantwoorden?

OWS:     Wat we je kunnen vertellen, beste broeder, dat er overal redenen voor zijn.    Er zijn altijd van die dingen die op je afkomen die je misschien niet begrijpt op dat moment.    Maar als je er opnieuw naar kijkt, vanuit het grotere plaatje, dan kun je een patroon beginnen te zien dat zich heeft ontwikkeld.    Waar je nu doorheen gaat, maakt deel uit van dat patroon dat je tot uitdrukking brengt, of, laten we zeggen het loslaten van je lichaam, van je bewustzijn.    Het is allemaal onderdeel van een proces.  

Om te begrijpen waarom het nu op dit moment gebeurt, is omdat je de verschillende veranderingen ervaart die je doormaakt, dit weerhoudt je om iets te doen dat op dit moment niet bedoeld was om te doen.    We kunnen het slechts in dat opzicht zeggen.    Niet dat je geen deel uitmaakt van deze uitdrukking, deze expeditie, dat doe je zeker, je hebt enorm bijgedragen tot dit punt.    Maar als je tot een begrip van iets komt, het is niet dat je iets zou willen doen op dit moment om je te beletten om te gaan, maar het is iets dat zich ontwikkelt in je waar je naartoe beweegt, als dat enige betekenis voor je heeft.  

We denken dat Shoshanna iets heeft dat ze nog wil belichten, nietwaar?

Shoshanna     (Gechanneld door JoAnna McConnell)
Beste broeder, mogen we ons perspectief met je delen?  

Vraag:     Absoluut.

 Shoshanna: Heb je gehoord van de “bittere pil?”  

Vraag:     Ja.  

Shoshanna:     Mensen zeggen vaak dat ze een bittere pil moeten slikken.    En tijdens het slikken van de bittere pil zul je je beter voelen.    Dat is vaak iets waar mensen naar verwijzen en wat jij doet, is een bittere pil slikken.    Wat je aan het doen bent, beste broeder, is wat bedoeld is dat je doet.    Het gaat er niet om of je ontmoedigd bent om op reis te gaan.    Het gaat niet om de kwaal die je achtervolgd heeft.    Het gaat erom wat je moet toestaan ​​om verder te gaan.  

Het wordt allemaal voor je gearrangeerd.    Vaak beseffen mensen niet (ik zeg niet dat jij dit niet beseft), zoals je vaak hebt gezegd, alles is Goddelijke timing en Goddelijke orkestratie.    Heb je die woorden zelf niet gebruikt?  

Vraag:     Ja dat heb ik.

Shoshanna: Geloof je hen?

Vraag:     Absoluut.

Shoshanna: Dan is er geen verklaring voor dit andere dan dat het de orkestratie is die plaatsvindt om iets te voltooien, om een ​​cyclus te voltooien, om jou te voltooien, om je te helpen op je reis om anderen te helpen op hun reis te gaan.    En we moeten in totaal geloof en begrip van de bronschepper accepteren dat wat ons wordt voorgelegd, voor ons eigen bestwil is.     Namaste.

OWS:     Heel goed.

Vraag:     Bedankt iedereen.    Ik waardeer dit.

OWS:     Hebben we nog vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag, alsjeblieft?

OWS:     Ja?

Vraag:     Wederom deze week in het zwembad was mijn hoofd een tijdje onder water, toen voelde ik dat mijn lichaam begon te draaien en versnellen, naar links draaiend.    Op een gegeven moment werd ik bang, het was niet het gebruikelijke, niet het normale gevoel, het lichaam draaide steeds sneller, ik werd bang om de controle te verliezen, terwijl een deel van mij genoot van dit ronddraaien en het andere deel bezorgd was wat er ging gebeuren in het zwembad.    Het enige dat ik uit deze ervaring kon opmaken, is misschien de Sophie werveling, omdat ik naar links zwem, behalve dat ik geen idee heb wat deze ervaring was.    Ik ben zo benieuwd naar alle informatie die ik erover ontvang, alsjeblieft.    Dank je.

OWS:     Shoshanna, wil je iets meedelen?

Shoshanna:     Beste zuster, mogen we ons perspectief met je delen?

Vraag:     Ja alsjeblieft, ja, mijn liefde.

Shoshanna :    Mijn beste zuster, wil je ons vertellen of deze ervaring onder water was?

Vraag:     Mijn hele lichaam was onder water en ik ademde niet.     Ik voelde het lichaam naar links draaien en toen begon het draaien te versnellen, het voelde alsof ik ergens anders in het universum was, het draaien werd steeds sneller.  

Shoshanna:     Mijn lieve zuster, je moet dit toch al weten, dat je affiniteit met het watermedium je vertelt dat je een waterdier was, dat je eens in de oceaan hebt gezwommen, in de rivieren hebt gezwommen.    Je was een water wezen, dat herinner je je, je houdt ervan om in dit medium te zijn, ondergedompeld in het water. En op een gegeven moment denk je dat je onder water kunt ademen.  

Vraag:     (Gelach)  

Shoshanna:     (Gelach)    Is dit niet waar?

Vraag:     Dat is cool!    Erg interessant!  

Shoshanna: Dus ik moet je vertellen dat het spinnen je herinnering is aan wat je vroeger deed als een wezen in het water, je ervaart dit gewoon weer omdat het zo ongelofelijk geweldig was om in het water te zijn.    Je herinnerde je dat en de ervaringen die je had.    En dit is niet de eerste keer!  

Vraag:     Yep.

Shoshanna:     Dat is wat we voor je hebben, mijn lieve zus.     Namaste.

Vraag:     Ik waardeer het zo, heel erg bedankt.

OWS: Heel goed.    Hebben we nog andere vragen?

Vraag:     Ik heb er een.    Hallo, One Who Serves.    Hallo, Shoshanna.     Ik heb in Lichttaal gesproken en ik geloof dat het Zensar is.    Ik blijf wakker tot 4 – 5 uur ‘s ochtends, ik heb deze gesprekken, ik kan het spreken terwijl ik wakker word en het verdwijnt als ik helemaal wakker ben.   Hoewel, ik was bewust op de hoogte van  de Zensar-taal in de overdracht van Michael Love, waar het wiskundig, symbolisch en muzikaal is.    Dus ik experimenteerde en deed als hoofdvak derde:    drie intervallen driemaal en ik was erg accuraat.    Ze veranderden in vloeibaar goud.    Ik kon de tekens zien.    Het was prachtig, ik had nog nooit zo’n prachtig engelachtig geluid van mijn stem gehoord.    Het resoneerde en er zat Sophia God Source in.    Het was prachtig en zo mooi.  

Als we in staat zijn om bewust deze taal te spreken, opzettelijk zonder in een onbewuste droomtoestand of slaaptoestand te zijn, zullen de energieën die binnen komend, ik weet dat het niet de Event is, maar op 21 (maart), zal die deze kennis beginnen te triggeren om ons en onze familie en degenen over de hele wereld te triggeren ons ertoe aan te zetten dit te zeggen, zodat we ons bewust zijn van wat er tegen ons gezegd wordt en wat we zeggen?

Shoshanna:     Mogen we iets delen?

Vraag:     Onze excuses, One Who Serves.

OWS:    Geen verontschuldiging nodig.    Alstublieft.

Shoshanna:     Mijn geliefde broeder, mogen we ons perspectief met je delen?

Vraag:     Altijd.    Dank je.

Shoshanna:     Dit is een moeilijk iets voor ons om over te brengen, we zullen op alle mogelijke manieren proberen om beknopt te zijn en de ervaringen die je hebt zo goed mogelijk uit te leggen.    Allereerst, je hebt nog steeds een driedimensionale bewuste geest waarmee je werkt, is dat niet waar?  

Vraag:     Zeker weten.

Shoshanna: Welnu, wanneer we dat driedimensionale bewustzijn hebben waarmee we nog steeds werken, proberen we “zo hard” om deze ultradimensionale ervaringen die we hebben te begrijpen, we moeten om een ​​verklaring vragen en proberen het te begrijpen met een driedimensionaal bewust weten en dat is onmogelijk.

Dus, wat je moet begrijpen en wat je moet accepteren, is dat wanneer je gaat slapen, je driedimensionale bewuste geest weggaat en je in staat bent om te rennen en te stoeien en te spelen en in te pluggen in hogere dimensies.  

Je achtergrond gedurende meerdere levens is muziek geweest.    En muziek is de taal van de sferen.    Muziek is hoe engelen communiceren.    Muziek is hoe de Goden communiceren.    Het is op het hoogste niveau en we kunnen dit zelfs geen taal noemen.   We kunnen het geen taal noemen.     En als je zegt dat je de perfecte derde hebt bereikt, begrijpen velen dit niet, wij begrijpen dit, maar we zullen je vertellen dat het komt omdat je aan het perfectioneren bent om tot de God-Bron te spreken.    Je perfectioneert het spreken met oude ontwaakte wezens wanneer je driedimensionale bewuste geest terzijde wordt gesteld.  

Wat wij je vragen te doen, is dit zonder analyse toe te staan.    Laat je lichaam, je lichtlichaam, deze ervaring absorberen, want het zal in de toekomst zeer nuttig zijn,  het is op dit moment niet zo nuttig, maar je wordt voorbereid.    Begrijp je dit?

Vraag:     Dat doe ik, het is zo mooi.   Ik laat het gewoon zijn en geniet ervan.   Dank je!

Shoshanna:     Je bent zo welkom, broeder.     En begrijp alsjeblieft dat we tegen je spreken zoals het ons wordt doorgegeven.     Namaste.

Vraag:     Namaste.

OWS:     Wat we hier aan toe willen voegen is dat niet alleen deze dit ervaart of gaat ervaren, het zal een fenomeen zijn dat, zou je kunnen zeggen, steeds meer zal gebeuren voor veel meer mensen.    Niet zozeer in termen van muziek, omdat je op dat moment misschien niet over die specifieke achtergrond beschikt.  

Maar zoals Shoshanna kort en bondig heeft meegedeeld, kan dit niet worden begrepen vanuit een driedimensionaal soort begrip.    Je kunt het niet “snappen “, zou je kunnen zeggen.    Maar jij kan het “snappen ” als je jezelf laat gaan en je bewustzijn toestaat te zweven, uit te breiden.    En wanneer je bewustzijn zich uitbreidt, dan zal dit het op zichzelf doen.    Het is niet iets dat je fabriceert.    Je kunt dit niet fabriceren.    Ja, er zijn mensen die verschillende medicijnen gebruiken en dit soort dingen om hun bewustzijn uit te breiden.   Maar je breidt je bewustzijn uit op elk moment van de dag terwijl je doorgaat met het toelaten dat het licht steeds meer binnenkomt.  

Het licht zelf, de vibratie, zal je bewustzijn vergroten en zal dat blijven doen. En naarmate dit doorgaat, zal dit type taal, deze Lichttaal waarover hier wordt gesproken, steeds meer worden, we zullen niet zeggen begrepen, maar je zult het “snappen”.  

Shoshanna:     Absorberen.

OWS:     Je zult het absorberen.    Heel goed.    Heel goed woord. Ja, je zult het absorberen.    En het zal steeds normaler worden om het te begrijpen terwijl je doorgaat met het verhogen van je vibraties in deze nieuwe Gouden Eeuw die snel op je afkomt.  

Shoshanna:     Oh, wat een reis!

OWS:     Oh ja!    Wat een geweldige reis!    Ja!
Zijn er nog andere vragen?

Vraag:     Ik heb een vraag.  

OWS:     Ja?

Vraag:     Hallo.    Ik ben me al een tijdje bewust van veranderingen in mijn zenuwstelsel en het is niet altijd even comfortabel.    Kun je me vertellen wat er gebeurt met ons zenuwstelsel en de rol die het speelt in onze ascensie?    En ook de oude virussen en ziekteverwekkers die in het zenuwstelsel leven, zoals de stealth-virussen zoals gordelroos en Epstein-Barr, al deze cyclomegalo-type supervirussen, hoe beïnvloeden ze het zenuwstelsel.  Het lijkt alsof mijn lichaam dit probeert los te laten om uit het systeem te komen voor het licht dat binnenkomt.    Kun je dat uitleggen?  

OWS:     Wat we je kunnen vertellen is dat terwijl je bewustzijn blijft stijgen, terwijl de vibraties blijven toenemen (nogmaals, onthoud, het gaat allemaal om vibratie en bewustzijn), terwijl dit blijft toenemen en het licht blijft bewegen naar je centrale zenuwstelsel en daar deel van blijft, of je reflecteert met dit licht, het voelt steeds beter en je centrale zenuwstelsel kan het aan en accepteert het.    Terwijl dit zo doorgaat zullen alle verschillende kwalen waarover je spreekt verdwijnen.    Ze zullen geen deel meer van je uitmaken.    Deze specifieke driedimensionale kwalen kunnen niet bestaan ​​in een met licht doordrenkte omgeving, begrijp je?     Dus als de met licht doordrenkte omgeving blijft toenemen, verdwijnen de kwalen gaandeweg.  

Dus geen zorgen.    Blijf doorgaan om het licht binnen te brengen.    Blijf in een hoger bewustzijn, hogere vibraties zo veel als je kunt.    Grond jezelf.    Ga de natuur in wanneer je maar kunt en zie de schoonheid, voel de schoonheid om je heen in plaats van de lelijkheid.  

Als je aan de lelijkheid denkt, zul je lelijkheid aantrekken, zie je?    Dus denk aan schoonheid.    Ervaar de schoonheid, ken de schoonheid, dan trek je het aan.   Terwijl je hiermee doorgaat, nemen je vibraties toe en neemt je bewustzijn toe.    En naarmate je vibratie en bewustzijn toenemen, blijft het licht dat binnenkomt in je centrale zenuwstelsel bewegen en blijft je centrale zenuwstelsel veranderen, de cellen in je lichaam veranderen, het DNA in je lichaam veranderd en dat zal blijven doorgaan.    Zie je hoe het werkt?  

Shoshanna, kan je hier iets toevoegen?

Shoshanna:     Ja.    Mijn beste zuster, mogen we ons perspectief met je delen?

Vraag:     Natuurlijk. Ja.

Shoshanna: We moeten je vragen, we moeten informeren naar één stuk informatie dat we nodig hebben om je een antwoord te geven dat mogelijk betekenisvol voor je is, en dat is, is dit pijnlijk voor jou?  

Vraag:     Ja.

Shoshanna:     Ja.    We ervaren pijn.    Ons begrip van pijn in het menselijk lichaam is weerstand.     Dus de verandering in het centrale zenuwstelsel, het cellulaire niveau, het organisme, het fysieke, de veranderingen die optreden die resistent zijn, zullen pijnlijk zijn.   Dus wat we je willen vragen om te doen, omdat we deze pijn oppikken, is dat je je best doet om los te laten en geen weerstand te bieden aan veranderingen.  

We suggereren tevens, dit is moeilijk voor de meeste mensen, dat je begint om je begrip van virussen en dingen die niet goed voor ons zijn, of die worden verspreid door je zenuwstelsel, te laten gaan, omdat je dat idee versterkt in plaats van het idee van perfectie en licht te versterken.  

Dus we moeten je vragen om hieraan te werken en onthouden dat pijn een indicatie is van onze weerstand tegen verandering.     Namaste.

Vraag:     Dank je.

gasten:     Goed antwoord.     Ja.

OWS:     Geweldig.    Zijn er nog andere vragen voordat we het kanaal vrijgeven?

Vraag:     Tijdens een recente meditatie toen ik op de bank lag , kwam er ineens een enorme vogel naar beneden en legde zijn lichtgespreide vleugels op me en bedekte me van mijn knieën tot aan mijn hoofd.    Vlak daarna vloog hij op, maar ik was die vogel, hij vloog omhoog de lucht in, hoger en hoger en ik keek uit zijn ogen, mijn snavel vooraan, een grote snavel en ik keek door de ogen.    Er waren geen gedachten, het was gewoon totaal bewustzijn, we gingen hoger en hoger, de kosmos in naar het enorme heldere licht en vlogen recht het licht in, we werden erin verzwolgen.    Toen werd ik wakker.   

De kleur van de vogel was goud en groen, dat is hoe Shiva verschijnt voor mij, ik zie hem.   Ik zou graag willen weten wat de bedoeling daarvan was .

OWS:     Ja.     Shoshanna, geef alsjeblieft antwoord.

Shoshanna:     Onze zuster, mogen we met je delen?

Vraag:     Ja graag.

Shoshanna:     We ontdekken dat je de betekenis hiervan weet.    We ondervinden dat je vraag meer is om een ​​bevestiging van je ervaring te krijgen.    Is dit zo?

Vraag:     Ja.     Ik weet de betekenis, omdat mijn hersenen me in staat stellen om mijn gedachten eromheen te wikkelen, maar ik ben er niet 100% zeker van.   

Shoshanna: Wat we je kunnen vertellen, het doet er niet toe dat we het over een percentage hebben, het maakt niet uit dat we er een getal op leggen als 100%, 90%, dit zijn allemaal driedimensionale gedachten.    Wat we je willen vertellen is dat we je de betekenis hiervan slechts willen vertellen, en we zullen, maar we willen ook dat je weet dat je volledig in het begrip van de godin komt.    En we moeten je vertellen dat je eenzijn ervaart.    Dat wanneer je het schepsel werd die je mee nam, je gedachten mee nam, je hart mee nam, je ziel mee nam, omhoog in de wolken en je wordt dat, dat is gewaarzijn van eenheid.    Je moet begrijpen dat je begint toe te laten (eigenlijk zien we dat je dit al vele keren hebt gedaan), je staat toe dat de ervaring van eenzijn plaatsvindt.  

En, het idee dat dit ongelooflijke schepsel goud en groen was en dat dit de manier is waarop Shiva aan jou verschijnt, zullen we je vertellen dat Shiva aan jou verscheen en jou werd en dat deze vogel Shiva was.    Omdat Shiva alles kan worden.    Het hoeft niet in zijn huidige vorm te blijven.    Het kan morphen.    En jij werd dat.    Je werd EEN met die essentie.    Je moet deze ervaring koesteren en de gave realiseren die het is en beseffen dat je bewustzijn als één in de wolken zweeft.     Namaste.  

Vraag:     Dank je.    Dank je.    Ik waardeer dat.    Soms heb ik het gevoel dat hij mijn Hoger Zelf is.    Is hij dat?

Shoshanna:     Weet jij het antwoord hierop niet?    Weet je het niet, godin?    ( gelach door de gasten)     Je kunt ons dat niet vragen!    Je moet het toestaan.  

Vraag:     Ja.     Dank je.

Shoshanna:     Namaste.

Vraag:     Namaste.

OWS:     Heel goed.    Prachtig gezegd.     Is er nog een vraag?    We zullen nog een vraag stellen en dan zullen we het kanaal vrijgeven.

Vraag:     Hallo One Who Serves en Shoshanna.    Heel erg bedankt voor het verlenen van jullie service.    Toen ik sprak over Lichttaal drong het tot me door dat ik af en toe en het grootste deel van mijn leven op de achtergrond een taal heb gesproken die voor mij niet logisch was, maar die van binnenuit kwam.    Is dit een lichttaal?    Ik weet en heb nu een gevoel dat dit misschien zo is en dat het afkomstig is van een plaats die ik op dit moment niet begrijp.    Kun je alsjeblieft reageren?

OWS:     Ja, zoals al gezegd is, het is niet iets dat je moet begrijpen, je hoeft het alleen maar te zijn.    Sta het gewoon toe en het zal steeds meer naar je toe komen.     Je zult het nooit begrijpen vanuit je driedimensionale bewustzijn, zoals Shoshanna heeft gezegd.    Je moet het gewoon laten zijn en omdat je vibraties en bewustzijn blijven toenemen, hoef je het niet te begrijpen, je hoeft het alleen maar te zijn en toe te staan, dat is wat we zeggen.

Shoshanna, heb jij iets?

Shoshanna:     Mijn lieve zuster, wat we in je vinden is iets bijzonders.    Je bent een speciaal wezen, zoals iedereen speciaal is, maar jij bent vreemd.    Dit betekent niet vreemd in een slechte zin, maar je bent echt in de marge.    Je bent anders dan de meesten op deze planeet Gaia.    Is dat niet waar?  

Vraag:     Nee shit !    ( gelach )

Shoshanna: Wat we je moeten zeggen, onze zuster, als we ons perspectief met jou kunnen delen en met iedereen die deze vreemde dingen meemaakt, is dat je gewoon voorbereid bent.    En dat wat aan je wordt doorgegeven zal op een gegeven moment nuttig zijn.    Het zal zo nuttig zijn, misschien praat je op een gegeven moment zelfs met ET’s in deze taal.    Wat je moet doen, is toelaten om te absorberen, zoals One Who Serves en Shoshanna je hebben doorgegeven, dit absorberen en toelaten, en je zult uiteindelijk ontdekken hoe het zal worden gebruikt.     Namaste.

Vraag:     Oke.    Dank je.

OWS:    Heel goed.    We gaan het kanaal vrijgeven.   

Voordat we dat doen, willen we dat graag delen terwijl deze reis doorgaat, niet alleen degenen die op expeditie gaan in Mexico, maar ook voor iedereen die op zijn doorgaande reis is.    Er gebeurt zoveel in ieder van jullie, je begrijpt nog niet alle consequenties terwijl deze dingen blijven gebeuren, terwijl je je blijft voorbereiden, terwijl de energieën blijven binnenkomen, terwijl het licht doorgaat om in jou te verankeren.  

Dit verandert jullie lichamen.    Zelfs je fysieke lichamen beginnen te wijzigen en veranderen.    De energieën, terwijl ze binnen blijven komen, beïnvloeden je en zullen je nog enige tijd beïnvloeden.    Maar jullie zijn, zoals Sananda vaak heeft gezegd, jullie acclimatiseren steeds meer aan deze energieën.    Laat ze dus binnenkomen.    Probeer ze niet te begrijpen.   Wees de energieën terwijl ze binnenkomen.    Wees   het licht.    Wees de liefde.    Wees het bewustzijn.    Wees de Ene.  

En als je doorgaat dit te doen en met diegenen die deze expeditie gaan doen, sta de  energieën gewoon toe, sta toe dat alles wat gebeurt terwijl je daar bent gewoon gebeurt.    Probeer het niet te begrijpen, laat het gewoon zijn de hele tijd.    Zing jullie lied wanneer je kunt:    “Let It Be.”    En kom samen als één terwijl je dat doet.    Evenals de andere activiteiten die gepland zijn.    Niet dat James de activiteiten al kent, sommige hebben misschien een idee, maar ze weten nog niet welke activiteiten er gepland zijn.    Maar we zullen het steeds vaker delen als je daar beneden bent.

Dus voor iedereen, stuur licht naar hen terwijl ze hun reis daar maken.    Omdat veel afhangt van het succes van deze reis, van dit deel van de reis.    Veel hangt af van wat zich over de hele planeet kan ontwikkelen als het bewustzijn toeneemt als gevolg van wat hier kan gebeuren.

Shanti.    Vrede zij met jullie.    Wees de Ene.

Shoshanna kan hier iets toevoegen als ze wil.

Shoshanna:     Mijn geliefde broeders en zusters, als ik de kans krijg om te spreken, zal ik het aannemen.    Ik moet nu trots zeggen, de Wezens van Licht, de Eerste Schepper, de Bron, de Engelen zijn van jullie allemaal.    Er is zoveel schoonheid en liefde en licht en mededogen in jullie harten dat je de sterrenstelsels verlicht.     Namaste.

gasten: Mooi.    Dank je.     Dus jullie gaan allemaal op expeditie, ik hoop dat je geen druk voelt of iets anders na die laatste verklaring van One Who Serves.    We moeten achter onze broeders en zusters staan die daar naartoe gaan.    Je hebt een heel belangrijke missie voor de boeg, dus onze gedachten en onze gebeden zullen bij jullie zijn.

Een Raise the Vibration-avond zal worden gepland.


Gechanneld door James McConnell  
www.meetup.com/ancient-awakenings
www.ancientawakenings.org
Het artikel mag in zijn geheel worden gereproduceerd als het auteurschap en de website van de auteur duidelijk zijn vermeld.
Vertaald uit het Engels door Allie de Vos

“Geloven is zien!”

Terug naar pagina Vertalingen