De Hathors, Tektonische Spanning langs de Ring van Vuur

Tektonische Spanning langs de Ring van Vuur

De Hathors via Tom Kenyon
vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets

26 mei 2006

Zoals wij in vorige communicaties hebben aangegeven is er een verhoogde kans op geologische tektonische activiteit.

Dit komt nu op jullie af.

Er is een duidelijke toename van spanning rond wat jullie de Ring van Vuur noemen (die loopt van Nieuw Zeeland naar Australië, omhoog naar Indonesië, naar Japan en Noord Rusland en langs de Westkust van zowel Noord- als Zuid-Amerika). Door de interne resonantie van de Aarde vormen ook de gebieden die jullie het Nationale Park Yellowstone noemen, de breuklijnen aan de Oostkust van de Verenigde Staten, en Griekenland en Turkije een potentieel gevaar.

Sommigen van jullie voelen misschien een toename van irritatie, slapeloosheid, onverklaarbare uitputting, hoofdpijn en misselijkheid. Diegenen van jullie die gevoeliger zijn kunnen een bevend of schuddend gevoel hebben op het cellulaire niveau van het lichaam.

Wij zeggen niet dat er enorme aardbevingen aankomen, maar de mogelijkheid is toegenomen. Dit omvat ook zowel onderwater- als bovengrondse vulkanische activiteit.

De mensheid en dus al het leven op Aarde bevindt zich op een kritiek punt. Wij hebben vaak gezegd wat nodig is om deze krachten weer in balans te brengen, dus dat gaan we hier niet herhalen (zie eerdere boodschappen op de website van Tom Kenyon).

Begrijp dat de energievelden van jullie lichaam zijn verweven met het grotere energieveld van de Aarde. Dus wanneer de tektonische spanningen toenemen, nemen jullie symptomen ook toe. Het is een biologische reactie. Wanneer je de bovengenoemde symptomen ervaart dan raden wij aan dat je even stopt met je bezigheden en dat je in jezelf coherente gevoelens opwekt. De hoogste mate van coherentie en de meest efficiënte emotionele ruimte zou ecstasy zijn. Wij hebben reeds methoden aangereikt om deze emotionele staat te bereiken, maar als dit niet lukt, stop dan even met wat je aan het doen bent, neem wat rust, en wees met jezelf.

Vanuit ons gezichtspunt kunnen jullie in ieder geval de komende tien jaar een toename van dit soort situaties verwachten. De bedoeling van deze communicatie is jullie waarschuwen voor deze tektonische druk als een mogelijke verklaring voor sommige niet alledaagse en vreemde fysieke, emotionele en ook mentale symptomen die jullie hebben ervaren.

Sommigen van jullie kunnen ook momenten ervaren waarin het moeilijk is om mentaal gefocust te blijven. Het is alsof je niet de aandacht kunt vasthouden zoals gebruikelijk is om gefocust te blijven. In acute vorm kan het moeilijk zijn om rechtlijnig te denken. Er is een soort beneveling in het mentale bewustzijn. Als dit een nieuw fenomeen voor je is, dan kan dat het gevold zijn van tektonische druk, en ook van verschuivingen die plaatsvinden in de magnetische velden van de Aarde.

Wij wensen dat jullie goed begrijpen dat de mensheid zich in een kritieke situatie bevindt.

Wij adviseren dat jullie opnieuw de innerlijke technologie van Holons bekijken die wij eerder gaven als een methode om jezelf in balans te brengen terwijl de Aarde deze overgangsprocessen doormaakt. Het is eenvoudig en makkelijk te creëren en daarom adviseren wij het.

In essentie zijn hier de voornaamste punten voor de Holon Stabiliteit. Visualiseer jezelf in het midden van een octaëder. Deze geometrische vorm bestaat uit twee vierzijdige piramides met hun basis tegen elkaar. Visualiseer deze driedimensionale vorm zodanig dat je hoofd zich in de punt van de bovenste piramide bevindt en je voeten in de punt van de onderste piramide. Alleen al het besef van deze geometrie om je heen heeft een kalmerend en stabiliserend effect.

Wanneer je kinderen verontrust zijn door deze verschuivingen op Aarde, dan stellen wij voor dat je een spel met ze speelt. Maak het niet serieus. Heb er plezier in. Help ze een octaëder rond zichzelf te visualiseren en visualiseer er ook een rond jezelf. Vraag ze hoe ze zich in de octaëder voelen. Zij zullen in de meeste gevallen een rust voelen. Vertel ze dat zij dit “visualiseerspel” kunnen spelen wanneer zij maar willen. Maak er niet iets groots van want hiermee heb je ze een prachtig en effectief stuk innerlijk gereedschap gegeven om door deze verschuivingen op Aarde te gaan. En vergeet jezelf niet. Laat je niet misleiden door de eenvoud van deze geometrie. Wanneer je onrust voelt, speel het spel dan zelf.

Tot slot zijn er twee zaken waar wij het over willen hebben. De eerste heeft te maken met wat kan worden genoemd het interdimensionale rasterwerk van de Aarde, ingevolge de Aardse veranderingen. En de tweede is het interdimensionale rasterwerk van jullie bewustzijn en jullie lichaam.

Het energetische/interdimensionale rasterwerk van de Aarde wordt gevormd door de geologische formaties van de Aarde en is tegelijkertijd verantwoordelijk voor het creëren van diezelfde geologische formaties. Met andere woorden, het rasterwerk is zowel oorzaak als gevolg.

De vorm van de Ring van Vuur lijkt op een serpent die in zijn eigen staart bijt. In de alchemie wordt hij de oeroeboeros genoemd en heeft een diepe esoterische betekenis. Naarmate de spanningen rond de Ring van Vuur toenemen, ontstaan er etherische scheuren in het rasterwerk van de Aarde op de plaatsen waar de spanning optreedt. Wanneer je fysieke bij een van deze gebieden bent kun je er enorm door worden beïnvloed.

Eén van de gevolgen, behalve hoofdpijn, misselijkheid, lusteloosheid en verwarring, is een breuk tussen de werelden. Jullie zullen letterlijk gelijktijdig de driedimensionale realiteit en een aspect van de interdimensionale realiteit van deze Aarde ervaren. Dit proces lijkt veel op dat van een slang die zijn huid afschudt wanneer die te strak gaat zitten, en als de slang beweegt komen er scheuren in de oude huid om de nieuwe te openbaren. Metaforisch is dit wat er met de Aarde gebeurt via de activiteiten van de Ring van Vuur of de Serpentring.

Een ander gevolg hiervan is dat ongeacht waar je je op Aarde bevindt, er scheuren of energetische openingen ontstaan in jullie eigen etherische lichaam. Deze scheuren kunnen worden veroorzaakt door de energetica van tektonische spanning, en ook door uitbarstingen van emotionele energie zoals irrationaliteit of plotseling inzicht. In deze momenten bevind je je opnieuw tussen de werelden. Deze fysieke wereld zal weinig substantie of soliditeit lijken te hebben, want dit is de waarheid van jullie illusie.

Maak je niet druk om wat anderen denken en voelen. Blijf bij je eigen leven, je eigen gedachten en je eigen gevoel. Kies ervoor om te leven in zoveel mogelijk vreugde als je maar kunt scheppen temidden van zulke chaos.

Dit is de weg die je omhoog zal leiden ongeacht wat er om je heen gebeurt.

De Hathors

Terug naar pagina De Hathors