WingMakers en het vijfde interview, deel 14

De WingMakers en het vijfde interview, deel 14

De Annunaki hebben de mens 2.0 gemaakt, door hun DNA te mengen met de oorspronkelijke mens. Met als doel een slavenras te maken. Door vrouwen van koninklijke bloedlijnen te bevruchten kon men hun masterplan op aarde uitvoeren. Een plan om de grondstoffen van de aarde te veroveren en beheersen. Zo kon Anu alle rijkdom van de wereld in handen krijgen.

Het vijfde interview van Dr. Jamisson Neruda
Door Sarah
Vertaling: Koen van Klei

> Vervolg op deel 13 van het vijfde interview.

Sarah: “Maar hoe zou iemand dit kunnen weten? Ik twijfel zelf aan deze onthullingen. Ik vind dit niet erg aannemelijk. Als journalist ben ik getraind om bronnen te wantrouwen — en dan al die informatie die je met mij hebt gedeeld — ik vraag mezelf af hoe dit mogelijk is en ik er nog nooit van heb gehoord.”

Dr. Neruda: “De Hiërarchie bedrijft misleiding door aan de knoppen op de machine van absolute macht te draaien. Deze machine is …”

Sarah: “Maar je zei zelf dat het internet niet iets was waar ze uit wilden stappen.”

Dr. Neruda: “Dat is waar, maar welke technologie ook wordt vrijgegeven, ze zullen altijd een manier vinden om die in hun voordeel te gebruiken. Het maakt niet uit wat de technologie is, ze zullen een manier vinden om het te ondermijnen, aan te passen en te gebruiken voor hun agenda. Dit zijn extreem slimme wezens die geobsedeerd zijn door de centralisatie van macht en controle, zodat Anu zichzelf kan invoegen zonder weerstand.”

Sarah: “En wat als er voldoende mensen wakker worden en in opstand komen? Kunnen we geen revolutie beginnen en deze gekke criminelen ten val brengen?”

Dr. Neruda: “Ze zijn niet gek; het zijn bedrieglijke intelligenties die elk gevoel van verbondenheid met hun ware zelf verloren hebben. In veel opzichten zijn zij degenen die verloren zijn gegaan, en omdat ze zo verloren zijn, hebben ze de niets vermoedenden naar hun waas van gehoorzaamheid geleid. Wij hebben hen gevolgd. En dat is onze verantwoordelijkheid. Het materiaal is hier, in dit interview, om wakker te worden. Maar het is één ding om wakker te worden, en het is iets anders om te weten wat je eraan kunt doen.

Je noemt een revolutie, maar volgens de WingMakers zou dat een verspilling van leven zijn. Ze zullen niet opgeven waarvoor ze zo hard en lang hebben gewerkt. Dit zal alleen veranderen als de muur wordt gesloopt. De muur is het Mens 2.0-bewustzijnskader dat geprogrammeerd is in ieder mens. Die muur moet gesloopt worden en de manier waarop dat gebeurt, is niet door protest, het bestormen van de poorten of het collectief schudden van onze vuisten in hun gezicht. Het moet worden gedaan door individuele zelfrealisatie, en dit, vanwege onze programmering, vereist dat we een proces volgen dat ons in staat stelt zelfrealisatie van onze levens essentie te worden.

“De muur is het Mens 2.0-bewustzijnskader dat geprogrammeerd is in ieder mens. Die muur moet gesloopt worden (…) door  een proces te volgen dat ons in staat stelt zelfrealisatie van onze levens essentie te worden.”

Als we in scheiding blijven, kunnen we het probleem van scheiding niet oplossen. Als we in misleiding blijven, kunnen we niets onthullen van onze ware aard. Dus we moeten alles als één en gelijk zien in dit Hologram van Misleiding, en dat omvat de top van de elite, net zoals de armen en de hongerigen.”

Sarah: “Ik zie niet in hoe mensen dat kunnen doen. Misschien ben ik een pessimist, ik weet het niet, maar zullen echt genoeg mensen dit kunnen?”

Dr. Neruda: “De kern van deze hele situatie is een enkele realiteit, en die realiteit, hoe moeilijk het ook is om te doorgronden, is dat we oneindige wezens zijn. Alles dat van ruimtetijd is, bevindt zich in het Hologram van Misleiding. Alles.

Welke realiteit geloof je dat krachtiger en duurzamer is?”

Sarah: “Alles dat oneindig is …”

“De kern van deze hele situatie is een enkele realiteit, (…) dat we oneindige wezens zijn. Alles dat van ruimtetijd is, bevindt zich in het Hologram van Misleiding. Alles.”

Dr. Neruda: “Geloof de programmering niet, dat je machteloos bent. Het Soevereine Integraal proces toont dat je niet alleen een geprogrammeerde levensvorm bent.”

Sarah: “Ik heb het gevoel dat ik dit gesprek nog een paar uur kan voortzetten, maar ik heb ook het gevoel dat je het probeert te sluiten. Hoe gaat het met je tijd planning?”

Dr. Neruda: “Ik kan nog wat langer doorgaan als je meer vragen hebt.”

Sarah: “Ik heb heel veel vragen … laten we een korte pauze nemen en ik gebruik die tijd om mijn aantekeningen te bekijken, en dan zal ik proberen mijn volgende reeks vragen tot een kwartier of zo te beperken. Hoe vind je dat?”

Dr. Neruda: “Natuurlijk, dat is prima.”

Sarah: “Geweldig, dan beginnen we weer over tien minuten.”

[Ongeveer 10 minuten pauze]

Sarah: “De band loopt weer en ik heb mijn vragen klaar. Ben je er klaar voor?”

Dr. Neruda: “Ja.”

Sarah: “Oké, goed. Lijkt het niet een vreemd toeval dat de Labyrinth Group tijdreis technologie probeerde te maken en dat je de WingMakers tegenkwam die tijdreizigers zijn?”

Dr. Neruda: “Niet helemaal …”

Sarah: “Maar hoe weet je echt dat het geen buitenaardse wezens zijn of andere niet-menselijke wezens?”

Dr. Neruda: “Soms moet je dingen gewoon accepteren als er geen bewijs is voor het tegendeel en geen bewijs dat er een reden zou kunnen zijn dat ze zichzelf misleidend opstellen.”

Sarah: “Na al mijn gesprekken met jou, is dit interview alsof iemand mijn huis binnenkomt en alle meubels herschikt. Welk advies heb je voor iemand die dit leest en een beetje paranoïde of ongemakkelijk wordt door deze informatie en wat moeten ze eraan doen?”

Dr. Neruda: “Deze onthullingen zijn niet bedoeld om iemand bang of paranoïde te maken. Ze zijn bedoeld om hen te ondersteunen in hun eigen ontwaken als oneindige wezens. Dat is echt alles. Dat is het doel van deze informatie. Dit omvat alle informatie van de WingMakers in welke vorm dan ook.

Er zit een kernstabiliteit in je, die buitenspel is gezet ten gunste van een gefabriceerd of geprogrammeerd antwoord op het leven. Je bent geprogrammeerd om te vrezen, omdat je dan afstand doet van je vrijheden naar je redders. En wie denk je dat je redders zullen zijn? Wie maakt Saddam Hoessein tot een monster terwijl ze honderdduizenden kinderen vermoorden om te bewijzen dat hun macht moreel is? De entiteiten achter die macht zijn degenen die naar voren zullen stappen en beweren dat ze je zullen redden. Hoe ze dat zullen doen is onbekend, maar ik twijfel er niet aan dat ze het zullen doen.

“Je bent geprogrammeerd om te vrezen, omdat je dan afstand doet van je vrijheden naar je redders. En wie denk je dat je redders zullen zijn?”

En elke keer dat ze het doen, groeien de omheiningen in aantal en de populaties binnen die omheiningen nemen toe in omvang. De hekken worden hoger. Degenen die buiten de omheiningen blijven, zullen denken dat ze inzicht of speciale informatie hebben die hen in staat stelt om onafhankelijk of vrij te blijven, maar ze opereren nog steeds in hun Mens 2.0-interface.

De enige echte vraag, zoals ik het zie, bestaat uit twee delen: één, dien ik waarheid of misleiding? En twee, hoe kan ik het beste de waarheid dienen? Als je denkt dat de beste manier om de waarheid te dienen is om te protesteren, verzet te bieden, bewustzijn te creëren over wat er in de wereld gebeurt, doe dat dan, maar ik zou je aanraden om het vanuit een niet-polariteits perspectief te doen. Je kunt scheiding niet bestrijden met meer scheiding, het zal alleen polariseren. Het is belangrijk om te voelen dat je tegenwerkt, niet in angst of een andere geprogrammeerde emotie, maar dat je bent afgestemd op je levensessentie en in expressie van die bron in jezelf, zelfs wanneer je protesteert. Anderen kiezen er misschien voor om het Soevereine Integraal-proces te ondergaan en zich op deze meer interne strategie te concentreren. Er is hier geen vaste methode, en zeker kun je beide doen.

“De enige echte vraag, zoals ik het zie, bestaat uit twee delen: één, dien ik waarheid of misleiding? En twee, hoe kan ik het beste de waarheid dienen?(…) Maar om deze informatie te kennen en dan passief te blijven, alleen een waarnemer, is een geprogrammeerde reactie. (…) Het is een ontkenning van de waarheid.”

Maar om deze informatie te kennen en dan passief te blijven, alleen een waarnemer, is een geprogrammeerde reactie. En dat is geen antwoord op ‘hoe kan ik het best de waarheid dienen?’ Het is een ontkenning van de waarheid.”

Sarah: “Je zei eerder dat de Anunnaki hun DNA afstonden aan de Mens 2.0. Het suggereert dan dat hun DNA in velen van ons aanwezig zou zijn. Is dat het geval?”

Dr. Neruda: “Dat is een zeer gecompliceerd onderwerp. Ja, volgens de WingMakers: de Anunnaki hebben in een poging om menselijk DNA te verbeteren, uitgevoerd, wat we vandaag zouden noemen, in-vitro fertilisatie-experimenten met menselijke vrouwen. Ze wilden dat hun DNA een ondersoort zou creëren die generatie op generatie zou kunnen overleven om loyalisten te produceren. De Sirianen deden hetzelfde. In termen van DNA-aanvullingen waren de Anunnaki veroveraars en de Sirische nakomelingen waren kolonisten. Weliswaar is dat heel algemeen, maar in grote lijnen was dat de aard van hun bloedlijnen in vergelijking met die van hun menselijke tegenhangers.

Het DNA-sjabloon voor Mens 2.0 was Anunnaki, maar het was veranderd. Dit is waar de zaak ingewikkeld wordt. De Anunnaki zijn geen fysieke wezens. Ze bestonden niet in driedimensionale dichtheid zoals we die nu kennen. De aarde, 500.000 jaar geleden, was een heel andere planeet in termen van dichtheid en de zwaartekrachtvelden die het omhulden. De Anunnaki waren interdimensionale wezens en dat betekent dat ze oneindig zijn zoals wij zijn, maar zonder het fysieke lichaam. Alle wezens bezitten echter DNA. Het is het kwantum-equivalent van een blauwdruk. Dus ze experimenteerden met hoe ze hun DNA konden gebruiken om fysieke wezens te creëren die konden functioneren volgens hun agenda, die zoals ik zei aanvankelijk mijnbouw was, maar zich later keerde tot de slavernij van een soort die Anu zou aanbidden.

Toen de Anunnaki menselijke vrouwen bevruchtten was het met koninklijke bloedlijnen en dat was geen toeval. Ze wilden dat deze koninklijke bloedlijnen duizenden generaties lang stand hielden, zodat ze gemakkelijker hun masterplannen op aarde konden uitvoeren.”

Sarah: “Was dit een nationalistisch iets?”

Dr. Neruda: “Hoe bedoel je dat?”

Sarah: “Waren Anunnaki-bloedlijnen voornamelijk Arabisch, Joods of Westers? Waren er bepaalde kenmerken die zichtbaar waren in het fysieke lichaam?”

Dr. Neruda: “De bloedlijnen van de Anunnaki waren aanvankelijk Babylonisch en Egyptisch, maar ze hebben zich in bijna alle rassen verspreid. Het zou waarschijnlijk geen overdrijving zijn om te zeggen dat bijna elke persoon op deze planeet vandaag een fractioneel percentage van het koninklijke DNA van de Anunnaki heeft.”

Sarah: “Wat waren ze, in termen van hun uiterlijk? Ik neem aan dat ze op ons lijken.”

Dr. Neruda: “Ja. Het waren de Atlantische, Anunnaki en Sirische lichaamsvormen die feitelijk werden gemengd om het Mens 1.0 prototype te creëren. Al deze wezens, hoewel minder dicht, leken op een menselijke vorm.

Rassen vermengden zich niet, omdat ze heel voorzichtig waren om hun DNA niet te vermengen, omdat ze niet zeker wisten wat het effect was en hoe het zou kunnen vervuilen of muteren door hun genetica. Maar bedenk, het menselijk lichaam was een experiment en ze keken er letterlijk naar als fysieke bescherming, net zoals we naar een ruimtepak zouden kijken.

Geen van deze rassen leefde in de dichtheid van de aarde, of een aarde-achtige planeet. Ze wisten niet hoe de aarde met hun schepping zou omgaan en het zou in richtingen kunnen evolueren die ze niet konden beheersen of voorspellen. De aarde was, zoals ik eerder zei, een willekeurige variabele, die zichzelf opdringt aan het menselijk lichaam door zijn zwaartekrachtvelden.

De kruising tussen Anunnaki en menselijke vrouwen vond plaats rond 6.000 v.Chr. en het was een bedoeld gebeuren, niet een of andere wellustige gebeurtenis met de dochters van de mensen, zoals het soms wordt uitgebeeld in Soemerische teksten. Dit maakte deel uit van het ontwerp om een ondersoort in het menselijk ras te plaatsen die de hulpbronnen van de aarde zou veroveren en beheersen. Het moest middelen voor Anu consolideren en centraliseren en ervoor zorgen dat de rijkdom van de wereld in zijn wachtende handen kon worden gelegd als hij terugkeerde.”

Sarah: “Dat gebeuren met LERM (Light-Encoded Reality Matrix) en hoe de Labyrinth Group het als God zag, ik begrijp niet dat als Vijftien dezelfde informatie had gelezen als jij, waarom hij niet tot dezelfde conclusies als jij zou zijn gekomen. Ik weet dat je zei dat je meer contacten had met de WingMakers en dit overtuigde je van de echtheid van de informatie, maar waarom denk je dat Vijftien vasthield aan zijn mening?”

“LERM (Light-Encoded Reality Matrix) staat bekend als het Witte Licht en de Grote Witte Broederschap staat bekend als zijn bewakers.”

Dr. Neruda: “Je kunt naar LERM kijken als de verbinding tussen het aardse vlak en de niet-fysieke gebieden van het hologram dat Anu in onze functionele implantaten construeerde. LERM was het verbindende web en het was bidirectioneel — wat betekent dat Anu kon worden geprojecteerd in het bewustzijnskader van elk wezen om gezien of gehoord te worden, en het betekende ook dat Anu het leven van een individueel wezen kon ontdekken en bekijken.

LERM staat bekend als het Witte Licht en de Grote Witte Broederschap staat bekend als zijn bewakers. Ze bestempelden Jezus en Boeddha als hun fundamentele pijlers, stalen het concept van IK BEN, stampten deze elementen samen met het Witte Licht, dat een factor was in elke religieuze, occulte en esoterische leer door de tijd heen, en kondigden in de jaren 1950 aan dat de Grote Witte Broederschap een echte organisatie was.

Kort daarna begonnen de geascendeerde meesters zich bij de zwellende gelederen aan te sluiten, omdat menselijke channelers de woordvoerders van deze entiteiten werden. Vanuit het perspectief van WingMakers, zijn deze entiteiten vastleggingen van het polariteitsplan om mensen stevig verankerd te houden in afscheiding, afleiding en misleiding.”

“Geascendeerde meesters zijn entiteiten en vastleggingen van het polariteitsplan om mensen stevig verankerd te houden in afscheiding, afleiding en misleiding.”

Sarah: “Wat heeft dit met het besluit van Vijftien te maken?”

Dr. Neruda: “Sorry, ik ben een beetje op een zijspoor geraakt … Vijftien kende de Grote Witte Broederschap. Het wordt beschouwd als een heel belangrijk element in de algehele Hiërarchie — heel dicht bij de top van de elite of wat ik eerder de Incunabula noemde. De Grote Witte Broederschap werd gezien als een middel om occulte of geheime informatie naar de planeet te brengen, en het was ontworpen om de beweging van de secularisatie in evenwicht te brengen, wat in wezen de planeet van religie zou bevrijden en de wetenschap op het toneel zou brengen.

Vijftien was niet voldoende overtuigd om een pauze te nemen van de Incunabula en de Grote Witte Broederschap. Hij gaf er de voorkeur aan LERM als een bewijs van God te zien en zijn wereld intact te laten. Dit is trouwens geen ongebruikelijke reactie op deze informatie. En intellecten, zo briljant als Vijftien, zullen deze keuze maken om in de bekende wereld te blijven in plaats van zich te wagen in het onbekende. In het geval van Vijftien had hij te veel te verliezen.”

Sarah: “Waarom wilde de elite van de religie af?”

Dr. Neruda: “Om te beginnen, moet ik je corrigeren op basis van je woordkeuze. Het is niet de elite, op de manier zoals de meeste mensen denken. De overgrote meerderheid van de elite zijn bedrijfs-burgers, financieel managers, overheidsmanagers, politieke zwaargewichten, militaire commandanten en dergelijke. Zij nemen deze beslissingen niet. De overgrote meerderheid heeft geen idee wie of wat de agenda is. Dat is waarom ik het de top van de elite noem. Dat zijn degenen die de wereld hebben voorbereid op de terugkeer van Anu.

Nu, terug naar je vraag, religie werd gezien als een obstakel voor de ‘One World Order’. De kwantumwereld van de wetenschap spande zijn spieren, weerlegde belangrijke elementen van religieuze doctrine, en het zou, als het onbeheerd achterbleef, het hologram verifiëren, maar niet het bedrog. De Grote Witte Broederschap werd in de jaren vijftig voor het publiek gelanceerd, net zoals de kwantumwereld zijn status begon te signaleren, maar het gaat terug tot de achttiende eeuw toen het de Raad van het Licht werd genoemd, en zelfs daarvoor was het een concept dat in veel geheime genootschappen wordt geloofd.

Het idee van geascendeerde meesters, telepathisch met elkaar communicerend en de zaken van mensen instruerend en leidend, won enige populariteit bij degenen die ontevreden waren met de georganiseerde religie. Om eerlijk te zijn, sommige van die gekanaliseerde informatie kwam van wezens die aanzienlijk beter geïnformeerd waren dan de gemiddelde mens en ze konden de meeste mensen verbluffen met hun superieure kennis van de kosmologische orde en de structuur van dingen ten opzichte van god. Maar hun beschrijving en uitleg was gebaseerd op het Hologram van Misleiding. Terwijl deze meesters vermoedelijk de geheime of verborgen kennis naar hun geselecteerde studenten hadden gekanaliseerd, die vervolgens boeken en organisaties schreven, bleef deze informatie voortdurend de werelden van licht en donker, goed en kwaad en van degenen die weten en degenen die niet weten, scheiden.

Ze gebruikten woorden als liefde, hemelvaart, waarheid en god veel vaker dan georganiseerde religies, en god werd altijd afgebeeld als een liefhebbende, samenbrengende kracht. Engelen en kosmische wezens werden ook geassocieerd met deze organisaties.

Ze gebruikten niet alleen symbolen en constructies zoals de ziel en het eeuwige leven, maar ze creëerden ook de ladder van bewustzijn die zich uitstrekte tot in het oneindige waarin de student voor altijd probeerde meer te leren om hoger op de ladder te komen. De verhoging van de ene boven de andere. Dit was het sleutelbegrip van de scheidingstactiek van de Grote Witte Broederschap en eerlijk gezegd van alle geheime genootschappen. Maak delingen van kennis, voeg een of twee rituelen toe en beloof meer kracht en bewustzijn als jij, de student, het pad bewandelt. Ze praten niet over het deprogrammeren van scheiding, in plaats daarvan versterken ze het.”

> Binnenkort het laatste deel (15) van het vijfde Neruda-interview: De kern van het WingMakers-materiaal is het informeren over het proces om tot de kern van je zijn te komen.

Bron: Ella Ster* | bron: wingmakers.com | vertaling: Koen van Klei

Terug naar pagina Wingmakers