De Arcturiërs, De Incarnatie-cyclus

De Arcturiërs, De Incarnatie-cyclus


De Arcturiërs via Suzan Caroll
Vertaald uit het Engels door Frank Hoogerbeets

13 maart 1996

Ik voelde een drang om deze tekst te voorschijn te halen en ik heb hem gelezen. Ik merk dat hier niet een persoon aan het woord is maar een hele beschaving. Waarom is dat?

Geliefden,

Wij spreken tot jullie vanuit de Achtste Trilling. Wij zijn van Arcturus. Op ons dichtheidsniveau hebben wij geen namen nodig. Wij zijn eigenlijk onze Planeet. Sommigen hebben ons een Planetaire Logos genoemd. De Zevende Trilling is de Overziel, de Achtste is de Logos en de Negende is de Solaire Elohim. De Twaalfde Trilling is de Stellaire Elohim. De Overziel is verantwoordelijk voor de delen van zichzelf die in de trillingen daaronder verblijven. Deze trillingen kunnen elk van de lagere trillingen of vele van de werelden, realiteiten en planeten bewonen. De Overziel is als de Ziel van de ziel.

De Ene kan terugkeren van de fysieke incarnatie als je in staat zou zijn je te herinneren wie je was op het moment dat je in een lichaam van vlees verkeert. Je zou je dan tussen je incarnaties in met die hogere delen van jezelf kunnen verenigen. Het is niet opgezet als een beloningsysteem van “goed” zijn en naar de Hemel gaan. Het is gewoon dat als je je Hogere Zelf herinnert, je een bewuste ervaring kunt hebben van dat zelf, hetzij terwijl je een fysieke vorm bewoont, direct na de dood, of tussen de incarnaties.

Als je je niet herinnert wie je bent terwijl je in een fysieke vorm verkeert, dan zal jouw idee van de hemel bepalen wat jouw ervaring zal zijn na de dood. Als je eenmaal ontdekt dat je je fysieke vorm inderdaad hebt afgelegd, dan kun je je geest openen voor mogelijkheden die je op Aarde niet kon bedenken. Vervolgens begin je terug te kijken op je laatste leven en leer je de lessen die op dat leven gebaseerd zijn. Op dat moment kun je beslissen of je dit leven permanent een alternatieve realiteit wilt laten zijn, of dat je de keten van spontane levens wilt beëindigen.

Als je tijdens je incarnatie in staat bent om met je hogere realiteiten te communiceren, dan kun je je vereenzelvigen met dat deel van jezelf waarmee je je hebt kunnen verbinden terwijl je in een fysieke vorm verkeerde. Ik weet dat jullie hebben gelezen over de Onvoorwaardelijke Opstanding. Door deze opstanding zou iedereen naar de vierde en vijfde dimensie worden getild. Als je naar deze dimensies bent getild, zul je bepalen of je al dan niet het gevoel hebt dat je op dat bewustzijnsniveau kan blijven. Als je het gevoel hebt dat je nog niet al je ervaringen in de derde of vierde dimensie hebt voltooid, dan zul je naar een planeet gaan waar je die ervaringen kunt opdoen. Echter, als je die beslissing eenmaal neemt, dan zul je in de evolutie van die planeet moeten blijven totdat je alles hebt geleerd. Er zal geen schuld of vergeving zijn, alleen een zelf gekozen verbondenheid met een derde of vierde dimensionaal bewustzijn.

Diegenen die vinden dat ze hun bewustzijnsverschuiving niet hebben verdiend, kunnen er voor kiezen om een vorm aan te nemen in een lagere dimensie. Deze mensen zullen van grote waarde zijn voor de locaties van hun incarnatie want zij zullen de ervaring hebben van een belangrijke gebeurtenis. Als zij zich hun ervaring eenmaal kunnen herinneren, dan kunnen zij dat aan de anderen met dezelfde trilling vertellen en een geweldige bijdrage leveren aan de evolutie vanaf het moment van hun eigen incarnatie.

Wij op Arcturus wachten op jullie terugkeer. Ja, wij houden van jullie. Wij houden van jullie allemaal en er is er niet één van jullie die wij zijn vergeten. Wij hebben jullie met blijvende toewijding en liefde van ons heen laten gaan. Wij hebben de vlam in al die eeuwen levend gehouden. Wij bieden jullie nu onze dienst aan om jullie te helpen herinneren wie wij zijn. Als jullie je eenmaal herinneren wie wij zijn en jullie je bewustzijn verbinden met die van ons, dan kunnen jullie “worden” wie wij zijn in jullie dagelijks leven. Wij zijn beschikbaar voor AL ons “Grondpersoneel” om hen te helpen en te leiden.

Herinner ons, geliefden. Herinner jullie ZELF


Terug naar pagina De Arcturiërs