Nieuwe Sneeuw op Aarde Steve Rother

Nieuwe Sneeuw op Aarde door Steve Rother

Steve Rother /Juni 2020

Gegroet dierbaren.

We zijn verheugd om jullie deze dag te vergezellen. Zie je, vanuit het grotere perspectief heeft de mensheid nu een nieuwe energie bereikt en we zijn erg blij om je hierover te vertellen. Betekent dit dat al deze uitdagingen waar je mee te maken hebt plotseling zullen verdwijnen? Of dat iedereen op verschillende manieren gaat samenkomen? Wel, dat is waar we op wachten, om dat te zien. De mensheid maakt een collectief rouwproces door, maar omdat mensen hun eigen verdriet hebben overschaduwd door dat van het collectief komt dat nu duidelijk naar voren.

Mensen zijn op zoek naar dingen om naar terug te keren, om naar wat je een ‘normale’ energie zou noemen terug te gaan. Nu gaan we je vertellen dat ‘normaal’ in deze dagen heel anders is dan een paar jaar geleden. De planeet Aarde evolueert en de samenlevingen doen hun best om bij te blijven. Dat is een deel van wat er aan het gebeuren is en wat nog een tijdje door zal gaan.

Nieuwe sneeuw

Vandaag stellen we een vraag: ben je ooit ergens geweest waar het sneeuwde, met verse sneeuw op de grond? Het enige dat je kon zien was niets dan wit, met heel weinig bewijs dat andere mensen waren. Kun je de schoonheid van zo’n ongerepte scène voor je bewonderen?

Dan draai je je plotseling om en kijk je in een andere richting en zie je voetstappen waar er iemand voor jou in de sneeuw is geweest. Plots voel je je iets comfortabeler, wetende dat je een pad hebt dat je op de een of andere manier kunt volgen. Dierbaren, jullie maken die eerste afdrukken in de sneeuw.

Jullie zijn degenen die deze energieën instellen, zodat andere mensen nog vele jaren kunnen volgen. We hopen dat je begrijpt dat je veel contracten hebt afgesloten die speciaal zijn ontworpen om je op het juiste moment en in een bepaalde tijd / ruimte te verbinden. Wanneer deze zich echter voordoen, voel je je plotseling ergens naartoe getrokken. Nu alles op jullie planeet tegelijkertijd gebeurt, is het erg moeilijk, want wanneer iemand aan je energie trekt, is je eerste reactie om te stoppen.

De deur

Maar nu, meer dan ooit, zullen mensen naar voren stappen en een nieuw pad en nieuwe ruimte creëren. Word je erom belachelijk gemaakt? Ja, dierbaren, we kunnen het bijna garanderen. Mensen die de kuddementaliteit niet volgen, worden uitgelachen. Maar velen van jullie kwamen specifiek met deze informatie binnen. Je kwam met een specifiek contract, soms gewoon om een paar woorden tegen een persoon te zeggen, misschien om ze een duwtje te geven of zelfs om ergens weerstand tegen te bieden. Anderen hebben veel grotere contracten, maar ze zijn nu allemaal nodig. De deur naar een nieuwe wereld staat open en het begint zich op een prachtige manier te ontvouwen. Kijk vooruit. En als je rondkijkt naar die voetafdrukken die zijn voorgegaan, weet dan dat jij ze maakt. Je staat aan het begin, jij bent degenen die die afdrukken maken die miljoenen zullen volgen.

Velen willen pas veranderen als ze de beste richting hebben bepaald. Maakt dat veel uit? Nee, omdat je altijd van richting kunt veranderen. Dat is het mooie van de mensheid en de planeet van vrije keuze, je hebt die kans. Je bent behoorlijk multidimensionaal, waarvan je je niet helemaal bewust bent. En zoals we eerder hebben vermeld, gebeurt dit allemaal hier op planeet Aarde. Je bent er bezorgd en boos over. Het maakt niet uit aan welke kant je denkt dat je staat in al deze discussies, het maakt niet echt veel uit. Waarom? Omdat in de meerdere realiteiten, de 12 die overal om je heen zijn, er eigenlijk 11 gevuld zijn met schaduwen van jou en je energieën. En als je in één leven een grote beslissing neemt, pakken die andere dimensies die beslissingen op en gaan ze een andere richting in. Zo mis je niets.

Een multidimensionale visie

Is het mogelijk om een verkeerde keuze te maken? Ja, in deze levensduur of dimensie kan dat, en dan moet een andere dimensie de andere keuze oppikken. Als je thuiskomt, heb je de essentie van alles wat er gebeurt meegekregen. We zeggen jullie, dierbaren, jullie leven in gekke tijden. Je bent je daar heel goed bewust van, je hebt krantenkoppen gezien die je nog nooit eerder hebt gehad. Het woord “ongekend” wordt meer gebruikt dan ooit tevoren op planeet Aarde. Dat is echter niet de meest actieve van al je dimensies. Je bent in de tijd van meesterschap en perfectioneert bepaalde gebieden. Dat is de reden dat er zoveel uitdagingen zullen ontstaan, waardoor je de kans krijgt om dingen zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. Zelfs als je het mist, is dat geen probleem, want er komt er binnenkort nog een aan. Dat is het mooiste idee om elk aspect van elk probleem dat je zou kunnen hebben, te bekijken als een kans om het te gaan beheersen. Als je die dingen onder de knie hebt, betekent dit dat je ze niet naar het volgende niveau van het spel hoeft te brengen dat je nu begint te bouwen.

Dat is ongelooflijk mooi. De evolutie zal gelijktijdig plaatsvinden in al je andere dimensies, zowel individueel als collectief. We zullen daar later meer over vertellen, maar voor nu vertellen we je dat je in één dimensie een eenheidsbewustzijn hebt. Dit begint door op Aarde te beginnen en het is erg mooi om te zien. Hier heb je een andere dimensie die erg gepolariseerd is, je leeft dit nu. Geen van allen is perfect. Het kan interessant voor jou zijn om te weten dat president Hillary Clinton in een andere van jouw collectieve dimensies net de tweede poging tot moord op haar heeft overleefd.

Wat je niet ziet terwijl je aan het creëren bent, is dat je je wereld kunt veranderen door andere aspecten van je eigen multidimensionale wezen binnen te brengen. Je kunt beginnen terug te keren naar de perfectie die je werkelijk bent.

Met de grootste eer begroeten wij jou op deze manier. Dierbaren, we vragen jullie om elkaar met het grootste respect te behandelen, elkaar waar mogelijk te koesteren en goed samen te spelen.

Espavo. We maken nu plaats voor de hoeder van de tijd.

______________________________________________

Groeten van Thuis.

Ik ben de hoeder van de tijd. Ik sluit me vandaag bij je aan, omdat je de tijdruimte op je planeet in een zeer snelle hartslag hebt veranderd en verschoven. Nu stap je terug in een nieuwe wereld. Maar net als een roltrap die al in beweging is, moet je je stappen timen om weer in het systeem te passen. Er werd eerder gesproken over voetafdrukken in de sneeuw. Maar dierbaren, dat zijn mensen met nieuwe energie. De nieuwe energieën die op planeet Aarde in beweging komen, zijn in veel opzichten erg moeilijk en behoorlijk uitdagend. Zie je, er zijn experts nodig die het licht kunnen vasthouden in tijden van tegenspoed en velen van jullie doen precies dat. Jullie, dierbaren, zijn de energiepioniers die alles veranderen en een nieuwe mogelijkheid in beweging zetten.

Je energie is veel sterker dan je zou denken en we zijn zo ontzettend trots op je voor jouw aandeel hierin. Vertrouw erop dat de deuren opengaan als de tijd daar is. Jullie hebben allemaal verschillende doelen en verschillende verbindingen. Sommigen van jullie weten precies waar je naartoe gaat en de richting van je hoogste intentie, terwijl anderen dat niet weten. Wees niet bang, dierbaren, vertrouw erop dat wanneer de tijd rijp is, er kansen zullen zijn en de deuren zich zullen openen.

Je uitdaging is om te weten wanneer je naar voren moet stappen, maar is dat echt een probleem? Wat als je iets ziet en naar voren stapt, maar het klopt niet? Doe gewoon een stap terug, het is geen echt probleem. De grootste uitdaging in dit hele proces zou zijn dat als een deur opengaat en je er zo bang voor bent om er doorheen te stappen, deze zich weer sluit.

We vertellen je dat alles is veranderd, terwijl je een stap vooruit begint te doen in een nieuwe wereld. De perfecte mensen, de perfecte geesten, zijn aan het werk en ze zijn er om in dit hele proces ervoor te zorgen dat alles op het juiste moment op de juiste plaats is. Dit zijn wezens die dit op veel verschillende planeten in het hele universum hebben gedaan. Alles wat hier is, zijn degenen die alles hebben gecorrigeerd. Zelfs als het verkeerd is uitgelegd, zijn jullie degenen die besloten hebben om op de planeet te zijn en je vleugels uit te trekken, terwijl je het spel speelt alsof je een mens bent.

Goed gedaan, dierbaren, je hebt het gehaald. Voor ieder van jullie zijn de vragen: ‘Wat moet ik doen? Wanneer moet ik handelen? Waar moet ik zijn? Aan welke kant moet ik staan? ‘ Dat komt allemaal mettertijd, dierbaren. Krijg vertrouwen in je eigen vermogen om in harmonie met jouw geest te spreken en zelfs in je eigen vermogen om fouten te maken. Alles begint voor je open te gaan en daarmee creëer je een hele nieuwe set voetafdrukken in de sneeuw, een nieuwe wereld, energie en een licht. Welkom thuis, dierbaren, je hebt het verdiend. Daarmee laten we je voorlopig achter en komen we over een maand weer bij elkaar om helemaal opnieuw magie te creëren. Weet dat het heel magisch is zoals het is, en dat wij die vonk in jou triggeren. We zijn de hele tijd bij je en je kunt ons horen, als je maar leert luisteren en wil vertrouwen. Weet dat je hier niet voor niets bent. Dus met de grootste eer vragen we jullie om elkaar met respect te behandelen. Verzorg elkaar bij elke gelegenheid en speel dit spel goed samen. Je creëert magie, bedankt dat je je kracht hebt genomen!

Espavo.

Ik ben de hoeder van de tijd.

Ik ben de Hoeder van de Tijd en jij bent zeer Geliefd.

Speciaal verzoek: Copyright 2020 Espavo. Deze informatie is bedoeld om verspreid te worden en kan daarom in zijn geheel of gedeeltelijk doorgegeven worden. De gebruiker gaat ermee akkoord dat deze copyright aantekening toegevoegd wordt aan het te publiceren materiaal en gaat ermee akkoord dat alle rechten inclusief copyrights voor vertaald materiaal het eigendom blijven van Lightworker. Verdere informatie van de groep is op espavo.org te vinden.


Wij danken u voor het doorgeven van dit Licht.

Gepost door wakkeremensen

Terug naar pagina Diverse berichten