Goddelijke codenummers voor ziektes van mens en dier

Goddelijke codenummers voor ziektes van mens en dier

Mijn geliefde kind, mijn zoon Raphael gaf je al een aantal codes voor genezingsdoeleinden en voor transmutatie van schadelijke stoffen in je eten. Via mij, weet je ook de codes voor verbetering van jullie drinkwater. Vandaag zal ik je nog meer codes geven die je allemaal kunt gebruiken voor genezing. Ze zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s en  ook voor dieren. Ze hebben een fail-safe veiligheidsfunctie die hen veilig in hun toepassing maakt.

Het is belangrijk dat je in je hart bent en de codes gebruikt met het vaste voornemen om te genezen. Visualiseer ze of schrijf ze met uw wijsvinger of met een kristal op uw patiënt. Wees in de liefde, mijn kind, en je zult succesvol zijn met de codes.

Nu, hier zijn ze:

45 45 899  voor diarree

45 55 899  voor constipatie

42 53 899  voor het balanceren en een prikkelbare darm

33 37 899  om parasieten te verwijderen, zoals wormen, insecten en

                    dergelijke; ook van etherische aard

13 14 335  voor allergieën in het algemeen

21 22 413  voor Astma

23 74 555  om hoofdpijn in het algemeen te genezen

58 33 554  om migraine te genezen

13 45 899  voor buikpijn

38 89 332  Om koorts te verlagen

35 41 553   tegen kiespijn

35 87 225   tegen verlies van eetlust

31 22 778   om gewicht te verliezen

43 14 223   tegen algemene ontstekingen

35 31 223   met etterende plekken of ontsteking

34 41 323   tegen artrose, artritis

83 73 879   tegen reumatische aandoeningen

88 21 233   tegen herpesvirussen

53 23 411   met paarden sarcoïden

11 32 889   tegen menstruele molimen

31 31 798   problemen tijdens de menopauze, ook pre- en post menopauze

98 88 119   eerste hulp bij hartaanvallen, hartinfarcten

78 89 535   eerste hulp bij beroertes

De helende codes voor eerste hulp bij hartaanvallen en beroertes zijn niet bedoeld om de roep naar een dokter en de daaropvolgende professionele hulp te vervangen.

Ze zijn bedoeld om ergere dingen te voorkomen totdat de arts er is; een eerste hulp totdat de patiënt afgeleverd kan worden bij de dokter want juist in de eerste minuten is dit zo belangrijk bij dit soort gevallen. Je kunt ze natuurlijk ook toepassen gedurende de verdere behandelingen in het ziekenhuis om het herstel te bespoedigen. Vergeet in deze twee gevallen alsjeblieft nooit om de noodarts te bellen parallel aan de toepassing van de codes.

Mijn kind, zie jezelf liefdevol in gezondheid, laat al je angsten los, alle haat en nijd en vergeef jezelf en anderen. Leef in liefde en balans en dit alleen al zal je helpen om gezond te worden en te blijven.

Jou intentie en jouw liefde waarmee jij de verschillende codes gebruikt zal jou succesvol maken. Vertrouw op jezelf in deze, mijn kind. Je kunt altijd mijn aartsengel kinderen oproepen voor hulp en versterking. Vooral Raphael zal blij zijn om je te helpen. Dus wees niet verlegen. En natuurlijk, je kunt Mij ook altijd vragen.

Wij zijn er altijd voor je. Onze liefde voor jou heeft geen grenzen en geen spreekuur.

Ik wikkel je in mijn oneindige en eeuwige liefde, mijn kind.

~Jullie Goddelijke Moeder ~

Speciale opmerking: Met betrekking tot medisch advies – altijd – in geval van twijfel – vraag medisch advies van uw arts…

Terug naar pagina Diverse berichten