Diverse berichten, Jenny Schiltz, De grote verschuiving is hier.

De grote verschuiving is hier.

door Jenny Schiltz, 22 november 2020

Er is zoveel verschoven. Het ene moment is gemakkelijk en stroomt het terwijl er tegelijkertijd ongemak is en chaos. Er is een energie aan het opbouwen die ons het onbekende in duwt. 

Een paar weken geleden deelde Spirit mee dat we naar een nieuwe locatie gaan verhuizen. Een nieuw gebied van het hologram, van de simulatie. Hoe meer ik me erin verdiepte hoe meer ik begon te begrijpen hoe groot dit voor ons allemaal is. Dit is veel meer dan een tijdlijnverschuiving, het is een paradigma verschuiving. Het is waar we op hebben gewacht. Waarop we ons hebben voorbereid tijdens onze vele incarnaties.

Er werd uitgelegd dat het een collectieve inspanning kostte om deze plek te bereiken. Velen van ons moesten het Licht verankeren terwijl we de verwarring van onze werkelijkheid intact hielden. Ze lieten me de Aarde zien alsof het een platte kaart was, elke persoon die het licht verankerde was als een punaise die alles op zijn plaats hield terwijl we dwars door deze enorme verschuiving gingen. Deze prestatie is ongelooflijk en heeft veel vieringen in de kosmos opgeleverd. Een gigantische oproep naar alle ruimtehouders en lichtankers! We hebben het gedaan!

Toen ik vroeg om een ​​beter begrip van hoe deze nieuwe ruimte en tijd zou aanvoelen legden ze het uit op een manier die ik kon begrijpen. Zoals voor iemand die op een boerderij heeft gewoond, ze kozen ervoor om deze ervaring te gebruiken om me te helpen begrijpen wat ze uitlegden.

Ze lieten me koeien zien die van een veld dat droog en onvruchtbaar was in een gigantische rond wachthok werden gedreven. Sommige koeien waren bang en bleven bij de toegangspoort staan waar ze naar binnen konden. Anderen leken het echter te begrijpen en wisten dat ze veilig waren en dat er goede dingen aankwamen. Deze koeien liepen naar de voorkant van de kudde en gingen in een afgebakend deel. Op een boerderij wordt het veel gebruikt om een ​​koe af te zonderen zodat gezondheidscontroles kunnen worden uitgevoerd. Het zit strak en drukt tegen ze aan om ze op hun plaats te houden om te voorkomen dat ze schoppen, draaien of zichzelf of de mensen die voor ze zorgen pijn doen. 

Als ze eenmaal door de controles heen waren werden ze losgelaten in een prachtig weiland dat er uitzag als een runderparadijs. Hoewel dit gebeurde, waren er nog steeds koeien die bang waren, gehecht aan het oude stervende veld en bij de toegangspoort bleven.

Met die beelden in mijn hoofd, legden ze uit dat dit is wat er met ons gebeurt. We zijn naar een nieuwe locatie verhuisd, een nieuwe simulatie. We zullen ons geduwd, getrokken en zelfs geknepen voelen terwijl we door dit proces gaan, net zoals de koeien.

Ik vroeg wat de snelheid bepaalt waarmee iemand door het proces beweegt. Ze legden uit dat een persoon zonder gehechtheden en angst veel sneller en gemakkelijker door het proces kan bewegen. Als we eenmaal door het proces zijn gaan we het veld in dat oneindige expressie en mogelijkheden bevat. Het bevat een nieuwe trillingsfrequentie en geeft ons de vrijheid om ons volledige potentieel te bereiken. Onze huidige locatie kent veel limieten en beperkingen.

Het voelt aan als een tijd waarin we gedwongen worden om te zien wat we in ons leven hebben vermeden. Dingen die niet meer onder het tapijt geveegd kunnen worden. We zullen allemaal ons eigen ‘moment van inzicht’ hebben. Dit is een enorm keuzepunt. Klampen we ons vast aan het oude of laten we los om het nieuwe te ontvangen?

We moeten kijken waar onze gehechtheden zitten, in geloofssystemen, in identiteiten, in mensen, in gebeurtenissen, zelfs in spirituele opvattingen. Waar we ons ook aan hebben gehecht om ons te helpen een identiteit te creëren wordt aan het licht gebracht. Deze gehechtheden houden ons opgesloten in het oude, vastgebonden aan een realiteit die nooit echt bij ons paste. Men komt in een staat van pure overgave en toestaan. Dit helpt ons om los te laten wat niet langer dient en opent ons om alles wat mogelijk is te ontvangen. 

Als we ergens aan hechten creëren we verwachtingen en vervolgens oordelen we als niet aan de verwachtingen wordt voldaan. Het herinnerde me aan het werken met een pleegkind, zijn kijk op hoe een gezin eruit zou moeten zien kwam van televisieseries. Vanwege dit vertekende beeld stond hij zichzelf niet toe om bij andere gezinnen te passen en was hij constant op zoek naar degene die paste bij de wereld die door de televisie in zijn geest was geschapen. Hoewel dat een extreem geval is, denk eens na over de rollen die we in dit leven hebben gespeeld en waar we scenario’s hebben gemaakt van hoe het zou moeten zijn in plaats van te accepteren hoe het was. Ik heb voor dochter, zus, echtgenote, moeder, grootmoeder, vriend enz. gespeeld. In elk van deze kunnen verwachtingen voor komen, sommige door jezelf gecreëerd en sommige door anderen veroorzaakt.

Door de gehechtheid aan de rollen te verwijderen bevrijd ik mezelf van die verwachtingen en sta ik mezelf toe om volledig te zijn wie ik ben in die relaties. Het zijn vaak de verwachtingen en het daaropvolgende oordeel dat ons ervan weerhoudt volledig authentiek te leven. Het is vanuit de ruimte van niet-gehecht zijn dat we echt van iemand kunnen houden zoals ze zijn, inclusief onszelf. Het is ook vanuit deze ruimte dat we de ander de volledige diepte van hun creatie kunnen laten ervaren. Dit is nu essentieel. We moeten allemaal onze creatie zien en het zonder slachtofferschap en schuld ervaren zodat we duidelijk kunnen zien wat we moeten doen om het te veranderen. 

Het is in het willen veranderen of helpen van een ander dat ons hecht aan hun realiteit, een realiteit waarin je niet thuishoort.  

Het kan contra-intuïtief aanvoelen om de kwantumverstrengeling te verwijderen die we speciaal met dierbaren hebben gecreëerd. Maar wat ik ervaar, is dat in plaats van koud en onverschillig te worden, ik mezelf verwijder van waar ik aan gehecht ben en zo een  ruimte creëert die zich alleen met liefde vult. Het is nu helemaal aan ons om onszelf vrij te maken. We wachten niet op het collectief of op een bepaalde gebeurtenis om te ontwaken. Jezelf bevrijden is je persoonlijke evenement.

Deze nieuwe ruimte waarin we ons bevinden heeft een andere trillingsfrequentie dan we ooit eerder hebben ervaren. Er is een andere kwaliteit aan de tonen die we horen. Door naar binnen te gaan maken we ongelooflijke verschuivingen, ook al lijkt het aan de buitenkant chaos. Dit nieuwe vereist dat we onszelf de ruimte en de genade geven om ons eraan aan te passen en meer onze eigen waarheid ontdekken. Hoe meer je al je gehechtheden loslaat, hoe meer je thuiskomt bij jezelf en bij je plek in het universum.

Begrijp dat het niet de gehechtheid is die van je wordt verwijderd, maar dat je jezelf verwijdert van datgene waaraan je gehecht bent.

Oefening: Denk eens na over mensen, plaatsen en geloofssystemen waaraan je misschien gehecht bent. Visualiseer de persoon, de plaats, het ding of het geloofssysteem. Zeg dan het volgende:

Ik trek alle energie terug die ik heb gegeven of achtergelaten van ……………  De kwantumverstrengeling is nu verwijderd.

Adem diep in en bij het uitademen weet je dat je niet langer kwantum gehecht bent. Adem weer diep in en bij het uitademen grond je je essentie in je lichaam, waarbij je de adem uit je voeten duwt. Deze oefening kan ervoor zorgen dat je je ongeaard of zenuwachtig voelt. Adem jezelf weer in het nu.

Merk op wat er naar boven komt als je dit voor dierbaren doet, of plaatsen die herinneringen bevatten en bij geloofssystemen. De emoties die je voelt zullen je laten zien hoe sterk de gehechtheid is. Voor sommigen kan het onmiddellijke lichtheid teweegbrengen, voor anderen kan het een angstig gevoel oproepen. Ga in de emoties en angsten zitten, erken ze en laat ze dan gaan. Dit zal je helpen om je niet weer te hechten vanwege angst. 

Hoewel dit collectief een tijd van grote omwenteling lijkt te zijn, hoeft het niet op individueel niveau te zijn. De diepte van wie we zijn en de oneindige mogelijkheden roepen. We moeten het lawaai voldoende dempen om te luisteren.

Ik stuur jullie allemaal veel liefde terwijl we ons aanpassen aan deze nieuwe ruimte.

Word lid van mijn mailinglijst zodat je op de hoogte blijft van mijn berichten. Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier en druk op Subscribe

Bedankt aan iedereen die dit werk hebben gedeeld en ondersteunen. Het betekent de wereld.

Jenny

Word lid van de Facebook- pagina om op de hoogte te blijven van de energieën en aanbiedingen Klik hier

Voor informatie over een sessie met Jenny Schiltz, ga naar Informatie over het boeken van een sessie of om direct te boeken ga naar jschiltz.appointy.com

Terug naar pagina Diverse berichten