Jenny Schiltz, Boodschap van Jezus over de huidige Wereldse aangelegenheden

Boodschap van Jezus over de huidige Wereldse aangelegenheden

door Jenny Schiltz, 11 februari 2021

Onlangs had ik een droom en interactie met Jezus die ik wil delen.

In de droom liep ik buiten en in de zijstraat bij mijn huis was een gigantische gat in de straat. Het gat bevatte kokend borrelend teer dat me deed denken aan de teerputten waar de dinosaurussen in zouden zijn gevallen. Van alle kanten liepen mensen naar de put. Ik keek met afgrijzen toe hoe ze zorgeloos het gat in liepen. Ik probeerde de rijen mensen te stoppen, te waarschuwen, wakker te schudden. Ik probeerde alles wat ik kon bedenken, maar het was alsof ik niet bestond.

Mijn hoogste aspect kwam in me en vertelde me dat ik niets anders kan doen dan elke persoon zijn eigen creatie laten ervaren.  Ze legde uit dat als ik in de put zou springen om andere te helpen ik ook serieus het risico zou lopen vast te komen zitten in de borrelende teer. Ze zei dat het enige moment dat hulp kan worden verleend, is nadat iemand uit de put wilt kruipen. Op dat moment kan een hand worden uitgereikt. Ik kreeg toen het beeld te zien van twee mensen die hand in hand liepen, niet elkaar voorttrokken of sleepte.

Toen werd ik wakker. Terwijl ik de droom overzag en zijn betekenis, voelde ik me erg onrustig. Ik besloot ergens heen te gaan en ging naar een van mijn favoriete plekken, een prachtige rozentuin. Ik liep op het pad in de rozentuin en koesterde me in de rustgevende geur van de rozen toen ik werd vergezeld door Jezus. Hij keek me aan en zei:

“Verdwaal niet in het lawaai, in de chaos. De absurditeit zal toenemen, omdat het moet, zodat mensen het kunnen zien. Net zoals een kind dat om aandacht vraagt, zo handelt ook de wereld zodat het kan worden genezen.

 Als je boos wordt op een kind of inspeelt op de capriolen, zal het gedrag alleen maar toenemen. Maar als je rustig gaat zitten zonder reactie te geven naar het kind met het volle gevoel van je wezen, zal jou aanwezigheid het kind de keuze geven. Het kind kan zich afvragen: “Blijf ik in deze driftbui zitten of ga ik in de armen zitten van degene die van me houdt en me volledig ziet.”

Dit is nu de taak, om de waarnemer te zijn, om de liefdevolle armen te zijn, klaar  voor als de driftbui voorbij is. Dit is wat nu nodig is om de wereld terug te brengen naar de tegenwoordigheid.”

Ik bedankte hem voor zijn woorden, zijn wezen hielp de angst te verzachten die ik in de droom had gevoeld. Zijn aanwezigheid hielp me te kalmeren en dat is precies wat er nu van ons wordt gevraagd. Om tot ons volledige zelfgevoel te komen, ons ware authentieke zelf aangezien die energie een ander kan helpen. Het geeft hen een keuze.

Ik wilde dit delen voor het geval dit begrip nodig is om eventuele zorgen of verplichtingen die je voelt tegenover degenen die we in de teerput zien lopen, te verlichten. Het is geen gemakkelijke tijd voor degenen die het grotere plaatje kunnen zien en de hobbels of de valkuilen in de weg.

De enige manier om erdoor te komen is door te begrijpen dat door een ander hun creatie te laten ervaren, ten goede of ten kwade, helpt.

Toestaan ​​is een vorm van Meesterschap

Mijn gidsenteam heeft me zo vaak verteld, zachtere lessen zijn langere lessen. Wanneer we proberen de klap, de ervaring, te verzachten, kan dit betekenen dat de persoon niet leert wat zijn ziel NODIG heeft om te begrijpen, dus moet de les worden herhaald. Zo velen van ons op deze reis naar zichzelf hebben enorme opschuddingen gehad, zaken als gezondheidscrises, verlies van werk, verlies van huis, dood van een geliefde, beëindigde relaties, enz. Wat als de pijn van die krachtige, ontwakende gebeurtenissen was verlengd omdat iemand probeerde ons ervan te redden? 

Dit betekent niet dat we geen medeleven kunnen hebben met de reis van een ander, we kunnen groot mededogen hebben door ruimte vast te houden, aanwezig te zijn en een licht op een ander pad laten schijnen. 

Ik hoop dat deze woorden gemak en begrip brengen. Ik stuur jullie allemaal veel liefde. Bedankt, bedankt, bedankt aan iedereen die dit werk heeft gesteund en gedeeld. Het betekent echt de wereld.

Als je dat nog niet hebt gedaan, meld je dan aan op mijn mailinglijst zodat je deze blog en andere dingen via e-mail ontvangt. Sociale media zijn behoorlijk onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie. Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier

Jenny

Terug naar pagina Diverse Berichten