Jenny Schiltz, Velen van ons zijn nu in een genezingscrisis.

Velen  van ons zijn nu in een genezingscrisis.

door Jenny Schiltz, februari 2021

Ik werkte onlangs met mijn spiritteam en zij deelden mij mede dat velen van ons momenteel in een genezingscrisis verkeren. Een genezingscrisis is een term die wordt gebruikt wanneer iemand zijn pijn en trauma begint aan te pakken en deze aandacht veroorzaakt een trigger voor meer genezing.  

Dit komt doordat de genezing begint te onthullen wat al lang verborgen, niet begrepen of weggeduwd is. Het kan behoorlijk bruut aanvoelen en op dit punt een terughoudendheid voor verdere genezing zijn. Anderen beamen het echter en zien alles wat komt als een geschenk. Ze begrijpen dat het aangeeft dat ze klaar zijn voor blijvende groei en verandering.

Mijn spirit-team vertelde dat velen, zelfs degenen die er niet bewust van zijn, in een genezingscrisis verkeren. Ze lieten me zien hoe de energie die de planeet binnenstroomt ieders verborgen wonden blootlegt. Er bewust zijn van wat er gebeurt verandert de intensiteit niet, maar ik kan me niet voorstellen hoe moeilijk het kan zijn om dit allemaal te ervaren zonder bewustzijn. Het wordt pas begrijpelijk als we mensen naar elkaar zien uithalen of verdwalen in afleiding en dualiteit.

Zonder de referentie dat de weg erdoorheen de weg naar binnen is, zou deze tijdsperiode zelfs nog uitdagender zijn.

Ze lieten me zien dat steeds meer van ons onze oude lagen loslaten terwijl we tegelijkertijd meer van ons hele wezen downloaden. Dit creëert ook een genezingscrisis. Hoe meer we ons licht vasthouden, des te meer dat alles wat niet in overeenstemming is met de ziel en de Goddelijke Blauwdruk dan wordt getriggerd zodat het naar de oppervlakte kan stijgen en genezen kan worden.

Dit kunnen dingen zijn die van invloed zijn op ons mentaal, emotioneel, spiritueel, astraal en fysiek niveau. Het komt nu allemaal naar boven om genezen te worden.

Zelfs dingen die chronisch zijn worden momenteel benadrukt. Ik heb onlangs ongelooflijke rugpijn gehad, het soort dat ik in jaren niet heb ervaren. Toen ik erin voelde, realiseerde ik me dat er nog steeds een aspect was van hoe ik me vasthield aan de blessure. Wat ik ontdekte is dat ik ten tijde van het auto ongeluk uitgeput was, volledig opgebrand van een leven in het rad der gewoontes. Door het ongeluk kon ik rusten. Het gaf me een excuus om rustig te zijn.

Voelend in de hevige rugpijn realiseerde ik me dat er nog steeds een deel van mij was dat dacht dat ik gewond of ziek moest zijn om te kunnen rusten. Dit aspect moest worden genezen en getoond dat ze kan rusten zonder gekwetst te worden. Dat ze het recht heeft om niet het leven te leiden van constant doorgaan en worstelen. Zo velen van ons hebben een diepgewortelde overtuiging dat we moeten worstelen, druk moeten uitoefenen of onszelf moeten opofferen om succesvol of waardig te zijn. Deze geloofsstructuur moet verdwijnen aangezien het ons ervan heeft weerhouden om onszelf te begrijpen en ons totaal aan te boren. 

We hebben een wereld gecreëerd waarin we continu bezig moeten zijn en produceren. Deze structuur heeft velen ervan weerhouden hun creatieve vermogens aan te boren omdat die vastzitten aan de overtuiging dat wat we creëren iets moet voortbrengen. Deze onjuiste overtuiging heeft ervoor gezorgd dat velen weigeren te creëren omdat het beladen is met verplichtingen in plaats van vrijheid en vreugde. Het zijn beperkingen zoals deze die nu moeten afbrokkelen. Toen ik dit aspect erkende kon de rugpijn verdwijnen.  

Onze uitdaging in deze tijd is om niet te verdwalen in onze geest, in de schuld of de schaamte. We worden uitgedaagd om niet in de spiraal van twijfel te gaan of het gevoel te hebben dat alles wat we hadden gedaan voordat we genezen waardeloos is. In plaats daarvan kunnen we zien wat er ontstaat als een deel van ons dat om liefde vraagt, echte onvoorwaardelijke liefde. Deze tijd en energie is een gigantische zaklamp die zo helder is dat hij alle hoekjes en gaatjes blootlegt die we eerder hebben gemist. Het is als een grondige schoonmaak die plaatsvindt als al het meubilair en de spullen er al uit zijn. Door ons innerlijk werk hebben we de banken en lege kasten verplaatst, nu is het tijd voor de grote schoonmaak. 

Wat zo verbazingwekkend aan dit alles is, hoewel dit een bijzonder intense tijd is, het noodzakelijk is voor ons dat we alles downloaden wat we zijn. Het is in deze download van de Goddelijke blauwdruk dat we op alle niveaus de genezing zullen bereiken die we zo wanhopig willen. Het is het terugkeren naar de pure Broncode en het onbeperkte potentieel dat het bevat.

Toen ik vroeg wat er gedaan kan worden om ons door deze helende crisis heen te helpen, reageerde ze met “luisteren naar het lichaam, laat het je begeleiden”. Voor sommigen kan het betekenen dat het lichaam rust nodig heeft terwijl anderen  beweging nodig hebben. Sommigen zullen een dagboek bijhouden, mediteren, het laten uitvoeren van massage, acupunctuur en myofasciale ontspanning  erg nuttig vinden. Anderen zullen ontdekken dat een simpele wandeling in de natuur hen zal helpen om in evenwicht te blijven. Wat we niet hoeven te doen, is weerstand bieden aan wat we ervaren. We moeten onszelf de tijd geven om het te voelen, erbij te zijn, zonder oordeel of schuld. Kun je jezelf de ruimte en gratie geven om door deze tijdsperiode heen te komen? Als je het gevoel hebt dat je niet in staat bent, onderzoek dan je programmering, want het zal je conditionering en verwachting laten zien die van binnen aan de gang zijn. 

Hoe deze genezingscrisis ook kan aanvoelen, is het stuiteren tussen tijdlijnen. Het ene moment voel je misschien een diepe verbinding, vreugde, doelgerichtheid en gemak. Het volgende moment kun je je angstig, depressief en zelfs hopeloos voelen. Als je de diepe verbinding, vreugde en het hoogste potentieel voelt, dan adem je alles wat je bent in. Het voelt absoluut geweldig, maar het triggert ook alles dat niet in overeenstemming is om te laten zien.

Wanneer je je dan weer terugvalt in zorgen, angst, depressief etc., is het belangrijk om een ​​stapje terug te doen en jezelf te overgieten met zelfliefde. Meestal als we in frequentie dalen en in de pijnlijke emoties gaan, gaan we vaak ook in schaamte en schuld. Het is belangrijk om te begrijpen dat je niets verkeerd hebt gedaan. Je hebt je vibratie niet laten zakken, je bent eerder in diepe healing en dat is niet altijd even soepel of lineair. Ik zie het “vallen” in een lagere tijdlijn of frequentie vaak als een reddingsmissie van de delen van mij die niet in de hogere frequentie kunnen blijven. Ik werk dan met die delen. Het maakt niet uit of het een zielaspect, een gevoel, programmering of overtuiging is. Ik weet dat als het me naar een verlaagde staat van zijn sleurt, het eigenlijk schreeuwt om liefde, begrip en genezing.

Spirit blijft benadrukken dat we door vrede en vreugde in onszelf te vinden, gemakkelijker door deze tijd zullen komen. Velen van ons weten niet meer wat ons gelukkig maakt of wat ons vreugde brengt. Ook dat is de uitdaging van deze tijd. We worden gevraagd om onszelf te herontdekken met een wonderlijke kinderlijke ervaring, ook al is het maar voor 30 seconden.  

Ik stuur je heel veel liefde want dit is geen gemakkelijke tijd, we moeten heel lief zijn voor onszelf en voor elkaar. Bedankt, bedankt, bedankt aan iedereen die dit werk heeft gesteund en gedeeld. Het betekent echt de wereld.

Als je het nog niet hebt gedaan, word dan lid van de mailinglijst zodat je deze blog, aanbiedingen, lessen en andere dingen via e-mail ontvangt. Sociale media zijn behoorlijk onbetrouwbaar geworden voor het verspreiden van informatie. Om lid te worden van de mailinglijst, klik hier 

Jenny

Terug naar pagina Diverse Berichten