Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 4/4

Ivo van Vega: Loosh, Negatieve Entiteiten – Deel 4/4

5 maart 2021 door Sitara – op Golden Age of Gaia

Verantwoording

Mensen, we zullen in de komende weken en maanden veel waarheid horen, niet alleen van de Alliantie maar ook van het Gezelschap van de Hemel. Hier is Ivo aan het woord over iets dat maar door weinigen wordt besproken – de creatie en consumptie loosh/energie.

– Sitara

PERSOONLIJK CONFLICT

Ivo: In dit laatste niveau van ontkrachting zullen we het hebben over de manier waarop de mens in wisselwerking staat met grotendeels ongeziene negatieve entiteiten.

Jullie beseffen niet in welke mate jullie beïnvloed worden door demonische gehechtheden. Jullie DNA is opnieuw geconfigureerd om jullie vatbaar te maken voor hun aanvallen, om jullie vatbaar te maken voor langdurige toestanden van negativiteit, om jullie hele wereld onderdrukt te houden.

Dit heeft plaatsgevonden gedurende opeenvolgende generaties, waarbij de macht van deze entiteiten toenam en de macht van de mens afnam gedurende opeenvolgende levens. Nu streven zij naar volledige controle in de vorm van de globalistische agenda 2030, maar die zullen zij niet krijgen.

Zoals we hebben gezegd, alles wat je voor je ziet is geconstrueerd om je onderdrukt te houden en je energie weg te laten vloeien.

De reden dat jullie niet geloven dat het gebeurt, is omdat jullie degenen die het doen niet kunnen zien, degenen die zich met jullie voeden.

Jullie geloven wat jullie fysieke ogen je laten zien, maar zij zijn het meest gemanipuleerde deel van jullie zintuigen. Gelukkig zijn er nu mensen die meer zien; zij beginnen de ware werkelijkheid van de Aarde te zien en zien deze entiteiten en andere aspecten van de werkelijkheid die aan de massa’s moeten worden geopenbaard.

Alles wat jullie ervaren is om dezelfde reden: om jullie energie niet te laten wegvloeien. Sommigen van jullie hebben maatregelen genomen om de soevereiniteit van jullie lichamen te verzekeren en jullie recht om geen enkele entiteit dan jullie ziel te huisvesten.

Velen van jullie worden ’s nachts aangevallen, om overdag angst in jullie te creëren.

s Nachts zijn weinigen van jullie bang omdat jullie je volledige menselijke vermogens hebben; overdag echter niet. Dus vindt het zijn weg in je dagelijks leven in de vorm van nachtmerries. Sharon heeft ze zo vaak gehad dat ze daarna urenlang niet kon slapen, maar nu ze meer kracht heeft, heeft ze er niet zoveel meer gehad. Als ze een nachtmerrie heeft, gaat ze weer slapen en zweert ze wraak. Ze zal ervoor zorgen dat deze indringers haar overdag niet meer lastigvallen. Sharon beschermt zichzelf.

Wij hebben gesproken over planetaire niveaus, maatschappelijke niveaus, intermenselijke niveaus en nu zijn er de niveaus van persoonlijke strijd.

Als je naar jouw worstelingen kijkt, waar lijken ze dan vandaan te komen?

Als het strijd is om geld, dan komt dat van het maatschappelijke niveau, zelfs wereldwijd misschien.

Als het een ruzie is met een vriend of buurman, dan manipuleren entiteiten jullie beiden om ruzie tussen jullie te creëren.

Entiteiten vallen overdag of ’s nachts aan. Als je voelt dat je stemming plotseling verandert, kan het zijn dat een entiteit is komen vragen om een maaltijd. Je plotseling moe voelen is ook een teken.

Als je bent gevallen voor de leugen van de Matrix en je hebt geldkwesties, kwesties van gebrek, dan zullen deze via je energieveld worden beoordeeld en gemanipuleerd om loosh te creëren voor je gehechtheden.

Als je gelooft in de leugens van de politiek en dat andere leiders gehaat moeten worden, dan zal je ertoe aangezet worden om voor de TV te gaan zitten en al diegenen te haten die het niet eens zijn met jouw mening. Sociale media zijn om dezelfde reden opgezet: om loosh te creëren. Sharon noemt het “de speeltuin van de duivel”.

Sharon: En ik heb geschreven over een aantal van de onwerkelijke ervaringen die ik er ook op heb gehad. Probeer eens een lichtwerkersgroep te beheren. Lieve hemel.

Ivo: Als je gelooft in de negatieve principes van het leven op Aarde, die gecreëerd zijn om negatieve entiteiten in leven te houden, zul je gemanipuleerd worden om er steeds meer van te zien en op te reageren, om zo hun kudde te voeden.

Kijk nu, het politieke toneel is gewoon een pak leugens. Volledig.

Dit is omdat ze wanhopig op zoek zijn naar voedsel.

Jullie wending naar het Licht laat hun massa’s verhongeren en ze sterven af.

Wij rekenen ook met hen af door hen van het derde en vierde dimensionale vlak te verwijderen, en dus hebben zij nu dringend behoefte aan meer loosh.

Wat je als vanzelfsprekend beschouwt in het leven, zoals vermoeidheid, kan een teken zijn dat je gebruikt wordt voor het creëren van loosh. Sommige mensen ervaren fysieke achtervolgingen, zien wezens in huis of ervaren voorvallen die niet passen in het fysieke leven. Dit komt omdat je je ogen gelooft, alweer.

Bedenk hoeveel plaatsen op jullie aarde naar verluidt behekst zijn, en bedenk dan hoe vaak dit nog zou gebeuren zonder dat jullie het weten. Dat is hun voorkeursmanier.

Zij vrezen jullie. De aard van hen die resoneren met angst is dat zij ook bang zijn. Zij zijn bang voor jouw macht en zijn bang voor het feit dat als zij betrapt zouden worden, jij je van hen zou ontdoen.

Wat zij doen is dat zij in jouw auraveld gaan zitten en proberen “op jouw knoppen te drukken”, zoals jij het noemt. Ze bestuderen je, weten genoeg over je dat je van streek zou maken, en dus stoppen ze gedachten in je lagere geest die bedoeld zijn om conflicten te creëren of je te manipuleren om bijvoorbeeld iets te doen wat je niet wilt doen.

Zij die meer helderhorend dan helderziend zijn, kunnen deze buitenzintuiglijke middelen gebruiken om hen te doorgronden. Sommigen kunnen gewoon hun aanwezigheid voelen.

Uiteindelijk is de manier om met hen om te gaan, te weigeren om van streek te raken.

Het is mogelijk om dat te doen. Hoe meer je van streek bent, hoe meer je van hen aantrekt. Hoe hoger je in frequentie bent, nogmaals, hoe meer je van hen aantrekt. Als je empathisch bent en daardoor onderhevig aan stemmingswisselingen, zullen zij daar ook hun voordeel mee doen. Weiger van streek te zijn en ze zullen niets met je te maken willen hebben.

Als ze geen maaltijd kunnen krijgen, zullen ze verder gaan.

Weiger ook om te gaan met mensen van lagere dimensionale energie. Deze mensen trekken hen heel gemakkelijk aan.

Sharon: Ik denk dat sommige mensen portalen voor hen zijn. Het is alsof ze zo negatief zijn, dat ze met een vlag zwaaien die iedereen uitnodigt om zich bij hen te voegen.

Ivo: Ze gaan daarheen waar ze hun loosh kunnen krijgen, mijn lief. Door te weigeren negatief te zijn, zullen ze niets van je krijgen. Dat betekent een goede zelfbeheersing hebben. Begrijpen dat slechte stemmingen in de eerste plaats niet eens van jou zijn, is belangrijk. Ze kunnen je manipuleren om je frequentie te verlagen en dan deze energie uit te stralen via je gedachten en ze doen dit regelmatig.

Heb je ooit “een slechte dag gehad?” Waarom denk je dat dat was? Het ene ding gebeurde na het andere. Je kon het niet tegenhouden.

Heb je ooit gedacht dat de energie slecht werd als tante Myrtle in het huis kwam? Waarom denk je dat dat is? Het is niet zozeer Tante Myrtle, de tante van onheil en somberheid, als wel dat er aan haar touwtjes getrokken wordt, zodat ze loosh kan creëren.

En ze zal waarschijnlijk een of twee van haar ongeziene vrienden bij je achterlaten als afscheidscadeau, dus smudge het huis en stuur witte lichtenergie om de lucht te zuiveren als ze weggaat. Elke negatieve energie is een voedselbron voor hen.

Negatieve entiteiten houden van negatieve energie. Als je huis er vol mee zit, zul je ongenode gasten hebben die dingen tussen jou en anderen gaan uitlokken voor  voeding.

Gehechtheden zoeken naar gaten in je auraveld. Deze gaten worden gecreëerd door niet geheelde trauma’s [Steve: Vasanas]. Genees je trauma’s.

Ook, als een oefening in energiebeheer, kijk terug in je leven naar tijden dat je op zeer hoge energetische plekken was. Of wanneer je mediteerde en je energie hoog was. Vergelijk die met je dagelijkse omstandigheden en kijk hoe ze zich verhouden.

Sharon: Oh god. LOL. Deze plek is slecht, dan! ging ik naar het meer van Konstanz in Beieren in 1992 en ik stond daar in de sneeuw, te kijken naar een familie eenden in een lijn, zwemmend. Het was een zaligheid. Het was stil en vredig en ik stond daar met een andere dame, niets zeggend, gewoon genietend van de fantastische energie. Het was ongelooflijk. De andere plek waar de energie hoog is, is de Mohawk pow wow waar ik een paar keer ben geweest, vlak bij waar ik woon. Ik ga er graag heen omdat de energie er geweldig is. Ik hou ook van plaatsen met bloemen en vogels die tsjilpen. Dat geeft veel energie.

Ivo: En zie je, dat zijn slimme vogels. Ze gaan niet naar plekken waar weinig energie is.

Sharon: Dus volg de vogels.

Ivo: Precies.

Sharon: Wat de rest van de tijd betreft… nou… het is vrij constant. En het voelt niet als een bergmeer, dat is zeker.

Ivo: Dus je hebt deze als vergelijkingen. Noem nu eens een plek of een situatie waar je was en waar de energie heel slecht was.

Sharon: Nou, mijn ouderlijk huis. Als je wist wie er thuis was, was het nog erger. De laatste keer dat ik daar was, was toen we het huis gingen verkopen. Ik kreeg een paniekaanval en moest weg.

Ivo: Dus dan moet je dit als graadmeter gebruiken om iemand aan te nemen of niet, liefje. Zoals jullie allemaal zouden moeten doen. Word je bewust van hoge en lage energie plaatsen en mensen. Begrijp dat mensen lager in energie zijn omdat ze negatief zijn en parasieten herbergen.

Stuur ze een shot witte lichtenergie en ga verder. Ga niet in zee met negatieve mensen. Ga in je eigen hoge energie staan als bescherming. En ga door met helen.

Tegen de kijker zou ik zeggen dat dit zeker de moeite waard is om te onderzoeken als je het systeem wilt verslaan.

Jouw lichtlichaam voelt energie, het is een kwestie van afgestemd raken op wat het je vertelt en hoe het dat doet.

Er zijn verschillende manieren om energie te voelen. Sharon zal bijvoorbeeld zeggen: “Ugh!” en terugdeinzen voor een extreem negatief persoon of energie. Je zult een gevoel van voorgevoel krijgen of angst zal je overvallen. Negeer je zintuigen niet, ze zijn heel belangrijk om te leren navigeren in de wereld waarin je leeft en om je onderwereld en zijn giftige bewoners omver te werpen.

Sharon: Dank je, Ivo. Er zijn online mensen die meer diepgaande informatie over energetische waarneming bieden.

Ivo: Mijn liefste, we zullen nu stoppen. Dit was een goede oefening en ik dank Sitara hartelijk voor haar prachtige suggestie.

Sharon: Ik ook! Kusje kusje

Vertaling: Martien

Terug naar pagina Diverse Berichten