Linken naar websites en youtube video’s over corona en aanverwante zaken.

Verzamelpagina met linken naar websites en Youtube video’s over corona en aanverwante zaken.

Beste bezoeker,

Omdat er zoveel gebeurt de laatste tijd in vele landen omtrent de corona(crisis?) en aanverwante en achterliggende zaken zijn er heel veel ALTERNATIEVE websites en Youtube video’s die hierover bericht doen.

Om het zoeken naar deze berichten gemakkelijker te maken heb ik hieronder een aantal linken verzameld:

Linken naar Nederlandse officiële websites over het Coronavirus:

https://coronavirus.nl/ Coronavirus Dashboard – startpunt van Nederland.

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel Actuele informatie van het RIVM over het nieuwe coronavirus (covid-19).

https://www.rijksoverheid.nl/ Nederlandse aanpak en maatregelen tegen het coronavirus.

https://www.security.nl/ Rathenau Instituut bezorgd over Nederlandse corona-app.

https://www.nederlandwereldwijd.nl Reisadviezen voor landen of gebieden waar het coronavirus is gevonden.

Linken naar Nederlandse alternatieve websites over het Coronavirus en aanverwante zaken

https://viruswaarheid.nl/ Hoofdpagina van de website met meerdere menu’s.

https://zelfzorgcovid19.nl/ Invloed van nutriënt tekorten  op virusinfecties.

https://www.ninefornews.nl/ Vrije en onafhankelijke website met een diversiteit aan artikelen over corona en aanverwante zaken.

Linken naar Nederlandstalige websites en video’s over aanverwante en achterliggende onderwerpen

https://eenoorlogreedsverloren.nl/ Een Oorlog Reeds Verloren is de podcast van Sven-Ake Hulleman, waarin hij de huidige systeemcrisis en haar wortels bespreekt en onderzoekt hoe de onthechte mens zichzelf kan terugvinden. Alleen of met een gast, met een lach of met zwaar geschut, maar altijd met de waarheid.

https://www.cafeweltschmerz.nl/ Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke aandachtsgebieden. Wij gebruiken burgerjournalistiek als middel voor verandering. Onze interviewers zijn autonoom dwarsdenkende deskundigen uit een relevante branche. Elke aflevering heeft een ‘hoofdrolspeler’ met een ‘verhaal’, dat wet- en regelgeving raakt en een grote impact heeft op de samenleving.

https://www.youtube.com/channel/UCuwWXfh9Dk5OD6sdzSOcYiQ/videos De Blue Tiger Studio organiseert interviews met uiteenlopende mensen over actuele onderwerpen.

https://www.youtube.com/results?search_query=lange+frans+podcast Diverse podcasts van Lange Frans met een verscheidenheid van zeer recente onderwerpen.

https://commonsensetv.nl/ Nieuws, gebracht door burgers met een groot hart voor Nederland.  Op CommonSenseTV plaatsen onafhankelijke burgers wat zij u willen laten zien in de vorm van artikelen, columns of opiniestukken.

https://potkaars.nl/blog?tag=potkaars Allerhande interviews over diverse onderwerpen zoals corona en aanverwante zaken.

https://qanonnederland.wordpress.com/ Nederlandse website met informatie die je moet weten. De onderwerpen zullen vooral veel te maken hebben met QAnon en de Grote Ontwaking oftewel The Great Awakening.

Linken naar Engelstalige websites en video’s over aanverwante en achterliggende zaken

https://www.youtube.com/user/drcharlieward/videos Video’s die Charlie Ward maakt over allerlei zaken die momenteel wereldwijd spelen in de vorm van gesprekken of vraag en antwoord sessies.

https://www.youtube.com/user/1Canadianpeach/videos Dit videokanaal van Charlie Freak is voor degene die dieper op onderwerpen in willen gaan om van te leren, de onderwerpen worden op een heel bijzondere wijze uitgelegd.

https://reclaimyourlives.com/ Een website over het terugpakken van je soevereine gezondheid, je burgerlijke vrijheden, de vrijheid van spreken enzovoort.

https://www.who.int/ Website van de Wereld Gezondheids (?) Organisatie

De links worden uitgebreid in de komende weken, blijf deze pagina volgen